Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Backrau
aktív tag
válasz
Delila_1 #25138 üzenetére
Nem teljesen. Az A' oszlopban a dátumok vannak 2015.01.01-től 12.31-ig. A B' oszlopban pedig egy alkatrész típus számai. Az egész táblázat előre kialakított az egész évre. A lényeg, ha 2015.03.01-én történt egy hiba az adott alkatrésszel én beírom a B' oszlopba az alkatrész számát és töltöm ki tovább a sort. De ha mondjuk van az adott naptári napon még egy hiba, azt jelenleg nem tudom hova beírni, csak ha én kézileg hozzáadok egy sort. Magyarán azt szeretném, ha én beírok tegyük fel 2015.03.01-re egy hibát, akkor automatikusan hozzon létre egy új sort ugyanazzal a dátummal. (Esetleg, ha nem kerül semmi beírásra tűnjön el.) Ez azért lenne fontos, mert ez egy védett doksi lesz, és csak az engedélyezett cellákba lehet majd írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest