- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pero19910606
csendes tag
Sziasztok!
Készítettem egy étrendet:
http://data.hu/get/6173019/Szalkasitas.xlsxIgazából minden összefügg mindennel, tehát ha mondjuk a hétfői ebédet átírom, akkor változik az ottani tápértékek, meg a nap végén is, majd ezeket berakja az 1. munkafüzeten lévő táblázatba, ahol még kiszámolja, hogy azon a napon miket ettem. Ez különösebben nem is volt bonyolult, csak időigényes és nem igazán praktikus.
Ezért szeretnék csinálni egy olyan táblázatot is ahol beviszek szinte mindent olyan élelmiszert,amit én enni szoktam és azoknak a tápértékeit is.
A lényeg az lenne, ha én átakarom írni az étrendemet teljesen pl: Hétfőn ebéd: csirkemell 0,2 kg;rizs 0,1 kg ezt ki akarom mondjuk cserélni krumplira és marhahúsra, akkor azt úgy megadja nekem és ne kelljen újra írni a képletet, mert ugye a krumplinak és a rizsnek is mások a tápértékei, ezért más cellákra kéne hivatkozni.Tehát meg lehet azt úgy oldani, hogy ha beírom azt hogy "krumpli", akkor megkeresné, hogy a sok adat közül hol is van ez, majd össze szorozná a mennyiséget (pl 200 g), a krumpli fehérje tartalmával, szénhidrát tartalmával stb. Így akkor sokkal egyszerűbben lehetne variálni az étrendet, és nem kéne számolni papíron, hanem megcsinálná helyettem az excel.
Remélem érthető voltam
Ha valakinek van ötlete azt nagyon megköszönném 
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha valakinek van ötlete azt nagyon megköszönném
Fferi50