- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Ezt még hetekkel ezelőtt olvastam én is, és valljuk be, nincs min meglepődni, egyik águk se megy igazán, és nagyon lemaradtak az ai-ban is, ami hatványozottan segíthetne fejleszteni, nehéz lesz innen visszajönni akárcsak egy a top-ba, nemhogy a legjobbnak lenni.
Igen, pure Nokia a sztori, azt pedig tudjuk miként végződött...
-
cyberkind
félisten
Ez a rakás ismerősöd hibája, ugyanis egyik fél se akar/mer váltani, hogy meghozzon egy olyan döntést, amivel masszív ráhatása lenne az életére, mindez pozitív irányba, ehhez pedig megint nem kell AI baba, sőt, ott van az ember saját keze, el kell kezdeni, és várni, hogy mi alakul ki belőle, de ez csak egy kis szelete a dolognak, én mindig azt szoktam mondani, hogy mindenki úgy élje az életét, ami boldoggá teszi ha nem munkáról van szó (persze, a munka is lehet happy, de nem ez a mindennapos), a többi nem számít, csak megszokásról bent maradni valamiben, áhh...
Crus
Az embberi hatás miatt van már nagyon meleg, ami csak rosszabb lesz, főleg az ilyen AI mókákkal, mert több erőforrás kell hozzá, de igen, nem ez a fő oka, ez csak egy boost a már így is felforrt világunkhoz. -
cyberkind
félisten
Nem írjuk le, hanem előhozzuk a kontrákat, ahogy minden dolognál, ennél is van mindkét oldal, de ez biztos, hogy az AI azért születik, hogy a már vadkapitilasta cégeket még nagyobbá tegye, nem azért, hogy az életünk jobb legyen, nem beszélve a körenyezeti hatásról, ami miatt csak még jobban meleg lesz a jövőben.
-
cyberkind
félisten
Doppergés
Ha ezt nem reáliztálták az építés közben, akkor igencsak buták voltak ezek a kis csibék, nincs új a Nap alatt.
Fakk fekt: a Micro már legalább 500 misit keresett ezzel a bulival, és még a lépcsőházban se vagyunk AI buliján.
És egy kis gyerekcijóplusz: Minden ipari forradalomnak ára van, de míg a 19. században az emberek nem tudták, hogy eszik-e, vagy isszák az üvegházhatású gázokat, addig mi most pontosan látjuk, hogy mekkora kárt okoz a környezetünkben az MI. Azaz egészen pontosan nem láthatjuk, de csak azért, mert eltitkolják.Becslések szerint az OpenAI 100 millió dollárt és 50 gigawattórányi energiát használt fel a GPT-4 betanítására. A Microsoft, a Google és az Amazon a világ legszárazabb részein telepít új adatközpontokat, ami így a helyi víz- és áramellátást kockáztatja.A legnagyobb, legismertebb modelleknél nem lehet tudni, hogy miután az ember elküldi a kérdését, mi történik, milyen költsége van. A gyártók üzleti titokra hivatkoznak, de az sem elképzelhetetlen, hogy az adatok rontanának a cégek megítélésén.elenlegi becslések alapján 2028-ra az MI felelhet majd az USA áramhasználatának 6-12 százalékáért, azaz annyiért, mint az amerikai háztartások közel egynegyede összesen.
Világi Máté cikke a Telexen, link a kommentek között!
-
cyberkind
félisten
Amikor a hozzáértők megmondják a proliknak, hogy hülyék vagytok és nem értetek hozzá.
-
cyberkind
félisten
Lement a Half-Life: Alyx VR nélkül, hagy némi kívánnivalót maga után, főleg a fagyások és az egér nem érzékelése (lehet csak nálam ilyen), de összeségében nézve egy nagyon jó buli volt ez egy full rajongói mod-tól, a Valve-nak alkalmaznia kéne a team-et vagy srácot, de minimum feldobni az áruházba, mint fizetős addon, baba volt az egész.
A Valve meg elmehetne krumplit kapálni, mert ezután megint csak így hagyni az egészet egy masszív kötsögség, idén is csak jönnek a teóriák vagy valami pletykák x y frissítés miatt, de semmi nem történik...
-
cyberkind
félisten
Én nem vagyok HP fan, a filmekből is az első 4 vagy 5 szerintem rettenetes, még ha ez így kell az egészhez, de az univerzum amiben játszódik, az csillagos ötös, így nekem nem igazán tudnak olyat adni, amit tényleg szeretnék, ezért is láttam az első Fantasticc Beasts filmet, és kész, a játék meg ideig-óráig megy, de az is kifullad.
A sori csak meglepő szerintem, de nyilván kell a pénz, és mivel a Hogwarts nagyot ment, így ez egy logikus lépés.
-
cyberkind
félisten
válasz
Anonymusxx #154334 üzenetére
Trash angol színészek voltak sokszor, én annak a híve vagyok, hogy ha van lehetőség a legjobbra, akkor az legyen, tökmindegy bármi más.
-
cyberkind
félisten
válasz
VoltanIgor #154327 üzenetére
Én konkrétan nem értem miként született meg a HP filmek után bármely termék Rowling kisasszony nélkül, nekem ez a wtf, mert a filmeket nagyon ledominálta, ezért volt a full nyomi angol bagázs orrba-szájba.
-
cyberkind
félisten
A kis Terry Black visszatér, cukkeróni.
-
cyberkind
félisten
Ahogy ezt én is megjósoltam: As per experts, the potential price hike is expected with GTA 6’s launch, but nothing has been confirmed officially.
CDPR Signals Acceptance Of Potential Game Price Hikes That GTA 6 Could Trigger -
cyberkind
félisten
Humble Choice emelte az árat mától kezdve, mindezt egy ilyen szar csomaggal?
-
cyberkind
félisten
válasz
VoltanIgor #154054 üzenetére
Csak mod, de ha nincs otthon egy VR szett, mert te VR fan vagy, akkor ez a legjobb módja, hogy játszhasd, én így teszek, és meglepő a végeredmény, nincs modolva a játék, és mégis nagyon durván néz ki.
-
cyberkind
félisten
Még mindig besza-behu a Half-Life Alyx, és ezúttal nem VR-ban, hanem fps-ben, valami iszonyat jól néz ki még mindig.
-
cyberkind
félisten
válasz
VoltanIgor #153689 üzenetére
Optimus Prime hívása révbe ért, és a Bethesda lett a bázis.
-
cyberkind
félisten
Szerintem a kis deBella szar színészete miatt is,szarrá vagdosták azt a 7 részt, de legalább 1 résznyi anyag hiányzik, hogy ez most miatta, vagy azért mert jó kislánynak akarják belőni a vásznon, csak ők tudják, de gyanítom az első, mert még a covert is lecserélték a dobozos kiadásra...
Nagyon gatya lett ez a 2. évad így, jobban rohanós, mint az 1, pedig az is vérzős volt nagyon.
Durva nagy gondban lesznek, mert ha a 3. évad, ami a játék Abby része is így fog járni, akkor még esélyes, hogy be se tudják\akarják majd fejezni, milyen durván ki tud hatni egy full szar casting.
-
cyberkind
félisten
A gameplay miatt ebben nincs több sajnos, így is maxi bátorság, hogy kiadtak egy 3dikk részt és a DLC-jét semmiféle nagyobb változás nélkül, szerintem a DLC után 10 éves pihire megy a széria, mert kétlem, hogy bemernék vállalni a teljes megújulást korábban, mert a népek rítak anno a 3. résznél, pedig rohadt jó a mai napig.
-
cyberkind
félisten
Ugyan, Mick Gordon és az Ő pörgős "slágerei" sajnálatos módon hiányoznak, de még így is bitang jó game a DOOM: The Dark Ages, fully respect az ID-nek, hogy még 30+ év után is ilyen szinten megtudták újítani a játékot főleg a lore és story terén, és Doomguy egy mocskos badass karakter lett, pont amilyen a Mesterszakácsnak kéne lennie.
-
cyberkind
félisten
Nem tom', én emlékszem a 7-8 éves önmagamra, amikor ezt (Gta 3) megláttam, és tudat alatt éreztem, nekem ez kell, full szabadság, azt csinálok amit akarok, azóta ez csak sokkal életszerűbb lett, amiből szintén alig van ilyen minőségű játék, nekem ezek mellett a többi nem annyira fontos, mert a világ és az atmoszféra mindig behúz és bent tart.
-
cyberkind
félisten
Úgy tudom, hogy nincs bolondok napja: Gta VI Trailer 2.
-
cyberkind
félisten
Végre, ezt megéltem, hogy tolhatom PC-n hamarosan a Gears of War trilógiát felújítva, nekem csak az első ment le, és imádtam, abszolút jó hír.Or mégse, és ez csak az első rész újra, illetve megint felújítása egyedül?
És akkor még haver mondta, hogy ha az Apple nem figyel, majd bedől vagy megveszi őket valaki, jah, 3 trilkós cégént bármit megtehetsz, bedőlni már nem tudsz, itt az újabb példa a Micro-tól.
-
cyberkind
félisten
Gang & bang minden pontról a szobában, avagy: PS5 and PS5 Pro Price Likely To Increase $100-200 Following Xbox Announcement, Says Analyst
Nincs exkluzív se nagyon, a Pro gépnek pláne értelme sincs, Gta 6 ellőve a jövőbe, szóval, jah, bőven indokolt lépés lenne, mint mindig.
-
cyberkind
félisten
Meh, úgy tűnik, hogy az összesen 11 évnyi , amiből kb 7 év extrém fejlesztés nem volt elég a Rockstar-nak: Gta VI 2025 ősz\tél --------> 2026 tavasz.
Kabaré megint.
-
cyberkind
félisten
Belátom, tévedtem, most már nemcsak a Gta VI lesz 100$, hanem minden AAA játék.
Természetesen minden MS termék a GP-n drágább lett.
-
cyberkind
félisten
Ismételten minden durva anyucikád nélkül, volt, majd eltűnt, ha kiraktad a kártyákból a kitűzőt, király vagy, ha még ki se forgattad a kártyákat ahogy én is, akkor nem is fogod kirakni, hacsak nem akarsz cserélgetni, kúúúl.
-
cyberkind
félisten
Bocsi, de ez kb a legutóbbi krumpli hsz-hez is tökéletesen megy.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
cyberkind #152740 üzenetére
Béna volt ez a rész is, az ember hiába várná azt a minőséget amit a játék nyújtott, ennek a közelében se vagyunk, nemhogy szarrá van cserélve minden, még Abby is totál béna volt grillezés közben, eskü, egy csoport transznő agyonverhetné Drunkmannt, mert kabaré amit ez az ember művel a Part II óta...
-
cyberkind
félisten
A TLoU Part II 2dikk részében easter eggként szerepelhet a Kolby Dog scifi játékának a főhőse, pont ugyanúgy néz ki.
Mivel az ő, jajj de jó, már most tesztelik a parasztot, hogy tetszik-e majd nekik.
Ez a Bella pont úgy néz ki sapiban, mint egy nagy krumpli.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
A mocsok Hbo szpojlerezik kírem-szípen.
-
cyberkind
félisten
válasz
VoltanIgor #152643 üzenetére
Nekem ami többször is fület szúrt, hogy Joel és vagy Tommy szapulva lett, illetve be lettek állítva egyg kicsit nőellenesnek, tök jó a sori, valaki tényleg elhiszi, hogy a játék is ilyen.
-
cyberkind
félisten
Az egy dolog, még ha nagyon fontos is, hogy nem hasonlít Ellie-re, de az, hogy még alakítani se tudja, csak egy idegesítő, bukó kis picsát tud megformálni, az nem színészet, pláne ahogy írtad a GoT után, és épp ezért, meg főként a Polgárháború után nagyon sajnálatos Cailee Spaeny leszarása, amire ha nem is rátett, de egy biztos pontot hozott az Alien-ben is.
Én egyre jobban nem tudom hova tenni ezt a sorozat meg Drunkmann agymenését, ami valamikor már a játékban is sok volt, de itt ez egy új szint.
-
cyberkind
félisten
The Last of Us Season Part II EP 01
Ki és mit mond? Szerintem trágya, és igen, a kis deBella miatt, az új karakterek abszolút jók, Joel zseniális, a sztori elmegy, de Ellie, kb annyi köze van az egészhez, mint a Frank és Bill extended epizód a játékhoz...
-
cyberkind
félisten
Woooow, ezt nem is tudtam eddig, és ők a kalácsképűt választották a szerepre...
Mielőtt jönne az, hogy nem szar mert nem úgy néz ki, nekem teljesen nem jön át a sorozatos Ellie, se nem cuki, se nem vicces, sose kedves vagy aranyos, a szinkronnal nézve még szarabb a szitu.
Ez meg a másik, Abby okkal volt ilyen a játékban.
-
cyberkind
félisten
És ők ezt nem látták az elmúlt 4 évben, csak most, pontosabban tavaly csapta őket pofán, hogy alyaly, baly wan Zsüli, csődike lesz.
-
cyberkind
félisten
válasz
Anonymusxx #152289 üzenetére
Csődkérelmet rájuk!
-
cyberkind
félisten
válasz
kriszpontaz #152249 üzenetére
Szerintem akkor változott ez is, amikor megkapta Steamre az acsikat.
-
cyberkind
félisten
Volt már?
Sweet Baby Inc. CEO Says Games Need AI That Prioritizes Diversity & Inclusion Over Profits
A rideg valóság, férfiasan (vagy valahogy úgy, ami a 21dikk századnak megfelel) bevallom, ezt még viccből se mertem volna gondolni...
-
cyberkind
félisten
válasz
maross #151797 üzenetére
Azért lett felkapva, mert a játékos társadalom most már végre kezdi látni, hogy a Ubisoft egy áttétes rák a gaming iparban, senki és soha nem volt mélyen, mint ők, és továbbra se terveznek váltani, felőlem már évek óta mehetnének a csődbe a nyomorult Zsülivel az élen.
-
cyberkind
félisten
Konzekvencia, jó játékot csinálni, vagy a játékosok nem értik a DEI szart? Nehéz kérdés újfent.
-
cyberkind
félisten
Wut, Gta 5 Enhanced 92GB, Gta 5 Legacy 115GB?
Igen, tudom, hogy ez a frissítést jelenti, de miért lett kevesebb? -
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #151317 üzenetére
Így van, Back to XP, nem kellenek ezek az úri múriságok!
-
cyberkind
félisten
Egyem meg a kalapomat, ha ez nemcsak egy felfrissítés a 2. rész miatt, mert ehhez képest a Zero Dawn Remaster egy remake szintje, de még a Part II is mutat valami különbséget, amíg ez...
-
cyberkind
félisten
Days Gone Remastered?
-
cyberkind
félisten
Igen, csak azt hozza, semmi előrelépést nem, ezért szar, DS 2 a DS 1 után uaez, és miért, mert a rendező csak néha nézett rá a projektre, mivel nem erre volt ráállítva, abba is hagytam a Ragnarök-ök olyan 50 óra körül.
Hiányzott Barlog a folytatásból, valszeg ez a döntés is közrejátszott, hogy a nyugati menedzsment ki lett durrantva, mert nem értenek a dologhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest