- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gyimger
őstag
válasz
oriic #130582 üzenetére
És felbukkant az egyik Quantic Dream játék a Steamen.
Jó ma ez a téma, sok az érdekes hír, az ON topic meg rekordmennyiségű offot termel.
-
cskamacska
addikt
válasz
oriic #129166 üzenetére
"Bar amilyen jatekom felkerulnek Steamre, igazabol meg sem szabadna lepodnom. :D"
Kb 1000-2000 dollár bekerülésnél már nem érné meg a szemetet a Steamre önteni. Ezt a tényleges fejlesztők még ki tudnák köhögni, de a tizenéves RPGMaker vitézeknek és ruszki szemétgyárosoknak elvenné a kedvét. De amíg a techbuzi "majd a Zai meg a Zalgoritmus megold mindent" hülyeség kitart a Volvonál, addig szopnak a tényleges indiek és a tényleges indieket kereső játékosok is.
-
eami
veterán
válasz
oriic #128919 üzenetére
én azon csodálkozok, hogy nem az Index-el együtt jelentették ezt be. Szerintem már itt is írtam korábban, hogy a HL csakis úgy fog folytatást kapni valamikor, ha technikailag tud akkorát ütni mint anno a HL2 és a mögötte lévő engine. Reménykedjünk benne, hogy erről van szó.
-
-
reelc
veterán
válasz
oriic #127699 üzenetére
Igen, a THQ Nordic nem feledkezett meg róla a TQ:AE kiadása után. Ez pozitívum.
A Frontiers új gárdával van csináltatva, a régit feloszlatták korábban. Más irányba megy az egész. Szóval akinek a Frontiers nem jön be, még a TL2-ben megtalálhatja számítását + ugye a nosztalgia, elég pozitív kritikái voltak.
-
FunPro
őstag
válasz
oriic #127038 üzenetére
Azt azért szerintem senki nem merné megcsinálni, hogy egy korábban megvásárolt játékot elvesz, majd megveteti a saját kliensében, hogy játszhass.
A dolog továbbra is úgy néz ki, hogy csak év végéig lehet megvenni steamen. Abban biztos vagyok, hogy majd epic acc fog kelleni, hogy egyáltalán elinduljon.
Ezzel annyi a probléma, hogy innentől az epicen megy keresztül minden tranzakció, steam waletet el lehet felejteni.
Ami a nagyobb érvágás, hogy valószínűleg a workshopot is kukázhatjuk, ami elég szomorú dolog.
Az egyetlen pozitívum szerintem az, hogy most majd lehet nem lesz annyira laggos a játék. Mondjuk itt meg lehet nálam van a hiba...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
cskamacska
addikt
válasz
oriic #126267 üzenetére
Remélem jobban öregedtek a régi Halo részek, mert a 2007-es Medal of Honor Airborne-tól elment az életkedvem is.
Utólag mézve a ejtőernyőzés teljesen felesleges, nehéz fokozaton még le is lőnek mint egy kutyát mielőtt földet érne az ember.
A fegyverek pontatlanok, a kapott sebzés random, AI nincs, ellenség levegőből bújik elő, pályák kicsik(ami elég vicces UE3-al), küldetésből is van vagy 6 összesen, le is döbbentem hogy miért ilyen rövid. Anno szerettem, de utólag nem tudom megmondani miért, mai fejjel 2005-ös Call of Duty 2 simán jobban bejön, szinte egyidős 2007 végi Crysis pedig teljesen más dimenzió, mintha egy évtized lenne a két játék között.
-
_drk
addikt
válasz
oriic #126025 üzenetére
Tehát akkor az Activison szépen leépítette a Blizzard-ot.
Bele gondolva annyira nem meglepő.
-HOTS haldoklik.
-Diablo is!
-Wow végét járja.
-Starcraft se termel már semmit.Egyedül az OW meg a Heartstone mehet, de sok új embert már azok se vonzanak be, és több éves címek ezek is.
Tehát a Blizzardosok nem is csináltak semmit? (Diablo immortals, meg Wc3 Reforge?)Na most ha reálisan nézem a dolgokat, akkor ha egy cégen belül nem történik semmi, annak vannak következményei.
Persze pár éven át lehet ülni a babérokon, de jelenleg csak az OW gárdája dolgozik meg a pénzé-ért szerintem.
Mindenesetre gyanús dolgok történnek ott. -
_drk
addikt
válasz
oriic #124917 üzenetére
Tehát nem bukott meg,csak házon belül vannak érdekességek.
Most néztem rá, hogy még is mi tartozik hozzájuk és lényegében nem is csodálkozok hogy balhék vannak.
Mert ezek a játékok, utána nézés nélkül is gondolom, hogy egyik se hozza a kívánt számokat.
Új franchise-okat akarnak, ami érthető is mert
- A FF XV. rész vagy kitudja hanyadik, de ez a rész se vonzott be szerintem rengeteg új embert, számomra elég idegen ez az egész rendszer. Egy Open word-be, ez rengeteg idő beletanulni egy ilyen RPG-be.
Most nézek róla stream-et,(thevr) ,mert a világ valamennyire érdekes, kíváncsi vagyok mi ez az egész, de nagyon kesze-kusza egyenlőre és van egy olyan érzésem, hogy a végére se lesz tiszta a kép.
- Tomb Raider-nél meg a reboottal is már 3.-nál járunk. Na ez már egy megosztó játék, plusz ennek is volt balhéja. Csak a RoTR-el játszottam, ez se zsánerem, az 1 jó ideje meg van de valahogy nem vonz. Ez a Shadow meg még kevésbé.
Mik vannak még? Hitman, 1-nek jó lenne mint ötlet,maximum 2-3 részhez. Ebbe már nincs sok új dolog.
Just Cause nyitott szigetes bohóckodás ami most jelenik meg. De ezt is hányszor lehet ellőni?
Deus Ex-et ha jól tudom eléggé megölték.
A Sleeping Dogs-al se volt mosolygós történet. Csak hogy egy régebbit is megemlítsek.Egyedül a Nier Automata-t látom aminek nagyon pozitív a visszhangja. Az tervbe is van véve.
Lehet pár év és elbúcsúzunk a Square Enix-től?
-
_drk
addikt
válasz
oriic #124910 üzenetére
Mindent nem is nagyon szoktak. Ilyen anomáliák mindig vannak. Akár a wiskye-nél mikor az 0,7es olcsóbb mint a fél literes, vagy csak 100ft-al drágább.
Egyébként a fifás, rdr2 meg spiderman-es azok jók, főleg az rdr2 nem is nagyon lesz akciós egy darabig.
A többi meg vicces ahol 40re jön ki a játék, hiába limitált kiadás a gép. -
tomsolo
addikt
válasz
oriic #124424 üzenetére
Jó lesz ez nekem.
Dirt Rally Finland pályák most úgyis ki idegeltek - már Monte Carloban vagyok azért - kell vmi könnyedebb. Egyébként a WRC 7, sokkal jobban bejön mint a Dirt Rally, előbbiben nem volt ennyi pilinckázás, mint ami itt megy. A pályák meg lehet hogy a WRC-ben kicsit szögletesebbek, de sokkal hangulatosabbak, Dirtben az egymás 450 ugyanolyan fenyőfa jobbról balról vhogy nem maradt meg annyira.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
oriic #124205 üzenetére
Valószínű ki fognak préselni mindent a cégből, amit csak tudnak el kell adni -> lesz jogutód.
Azért problémás a dolog, mert a legtöbb címük filmes/egyéb jogokat is igényel, az pedig lóvés mert azokat újra és újra meg kell újítani. Ha full saját játékaik lennének mindenféle összefonódás nélkül, akkor egyszerűbb lenne a sztori viszont így is van szerintem továbbra is esély arra, hogy a a fentebb említett jogokat is megveszi egy másik kiadó és árulgatja majd a játékokat.
Walking Dead utolsó évadot is befejezi egy másik banda. Ahhoz pedig, hogy azt újra árulni tudják kell egy másik kiadó. Nem ördögtől való gondolat tán, hogy ha már náluk lesznek a Walking Dead jogok, akkor tőlük a többi rész is megvásárolható lesz majd. Talán pont azért nem adhatja el már a Walking Dead játékokat Steam, mert itt már nem jogtulaj a TellTale.
Szerintem más kiadó/fejlesztő párosok is mentek már tönkre, aztán mégis kaphatók a játékaik. Ez nem kizáró ok. Hangsúlyozom, hogy a gond csak a filmes/egyéb kötöttségek miatt van szerintem és idővel újra lát(hat)juk őket.
Le kell szögeznem, hogy joghoz abszolút nem értek, csak ez állt össze a fejemben az alapján amiket olvastam.
Szerk: cskamacska gyorsabb volt.
-
cskamacska
addikt
válasz
oriic #124205 üzenetére
Ezt talán érdemes aláhúzni.
PCGAMER - After some uncertainty, Telltale Games is closing for good
meg van ilyen is
Gamesindustry.biz - EA partners with Petroglyph Games for Command & Conquer remasters
-
cskamacska
addikt
válasz
oriic #123250 üzenetére
Jó látni hogy a Zunió szívén viseli az indie szemét további generálását.
Szépen látszik melyik projekt lépi át a vicc kategóriát: 150000 euró zsebpénz Frozenbyte Trine 4 esetében 15%-ra elég, Tequila Works Lumberjack projektjének már csak 4%-át(!) fedezi.
más
valamiért teljesen el lett felejtve.rovat
Lelkes Batteforge fanok ingyenesen újra játszhatóvá teszik az EA lelőtt kártyázós RTS játékát Skylords néven.
-
Crytek
nagyúr
válasz
oriic #121930 üzenetére
A Cod WWII-nél mindenki ácsingozott a 2. vh-ra a népnek csinálták volt benne single steam minden... Ennek ellenére PC-n az eladási szám nem érte el a lehurrogott gagyizott Cod Ghost eladási számát ami 1.5 millió volt. Amíg ment a steamspy követtem direkt mikor veri oda ezt a számot...nos az 900k-t sem lépte át addig ....
Szóval ez az új meg battle.net + no single...ha 500k-t eladnak pc-re már rohadt nagy mákjuk van ..... De ezt ugyse tudjuk meg mert nem fognak pc-s adatot közölni az tuti. Én sem égetném magam nyilvánosan
-
ayo
veterán
válasz
oriic #121570 üzenetére
Persze hogy van, csak a PC Master Race társadalom nyilván óbégatni fog, hogy milyen szar, ahogy a mobilos játékoknál is ez volt, azt még is volt értelme arra fejleszteni az elmúlt évek tapasztalatai alapján...
Keleten rendesen megy mobilra is a stream, bőven lesz aki leszarja a fentebb írt minőségi romlásokat is akár és csak játszani akar komolyabb erőgép nélkül.
-
Cheesus
senior tag
válasz
oriic #120174 üzenetére
Nekem bejött.
A helyszínek nagyon változatosak és kidolgozottak voltak, sokszor azon kaptam magam hogy csak bámulok össze-vissza. A játékmenet a Titán és Pilóta "játékstílus" között jól ki volt egyensúlyozva, nem nyomta el egyik a másikat. A Pilóta fegyverek nagyon jók voltak, sok újdonságot láttam amit a multi részében még nem szereztem meg pl, arra viszont rájöttem, hogy a Titan-nak hiába van sok Loadout-ja, ugyan azt a fegyvert használtam az egész játék alatt, amivel multiban is szoktam bohóckodniMost épp a Battlefield 1 Single-jét kezdeném el, de szerintem megint volt valami új javítás, hogy már a menüben úgy akadozok hogy borzalom...
-
Cheesus
senior tag
válasz
oriic #120153 üzenetére
Én eddig emlékeim szerint egyik Serious Sam játékkal sem játszottam, és hiába jópofa ez a trailer, nem nagyon fogott meg a dolog így első blikkre.
Viszont sok halogatás után elkezdtem a Titanfall 2 Single kampányát, és azt kell mondanom, nem is lett olyan rossz. Így első körben amit hiányolok, hogy hiába nem Shakespeare-i a történet, azért egy-két átvezető videót összerakhattak volna. A játék elején volt egy nagyon jól megkoreografált, ami magával hozta a hangulatot, onnantól kezdve pedig sehol semmi. De pl a főhős és Titán közötti kommunikáció helyén van.
-
i2k
őstag
válasz
oriic #120024 üzenetére
"Gondolom a gépednek nem egy olyan vékony háza van mint amilyen a PS4 Prónak."
Nincs ami visítson benne.
Ház: Fractal Design Core 3500
CPU hűtő: Scythe Ashura
VGA: ASUS R9 390 DirectCU II (8 GB GDDR5) - 2 ventiA 2 darab HDD meg tényleg csendes működés közben sem kattognak.
S tekintettel arra, hogy a bal oldalamon, ~50 cm-re van tőlem a ház, elhiheted, hogy hallanám az ellenkezőjét.
Másrészt: csak magamat verném át, ha hazudnék.//Kieg.: Egyedül a VGA-nak jön meg a hangja nagyobb terhelésen -- mondjuk a Mordor játék alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest