- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
meno00
csendes tag
Szervusztok !
Lehet hogy nem ez a megfelelő fórum, de bízom benne,hogy tudtok segíteni a problémám megoldásában,
vagy éppen magyarázatot kapok, a jelenség mivoltáról .
(mert ugye igazából hol kapnék magyarázatot ha nem itt)gép: asus m4a77
amd 6000 x2
ddr2 4gb 800mhz
4870 -512 ..Nos! A jelenség a következő:- 10c° különbséget mutat az Everest a magok között.
A pc, tuningolva nincs, nem is volt, Arctic mx2-vel pasztázva, vékonyan,
Thermaltake duorb hűtővel, és a gyárival is egyaránt .Válaszotokat, és segítségeiteket előre is köszönöm !
Tisztelettel : meno00
-
keIdor
titán
Jó volt, érdekes volt nézni.
10-től olyan fél 12-ig néztük SzlobiG-al a versenyt. Mi voltunk legelöl középen a két MSI (piros) szatyros. Mondjuk tavaly már találkoztunk, beszéltünk is. Kár hogy most kicsit el volt kerítve a rész, így nem nagyon tudtunk szót váltani. Max CPU órajelig tudtunk csak maradni sajnos.
-
subaruwrc
félisten
Gratulálok az eredményekhez, jó kis fricska az 5800K-s nagymenőknek az a kis hibrid cpu ott középen
El kell mondjam egészen komoly 12 percet töltöttem rettegésben hogy sikerült megdönteni a LÉGGEL készített 3000+mhz memória órajel rekordomat, utána jobb dolgom nem lévén ( köszönöm a meghívást
) javítottam rajta én is
ADATA 2400mhz 11-13-13-35 @ 3064mhz 11-15-15-55 1.92v
ezek után, hogy teljes legyen a lelki demoralizáció így három héttel a Veletech verseny előtt, átpattintottam a G.Skill PSC alapú ramomat a rendszerbe hogy megnézzük mit is megy például CL7-ben.
hátő
2982mhz 7-13-9-33 1.87vCl8-ban nem néztük meg, Cl9-ben is elfogyott alóla a rendszer
Majd ezek után mivel még mindig volt nitrogénünk, nekiláttunk valami igazi ritkaságnak, azaz RAM-ot nitroztunk, bár nem a klasszikus értelemben ( azt itt az Xtreme 3D Team Hungary-nél annyira nem adjuk ) csak amolyan sebtében, gyorsan beszigetelve, potot a ramok tetejére helyezve " getto " módon, azért így is lett eredménye bár leginkább a cpu imc korlátozott le. 8GB-tal nem lett meg a 3ghz.
Utolsó nekifutásunkra megnéztük a gyári 2400 c11-13-13-35 időzítésű modulokat c10-13-13-35-n, az eredmény pedig egészen konkrét 2760mhz sikeredett !subaru
[ Módosította: jones965 ]
-
jones965
Modder
-
zack
nagyúr
Ez a Biostar szimpi, és nem takarná le a CF a PCI slotot.
Mennyire jó ez tuningban? Fázisok, stabilitás stb.
Az MSI MPower-ről most olvastam cikket itt a PH-n, és nagyon betyárul ment.
Tehát akár még ez is jó lehet, csak itt "kuka" a PCI hangkártyám.(#5152) 04ahgy
Szerintem nem tévesztettem el.
Azért írtam ide, mert ha az extrém tuningosok nem, akkor senki sem tudja melyik a jó, és tuningot is szerető lap.
Az árkategóriát leírtam. Köszi a 100k ajánlást. -
szab.tam
nagyúr
csak nehogy valamelyik összekeverje a kávés termoszt a fagyissal...
(ezüst vs fekete.)***
én elhiszem, hogy nem remeg a kezetek, és azt is, hogy még meg is úszható, ha mellémegy.
de akkor is rossz nézni, a hogy kesztyű nélkül megy a tejeskannából az átfejtés.
szerintem pont addig, amíg valaki tényleg meg nem sérül.... -
subaruwrc
félisten
kicsit még rádobok a hypera
elemeztem a számokat .toyone : 6660 cpu de csak 2996mhz nb és 1184mhz c9 ram : 14 min 12 sec 469msec az: 5677443-as eff
vs
froxic : 6365 cpu - 3870mhz nb és 1331 c10 ram: 15min 01sec 438msec az: 5737652 eff, jobb effet alacsonyabb órajelen könyebb hozni, a + 250mhz memória superpi 32m-ben borzasztó sokat számít, az nb-ről nem beszélve, egy szóval KIB...... nagyon szép munka -
Ez a kép botról van, csak más adat nincs fenn róla!
"Ez milyen feszültségen jött össze?" Ha nem is dobsz hátast, remélem azért elismerésre méltóan alacsony eredmény: 1,372V-os (cpu-z) fesz mellett futottak le a tesztek és talán menne még lejjebb is, még nem néztem meg meddig megy le.
POT-om nincs még.
Dewar-om kölcsönbe lesz mindig, nitrót abban kapom.
Rizsem, hungarocellem, Szilvia papírtörlőm van.
Termoszom van.
Nitróellátóm is van.
Esetleg van valami eladó cuccod, vagy csak érdeklődsz? -
jones965
Modder
Kiegészítettem a hsz-t a lap típusával, valamint a képet is módosítotam.
Köszi!A 2D-s alkalmazásban 0.001 seccel maradtam csak el tőled, amit a memória időzítésekkel szúrtam el.
subaruwrc:: rosszul mentettem le a délelőtti eredményt ( látszik is az óránál).
Ráadásul ezzel írtam felül a GTX 580 sli 192500-as 3Dm03-as eredményem, mivel mindíg csak gyorsmentést csináltam, és utána neveztem át a fájl-t.Este még hozzáfogtam a 2. teszt sorozathoz, de sajnos ez a szigetelés nem sikerült olyan jól, mert ő 2 óra után lejegesedett a lap.
Itt lett meg a 3DM11 eredmény, valamint a nem túl acélos 3Dm06.3DM06-ban még megpróbállak beérni.
-
04ahgy
nagyúr
Szép video, megint! Köszönjük.
"Not an easy skill to learn. I have been practicing it for many years."
Így közzé kell tennem egy ott készült eredményt:
CPU-Z Valid: 7855.94MHz
- ASUS Sabertooth 990FX
- AMD FX-8150
- Corsair Vengeance 1600MHZ/CL8 2-4GiB
- CoolerMaster Silent Pro Gold 1000W
- Kingston SV100S2/32G
- K|ngp|n Dragon F1 Gemini @ rocketKöszönet illeti az ASUS Magyarországot az alaplapért.
A tuningesemény kapcsán további köszönet jár a Hardverker és gombcomp számára.
HGyu
-
CosmO_O
tag
Miután átkapcsoltam manual-ból valami profil alapú tuningba, majd vissza, elmúlt a hiba
NB 4000 körül kék halálozott, 1.6 fölé kellett volna mennem, nem tudom... A lap szárad, nitró még van egy pár termosszal
Kb. fél óra múlva elkezdett deresedni a rizs, ott azért felhúztam a szemöldököm
Az plastidip spary viszont jó szolgálatot tett, megéri a pénzt.
-
CosmO_O
tag
Igen, az EFI-ben beállított szorzó feszültség ill. RAM órajel beállítás nem számított, rendszerbe alap szorzóval 1333-as RAM-mal alap feszen indult. K10Statot használtam, de abban is, mint az AMD overdrive-ban, csak 1.55-ös CPU feszt lehet állítani, így itt vége is lett a dolognak.
És természetesen nitrózam
Ezt a verziójú K10-et meg kipróbálom, ha elindul a gép
-
04ahgy
nagyúr
Gyönyörű! Gratula. Nagyon szép, letisztult beállítások, és szép eredmények. Megérte az áldozatot!
Overnek is gratula az eredményeihez, amik csak egy dolog miatt kevésbé szépek: nem csinált hangulatképeket a rendszerről, amin lehet élvezkedni / vagy csinált, de szándékosan visszatartja.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest