- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
0P1
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia, ez szerintem nem azt csinálja, amit ReSeTer kért (én legalábbis nem így értelmeztem)
Ez így ebben a formában az adott cellában szereplő érték összes előfordulás számát adja ki az oszlopban, ha az három vagy annál több.
ReSeTer szerintem úgy szeretné, hogy azt adja vissza, hogy hány olyan cellatartomány van, ahol háromszor vagy annál többször szerepel AKÁRMILYEN érték egymás után (vagyis nem üres).
"Azt számolja, hogy hányszor fordult elő az, hogy egy oszlopban egymás után 3 vagy több cellában is szerepel bármi (szöveg) megszakítás nélkül."
34200-as válaszom ezt csinálja , de ha meg tudnád egy kicsit módosítani tömbfüggvénnyel, hogy ne legyen szükség egyáltalán segédoszlopra, az jó lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest