- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pille69
tag
Segítséget kérnék. Olyan "folyamatábrát" szeretnék készíteni, ahol a több bekövetkezhető események közül egyet kiválasztva más-más lehetőségek közül választhatnék. Nem tudom, hogy érthető-e, de ilyesmire gondolok. Például: Kenyérre van szükségem: Megyek a boltba, vagy Megyek a pékségbe. Utána mindkettőnél van lehetőség megadni azt, hogy Van kenyér Nincs kenyér. Ha van kenyér, akkor Vásárolok, Nem vásárolok A nem vásárlásnál Drága megyek egy másik boltba, stb, stb. Remélem érthetően írtam. Tudom, hogy ez nem a megszokott folyamatábra csak nem tudtam minek elnevezni. Vagy nem excelben kellene gondolkodni? Láttam már korábban ilyet excelben, wordben, de most nekem kellene egyet készíteni. Powerpointban csináltam valamikor 2008-ban ilyet, - mondjuk azt is elfelejtettem már, - de ott az volt a gond, hogy ha más gépre lett lementve, akkor a választható diák elérési útját át kellett nézni. Emiatt sem lenne jó a PP.
Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50