- Magisk
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pille69
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Mi az a szerkesztési nézet?
Szerk.: Ha PDFCreatorral pdf-et nyomtatok belőle, az fekvő lesz.
-
Pille69
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Excelt szeretnék nyomtatni, és nem tudom fekvőre beállítani. Win7, 2010 Office van a gépen. A nyomtatási beállításoknál két helyet találtam, ahol állítani tudtam ezt. A vezérlőpult nyomtató beállításainál is a fekvőt állítom be, de mindenféleképpen állóba nyomtatja. Az álló lap közepén fektetve egy szélesebb táblázatot csinál apró számokkal.
Mit tegyek? -
Pille69
tag
válasz
Excelbarat
üzenetére
Kattintgatós kellene. Tehát ha van két lehetőség, akkor rákattintok az egyikre és akkor jelenik meg a két az alá rendelt lehetőség.
-
Pille69
tag
válasz
Excelbarat
üzenetére
Megnézem, csak attól félek, hogy egyedül nem fog menni.

-
Pille69
tag
Segítséget kérnék. Olyan "folyamatábrát" szeretnék készíteni, ahol a több bekövetkezhető események közül egyet kiválasztva más-más lehetőségek közül választhatnék. Nem tudom, hogy érthető-e, de ilyesmire gondolok. Például: Kenyérre van szükségem: Megyek a boltba, vagy Megyek a pékségbe. Utána mindkettőnél van lehetőség megadni azt, hogy Van kenyér Nincs kenyér. Ha van kenyér, akkor Vásárolok, Nem vásárolok A nem vásárlásnál Drága megyek egy másik boltba, stb, stb. Remélem érthetően írtam. Tudom, hogy ez nem a megszokott folyamatábra csak nem tudtam minek elnevezni. Vagy nem excelben kellene gondolkodni? Láttam már korábban ilyet excelben, wordben, de most nekem kellene egyet készíteni. Powerpointban csináltam valamikor 2008-ban ilyet, - mondjuk azt is elfelejtettem már, - de ott az volt a gond, hogy ha más gépre lett lementve, akkor a választható diák elérési útját át kellett nézni. Emiatt sem lenne jó a PP.
Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Hobby rádiós topik
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Synology NAS
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Vagy Istennő?
)

Fferi50