Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
válasz
Kr/\toS #6513 üzenetére
Ez a hosszászólásod is mutatja a két csapat közti szöges felfogás- és gondolkodásbéli ellentétet. Most sem mondtál kornkrétumot, csak beszélsz néhány idézet mögé bújva (mint amikor részegen valaki hatodikos Petőfi idézetekkel "kápráztatja" el a többieket).
A különbség köztünk (mint Kratos és Detox!/Magi20 vagy mint FMJ és ĐĐ) hogy Ti akartatok servert, mi szereztünk; Ti nagy sportclan vagytok (mint ahogy Gonzo vetített a Pac-os srácnak), mi valóban warozunk is. Tudod én "...látok is ha nézek, és haladok ha lépek." - de ezt kiterjesztheted Magira, és többnyire a többi ĐĐ tagra is.Nem akarok veszekedni, ha így jobban tetszik mondjuk úgy hogy a DD seron kiskirályként alakítjuk és formáljuk a törvényeket, jahogy ez kiskutyát se?, ok, de ne ismerjelek fel a pinged vagy a stílusod alapján a seron
, persze a war kihívás (mint a fórumotokn is írtam) áll. Nemmellesleg a néhai PH! FIX összesen 2adminja közül az egyik én voltam, a DD seron pedig van 5.., szal ennyit a hatalommániámról..
Richter: egyetértek veled, mint írtam a többiek campelnek de nem hiszem el hony még sosem hallottad hogy Stewe-t emiatt osztottam (pláne a HT-s alakításai miatt)
. Amit a campről és annak mellőzéséről írtam az nem szabályszintű hirdetvény
volt, hanem egy kérés, pont amiatt nem mondom hogy camp>ban, mert tudom hogy mi is sárosak vagyunk. Viszont jelentkezzen aki engem campen vagy glitches kihajláson kapott!
Stewe beszólásai mindig poén szintűek, amit én és a többi ĐĐ is levág mert már ismerjük, de beszlek vele mert ez másoknak (Nektek) tényleg bántóan/idegesítően jöhet le.
A balancera visszatérve igen, de nemcsak én hanem Puki is odafigyel erre. Mai nap pont kivétel, 1hónapban egyszer szeretünk (mint clantársak) mi is egy teamben lenni, de jellemzően egymás ellen vagyunk. -
Detox!
senior tag
válasz
Kr/\toS #6507 üzenetére
valami ütősebb ellenérvre/osztásra számítottam de mindent elárul hogy ez volt a legdurvább amibe bele tudsz kötni
. Mint elmondtam harmadszor kaptál le kihajlásból úgy hogy nem odamenekültél, hanem onnan vártál. Ezt ne egy pub seron játszd, hanem hozdd azt a fantáziadús full metal jecketedet és játszuk le waron, ott mehet
.
Ahogy pedig rádszóltam... nos kurvára tele a tököm hogy mindent 50szer kell elmondanom holott kurvára MINDENKI tudja hogy mi az amit tolerálok/lunk és mi az amit nem.. Nem anyáztalak, nem fölényeskedtem, csak hagytam a púdert és megmondtam h mi a bajom, mit ne csinálj. Erre lenagyképűztél, meg nagyra vok h van egy serverünk stb.
Ha nem tetszik a server és az ott érvényes etiket, nem kell feljönniui.: Az FMJ (talán Clos3-t kivéve) nem szívesen látott vendég a serveren
Nemmellesleg egyre jobban kezd elharapódzni a camp a serveren, ami ellen csak azért nem küzdök mert rajtam kívül az összes dózer campel.. Persze más az amikor csataszagot érez és a sarok mögött kivár pár mp-t, meg más amikor 30mp+ egy helyben lesi a potyafragget. Gondolkodjunk kérem, mert ma is felhúztam magam pár "megmozduláson", a server neve Deadly Dose Public rush
gúnyolódj csak Tupa
-
Detox!
senior tag
válasz
Kr/\toS #6198 üzenetére
Kérdés hogy a csíterek tényleg egy lassan 3éves játék multijára fognak-e fókuszálni.
Én annyira nem aggódok emiatt, mint írtam egy cheater mentes server biztos hogy lesz
CB-s meccsek sem lesznek olyan gázosak, mert aki ott csal az nem amatőr és eddig is kijátszotta a pb-t. Aki meg leszed egy trainert és aimbot meg hasonlókkal próbálkozik.. az picit feltűnő na. Szal külön kívánom h szünnyön meg a pb, legalább nem baszkod le a prefixünk miatt :/ -
Detox!
senior tag
válasz
Kr/\toS #5406 üzenetére
Néha meglepő dolgokat hall vissza az ember az biztos..
És ez az egész mégcsak a jéghegy csúcsa.., de nem is akarok belemélyedni, mert itt közel sem a harcmezőn dőlnek el a dolgok. Többek közt kiváncsi lennék hogy mi a garancia arra hogy nem egy álnéven játszó player áll ki, akinek köze sincs a klánhoz..
Három vereségünk van fönnt amibe a tudatlanságunk, a nem megfelelő server, és az emberi "gerincesség" mind közrejászik, kár hogy a legkevesebbet a játéktudás nyomta a latba.Jackarturo.: ezt látod nem hittem volna. Cond3mn3d-et én korrektnek, és jófej srácnak ismertem meg, sosem volt gond amikor velük játszottunk. Ráadásul a jackarturo vs. Dustynight 1v1 video a bibliám
Soak: az egészet csak a szabályokról való tudatlanságunknak és felnemkészültségnek tudom be. Ha bírja Ob1 gépe (ha nem akkor is fénykép lesz minden elhangzott szóról) akkor az összes meccs fel lesz véve, és ilyen többet nem fordul elő. Tanulópénz megvolt, okosabbak lettünk.
Evi.: ha az ember valamibe sok időt és energiát beleöl, akkor azt óhatatanul is komolyan veszi, és szeretne eredményes lenni benne. A fun pedig mindenkinek mást jelent
páá... -
Detox!
senior tag
válasz
Kr/\toS #4777 üzenetére
Fogadok hogy azt már tudja hogy kell dugni, de azt valóban nehezebb megérteni hogy egy zárt serveren 2v2-ben ne használjon sw-t.. Ahogy azt is elhiszem hogy nehéz megállni hogy miközben írok ne bassza rám a rimótot és ne durrantsa el azonnal amint befejeztem...
Ismétlem mindezt 2v2-ben, zárt serveren, úgy hogy a játék elején kihangsúlyoztam neki!
Felkúrtam az agyamat, de ZeD gondolom már mesélte. Ő is ott volt, persze álnévenArni: az az én bűnöm sztem, mert az előző topicban még én írattam át az első hsz-t és dobtam be a linkeket
. De megyek és kijavíttatom egy seggvakaró modival
.
Xelo hsz-e az enyém -
rollins
őstag
válasz
Kr/\toS #4522 üzenetére
Egyszer voltam egy linuxos szerveren, idegesítően akadt. Pedig a linux többnyire jobb szokott lenni, ha netről van szó, ezért is furcsa.
Más: A punkbuster az meg tényleg valami vicc lehet. Lehet a Battleye -t kéne favorizálnia. Talán ha lenne olya patch, ami javat azon, hogy a futó program változatait, lefoglalt memóriaterületét védi, azonosítja, hogy más ne tudjon belepiszkálni, vagy nem tudom... De gondolom a Monolith már tojik rá.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
Kr/\toS #3934 üzenetére
Mondjuk nekem kicsit futurisztikus hogy ketten sem bírták lelőni egyszer sem.
Mintha azt mondtátok volna egyszer, hogy régen még az elején, már játszottatok ''világbajnok''??
csákokkal. Őket sem lehetett lelőni egyszer sem??? Ha rosszul emlékszem akkor SRY.
Megyek a strandra, megint.Munkaidőben.
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Kr/\toS #3851 üzenetére
Barátaimnak van G5 , mindegyiken toltam elég sokat. Nekem az mx518 valahogy pontosabnak tünt. De ezek izlések és pofonok . Q3-ban jött ki legjobban , +10 frag az mx518-nak.
szerk: Razerhez is volt szerencsém. És azoktól is jobb szvsz. De ez tényleg olyan ,hogy kinek melyik szin tetszik
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
válasz
Kr/\toS #3686 üzenetére
óó ezt csak most olvasom. A lenéző nem igaz, ahogy az önelégült sem jellemző. Azért ecseteltem a dolgot mert a Júliámhoz intézett postjaimat nyálverésenk érezted. Vagyis feltételezem hogy fogalmad sincs hogy kell közeledni egy nem diszkókban megtalálható ''instant élvezet'' lányhoz.
-
Detox!
senior tag
válasz
Kr/\toS #3685 üzenetére
Annyira nem foglalkoztat a dolog hogy ezt valakinek priviben megírjam
És a PH!-s gárda alatt feltételezem hogy a hobby gamereket érted akik csak hovatartozásuk kifejezéseként viselik az előtagot (merthogy mi sokkal inkább vagyunk ''seggnyaló'' közösség mint komoly klán!). Az akkori (korántsem 100% erősségű) war4 egyetlen tagját sem hiszem hogy a földbe tapostad volna bármikor is. Az pedig ha jobb voltál pár PH!-snál még szép hogy nem nyomtad be ide, mi sem megyünk screeneket linkelni a Ti fórumotokra
A riszpekt fontos és egyértelműen a rivalizálás fő célja, de ha pár év múlva biztos egzisztenciám lesz egy szerető barátnő/feleség társaságában, akkor sokkal büszkébb leszek, mintha kiraknám Fatal1tytSzóval ez a respect dolog engem annyira nem motivál, többet jelent egy jó társaság mint az hogy N1 legyek.
A dream team az előjelek és tapasztalatok alapján elég gyurmás lesz, így jóelőre beígérek egy war-t is
Puki.: én nem említettem meg direkt amikor Padreeval vagy Veled alázgattuk a pubjukat álnéven de ha már így alakultFEARush/Arthur ezdelol keress egy másikat Fatter
FEARush/RoMeO szódával emegy
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
Kr/\toS #2824 üzenetére
Jó hogy tudod mi történik ha beviszel egy ilyet. De egy bepáncélozott sisakos embert egy rugásból megölni, az azért kicsit erősnek tűnik nekem. Azért így nem teljesen korrektül van megírva a játék. Mindegy hogy 0 vagy 100 páncél egy ütés es már fekszel is.
Most játszottam és volt egy figura. Szaladt felém egy folyosón, felugrott én meg kikerültem és kiszögeltem. Én voltam a legnagyogg cheater a világon egyből.
Ezt eljátszottuk egy párszor ki is lépett a kis majom.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Kr/\toS #2546 üzenetére
Dehogynem írhatja le.
Ez a legkevesebb, hogy leírja.
Csak van itt egy kis probléma. Ha már leírja a véleményét azt legalább kultúrember módjára tegye. És ha a moderációval van baja, azt pedig a jelzett topicba tegye.
Egyébként az álmoskönyvek szerint nem a hosszú élet titka provokálni a moderátorokat.
De, hogy konkrétabb is legyek, idézek az alapelvekből, hátha elkerülte Peti78 fórumtársunk figyelmét miközben átolvasta, közvetlenül az elfogadása előtt.
''Moderátori szankciók:
- topik: bezárás, törlés, áthelyezés, cím javítása
- hozzászólás: törlés, javítás
- felhasználó kitiltása időlegesen vagy véglegesen''
Úgyhogy a gúnyos megjegyzések helyett, inkább el kellett volna olvasni. -
Padree
senior tag
válasz
Kr/\toS #2478 üzenetére
Nállunk 4 emberke (van/volt) érdekelt a warban - közülük 3 tuti nem volt fent tegnap 20:05-kor a szerveren - Magit nemtudom, ő épen ottlehetett. A többiek nemnagyon tolonganak érte, max ha foghíjas a csapat akkor beugranának de szervezni nem szervezik egyáltalán. Én este 9 után léptem fel, mint mindig (előtte nemtudok).
Úgytudom ma este az utolsó alkalom a talizásra, utánna Magi (is) elköszön, Detox már nincs, Soak 2 hét múlva jön vissza de őis hangoztatott olyanokat hogy abbafejezi a gamét. Úgytűnik a warozós PH! ''klánnak'' befellegzett, úgymint az XFF-nek és a LEK-nek ... én sajnálom, benne lettem volna a warba, harag nélkül.
Nekifexek a GRAW-nak, a FEAR Combatot megtartom mókázós/agypihentető elfoglaltságnak (mostanában keveset gondolkodok ... akkoris le ''kempereznek'').
ZeD visszajött miután te leléptél - párszor lelőttük asztán feladta és elköszönt. -
RockHaRD
addikt
válasz
Kr/\toS #2457 üzenetére
Hát... tudod... őőőő Crysis
Emiatt a szemét game miatt van az egész
Ja, és hogy milyen? hát oylan, hogy 140 ezer volt, és mindent víz hűt. VGA, cpu, sb, nb , fat, 2 ram, 2 vinyó, táp.ELegem van, hogy ez a szörny 5 fokkal melegebbet csinál egy 10nm-es szobába. Meg az, hogy végre elkussol (amugy nem tul hangos) az sem utolsó.
De csak holnap tom összerakni. -
dunc
nagyúr
válasz
Kr/\toS #2399 üzenetére
Hello kicsit állits a szóhasználatodon,mert ez itt nem divat ha csdak így tudod kifejezni magad akkor légyszíves inkáb ne szólj! Ez egy korrekt topik föleg ph-s fearosoknak ,de mindenkit szívesen látunk aki tud normálisan beszélni....Maggi te se lovald bele magad ,majd az arénába levezeted a dühöd...
A másik az,hogy most közel se lenne teljes a csapat mert soak,detox hiányozna pedig ők a azért nagyon komolyan tudnák befolyásolni a végeredményt. -
-
Detox!
senior tag
válasz
Kr/\toS #2213 üzenetére
Ha nagyon bele akarunk menni, akkor említsük meg hogy ha Soak ott van akkor alapjaiban vátozott volna meg a war képe, arról meg ne is beszéljünk hogy mi is meghívhattuk volna a teambe mondjuk a FEARushos pajtikat... (más kérdés hogy ők vannak olyan korrektek és nem fogadták volna el a felkérést
).
Amit pedig a camp miatt levágtatok (ráadásul csak 1! ember campelt) , az jól jelemmzi az egész wart.. 40perces késés, kód körüli fiaskó, nyitott sero stb.
Szal ha nem vagyunk olyan jóérzésűek mint amilyenek voltunk, akkor még a szar formám ellenére sem lett volna kérdés a mapok és a war kimenetele és akkor nem tudnád a vereséget mindenféle mondvacsinált böszmeségre fogni -
RockHaRD
addikt
válasz
Kr/\toS #2219 üzenetére
''Viszont amit te is műveltél az messze túl volt azon amit még ejnye-bejnyével tolerálni lehetett.''
Ja, végülis a legnagyobb b@zmegolás abbol indult, h hallottam, h jön mögöttem Penge, és legugoltam a sarkoba, és mikor jött, jól szájbalőttem Shotival, minek következményeképpen (sztem akkor nemtudta még, h magyar vok), kaptam egy szép beírást. Idézem: ''hülye faxopó''
-
dunc
nagyúr
válasz
Kr/\toS #2227 üzenetére
Sziasztok ,Hello Kratos na ez már jóval értelmesebb hangnem egy jó harcal döntsetek,de szerintem győztes,vesztes mindegy az a lényeg,hogy egy jó móka alakuljon ki.
Wanadoo-n EvilDead vagyok.
Majd este talán én is tudok csatlakozni a játékhoz 21 útán......Addig is mindekinek sok headshoot-ot!!! -
RockHaRD
addikt
válasz
Kr/\toS #2210 üzenetére
Arról ne beszéljünk, hogy az egész ott kezdődött, hogy kirugtatok, meg banoltatok minden olyan embert, aki vhogy első helyezett volt, meg sz@rrá lőtt titeket. Egy tök más szerveren hót véletlenül mondta vki számomra is ismeretlen, hogy ő nem érti miért rugnak ki onnan minden jó játékost.
Nem kívánok amugy elindítani semmilyen veszekedést, OFF-ot, leírtam a véleményem.
FEAR 4evah...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest