- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi, ez így sokkal praktikusabb és elegánsabb.
A poén az, hogy a makrórögzítő azt a béna kódot adta, pedig csak két kattintás volt (keret körbe és belül).#41352: Köszönöm ezt is.
Szerintem ebbe a makróba nem kell EnableEvents (nyilván te nem látsz rá az egész file-ra és a többi makróra), viszont másik Event makróban volt EnableEvents ki-bekapcsolás, lehet, hogy az kavart be. Ha egy másik, teljesen független makróban (másik lapon) a futás végére is EnableEvents = Falsemaradna, akkor az addig False-on marad az egész munkafüzetre vonatkozóan, amíg egy másik makró át nem teszi True-ra? Mert lehet, hogy ez volt a probléma... De ha minden igaz, akkor a file bezárása/megnyitása törli ezt, és azEnableEvents = Trueaz alapérték.#41355: Most már nekem is működik, pedig azon a makrón nem változtattam. Egy másik makró viszont elég bonyolult (a magam egyszerű szintjén...), ott eltolhattam az eseménykezelést, már ha a fentebb írott probléma valós. Ezen a munkalapon csak ez a makró van, egy másik munkalapon van az a makró, ami az eventeket ki-be kapcsolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 26
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A poén az, hogy a makrórögzítő azt a béna kódot adta, pedig csak két kattintás volt (keret körbe és belül).
Fferi50