Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert már felrobbanok lassan...

A probléma az, hogy benti céges gépen excelben gond nélkül be tudom szúrni objektumként a pdf fájl-t a munkalapon, és ikonként is jelenik szépen. Itthon ugyanúgy 2010 -es excelben pedig ugyanazzal a metódussal (objektumbeszúrás -- > létrehozás fájlból --> tallózással kiválasztom a pdf fájlt amit be akarok szúrni, a csatolás fájlhoz, és az ikonként látszik marad nem bebipáltan --> ok --> kidobja a hibaüzenetet), ugyanazon fájlba, amit már benn elkezdtem, ezt a hibaüzenetet dobja:

Tud valaki s.o.s. segíteni, hogy mit kellene átállítani/telepíteni, mert fontos lenne megcsinálnom több pdf fájl beszúrását egy excel munkafüzetbe (folytatnom azt amit benn elkezdtem), de ezt a hibaüzenetet adja.. Ja, és jópofa, mert megkérdezi, hogy hasznos volt a hibaüzenet.. Hát marha vicces ez a microsoft mondhatom..

Megpróbáltam egy teljesen új excelbe is beszúrni egy itthoni pdf fájl-t objektumként, és ugyanezt a hibaüzenetet adja.. Ebből arra következtetek, hogy a gépemen fenn lévő excel-en nincs valami jól beállítva, vagy nincs valami ehhez a beszúráshoz feltelepítve..
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet az amit be kellene állítani, esetleg mi az ami hiányzik??
Op rendszer: win7 64 bit,
excel: 14.0.6129.5000 (64 bites)
adobe reader: 9.5.3. (ha esetleg ez is számítana..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- VGA kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Prime Video
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50