Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Rewards
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Tudna nekem valaki segiteni abban , hogy hogyan lehetne megcsinálni egy olyan táblázatot amiben könnyen lehetne egy honapra elöre megtervezni 24/72-es munkarendnek a beosztását 7 fövel?Figyelembe véve azt is ha nem szabályosan követik egymást a pihenök vagy a munkanapok éstem ezalatt ha szabadságra megy vagy beteg az illetö vagy elöbb kell bejönnie minthogy letellene a 72ora a 2 munkanap között.
természetesen a honap napjait figyelembevéve és összesitést is készitene a 24orás idökrol havi és éves lebontásba.
Remélem hogy nem olyan bonyolult, már probálkoztam, addig megy is hogy 24/72-re megvan a táblázat, de nem automatikus a kitöltése és a változásokat nem veszi figyelembe.
találtam a neten müszakbeosztásokat, de csak olyant ami napi ora lebontásba van, nekem olyan kéne ami egésznapra vonatkozik.
Esetleg az is megoldható ha beirok egy x-et a táblázatba akkor beszinezze a hátteret és automatikusan a melette lévö 3 cellát is más szinure?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sony Ps5 konzol slim
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50