- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
m.zmrzlina #9094 üzenetére
Látom, azt az egyenlőséget sem értetted (ami nem egyenlőség), pont azért írtam, mert arra gondoltam, hogy azon elmeditálsz, hogy mi is rossz a kérdéseddel...
Sebaj, túl vagyunk rajta...Azt én pontosan tudom, hogy Delila_1 "ott van a szeren" az Excelben és Ő szereti is azt amit csinál, de ha azokat a szabályokat betartja, ahogy én is nekiláttam a feladatnak
# Nincs segédoszlop
# Nincs makró
# Univerzális a képlet (nem csak idén működik, hanem bármely évben, az első héttől kezdve)
# Csak annyi adat van megadva, amit scott_free korábban felvázolt (pl A1 tartalmazza, hogy hányadik hétr kíváncsi, ami lehet 1 is)nos ezen feltételek mellett biztos vagyok benne, hogy
1. van annyira "vehemens" hölgyemény, hogy megoldja (kihívásnak tekinti vagy csak remek agytornának)
2. de biztosan nem fog egy "10 centis" képlettel előállni...scott_free
Ha olyan fontokat használsz, ami teljesen hétköznapi, minden OS tartalmazza alapból stb, akkor természetesen másik gépen is megmaradnak. Természetesen, ha Te telepítettél valami külső betűkészletet és az a másik gépen nem található meg, akkor valamelyik szabvány betűtípussal fogja helyettesíteniSemmi gond (tudom, hogy ez furcsán hangzik) de nekem az ilyen feladatok kikapcsolódást jelentenek sokszor. Ha épp nem kódolok, vagy (mint épp most 2 napja) gépeket rakok össze és telepítek (hajnalig még 2 új lapost kell életre kelteni), akkor tényleg jó egy kicsit a szürkeállományt megtornáztatni, ezzel a feladattal (meg feltételekkel) rendesen meglehet és az felüdülés ilyenkor számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest