- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz
Cheesus #137770 üzenetére
Ne szörnyek nevei miatt aggódj
- elég, hogy a könyvben "vaják"-oznak, miközben a játék magyar szövege Witcher-t használ (hál' istennek)...
Amúgy - a 8 könyv karnyújtásnyira van, könyvtárban ülök - az 1. könyv magyar nyelven 2011-ben jelent meg magyarul (eredetileg lengyelül 1993-ban), a The Witcher 3: Wild Hunt meg 2015-ben, és tudomásom szerint, igyekeztek a(z addig megjelent) könyvek után menni fordítással, apróbb (és nyilvánvaló) eltérésekkel - hiszen más-más sztorit mesélnek el... (!) -
csaba951
veterán
válasz
Cheesus #137257 üzenetére
Ugyanitt, bejelentkezés után klikk a linkre, majd click here to only show these. Itt egy mozdulattal hozzáadhatod a már meglévő játékaidhoz tartozó ingyenes dlc-ket.
óránként max 50-et tudsz aktiválni, ez egy steam korlát, ha több van, akkor több kisebb csoportban aktiváld be
click here to only show these nélkül az összes jelenleg ingyenes játékot/dlc-t a fiókodhoz adja, ami annyira nem praktikus.
-
genndy
addikt
válasz
Cheesus #137246 üzenetére
Szerintem Steamen nem lehet. StemDB-n viszont igen:
https://steamdb.info - bejelentkezel, Steames bejelentkezést használja.
Fönti menüben Sales
És ezek legyenek beállítva:
DLC for owned games
Hide owned games
Hide ignored gamesEkkor mutatja a DLC-ket a birtokolt játékaidhoz, de ami már megvan azt nem, illetve amit 'Nem érdekel'-nek jelöltél Steamen, azt sem.
-
csaba951
veterán
válasz
Cheesus #126798 üzenetére
A multi az már csak ilyen. Kb. 30 EUR/év (Year Pass). Bele kell nyugodni. A kozmetikai itemeket meg tetszés szerint lehet megvenni. Nem létszükséglet.
Drága/nem drága?! Ez kb. 825/hó. Mennyit is költötök el egyetlen este, ha elmenetek közösen szórakozni? Innen nézve a dolgot, simán megér ennyit.
-
csaba951
veterán
-
cskamacska
addikt
válasz
Cheesus #125222 üzenetére
Akkor ez most dicsekvés, vagy szégyenfal?
Tank Warfare: Tunisia 1943 Complete Edition végre valahára beesett 7,24 euróig, na ilyen árnál az sem bánt ha holnap betolják Humbli Bundliba. Teljes csomag olcsóbb volt mint a 9 eurós alapjáték.
Azt mondanom sem kell hogy ez milyen megtakarítás a készítők saját kiadású 16 eurós Mius-Frontjához és annak 77 eurónyi zakciót nem kapott DLC csomagjaihoz képest.Pedig szinte ugyanaz a játék, csak sivatag helyett vodkával és vérrel áztatott fagyos pusztaságban.
Pacific Storm Pack - ez a ruszki csomag olyasmi mint a magyar Battlestations Collection, csak bénább, és nem modellezett hozzá a száműzött Tomcat Yamoto csatahajót.The Entente Gold - Ha a Lucasarts megengedheti hogy az Age of Empires 2 motorjával csináljanak Star Wars játékot, akkor a ruszkik is megengedhetik hogy a Cossacks motorjával csináljanak világháborgást.
Who Am I: The Tale of Dorothy - Pszichés betegségeket nem sok játék jár körül, pedig a disszociatív személyiségzavar nagyon durva betegség, tessék nézni róla imgur posztot. The Infectious Madness of Doctor Dekker is érintőlegesen foglalkozik vele, de ott inkább a mániás képzelgéseket kell különválasztani Ctulhu és a Nagy Öregek eljövetelének jeleitől..
https://store.steampowered.com/app/552520/Far_Cry_5/]Far Cry 5, Watch Doges 2 - Mindkettő coopra lett véve, 30 darab kis indie helyett, de aztán az utolsó pillanatban széthullott a dolog, mert mindenki mást vett(Monster Hunter World, meg Vermintide 2 egy dolog, de Wreckfest? háhe)
Szerencsére nem vészesek szingliben sem, Wolfi 2 videókat nézve attól el is ment a kedvem. FC5 mellé hangulat fokozónak a The Handmaidens Tale pont jó lesz. -
Hokunda
senior tag
válasz
Cheesus #125121 üzenetére
Far Cry ügyben csatlakoznék drk-hoz.
Ha megvan a 3 tökéletesen felesleges a 4. Őszi salen vettem meg, bele is raktam 30 órát, de lényegi újdonság nincs!
A side questekből több van, de az elv ugyanaz mint a 3-ban. Erőd-helyőrség felszabadítás, torony mászással. Ami előrelépés talán a változatosabb környezet, viszont olyan pofátlanok voltak, hogy kb még a skineket sem változtatták az ellenségen, ugyanaz a vöröses-kalóz beütés (mint a 3-ban), a fő karakterek és sztori egyértelmű visszalépés, az arena harc behozásával a coopot próbálják erőltetni (bár ez nem mindenkinél negatívum).
Az AI maradt ugyanolyan kőbuta mint eddig, csapatban való gondolkodásuk kizárt és ami még talán még idegesítőbb az az állatok extrém agresszivitása! Az orrszarvútól kezdve a sasig minden rád támad, ok nélkül.
7.5 eurot nem sajnáltam rá, de ha évek óta nem játszottad ki a 3at inkább vedd elő azt!
-
_drk
addikt
válasz
Cheesus #125121 üzenetére
Hmm, Érdekes játékok.
Prey: Én rohadtul élveztem annak idején. Annyi hogy mára szerintem eléggé kopottas, és rövid is talán.Dishonored 2: Ugyan az mint az első rész, kicsit csavarva van, de ha az első rész nem jött be ez se fog, mert tényleg tök ugyan az. Viszont én mind2őt élveztem, mert néhol tényleg lopakodni kell, főleg az elején, viszont a végére már nem muszáj. Főleg egy pálya végigvitele után, mikor rájössz hogy így-is meglehetett volna csinálni..
Egyedi Steam-Punk világa, a különleges képességekkel nem hiába működik még ez a game is.Dying Light: Nekem ez a verzió volt meg, de mire átvittem az alapjátékot addigra elég is volt. Kis idő után belekezdtem a kiegbe, de az a nagy földek, meg kocsival szórakozni már nem volt olyan jó.Pedig az alapjáték nagyon bejött, de szerintem túlságosan sokat is szórakoztam vele. Kb ez a gond volt a Far Cry-al is.
Far Cry 4: Ugyan az mint a 3. Másabb helyszín, más karakterek a de lényeg ugyan az, viszont tartalom mennyiségben verhetetlen a többihez képest.Nekem ez a game a 3. rész után már rohadtul unalmas volt,pár óra után abbahagytam.
Mikor lehet jó a game, de Copy-Paste az egész és az előző részben tényleg mindent megcsinálsz, addigra a következő game már unalmas lesz.
Dying Light kieg szerintem nem ad hozzá már sokat az alapélményhez.
Én a Prey-re szavazok, ha tényleg nem jött be a Dishonored 1. Viszont ha a Far Cry érzés nem unalmas még akkor meg az! Azzal ellehet tölteni sok sok órát. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cheesus #124351 üzenetére
"Már rendelkezem a Gears of Wars: Ultimate Edition Xbox One verziójával. Van kapcsolat a játék két verziója között?
A Gears of War: Ultimate Edition Xbox One és Windows 10 verziója két különböző verzió. Nincs kapcsolat vagy átvitel a két játék között."Vagyis Xbox kód nem jó PC-re.
-
morfondőr
addikt
válasz
Cheesus #124356 üzenetére
Van belőle Win10 verzió, csak PC-re nem fogja elfogadni az Xbox kódot, mert nem play anywhere játék:
I already have the Xbox One version of Gears of War: Ultimate Edition. Are the two versions of the game linked?
The Xbox One and Windows 10 versions of Gears of War: Ultimate Edition are different versions. There's no link or crossover between the games.
As you'll need to have a Microsoft account to sign in to Xbox Live to play, you can earn achievements and gamerscore in both games. However, any progress you make on the Xbox One version will not carry over to the Windows 10 version, and vice versa. forrás -
tipuka
addikt
válasz
Cheesus #123009 üzenetére
Én a CIV6-tal meg a CIV5-tel is játszottam, mindkettőnél az éppen aktuális fullosal (sajnos én egyben leülöm a 12 órás menetet, nálam nagyon igaz a "csak még 1 kört" dolog
), mindkettő nagyon jó. Ha jól megy az angol, akkor már csak az ára miatt is CIV5 fullosat vedd, a Civ6-ra most jött ki olyan 99%-os magyarítás, aminek nagyon megörültem (szinten minden magyar), ezért én Civ6-ozom ezerrel.
-
cskamacska
addikt
válasz
Cheesus #121293 üzenetére
Day of Defeat helyett / mellett erőteljesen ajánlom az 5 eurós Day of Infamy-t!
Szebb, jobb, modernyebb, valósághűbb bizonyos mozzanataiban, igen jó botok vannak hozzá coophoz. Valve
nem hivatalosan el is ismerte DoD "folytatásnak", még ha valójában Insurgency WWII reskin is.Ami viszont nincs DoI-ban az a Garrys Mod féle bohóckodások. Gmod-hoz a Half Life 2 mellett már kezdetek óta DoD: Source és CounterStrike: Source -kell, de ezzel együtt az ott megszokott "játék a játékban" vicc pályák visszaáramlottak az alapjátékokba is.
Ellenben vannak Workshop modok mérhetetlen mennyiségben.
Itt még megemlíteném, hogy a ténylegesen Day of Defeat folytatásnak szánt Days of War viszont hal állnak hal állával hált.
De olyan szinten elbénázták a fejlesztők, hogy míg a Day of Infamy-ba a Valve teljes egyetértésében a DoD pályákat akár szabadon átpakolhatták volna, és így került bele a végén 1 szem átvariált - feljavított másolat és kevés "messziről hasonlít" teljes átdolgozás, mivel nem a DoD-et akarták másolni, addig a pont erre törekvő Days of War fejlesztői a Valve megkérdezése nélkül(!) másolták le több pályát az utolsó utcasarokig, és ezeket aztán ki is szedette a Valve a vásárlók legnagyobb megrökönyödésére.
-
reelc
veterán
válasz
Cheesus #121298 üzenetére
Köszi.
Igen, végignyomtam régen a TQ-t. Nagyon tetszett. Az új kiegje nem mozgatja meg a fantáziámat, főleg nem ennyiért.A Grim Dawn új kiegjét várom, most kicsit pihentetem ezt a játékot. Első nap megveszem majd, szerintem megint lefog kötni sokáig.
Jelenleg a Torchlight II-vel ütöm el az időt - anno nem nagyon foglalkoztam vele, épp a Titan Quest miatt. A sztorit szerintem végigviszem de kb. ennyi.
A PoE nem fogott meg, a Van Helsingek sem bár utóbbival nem sokat foglalkoztam.(#121299) Agyzuzo: Köszi, akkor majd valamikor GOGra veszem meg. Régi játékokat amúgy is jobban szeretek onnan.
-
-
reelc
veterán
válasz
Még semmivel.
Mivel nem kártyázok és nem vagyok sorgyűjtő, 2,32 EUR csak a kártyapénz.Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection valószínűleg ezt fogom megvenni.
Esélyes volt még:
Wolcen: Lords of Mayhem - mivel úgy néz ki nem fogok idén gépet cserélni (csak ha bedöglik), a combos minimum gépigény miatt inkább kihagyom.Vampire: The Masquerade - Bloodlines - adták régen PC Guruhoz, jó játék. Anno megmérgezte a rengeteg bug, de a rajongók a mai napig javítgatják, bővítik a játékot. Valahol megvan még a lemez. Lehet majd egyszer behúzom Steamről, de nem prioritás. Mindenesetre kösz, hogy eszembe juttattad.
-
válasz
bloons td 5 heroin aron, dungeon warfare leheletnyivel olcsobban. Ezzel vagy otszorosen tultejesitette a karacsonyi salet
.
-
i2k
őstag
válasz
Cheesus #121070 üzenetére
Igen, a Ubisoft, Electronic Art, HumbleBundle, IndieGala, és néha a STEAM-en keresztül is a kiadók/terjesztők meg-megszórnak minket néhány igazán értékes címmel, ingyen.
De a digitális vásárlás népszerűsítésének elején, 5-6 évvel ezelőtt, brutális leárazásokkal csábított egy-egy aktuális Szél... a 80-85-90%-os engedmények sem voltak ritkák nagy (nyilván nem friss) címek esetében, és az indie (hál' Istennek) még nem nyomult hányásig szar címekkel...Ma meg elektronmikroszkóppal kell keresni a jó leárazásokat (ha éppenséggel nem a sok éves árakat kapjuk).
-
i2k
őstag
válasz
Cheesus #121066 üzenetére
Megfordítom:
Játszol egy adott széria Neked aktuális epizódjával (teszem azt: Telltale-játékok, AC, Batman, Far Cry stb.), és végzel vele 2 hét alatt, mert annyira beszippantott, és sehol s távol nincs STEAM Sale (neked meg csak oda kell), és a szokásos digitális boltok kínálatában sincs épp az éppen befejezett széria (számodra) "új" része zakcióban.
Mit teszel? Megveszed 29-39-49-59-69,99 euróért?
Ha sok a pénzed, és türelmetlen vagy: igen.
Ha előre gondolkodtál, akkor -- bevállalva azt a (tényleg csak) pár €-nyi (és így forintnyi) "veszteséget" -- már megvetted az előző halloweeni/téli/tavaszi/nyári szél alatt a(z így-úgy-amúgy) leárazott részt is, és most, ma már lökheted az Install gombra a lájkot.Röviden: lehet, hogy nyernél 1-5-8 eurót (mert kábé ez az igazság manapság, nincsenek "véletlen" elárazások, és 80-90%-ok A(A)(A) fronton), de időt biztosan nem.
-
-
warcat
veterán
válasz
Cheesus #118785 üzenetére
Ha már Vietnam 2, EVGA promóciókat nézegetve van egy ilyen: EVGA Cupid's Wrath Gaming Event csak játszani kell a szerverükön február 28-ig.
-
sagem
addikt
válasz
Cheesus #109786 üzenetére
ez így nagyon vegyes köret, tényleg attól függ, hogy milyen játékokat szeretsz
Ezek közül a legtartalmasabb vagy legalábbis legsokszínűbb szórakozást szerintem is a GTA V nyújtja, egyszer kapsz egy eléggé hosszú story módot, másrészt meg egy szintén sokrétű online részt is
Ha még nincs meg akkor én még esetleg a Witcher 3-at is ajánlom, azok alapján amik a listádon vannak az is bejönne, és az is tartalmas játék...
(Plague INC mobilon/tableten szokott nagyon olcsón akciós áron lenni, illetve a windows storeban is van, bár azt hiszem az régebbi változata)
-
genndy
addikt
válasz
Cheesus #108732 üzenetére
Nagyon jó
Én ugyan nyertem, de nagyon élvezetes volt végigjátszani, szerintem ennyit megér, ha meg bírod emészteni hogy nincs még Xen. A pályák ugyanazok, de mégis felturbózták őket, a fejtörők szintén, a Source motor miatt az egész nagyon szép, jók a karakterek, az animációk, a hangok, stb. Nagyon klassz élmény volt. Amire készülj fel: nehéz. Az Easy kb. a mostani játékok Normalja legalább. A katonák okosak, jól taktikáznak, körbevesznek, gránátoznak, stb. Engem a HL1 és Opposing Force híresen jó AI-jára emlékeztetett.
http://www.blackmesasource.com/
Innen a Steamre való fölkerülés előtti állapot még mindig ingyenesen szedhető, a Steamest folyamatosan hegesztik, de a Xen még abba se került be, csak valami multiplayer tartalom. -
Dilikutya
félisten
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Cheesus #103623 üzenetére
Teljesen más hiába az azonos kor.
Ehhez a BF1-hez képest is a verdun egy garázsprojekt, ami valójában is.
Mintha valami zs/b movie-t hasonlítanánk egy blockbuster milliárdos produkcióhoz.
Ettől független mindkettőnek megvan a helye.
A verdun amugyis jóval hardcore-abb mint ez a BF lesz. -
-
djculture
félisten
válasz
Cheesus #100321 üzenetére
Midnight Club 2: Ezer éves játék, manapság szörnyen randa kategória, sokáig emiatt nem élvezhető max annak akinek fűződik hozzá emléke.
Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam : Ez egy multis kiegje a játéknak öt vietnami háborús pályával szerintem felejthető..
Killer is Dead - Nightmare Edition: Ez a játék mai napig hibás emiatt nem lehet végig játszani csak csalással.
-Escape Dead Island: A dead island név megszégyenítése ez a játék cell shaded rajzfilmes grafikával és annyi technikai és játékbeli buggal hogy megszámolhatatlan.
The Wolf Among Us: Ezt nem ismerem csak hallottam róla
-The Walking Dead: Season 2 : Az első rész után nem nagyon tudott felnőni a feladathoz a készítő brigád. Jó lett volna egy komolyabb történet bele, az első részben is látható volt hogy legtöbbször kötött pályán a döntésektől függetlenül megy a történet de itt már ez idegesítőbe csap át. Egyszer elég végig nyomni, felejthető.
Fable Anniversary: A fable játéknak nekiestek és rengeteg dolgot átrajzoltak benne beraktak egy új megvilágitási modellt és emiatt az egész hangulat számomra romlott. Az animációk viszont nem kerültek átrajzolásra igy marad a nevetséges futás meg a harci mozdulatokon lehet röhögni annyira bénák. Akció rpg szinten már az eredeti is gyenge volt a angol humor tette kiemelkedővé. Én nem adnék érte pénzt megint
Ryse: Son of Rome: Látványos meg minden de a játékmenet konzolos. Ugyanúgy kinéző ellenfelek clone sereg támad állandóan és husionhétezerszer lekell gyakni őket. 1-2 egység pénznél többet nemér egyszer vélgignyomod soha többet elő nem veszed , max benchmarkra. De ez már a crysis 3-nál is megvolt, de ott legalább volt egy komolyabb multiplayer rész, itt az is felejthető.
-
warcat
veterán
válasz
Vegyél inkább Darkest Dungeont vagy Rebel Galaxy-t
Vietnamot anno sem vették annyira sokan,tippre eléggé kihalt lehet.
Viszont meglepő módon -legalábbis így ünnepek idejére- BC2 nagyon erősen nyomul, hajnal kettőkor dugig (32) tele lévő német (24ms) szerverekre kell várakozni. -
csaba951
veterán
válasz
Ryse: Son of Rome
The Wolf Among Us_______________________
Midnight Club 2
Nincs meg ingyen?
Egyébként újabb Windows-okon nem biztos, hogy elindul.Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam
Nagyon kevesen játszanak vele, de azok legalább keményvonalasok! Céltábla lennél csak a játékban.Killer is Dead - Nightmare Edition
Bundle szökevény. Ha körülnézel, lehet, hogy találsz olcsóbban is!Escape Dead Island
Na, ezt még ingyen se!Fable Anniversary
Bugtenger. Nem ezzel szívjál már, amikor van egy kis időd játszani! -
Crytek
nagyúr
válasz
-Midnight Club 2 - Ingyen dobálták régi cucc nincs acsi
-Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam - szerintem a kutya se játssza már ezt
-Killer is Dead - Nightmare Edition - nemtom miez
-Escape Dead Island - bélsár a higabb fajtából
-The Wolf Among Us - ez jó vegyed
-The Walking Dead: Season 2 -akkor ne vedd meg
-Fable Anniversary - Nincs magyarítás
-Ryse: Son of Rome - BEszt of listában kötelező
-
djculture
félisten
válasz
Cheesus #100191 üzenetére
battlefrontba csak a régi széria pályái (csillagok háborúja ,A Birodalom visszavág, jedi visszatér), történései lesznek benne maga a kiadó irta ezt ki ... Majd a következő részbe esetleg lesz benne valami erről a filmből is 2 év múlva, addig csak sikerült megnézni
2017. május 26-án jön a következő film előtte úgyis kiadja az EA a saját call of duty-ját star warsba csomagolva megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest