Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

válasz Delila_1 #41354 üzenetére

Köszi, ez így sokkal praktikusabb és elegánsabb. :R A poén az, hogy a makrórögzítő azt a béna kódot adta, pedig csak két kattintás volt (keret körbe és belül).

#41352: Köszönöm ezt is. :R Szerintem ebbe a makróba nem kell EnableEvents (nyilván te nem látsz rá az egész file-ra és a többi makróra), viszont másik Event makróban volt EnableEvents ki-bekapcsolás, lehet, hogy az kavart be. Ha egy másik, teljesen független makróban (másik lapon) a futás végére is EnableEvents = False maradna, akkor az addig False-on marad az egész munkafüzetre vonatkozóan, amíg egy másik makró át nem teszi True-ra? Mert lehet, hogy ez volt a probléma... De ha minden igaz, akkor a file bezárása/megnyitása törli ezt, és az EnableEvents = True az alapérték.

#41355: Most már nekem is működik, pedig azon a makrón nem változtattam. Egy másik makró viszont elég bonyolult (a magam egyszerű szintjén...), ott eltolhattam az eseménykezelést, már ha a fentebb írott probléma valós. Ezen a munkalapon csak ez a makró van, egy másik munkalapon van az a makró, ami az eventeket ki-be kapcsolja.

Új hozzászólás Aktív témák