- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
Kíváncsi lennék,hogy ki árulja 25K-ért.
Nekem is van még egy házbaépített Vapo-m BMW kollégánál kölcsönbe jó ideje,
remélem nem azt árulják az itthoni rokonai...
Mellesleg jobban járható út,ha a vapofej a víztartályodban lévő vizet hűti,és az
megy a hűtőkörbe.Nagyon még barkácsolni sem kell. -
Achill3uS
nagyúr
kompit használtunk miis vga-n, de még az x800-as időkben a pcie hajnalán. szerintem egy mai highend gpu-val ugyanúgy nem bírna el minuszban terhelve, de ettől függetlenül biztosan nyernél vele párszáz mhz-et vízhez képest, 2 fő problémád lesz. felfogatást (mivel cpu hűtőről van szó) és szigetelés. vga-t még nitrozni se szerettem mert ha alaplapot nehéz szigetelni vga-t úgy hogy ne páráljon le ne olvadjon a foglalatba a víz ne csapódjon le rajta a pára vagy ha mégis ne legyen belőle gond külön művészet úgy átalakítani a kártyát hogy maradandó nyomokat károkat ne szenvedjen. egyéb fizikai modokat nem is számítva. 25k reális ár egy kisebb teljesítményü kompresszoros hűtőért de lehet, hogy nem fogod tudni kivenni a házból csavarhúzóval. szóval ha szereted a kihívásokat és megéri víznél jobban lehűtened egy esetlegesen (cpu limitnél minimálisan-) jobb eredményért akkor megérheti a befektetett energia és pénz. de én inkább jeges vizezném.
-
Achill3uS
nagyúr
XE/XEII széria gombcompnak volt, idle-ben cpu nélkül -30 körül tud, ezt egy melegebb cpu emelt feszen siman felküldi pluszba egy cpu stressing alatt. 3dmark idejére kibírná de a legnagyobb gond, hogy hosszu távon semmiképp nem tudod alkalmazni mert az alaplapod úgyis lepárál, korrodál a socket akárhogy szigeteled. én azt mondanám kompis hűtés 24/7 használata (gyakorlatilag core 2 óta) főleg manapság teljesen értelmetlen. anno 100 körül mentek ph-n. csak találj rá vevőt a fentiek függvényében. aki komolyan extrém tuningol pedig nem használ ilyet.
-
Zé_Mester
őstag
ha lehet neki emelni, akkor ezzel meg tudod csinálni
-
Zé_Mester
őstag
bios módosítással max órajeleket tudsz állítani és az ahhoz tartozó feszültség értékeket, de ha hidegre akarod küldeni a kártyát, akkor a vmod-ot nem tudod megkerülni, mert a gyári feszültség határok édes kevesek.
a pencil mod a grafit cerkával történő egyszerű megoldás, egy adott ponton jól összegrafitozod a kártyát és ha a megfelelő ponton csináltad, akkor az ellenállás csökkentésével megnövekszik a kártya valamely pontjának a feszültsége. de ez nem feltétlen jó megoldás, mert könnyen lejön a kártyáról és mire összerakod a motyót, addig lehet hogy semmi nem marad rajta.
ati kártyáknál feszkót tudtommal már a hd2900pro/xt óta lehet emelgetni, de ez kártya, és gyártó függő is
-
subaruwrc
félisten
előfordulhat hogy órajelben nem megy sokkal többet ( 20-30mhz + ) ugyan azon a feszen
az fps ek nem fognak változni a hűtés módosítástól
a nitro arra való hogy 1.5-1.6v okat csapassunk a gpuknakkop8
ha még sosem csináltad vga-val akkor először óvatosan, mert eléggé szúrnak
amúgy ja, régebbi generációs gpu-k kisebb mértékben skálázódnak a hidegre és nagyobb eséllyel van -40-50 en coldbugjuk
-
ferike123
csendes tag
Szia!Bocsi,hogy így beleszólok,de mennyi az a minimális,gondolom ha már jegezted/nitróztad,meg is cibáltad,mekkorák lettek az órajelek?Egyébként húzás nélkül a hűtés felesleges,mivel(ha nem jól tudom javítsatok) a 0 alatt jócskán csökken a potenciál,ami azt jelenti,hogy magasabb órajeleket fogsz kapni,mint ref. hűtővel.
-
subaruwrc
félisten
az hogy szépen és remélhetőleg egyenletesen meghúzva teszed fel csak fél siker
ahogy 04ahgy mondja, a szárazjeges tuningnál szinte állandóan tunkolni kell a szárazjég + denszesz elegyet ami elég fokozott mozgatással tud járni. alá kell támasztani vagy ki kell kötni rendesen a kártyát hogy ne sérüljön az alaplapmégegyszer kérdezem, fel vagy te erre készülve ?
-
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Kedves külföldi barátaim régóta unszoltak, hogy csatlakozzak hozzájuk és beadtam a derekam, mivel úgysem tartoztam semmilyen csapathoz, úgy döntöttem csatlakozok ehhez a nemzetközi csapathoz, amelyik jelenleg a 3. a világon, és tartunk az ezüst felé pontokban..!
Ha nem csatlakoztam volna, akkor sem ment volna semelyik itthoni csapathoz a pontom, mivel nem voltam csapatban.. Úgymond most is egyedül csinálom tovább, annyi hogy oda is számolódnak a pontok és büszke lehetek arra hogy egy elit nemzetközi team tagja is vagyok..
-
toyone
őstag
Jó az. Még talán jobb is mintha kicsi rudakban vetted volna.
Néztél 2D/3D tesztet? Max Oc ra nagyon jó eredmény született, bár jéggel azért 1.8v körüli feszültségre nem mentem volna.Amennyire kiveszem a képből a CPU körüli területen azért nem durrantottad meg túlságosan szigeteléssel. Erre illetve hogy a lap hátulja is kellőképpen le legyen szigetelve figyelj oda. Például ezért szokás kivenni a házból az alaplapot.
-
gombcomp
senior tag
Nem vagyunk esélytelenek!
Különösen ha megnézed,hogy van már feltöltve 3DM11 eredmény
Performance,és Extrém kategóriában is,elég jó eredmények ezek.
Nem is beszélve arról,hogy azért nem mindenki ül a babérjain,lesz még itt villantás!
Ha majd pontozzák 3dM11-et akkor néhány 10 pont még jöhet. -
Zé_Mester
őstag
a Cascade hűtés a kompresszoros "hőcserélésen" alapul.
kb úgy működik az egész rendszer, mint egy hűtőszekrény/fagyasztó, csak azt a hideget egyetlen felületre hozza létre, ellenben egy háztartási gép felületével.googliba nagyon sok képet találni az efféle hűtésekről.
a gyengébb megoldások éppen hogy 0 körül tudják tartani a procit, de az erősebb, több körös rendszerek hozzák akár a szárazjég eredményeit is....sőt.......akad olyan megoldás is, ami -100 Load-ba is képes hűteni.......csak azt épp olyan árba mérik mint az aranyat.
de ha van klíma/hűtőszerelő ismerősöd, akkor pikk-pakk összedob egy hasonló belépő szintű rendszert
-
toyone
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
Achill3uS
nagyúr
vannak csak drága behozatni is, meg a mostani dollár mellett egyébként is horror lenne [link]
egyébként tudok most egy taylor wharton 25l-es dewar-t ha érdekel valakit, használt de jo állapotu, egyik eu-ban lakó haverom árulja cirka 400 euro-bol meg is van, ha kell valakinek szoljon... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest