Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azura
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igazából egy eszköznyilvántartást szeretnék csinálni, amiben fel van tüntetve az eszköz megnevezése (notebook, PC, fax, Monitor...), majd az eszköz gyártója végül a típus.
Eddig meg is vagyok
Ehhez listákat határoztam meg, amiket össze is fűztem, hogy ne lehessen nem létező dolgokat bevinni, de mivel elképzelhető olyan eset, hogy mondjuk van olyan PC, amit nem vettem bele a listába, ezért megengedtem, hogy a Data validation ne csak a listákból vegyen bele adatot, hanem a feltöltő maga is bevihessen újabbat.
És mivel ez egy több ezres lista lesz, ezért szeretnék egy olyan ellenőrző oszlopot, ami megmondja, hogy a cellában szereplő érték a korábban meghatározott listák része-e?
A Megnevezéssel még nincs is gond, mert ott a Megnevezés listára hivatkozok, de utána már hivatkozni kéne, az összes eszköz listára, illetve ugye arra amit a felhasználó kiválasztott.
Nem tudom, hogy így érthetőbb-e? lehet, hogy kicsit bonyolult a megfogalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50