- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
CosmO_O #7774 üzenetére
Otterauge Xtreme One 4kg elektrolitréz
egy közös jóbarátunk eladta én megvettem jóleszezmégvalamire alapon, aztán elboltoltuk subival
féligmeddig ez a mai derbauer beast alapja...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
CosmO_O #7747 üzenetére
én nem tudok róla, hogy ott ment volna, forrasztott ihs-t nehéz leszedni, és a paszta nem biztos, hogy jobb megoldás. tapakah is írta, hogy "did it a couple of times - never helped to achieve more MHz"
Speed(R)
mert nem lehet kapni külön forgalomban, és mert fémből van ha jól tudom, ami lehülve csak levizel.
a szürke amit látsz a lapon szigetelés, valami plastidip féle anyag de csak a hongkongiaknál láttam használni.
remélem tudod, hogy cpuz bug, és felezni kell, az a valós vcoresubaru
énis ugy látom, hogy le van sarkazva. de attól még mehet hibátlanul.
a Skylake megjelenésekor FUGGER tesztelt így elég sokat neki müködött, de tény, hogy 6G feletti eredményt nem is láttunk tőle. én magam sosem próbáltam, elég bizonyíték volt, hogy haswellnél nem müködött és láttam nálad és Csabinál is, hogy nem megy jól, sőt... -
Johni5
őstag
válasz
CosmO_O #6462 üzenetére
Lol.Én is azon tesztelném,bár van egy GTX 275 VGA-m aminek a táprészével van probléma.10 perc után forró a tápáramköre.2 hét és megpislantom ezt a Monszter moddolást.Először 3x GTX 260 projektet kell kivégeznem,meg persze a 10-15 kártyám újratesztelésével kell foglalkoznom.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
CosmO_O #5641 üzenetére
muhahaha. nah kezdheted őket binnelni. mondom mit nézz, 5GHz-hez mennyi fesz kell léggel windows-ig. és utána max 1.55-1.6v körül mi a vége validra.
a legjobbak nyerik meg az ln2 teszt lehetőségét, ez ne legyen tul sok mert az még 2 lappal is eltarthat egy darabig, különben a lap bánhatja a nem megfelelő száradás/szigetelést, szóval ne sajnáld rá az időt.
nekemis elég érzékeny a commando-m, 1 ramslot már meghalt, de 2.2 vcore-t tud kb leadni ami még ocp mod nélkül elég nagy szó -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
CosmO_O #5312 üzenetére
hajjjajjj olyan könnyű volt már majdhogynem magától futott
nem amúgy 6300-on még messze voltam Jonestól, nem is volt természetes a mosolyom...
az abszolút limitig el kellett mennem hogy eredmény legyen belőle, jó kis teszt volt élveztem.ja meg mi is várjuk már az eredményeket úgyhogy irány tuningolni azt a karit
-
Achill3uS
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz
CosmO_O #4855 üzenetére
hogyne. vám és áfa is rájön. kínából egy kb. 200 dolláros tétel a posta, vám, áfa rárakódása után majdnem a dulája lesz. természetesen vannak sávok, ahol ugrik a vámtétel. úgy tudom, áltlalában elfogadják a számlán szereplő összeget a kalkulációhoz, nem nagyon szőröznek. sok múlik a keresztárfolyamokon, mert előszőr dollárból euroba, majd forintra váltják, és az a vámolás, áfázás alapja.
tudomásom szerint ez még a 2011.07-ben érvényben lévő. (vagy nem...)
az óta mi változott, nem tudom.
(tovább kérdezni nem érdemes, mert általánosságról ennyit tudok, saját konkrétumokat meg nem teszek közzé...) -
subaruwrc
félisten
válasz
CosmO_O #4844 üzenetére
reálisnak tűnik
tom_tol
jaaa, jóvan
azt hittem a rendszered nem működik alatta
hát nézd, a dark baromi lassan hül le, plusz az sb-e sokat fűt vissza, az a -40c reális lehet, ha ellentart a procia szárazjeges elegy maga -70 fok, a legjobb esetben, de ilyen feltételek mellett kb ez a reális
egy qx9650 is visszafűtötte -40 re -
-
Zé_Mester
őstag
válasz
CosmO_O #3950 üzenetére
a körömlakk nem jó az ilyenekre, ezt tapasztalatból mondom, de szerintem te is rájöttél.
kentem én már annyi szarságot a lapra, de ami eddig a legjobban bevált az a sima vazelin .
gyogyótárba lehet kapni ilyen kis tégelybe, 2-300ft a 150g-os kiszerelés, és az ha csak a lapot kencézed össze akkor elég 2 rá, de ha mindkét oldalt kikened szép vastagon akkor nem árt a 3-4 darab se. tök jól szigetel, nem kell rá semmi papírtörlő, meg ide-oda szigetelő, ezt rátolod jó alaposan és ennyi.lemosni meg a leg egyszerűbb, szétszedés után kiveszed az elemet a lapból és bedobod a fürdőkádba egy kis zuhanyzásra.....pikk-pakk lejön, utána megszárad és megy mint gyári korába
itt találsz róla pár képet, nálam így vizsgázott a kence
szerkesztés :
azt kifelejtettem, hogy a vrm hűtőbordái alá ne kenj, mert felfő a cucc!!!
ott csak körül a bordát és jóidő, az majd úgyis lehül a nitró gőztől -
Achill3uS
nagyúr
válasz
CosmO_O #3950 üzenetére
ha nem sajnálod a lapot, én plastik spray-t használtam vizhatlanná tenni a nyákot, ez főleg vgakon kell és nyáron amikor jön a nagy meleg. el lehet távolitani, de nem egyszerü, viszont szintelen és jobban fed mint egy manuálisan felkent lakk.
probe-ot pedig rendelj ebayrol sztem vagy kintről valahonnan mert sokkal olcsobb mint itthon. ha belerakod közvetlenül a nitroba és jól van beállítva a thermométer is -196-ot kell mutatnia.egyébként gratulálok mindenkinek az elmult hetek eredményekhez, ismét taiwan előtt vagyunk annyi ponttal amennyi soha nem volt az országnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest