- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richter36
őstag
válasz
tzimash #7922 üzenetére
Az csak egy fun volt.De az erdmény az volt hogy HT-n kikaptunk mint a szar Office-on meg végig vezettünk és az utolsó percben 6 ponttal buktunk
Voltak azért furcsa dolgok, amikor mentem a medkit felé egyik pillanatról a másikra eltűnt és senki nem volt még a közelemben sem
De azért jó volt.Meg felajánlották a srácok hogy máskor is játszhatnánk.
Viszont az ő szerverük felejtős ugyanis a pingjeink ~100 körül voltak míg az övéik ~30.
Orosz srácok voltak így valószínű hogy a szerver valahol a nagy orosz sztyeppe kellős közepén valami lakókocsiban volt
Szal ennyi volt.Már megint mennyit pofáztam
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
tzimash #7831 üzenetére
Szerintem működik biztosan, a 64bites Vista nem ért meg nagy időt nálam, mivel mérések alatt 30%al lassabb mint az XP 3dben. :S
32bites Vista alatt jól fut érdekes mód nálam jobban is mint XP-n(de ez csak a FEAR Combatra volt igaz a többi játéknál ez is lassabb legalább 10-20%al.
Jelenleg 64 és 32bites XPket használok felváltva, nekem 64bit alatt a Hardvres OpenAl furán viselkedik, (de ez driver-szpecifikus) de alapvetően a Fear stabilan és gyorsan fut. -
Nimrod
addikt
válasz
tzimash #7673 üzenetére
Köszi
Eléggé bevállalósan játszom és gond nélkül beugrok a sűrűjébe, sokszor ez is a gond, de nagyon nem zavar. Igazából másik egér kellene, mert nem jó, hogy szinte minden a billentyűzeten van, ráadásul kicsi néha az egér padja (ezt nem lehet cserélni mert akkor nem megy az egér), olyankor fordul elő hogy már régen nem a célra tartok, de még mindig lövök. -
Nimrod
addikt
válasz
tzimash #7610 üzenetére
Van itt egyáltalán 10 aktív játékos?
http://www.poloexpress.hu/
http://www.polodesign.hu/
Utóbbi mintha jobb lenne, de csak felületesen átfutottam rajtuk. Tomcattől én személy szerint nem rendelek, pedig régen terveztem, csak láttam aztán egyik kollegámon hogy hogyan is néz ki a kiszemelt darab. -
Richter36
őstag
válasz
tzimash #7566 üzenetére
Igazad van benéztem
De kár volt
Majd holnap kifejtem bővebben.Figy! A menü: Old Pascas,Mézes Körte Pálinka,Arany Fácán, ÚjFurmint.
Bazz igazi heccsat lesz ha felébredek.De leszarom, egyszer vagyok 38 éves
De jó lenne vagy 15-tel fiatalabbnak lenni.
Holnap vagy ma játszhatnánk egy zártkörű dilipartit
Hátha lesz Evelyn is meg Arma meg talán PH klánBár ezt nem hiszem, hogy szabadna írnom mert felkavarom az állóvizet amit mostanában amúgy is felkavartak
szóval játszunk má' ha lehet klánban vagy klántanul a lényeg a játék.
Uff én beszéltemszerk:így utólag olvasva ezt a hsz-t, azért én is tudok paraszt lenni.
-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #7550 üzenetére
ledöbbentem az fix, kurva jól nyomtad azzal a szarral
. De ma meglátod hogy a G2-be volt a hiba
FMJ seron voltam, de kikúr a nevem miatt, meg alapból rühellem a pb-t (csíter vok), szal felejtős
. Azonban a Deadly Dose fut slade jóvoltából, pass: omgrofl .
Jöhet aki akar/befér, mi már fönn vagyunk =)
-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #7483 üzenetére
Kezdhetünk azt is
Különben meg Arni Indiáná Dzsonszozott, Richt nem volt sehol, meg Te se (PH!-t nem néztem). Sőt... mostanába Guglival is csak keresni szoktam, nem jáccani.
Sladel azér hajtottuk egymást pár mapon keresztül, de megszakadtam, na utána téleg a szeretőmnek szenteltem az estét, de ma ribanchoz van kedvem, FEARhetünk.. Olyan 10körül leszek sztem.
-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #7458 üzenetére
Arni már kiokosított (bigtenksz),, bár közösbe is jöhetett volna, hiszen nem warez
.
Hát igen, általában ilyen lehetetlen időpontokban érek rá, őszintén szólva nem is néztem x-et, az mindig logol gépindításkor
.
Nem tom milyen serveren voltam (asszem valami sokfős madafakörszön), de még rampiig sem jutottam, már kiabálták hogy aimbot,, ban lett a vége (..I..) .
Utána vigaztalódtam egy ISF^BiLO elleni 1on1-el, na az gg volt, a végén még a clanba is meg lettem hívva. (múltkor meg az AiM-ba is^.^ )
Banánka: Te is kivagyámhívva 1on1 Official-ra, trónfosztás lesz Te partizán !!! =)
-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #7415 üzenetére
Suhancos
, én már fél 11 körül leszek, csinálhatna valaki (khm Richter xD) privát servert.
CoD-ba funolni nagggyon élvezetes, és elhiheted én is erősen minuszos voltam eleinte, aztán ráérzel és belejössz. Nem olyan gáz,, megfelelő perkek és beleszokás kérdése
Kiccica: [SEC] = Suxx , de te ezt tudhatnád
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
tzimash #7393 üzenetére
Az ironsight az, amikor a fegyver irányzékával célzol (á lá vietcong,cod széria,stb..tehát nem csak 1 szimpla zoom), a gránát meg ha jól vettem ki a fejlesztői videókon, időzítve lesz, tehát kibiztosítás után nem lehet végtelen ideig tartani. Személy szerint örülök mind2őnek.
Még 1 Cod4 szerű fegyvertuningos, xp-s perk rendszer dobná meg a gammát. Én legalábbis értékelném. ;) -
Richter36
őstag
válasz
tzimash #7359 üzenetére
Nekem már a legelején végem lett,mert az qrva punkbuster mindig ledobált.
Újra telepítettem vagy 5x a játékot kipróbáltam a Tupac és Banano pb fájljaival is de akkor is ledobott PB INIT FAILURE és NO PACKET FLOW üzenettel.Gondoltam biztos a Vista miatt van,mert az előtt soha nem volt ilyen gondom. Vista le XP fel és ugyanúgy ledobált
De ma reggel megvilágosultam és kikapcsoltam a tűzfalat és már jó is -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tzimash #7316 üzenetére
Hm érdekes kérsések vetődnek fel mostanában a gépfejlesztéssel kapcsolatban. Karit tulajdonkéáppen nincs miért vennem, szinte csak a ferivel jáccok. Viszont ezt a karit is alig tudja kihajtani ez a proci. Tehát kártyavásárlás előtt procit kell vennem.
A tápomat nem kell lecserélnem, egybehangzó tápos topic véleméynek szerint elég lesz proci és kártyavásárlás után is ami most van.
Úgyhogy először procivétel lesz. Meg még 1gb memória, mert most olcsó. Aztán ha lesz játék, ami miatt érdemes lesz vennem kártyát, na majd akkor nekiugrok. -
GC-EvElyN-
senior tag
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
tzimash #7295 üzenetére
Ne viccelj, miért szóltam volna? Jobban játszol mint amit mutattál tegnap,nem ment úgy, ahogy neked szokott. Ennyi. Inkább azt áruld el, hogymiért nem veszed fel az armort és a medkitet. Többször láttam, hogy respawn után szépen elrohansz mellette, majd látom, hogy pár lövés után ott a kis halálfej. A baj az volt, hogy mi 2en sokfelé mentünk. Persze, ezek mellett is nyertünk volna
, ha Cafat kolléga nem veszi ki azt az átkozot remore-ot
-
Detox!
senior tag
válasz
tzimash #7159 üzenetére
Ami verhetetlen benn az a dizájn.. Szvsz messze szebb (fekete-fehérben) mint akármilyen Razer vagy Logiteh bill. A világítás amellett hogy a szemnek nagyon kellemes erősségű és színű (cián-kék), tényleg használható, bár game közben rég rossz ha az ember a billt nézi, így nem is használom, meg zümmög is egy kicsit amikor bekapcsolom (sztem rossz darabot fogtam ki). A gombok rövid úton járnak, nem lötyögnek és határozott/állandó nyomáspontúak
. Várakozásommal ellentétben nem koszolódik, és így 3-4 hónap használat után is el lehetne adni egy origi dobozban újnak. 8K-t mindenképp megér, télleg naon dögös
Mentem játszani, DD-n leszek ha nem üres :S
-
Richter36
őstag
válasz
tzimash #7088 üzenetére
És az alagút végén látsz engem is?
Mekkora VGA hűtőt vettél te, hogy kilóg a házból?
Most nézem az adataidnál,hogy intelre váltottál? Mindenesetre ha összeáll a cuccod szólj és gondoskodok róla, hogy újra formába lendülj
Milyen a HD3870? Sukár mi?Előző procidat eladtad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest