Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenkei83
tag
Sziasztok!
Mostanában kicsit elborult az agyam, és van pár elvetemült ötletem, ez is egy ilyen.
Van egy összesítő táblám a sample fülön A24:O47-ben és sok másik alatta amiből összesít.
A szum fügvényt kicsit megbolondítottam (Pl: C26 cella), így tudok összegezni úgy, hogy a kritérium mindig csak a szummázandó tábla feletti részben szerepel azonos elhelyezkedésben. Ez így ok.
Amit viszont még elméletben sem tudok lemodellezni (és itt nem VBA megoldásra lennék kíváncsi hanem excel képletre) az az, hogy ugyanezt hogyan tudom megcsinálni szumhatöbbel? Hogyan tudom megadni azt, hogy a sample fül A52 cellában lévő érték tartozzon kritériumként az A55:A66-hoz?
Egyébként a sales kivonat fülön (PL.: H oszlopában) kellene ilyet varázsolni, ahol már csak ez hiányzik a képletből.
Könnyű lenne ha minden sorba beraknám a kritériumot, de én ilyen mazochista huligán vagyok. Nem szeretem az egyszerű dolgokat.

Csinált már valaki ilyet? Lehet egyáltalán?
üdv
P.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50