- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
ferike123 #4366 üzenetére
Johni5 a retro felelős a csapatba, ő mindig ugrik az ilyen versenyekre
nekem perpill nincs megfelelő hardverem hozzá de mondjuk a kentsfieldes vantageba beneveznék szívesen.amúgy a kérdések jöhetnek bátran, a topik azért van hogy kidumáljuk azokat.
az eredmények majdani részletezése mellett persze -
subaruwrc
félisten
válasz
ferike123 #4363 üzenetére
akkor az elkötelezettséged megvan, ez kezdésnek már bőven jobb mint az átlag. nem neveznék meg senkit de akadtak olyan 2-3 an akik kivívták a topik ellenszenvét és közröhely tárgyává tették magukat a stílusukkal és azzal hogy túlértékelték a saját teljesítményüket, de mára azért többnyire kialakult egy olyan társaság akik tényleg komolyan veszik, és egyre több lelkes társ is csatlakozik.
( egy időben énis forrófejű voltam és balhéztam nem egy emberrel a stílusom miatt
)
viszont rád nemhiszem hogy ez a sors vár ahogy ebből a pár hsz-ből lejött
welcome.
-
subaruwrc
félisten
válasz
ferike123 #4361 üzenetére
mi sem így születtünk, elhiheted. rengeteg olvasás kell hozzá az információkat megszerezni, kitartás ha valami nem megy elsőre, és elég sok időt is kell bele feccölni hogy apróságokra magától jöjjön rá az ember. az az igazi. ezt leírásokból nem lehet megtanulni. alapvetően mi is léggel max vízzel tuningoltunk, ha az megvan olyan szinten akkor mehet a subzero, de ott még bejön a képbe a szigetelés is meg az hogy a hidegben minden másképp van mint egy léghűtővel.
-
Zé_Mester
őstag
-
subaruwrc
félisten
válasz
ferike123 #4348 üzenetére
elbírja a hőt ?
szerintem a belseje nem éppen -196 fokra van kitalálva de abból a szempontból akár életképes lehet hogy egy rövid ideig ne folyjon el a cucc belőle, viszont elég tempósan fog belőle fogyni szerintem, sőt ami valószínűbb az összehúzódástól valahol deformálódik, vagy el is törik -
toyone
őstag
válasz
ferike123 #4337 üzenetére
Angolul.
Első körben kérdezz rá itt http://pcvizhutes.hu jól dolgoznak és csináltak már hasonlót.
-
subaruwrc
félisten
válasz
ferike123 #4331 üzenetére
azért lehet 50k nál olcsóbb potokat is találni főleg ha csak jéghez kell
nem vagyok K|ngp|n ellen, mert jó a kapcsolatom vele, de F1 Darkot csak jégre, iszonyat nagy pénz pocsékolás venni, és a maga 3 kilójával a gatyádat ráfizeted a postára
valami két részes pot kell neked, amiben kevesebb a réz és olcsóbb is.
rybát tudom ajánlani ő gyárt olcsóbb potokat is és lengyelből a posta is kevesebbe kerül,. -
04ahgy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- LTE frekvenciák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest