- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
csferke #34746 üzenetére
Tudom, bonyolult, de én így használom:
=ÖSSZEFŰZ(ÉV(C8);".";HA(HÓNAP(C8)<10;"0"&HÓNAP(C8);HÓNAP(C8));".";HA(NAP(C8)<10;"0"&NAP(C8);NAP(C8)))
Az angolban talán így van, de majd kijavítod, ha nem jó:=CONCATENATE(B8,"-",IF(DAY(C8)<10,"0"&DAY(C8),DAY(C8)),".",IF(MONTH(C8)<10,"0"&MONTH(C8),MONTH(C8)),".",YEAR(C8))
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
csferke #33673 üzenetére
Szia!
Két tömbképlettel megoldható szerintem:
=MAX(($C$2:$C$130=K2)*$C$2:$C$130)
=MIN(HA(($C$2:$C$130=K2)*$C$2:$C$130>0;($C$2:$C$130=K2)*$C$2:$C$130;""))A tömbképletet Ctrl+Shift + Enter billentyűkombóval kell bevinni, az Excel kapcsos zárójelben jeleníti meg.
Beírod így az első cellákba, majd lehúzod az oszlopon. A minimumnál az üres, illetve a feltételnek meg nem felelő hónapok miatt trükközni kellett kicsit, ezért hosszabb a képlet.Üdv.
-
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
csferke #31443 üzenetére
Szia!
Bocs, de programom volt a mai napra, így csak most értem vissza.
Nem az a probléma, hogy összevont cellák vannak benne (mert az összesítendő cella is ugyanúgy össze van vonva - ha nem lenne, valószínűleg problémát okozna), hanem az, hogy a dátum oszlopodban nem minden érték dátum!
Pl. van február 30-i érték is, ami nyilván lehetetlen, de néhány más, ránézésre helyes esetben is "panaszkodott" az ÉV képlet..
Ezért azt javaslom, az ÉV képlettel nézd meg egy segédoszlopban, mely dátumok nem jók, itt hibát fog adni a képlet, ezeket javítsd ki lsz. utána már mennie kell az összegképletnek is. (Vigyázz az ÉV képlet másolással, mert az összevont cellákat nem szereti, oda külön kell beírnod.)Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
csferke #31429 üzenetére
Szia!
Próbáld ki lsz. ezt a tömbképletet:
=SUM(IF(YEAR(Munka2!D:D)=Munka1!$A$1,Munka2!G:G,0))(Tömbképletet shift+ctrl+ Enter együttes lenyomásával vihetsz be, az Excel kapcsos zárójelbe teszi.)
Még rövidebben:
=SUM((YEAR(Munka2!D:D)=$A$1*1)*(Munka2!G:G))
Szintén tömbképlet.Üdv.
-
Delila_1
veterán
válasz
csferke #31215 üzenetére
A laphoz rendelt makró:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column = 2 Then _
Target.Offset(0, -1) = Format(Now, "yyyy.mm.dd hh:mm")
End SubEz a teljes B oszlopra vonatkozik, tehát ha az oszlop bármelyik cellájába írsz valamit, az A oszlop azonos sorában megjelenik az aktuális idő.
Meghatározott cella esetén a feltétel
If Target.Address = $B$10" Then _ -
perfag
aktív tag
válasz
csferke #30699 üzenetére
megyek dolgozni, nincs időm utánanézni mi a
ActiveWorkbook.BuiltinDocumentProperties(10).Value
de ezzel tényleg nem változnak mindig nálam sem a cellaértékek a =PrintDate() cellákban
a mikor a gombra kattintva megjelenítem a nyomtatási párbeszédablakot, de ha helyette
ThisWorkbook.BuiltinDocumentProperties("Last Save Time")
van, akkor szépen műxik -
perfag
aktív tag
válasz
csferke #30688 üzenetére
közben rájöttem, mert okos vagyok
hogy ha pdf-es nyomtatást kezdeményezek, akkor a fájlablak megjelenésekor megjelenik a cellában a dátum, nem is kell nyomtatnom, ez már majdnem nyomtatási előnézet
hasonló jutott nekem is eszembe közben
sok-sok évvel ezelőtt amikor saját függvényeim voltak egy munkában soha nem tudtam mikor is számolja ki az Excel az én függvényeimnek az értékét, ha jól emlékszem egy .Calculate segített
valahol a Application.Dialogs(xlDialogPrint).Show előtt egy Worksheets(1).Calculate, vagy Worksheets(1).Rows(2).Calculate, vagy egy teljes Application.Calculate
hátha -
perfag
aktív tag
válasz
csferke #30684 üzenetére
elküldött a zasszony a boltba, így lemaradt egy gondolat
a cella értékadást a BeforePrint eseménybe írtam be, nem tudom az számít-ePublic Function LastSaveTime() As String
Application.Volatile
LastSaveTime = ThisWorkbook.BuiltinDocumentProperties("Last Save Time")
End Function
Private Sub Workbook_BeforePrint(Cancel As Boolean)
ActiveWorkbook.ActiveSheet.Range("B3") = LastSaveTime
End SubExcel 2016, mint írtam müxik
-
perfag
aktív tag
válasz
csferke #30677 üzenetére
[ezt olvastad?]
azt írják egy függvénnyel kell kiolvasni
kipróbáltam
meglepődtem, hogy az előnézeten nem műxik, de ezen elgondolkodtam és úgy döntöttem, hogy kicsit elhamarkodtam a dógot -
ny.janos
tag
válasz
csferke #30422 üzenetére
A dinamikusan változó tartomány összegzéséhez megpróbálhatjátok a tartományt táblázattá alakítani, a tervezés menüben kiválasztani az összeg sort, majd megadni a képletet.
Ha az új adatsort a táblázat tartományának összegsor nélküli utolsó adatán (utolsó oszlop, utolsó sora) állva tabulátor megnyomásával viszitek fel, akkor az összegsorban szereplő képletet is automatikusan bővül. De a képletből is látszik, hogy az a táblázat adott oszlopának címsorára hivatkozik, vagyis mindig az elsőtől az utolsó adatig.Kijelölitek a tartományotokat, s kiválasztjátok a nektek tetsző táblázat formátumot.
A tervezés menüben kiválasztjátok az összegsort.
A képletet módosítjátok tetszésetek szerint.
Az utolsó cellán állva (a példában C4) TAB-ot nyomtok, beírjátok az új adatokat, s máris az új értéket látjátok az összegsorban.
Látható, hogy a képlet nem változott, de az érték igen.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
csferke #29449 üzenetére
Automatikus megoldás:/munkalaphoz rendelve a makrót/
Application.EnableEvents = False
Target = UCase(Target)
Application.EnableEvents = True
End SubElőnye, hogy a begépelt szöveget <Enter>-re a kívánt formátumra állítja hátránya, hogy .xlsm-ként kell menteni a munkafüzetet.
Feltételes formázásos megoldás:
Itt a usert erőlteted hogy az általad kívánt formátumban vigye be az adatot.
Nem magamtól vagyok ilyen okos innen loptam.
-
Delila_1
veterán
válasz
csferke #27527 üzenetére
Nézd meg ezt. (10 az index, a videóban 3:06-nál)
-
azopi74
addikt
válasz
csferke #27334 üzenetére
DE ha ugyanazon a munkalapon van akkor semmi akadálya, hogy jobbra/lefelé megkeressem a tartományt és módosítsam.
"Kipróbáltam, tényleg. Igazság, hogy, nem gondoltam volna, mert ennek így már nem látom különösebb értelmét
"
"DE, ha a másik munkalapra váltok akkor SEMMI nincs kijelölve."
Javasolhatod feature suggestben, ha gondolod , én nem látom igazán hasznosnak, de ez magánvélemény
-
azopi74
addikt
válasz
csferke #27327 üzenetére
Természetesen sehogy sem lehet ugyanolyan módszerrel. Nem csak akkor nem ha más munkalapon van, akkor sem, ha ugyanazon, de nem látható a képernyőn (mert olyan messze van, vagy nem fér bele a tartomány, vagy el van rejtve, stb..)
Nem is értem hogy gondolod, hogy működhetne? Esetleg valami osztott képernyős nézetben?
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
csferke #27224 üzenetére
Szia!
A munkalap fülére ráállsz. Jobb egérgomb - kód megjelenítése - lap második felében a bal oldali lenyílóban kiválasztod Worksheet. Jobb oldali lenyílóban kiválasztod Activate.
Az ekkor megjelenő makró vázba beírod a makró nevét, amit szeretnél lefuttatni.Az eljárást eseménykezelésnek nevezik, amit most csinálsz, az a munkalap aktíválásakor bekövetkező esemény. Tehát minden olyan esetben, amikor "kiválasztod" - azaz aktíválod - a munkalapot, le fog futni az a makró, amit oda betettél.
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
csferke #26766 üzenetére
Szia!
Sheets("Számla könyvelése").Hyperlinks.Add Anchor:=Sheets("Számla könyvelése").Range("B"& sor+1), Address:="g:\valami\2015\szamlaneve.pdf", TextToDisplay:=szamlaszam
A szamlaszam helyére a konkrét számlaszámot írod, ami a Számla készítése lapon a B oszlopban van, ha jól látom.
Ezzel kell kiegészítened a makrót szerintem.Üdv.
-
azopi74
addikt
válasz
csferke #25768 üzenetére
Nem vagy ökör, csak az eredeti kérdés feltevés volt kissé rosszul fogalmazva
"Szeretném különválasztani az "A1:A2" mezőket "C1:C2" dátum és "D1:D2" óra:perc-re..."
helyett ha rögtön
"Szeretném egyberakni a C1:C2 dátum és D1:D2 óra:perc- mezőket teljes időadat mezőre, aztán különbséget képezni belőlük "
kellett volna rögtön, és akkor feltehetően megspóroltál volna pár felesleges kört.
Sőt, fel se kellett volna tenned a kérdést, mert hát a "+" az egyik legjobb módszer az összeadásra, kivonásra meg a "-" jel, szóval a TimeEnd - TimeStart, jelen esetben (c2+d2)-(c1+d1) tökéletesen járható útAz általad említett D3=(C2-C1)+(D2-D1) már kissé szofisztikált, mert bár mi ismerjük az alapműveletek azonoságait, bölcsészeknek pl nem biztos, hogy ez annyira átlátható és evidens képletezés lenne
-
KaliJoe
tag
válasz
csferke #25762 üzenetére
Szia csferke,
Akkor most még kevésbé értem a problémád! Mivel, ha külön vannak ezek, akkor egy egyszerű kivonás már megadja az eredményeket. Napok tekintetében és az órák tekintetében is.
Ha tehát tényleg D3 a keresett cella, az egy egyzserű kivonás. Ha netán az A3-ra gondoltál, akkor csak össze kell adni a C3+D3 értékeit, és a kívánt formátumot beállítani...
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
csferke #25756 üzenetére
Szia!
Akkor most mi is a kérdés?
Mert elsőre azt írtad, hogy az A oszlop adatait szeretnéd szétbontani a C és D oszlop szerint.
Most azt írod, a C oszlopba dátumot, a D oszlopba időt szeretnél bevinni. Utána mi vele a célod???
Egyébként pedig annyit kell tenned, hogy a C oszlopot megformázod Dátum formátumra a cellaformázásban, úgy ahogyan Te szeretnéd a dátumot látni és máris írhatod be.
Ugyanezt kell tenni a D oszloppal idő formátumra. Amilyenre formáztad, olyan módon viheted be a cellákba az értéket.Üdv.
-
KaliJoe
tag
válasz
csferke #25748 üzenetére
Szia csferke,
Az Excel a dátum és idő értéket, egy egész (az 1900-01-01-től eltelt napok száma) és egy törtrész összegeként tárolja, amely törtrész az egy napon belüli értéket mondja meg.
Tehát, ha a teljes dátumérték - ami Neked az A oszlopodban van - FIX részét veszed, akkor megkapod a dátumot, leválasztva róla az időértéket.
És folytatva, ha a teljes dátumértékből kivonod a dátumérték egész részét megkapod a napon belüli törtértéket. Ezeket megfelelően formázva megkapod a szétválasztott dátumot, és időt.Képlettel (ez jobb):
"C" oszlop: =DÁTUMÉRTÉK(SZÖVEG(KEREK.LE(A1;0);"éééé-hh-nn"))
"D" oszlop: =A1-KEREK.LE(A1;0)
A "D" oszlophoz, még az időformátumot is be kell állítsd! -
KaliJoe
tag
válasz
csferke #25748 üzenetére
Szia csferke,
Az Excel a dátum és idő értéket, egy egész (az 1900-01-01-től eltelt napok száma) és egy törtrész összegeként tárolja, amely törtrész az egy napon belüli értéket mondja meg.
Tehát, ha a teljes dátumérték - ami Neked az A oszlopodban van - FIX részét veszed, akkor megkapod a dátumot, leválasztva róla az időértéket.
És folytatva, ha a teljes dátumértékből kivonod a dátumérték egész részét megkapod a napon belüli törtértéket. Ezeket megfelelően formázva megkapod a szétválasztott dátumot, és időt.Képlettel:
"C" oszlop: =DÁTUMÉRTÉK(SZÖVEG(FIX(A1;0);"éééé-hh-nn"))
"D" oszlop: =A1-FIX(A1;0;)
A "D" oszlophoz, még az időformátumot is be kell állítsd! -
Delila_1
veterán
-
b3n1t0
csendes tag
-
slashing
senior tag
válasz
csferke #23622 üzenetére
Érvényesítéssel lehet játszani hogy csak nagybetűs szöveget engedjen beírni mondjuk, egyéni cellaformátummal nem tudom hogy megolható-e....
excel 2013, valószínű hogy 2007-ben is jó
érvényesítés
pl.: =AZONOS(A1;NAGYBETŰS(A1))de valami munklaphoz rendel eseménnyel elvileg megolható lehet hogy automatikusan nagybetűs legyen
csak elképzelés:target = UCase(target.Value)
-
Delila_1
veterán
válasz
csferke #23622 üzenetére
Tudtommal nem lehet ezt a formátumot megadni, de m.zmrzlina makrójával a kijelölt területen könnyedén átállíthatod a formátumot.
-
-
Delila_1
veterán
válasz
csferke #23046 üzenetére
A lapodhoz kell rendelned a makrót.
Mikor a lapon ráállsz egy cellára, a két diagram "mellé ugrik".Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
With ActiveSheet.Shapes("Diagram 1")
.Top = ActiveWindow.ActiveCell.Top
.Left = ActiveWindow.ActiveCell.Left + ActiveCell.Width
End With
With ActiveSheet.Shapes("Diagram 2")
.Top = ActiveWindow.ActiveCell.Top + ActiveSheet.Shapes("Diagram 1").Height + 5
.Left = ActiveWindow.ActiveCell.Left + ActiveCell.Width
End With
End SubLehet, hogy másképp hívják a diagramjaidat, ennek megfelelően írd át a makróban a "Diagram 1", és
"Diagram 2" szövegrészeket. -
Mutt
senior tag
válasz
csferke #20436 üzenetére
Hello,
Lehetséges-e PivotTábla adataiból diagramot készíteni?
PivotChart-nak hívják, Youtube-on jópár videó van róla.Alternatív megoldás lehet sima diagram használata, amely dinamikus tartományokból dolgozik.
Ilyet a fórumon már mutattunk be jó 1 éve. Az én példám itt van, de Delila_1 is osztott meg ilyeneket.üdv
-
Mutt
senior tag
válasz
csferke #20059 üzenetére
Hello,
..D oszlop celláit szeretném feltételes formázással színezni.. ha nem üres és tartalma (dátum) kisebb (régebbi) mint a mai nap...
Az ISBLANK függvénnyel tudod megnézni, hogy a cella üres-e. Mivel neked nem az üres kell, ezért a NOT függvénybe ágyazva a nem üres cellákra fog igazat adni.
A következő lépés már csak, hogy akkor teljesüljön a formázás ha mindkét feltétel igaz. Ebben az AND függvény tud segíteni, mert csak akkor ad vissza igazat, ha minden paramétere igaz.A feltételes formázásánál a fentiek alapján így alakul a képleted:
=AND(NOT(ISBLANK(D1));D1<TODAY())(Ha azt akarod, hogy mondjuk az első 2 sor semmiképp ne legyen kiszínezve, mert ott fejléc van, akkor erre bővítheted: =AND(NOT(ISBLANK(D1));D1<TODAY();ROW()>2)
üdv.
-
Delila_1
veterán
válasz
csferke #19926 üzenetére
A laphoz rendeld a makrót. Az utolsó esetben, a D6 beírása után a C1-be állítottam be a fókuszt, majd eldöntöd, jó-e így.
Select Case Target.Address
Case "$C$1"
Range("C2").Select
Case "$C$2"
Range("D3").Select
Case "$D$3"
Range("M1").Select
Case "$M$1"
Range("D6").Select
Case "$D$6"
Range("C1").Select
End Select
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
csferke #19923 üzenetére
A cellák alapértelmezésben zároltak. Azoknál a celláknál, amikbe írhatsz, a cellaformázás védelem fülén vedd ki a pipát a "Zárolt" négyzetből. A zárolás akkor lép érvénybe, mikor a lapot levéded.
Nem szükséges jelszót adni a védelemhez, csak arra ügyelj, hogy a védelem beállításakor vedd ki a pipát a "Zárolt cellák kijelölése" elől. Így eléred, hogy a nem módosítható cellákra nem fut rá a kijelölés.
-
Mutt
senior tag
válasz
csferke #17759 üzenetére
Hello,
Szerintem ez a képlet megteszi B4-ben:
=INT(B3)+HA((B3-INT(B3))>0,5;1;HA((B3-INT(B3))<1/3;0;0,5))
B3-ban gondolom egy sima B2-B1 van egyéni számformátummal.
Az első fele megadja a napok számát, a második fele pedig attól függően, hogy a napból hány óra telt el 0; 0,5 vagy 1-et ad még hozzá.
üdv.
-
Delila_1
veterán
válasz
csferke #17758 üzenetére
Nem voltak jók az előző képletek. Az időknél a perceket, és másodperceket is figyelembe kell venni, még akkor is, ha nem látszanak.
Irgalmatlan hosszú képlet kell hozzá, pedig a napok különbségét külön, a C3 cellában számoltatom ki a =NAP(B2)-NAP(B1) képlettel.
B4:
=HA(ÉS(C3=0;IDŐ(ÓRA(B2);PERC(B2);MPERC(B2))<=IDŐ(8;0;0));0;HA(ÉS(C3=0;IDŐ(ÓRA(B2);PERC(B2);MPERC(B2))>IDŐ(8;0;0);IDŐ(ÓRA(B2);PERC(B2);MPERC(B2))<=IDŐ(12;0;0));0,5;HA(ÉS(C3=0;IDŐ(ÓRA(B2);PERC(B2);MPERC(B2))>IDŐ(12;0;0));1;HA(ÉS(C3>0;IDŐ(ÓRA(B2);PERC(B2);MPERC(B2))<=IDŐ(8;0;0));C3;HA(ÉS(C3>0;IDŐ(ÓRA(B2);PERC(B2);MPERC(B2))>IDŐ(8;0;0);IDŐ(ÓRA(B2);PERC(B2);MPERC(B2))<=IDŐ(12;0;0));C3+0,5;C3+1)))))Remélem, ez már jól működik.
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
csferke #17467 üzenetére
Többen panaszkodtak, hogy nem tudják megjeleníteni a naptár vezérlőt. Most egy olyan, makrót tartalmazó füzetet linkelek, ahol erre nincs is szükség. 2003-as verzió, ami működik a magasabb verziójú Excelekben is.
A makró a D oszlop bármelyik cellájára kattintva megjeleníti a formot a naptárral, a nap kiválasztása után beírja az értéket az aktuális cellába, majd a fókusz a következő cellára ugrik.
Ha csakis a D6-ra történő lépéskor akarod a formot megjeleníteni, akkor a Naptár laphoz rendelt makróban az
If Target.Column = 4 Then Naptar.Show
sort írd át a következőre:
If Target.Addres = "$D$4" Then Naptar.Show -
poffsoft
veterán
válasz
csferke #16470 üzenetére
esetleg az int() ?
Sub test()
If IsNumeric(ActiveCell) Then
If ActiveCell.Value - Int(ActiveCell.Value) <> 0 Then
MsgBox "no"
Else
MsgBox "yes"
End If
End If
End Sub"Ha nem egész szám a bevitt szám (pl. 1,23) akkor nem jó a bevitt érték =>123.00"
Valószínűleg az a gondod, hogy a VBA csak "angolul" tudja a formátumokat... -
Delila_1
veterán
-
Mutt
senior tag
válasz
csferke #16283 üzenetére
Hello,
Ezzel a képlettel (Delilától kaptam) az A oszlop adja az adatokat de nem veszi figyelembe az utolsó bejegyzés utáni üres sorokat.
=OFFSET(Kupci!$A$2;0;0;COUNTA(Kupci!$A:$A)-1;1)Hogyan tudom megadni ezt a tartományt, listanevet (KupciNaziv), hogy ez szerepeljen a legördülőben az érvényesítéshez?
A névkezelőben a fenti függvényhez rendelj egy nevet. A Formula fülön a Name Manager opcióval tudod ezt megtenni. A példámban a "lista" nevet adtam neki.
Az(oka)t a cellá(ka)t ahol az eredeti képletet használtad módosítsd, hogy a forrás ezentúl "=lista" legyen.
Ez a módosítás már műkődik a makróval további módosítás nélkül.
üdv.
-
Mutt
senior tag
válasz
csferke #16166 üzenetére
Hello,
...viszont olyan cella is amelyben legördülő listából kellene kiválasztani...
Az alap INPUTBOX-al nem tudod ezt megoldani, de készíthetsz egy sajátot is. Ehhez kell egy Userform amire egy ComboBox-ot kell tened. Ez képes legördülő listákat kezelni.A minta fájlomat feltettem ide.
A makró lényege lent látható:
Private Sub UserForm_Initialize()
Dim vErvenyesitesTipusa
Me.Caption = Title
Me.lPrompt = Prompt
On Error Resume Next
'az érvényesítés 0 és 7 közötti értéket vagy hibát vehet fel
vErvenyesitesTipusa = ActiveCell.Validation.Type
'attól függően hogy melyik érvényesítés van kicsivel másabb lesz a beviteli lap
Select Case vErvenyesitesTipusa
Case 3 'xlValidateList = legördülő lista
Me.cbBevitel.RowSource = ActiveCell.Validation.Formula1 'a combobox-nak megadjuk az érvényesítés tartományát
Me.cbBevitel = ActiveCell.Value 'kitesszük a korábbi értéket
Case Else
Me.cbBevitel.ShowDropButtonWhen = fmShowDropButtonWhenNever 'letiltjuk a legördülő nyilat
Me.cbBevitel = ActiveCell.Value 'kitesszük a korábbi értéket
End Select
End SubRemélem a minta segít a megoldásban.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged