- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Két függvény jellegű kérdésem lenne, sajnos nagyon láma vagyok az excel függvényekhez, és most használnom kellene majd aktívan őket.
1) Melyik függvénnyel lehet olyat csinálni, hogy a pl. 01.523.1.285 cellából a pontokat eltávolítsa, csak a szám maradjon?
2) Ha egy táblában az első oszlopban termékek vannak, többször is előfordul egy termék, nem sorban vannak, hanem össze vissza, és minden termékhez tartozik egy értékesítési mennyiség (minden előfordulásnál más), akkor hogy lehet ezeket az értékesített mennyiségeket termékkategóriánként összegezni? A pivot tábla megy, úgy is jó, de külön függvénnyel is kellene, és nem tudom melyik jó hozzá. Úgy csináltam meg, hogy sorba rendeztem a termékeket és szummáztam minden termékcsoportot külön, de ennél elegánsabb kellene

Nagyon köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50