- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi, ez így sokkal praktikusabb és elegánsabb.
A poén az, hogy a makrórögzítő azt a béna kódot adta, pedig csak két kattintás volt (keret körbe és belül).#41352: Köszönöm ezt is.
Szerintem ebbe a makróba nem kell EnableEvents (nyilván te nem látsz rá az egész file-ra és a többi makróra), viszont másik Event makróban volt EnableEvents ki-bekapcsolás, lehet, hogy az kavart be. Ha egy másik, teljesen független makróban (másik lapon) a futás végére is EnableEvents = Falsemaradna, akkor az addig False-on marad az egész munkafüzetre vonatkozóan, amíg egy másik makró át nem teszi True-ra? Mert lehet, hogy ez volt a probléma... De ha minden igaz, akkor a file bezárása/megnyitása törli ezt, és azEnableEvents = Trueaz alapérték.#41355: Most már nekem is működik, pedig azon a makrón nem változtattam. Egy másik makró viszont elég bonyolult (a magam egyszerű szintjén...), ott eltolhattam az eseménykezelést, már ha a fentebb írott probléma valós. Ezen a munkalapon csak ez a makró van, egy másik munkalapon van az a makró, ami az eventeket ki-be kapcsolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A poén az, hogy a makrórögzítő azt a béna kódot adta, pedig csak két kattintás volt (keret körbe és belül).
Fferi50