Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Két függvény jellegű kérdésem lenne, sajnos nagyon láma vagyok az excel függvényekhez, és most használnom kellene majd aktívan őket.
1) Melyik függvénnyel lehet olyat csinálni, hogy a pl. 01.523.1.285 cellából a pontokat eltávolítsa, csak a szám maradjon?
2) Ha egy táblában az első oszlopban termékek vannak, többször is előfordul egy termék, nem sorban vannak, hanem össze vissza, és minden termékhez tartozik egy értékesítési mennyiség (minden előfordulásnál más), akkor hogy lehet ezeket az értékesített mennyiségeket termékkategóriánként összegezni? A pivot tábla megy, úgy is jó, de külön függvénnyel is kellene, és nem tudom melyik jó hozzá. Úgy csináltam meg, hogy sorba rendeztem a termékeket és szummáztam minden termékcsoportot külön, de ennél elegánsabb kellene

Nagyon köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Games
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Tőzsde és gazdaság
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X5c Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50