Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mormota
senior tag
sziasztok
erőforrásbarátabbá szeretnék tenni egy legyűjtést azáltal, hogy nem ugrálok és copy pastázok két fül között darabonként, hanem tömbbe copy-zom ki a kívánt adatokat egymás után, majd egyszerre illesztem be a kellő helyre
az a muris a dologban, hogy egy adatbázis-szerű táblázatból kell kiszedni, ahol egy sorban van egy adott helyiség, és a hozzá tartozó 2-3-akámennyi (max 22) adat 6-os blokkokban az i oszloptól kezdődően
a legyűjtésnél pedig minden sorban szerepeltetni kellene az adott adatbázis sorához tartozó helyiség két azonosítóját (B és D oszlop)
remélem érthető voltam

addig sikerül eljutnom, hogy megszámoltatom vele, hogy hány 6-os blokk van az adott sorban, de hogy ezeket betenni a tömbbe sikerült-e azt már nem tudtam leellenőrizni, azt meg még csak megoldani se tudtam, hogy a legyűjtés kellő helyére bemásolja a 6-os blokkokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Humble szökevények 500-2500Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50