- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
geforce-s GP-t sikerült már valakinek aktiválni? error hegyek mindenhol
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
DrTechnoid #144599 üzenetére
anno 4e ft körül ment AMD promós kód aprón, annyit megér(t nekem) 1-2 évente ránézni hogy áll, max ha az S42 kijön és jó értékelései lesznek, esetleg megvesszük.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymusxx #144550 üzenetére
ez nem újdonság, micimackóék besuttyózták a scifi témát is: [Most már biztos: lecsapott a politikai cenzúra a világ legfontosabb sci-fi díjára]
ps: remélem elfér itt (ha már idetévedtem), sok gamer szereti a scifit is állítólag.
-
Mr.Csizmás
titán
moin,
Civ6-ból melyik pakkot érdemes megvenni? gg.deals, vagy alzáról (ott akciós most)? kiegek mennyire érik meg?
-
-
Mr.Csizmás
titán
+ Derail Valley
+ MS Flight Simulator
---------
szóval szim oldalból talán a wc pucoló szim nincs még vr-ben
-----------------
bestware-ről most néztem ki egy Pico 4-et, egy csipettel jobb mint az MQ2 (hátul az akku, jobb súlypont, jobb hűtés a SoC-nak, így ki tudja hajtani, és nem kell facebook hozzá), igaz pont annyival drágább (326.90 vs 372€ áfával, ingyen UPS-el) -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Golden9 #142167 üzenetére
[Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure] -100% 0.00€
-
Mr.Csizmás
titán
Silót könyvben érdemes elolvasni, sokkal jobb mint a képernyőn, a könyvek után csak színes illusztráció azokhoz (a'la Harry Potter effekt)
@TLOU pride: szerintem az is egy jól összerakott epizód volt, de a main flow-ba kicsit nagy, a black mirror féle egy epizódos (15-90 p.) novellafilmek stílusában külön spinoffnak elmenne.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
fantomoktól rettegtek. a gyerek nem fog megzubilni mert elolvas egy könyvet. ellenben jobban zavarna ha múltba révedő fantasy alapú hazug tananyaggal tömnék a fejét meg hittanórára kellene járnia (mi van ha zs vagy buddhista vagyok?), na meg ha délután elesik a biciklivel, és eltöri a lábát, milyen minőségű és gyorsaságú eü ellátást fog kapni
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anonymusxx #140713 üzenetére
alex jones, meg great reset?
nincs több kérdésem, megyek az aldiba alufóliáért, sisakot hajtogatni belőle
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #140710 üzenetére
amilyen munkát végeztek a festéssel, érthető miért kell külföldről játékost és edzőt importálni
-
Mr.Csizmás
titán
ezeket idővel megtanulod skippelni az előjelekből. nálam bestof:
zsírúj termék, bolti ár 60% áron (kormány): karácsony előtt eljön érte, kibontja, nyomogatja a pedált, asszony, gyerek meg az autóból les, hogy mivanmá, elpakol, előveszi a vastag tárcát, és elkezd alkudni hogy ő pesterzsébetről jött autóval, engedjek belőle - lealkudott 3k-t a pofámba cigizve - úgy voltam már hogy takarodjon a szemem elől - bónusz másnap rámírt egy őstag, hogy ő elvinné és még megtoldaná a kiírt árat mert ismer random bontatlan fülhallgató szintén kb 65% áron: megvan? igen holnap megvenném, kis alku? nem, fix áras. csend, másnap: heló, [kiírt ár -10%] megvenném, skippeltem, délután: "a gumiharangok megvannak hozzá?" -
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #140610 üzenetére
humble vonatost megvetted?
-
Mr.Csizmás
titán
közben bedobok a talkshowba két prájmos giftet:
NWN EN: kilencRJ6kilenc46222BD2248AA
Prey: SRCnyóc12213127DA55C6 -
Mr.Csizmás
titán
válasz
alratar #140463 üzenetére
se a cod, se a ff miatt nem sajnálkozok, mindkettő time sink a maga módján
emlékszem anno az alan wake miatt hogy sírtak az xbox vérpistik, hogy kiadják pc-re, pedig "nemeztígérték" (
és nem is gyurcsány adta ki)sz: közben, vagyis előtte évekkel valamelyik E3 beszámoló GS cikkben írták, hogy az első game amit többmagos procikra fejlesztenek már alapból.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
ja, és a 6650xt is ennyi tallér pont
4060Ti: 8 gb ram a midtierben, generációk óta. why?? ayyymd meg szó nélkül pakolgatja négyesével pluszban. (tudom memóriabusz, de más kapacitásból is ki lehet sakkozni az adott darabszámot - ha nem lennék basic user akit megfog az RT, vennék valami 12-16 gigás piros veszedelmet)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #139866 üzenetére
elmondhatom, amit vettem az utóbbi 4-5 évben, azzal tényleg játszottam is
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #139491 üzenetére
ha már gépigény, szemtelenül olcsó a ddr4 ram, rendeltem is 25k-ért 2x16@3600-ot. [link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #139318 üzenetére
ennek örömére:
[Volcanoids]
(ninja és bot-biztos módon)LIJsixK-iksz-néty-őt-őt-núla-RLfünfLE -
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #139155 üzenetére
Valamelyik hatarallomasos alzabox, Parkany vagy Komarom eselyes.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #139153 üzenetére
xsx-en elgondolkoztam most, hogy a szlovak alzan akcioval €-s msrp alatt van a forzas pakk (494€)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #139131 üzenetére
amit tudok róla áttételesen, állítólag nem az üzleti modellje miatt
[link] mondjuk asszony se rakta ki a klánjából, magától lépett ki
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #139118 üzenetére
már gazdájuknál is vannak
[link]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #139075 üzenetére
róla külön véleményemformám van, nem kifejezetten rossz, se nem jó teljesen
Moby belegondolva igaz, amikor még ment az iwiw, hotdog.hu az összes csajnak normális helyesírása volt akivel ismerkedtem, most meg elnézve a dolgokat, bruhh (ez elég nagy trigger nálam) ...
látszik mindenkinek lett netje, aki az "előfizető aláírása" kockát el tudja találni egy kék tollal.
-
Mr.Csizmás
titán
a közmédia agymosását és elhülyített tankönyveket nagyobb és valós fenyegetésnek gondolom a jövőre nézve, mint a netflix fekete/meleg űrhajós/kalóz/könyvelő/akárki szereplőit. térjünk vissza, de ha el lesznek hülyítve a kritikus gondolkozás hiányától, nincs miről beszélni.
a tikfosos tátogós videók és társai elmúlnak, ahogy pl. a dabbing is hol van már, vagy a diszkós kölykök buffalo cipői. -
Mr.Csizmás
titán
ahh, tehát egy ~4 órás rendezvény évente 1x, részlegesen, összesen kb. 3 km2-t lefedve befolyásol minden gyereket
itt nem az a baj, hogy mit néznek a gyerekek, hanem hogy nem tanítják, csak melegednek (ha van egyáltalán fűtés az iskolában), aztán ha meg lebetegszik, nincs hova vinni, max ha kiveszel egy nap szabit a sorbanálláshoz.
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138968 üzenetére
tényleg annyi, discordon ismerős csapattársa mutatta neki a visszaigazoló emailt
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138964 üzenetére
tegnap reggel, /nem tréfa/ pártíz percig 130k-ért volt alzán ps5+gow
persze átaludtam, utólag tudtam meg
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138919 üzenetére
a második soron felröhögtem bocs
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138914 üzenetére
nexusmodon vannak cfg-k, használd egészséggel. több fps, kevesebb visual bullshit.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138871 üzenetére
irigyellek, a legtöbb embernek van hozzá háza
csak pénze nincs (én)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138680 üzenetére
van a fiókomban 32 MB, még a Nokia 3650 korszakból.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138646 üzenetére
akkor nem vitás, koca gamer üzemmódban is pár évre el vagy látva
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138643 üzenetére
többi ps-es cucc, heavy rain, detroit, stb. epic-en behúzható kuponos időszakban ebédpénzért (amennyiből jóllaksz), ha nem számít a platform mögötte.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138640 üzenetére
pedig csak benchmarkpontokat/fps-t nézek, meg árakat, és százalékszámítok, utóbbi munkahelyi ártalom
(márkabum1zág kizárva, a gép is jó vételes dolgokból van összehányva)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138635 üzenetére
100-ért vannak néha garis, bányászláz után vett 3060-ok. (gari nélkül, meg bányász időszakból származó mindig)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138633 üzenetére
pénzszórós válasz: 6400, 6500 ilyenekkel ne akarj gamelni 2023-ban.
6650XT, 130k alatt [link] kb. 23-26%-al jobb mint a sima 6600 (nem XT), de alig egy tízessel drágább (+8,5%) itt alzán + ott a TLOU kód is. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138579 üzenetére
huh abból i5-6402P volt nekem. egy megváltás volt az FX6300 után 2016 végén
(aztán jött az olcsó alzás kuponos téma ryzen 2600-al, meg placeholder áras msi b450 alaplap)
---------------------
igen, ingame itemet ad csak. xbox appban van sima meg deluxe game külön, utóbbit indítottam de sehol semmi utalás rá, hogy mit adbár rá kell érezni, akkor tud izgi lenni, ágyúzás, feladatok a csapatban.
---------------------
most kipróbálom a hogwartsot, ha már nőnapra megvettem asszonynak(ez volt a kérése, felesbe vegyük meg, mert ő is játszana - family share-s steamen)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138577 üzenetére
jó kis 5600 vagy 5800x3d a két sweet spot, ha nem akarsz csúcsra törni.
-------------------------
más: kipróbáltam az 1700 forintos sea of thieves-t, hol kell reedemelni a deluxe cuccait? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
csuvicsuva #138536 üzenetére
nekem volt mq2, még egy hurkatöltő 3600+1060 6G-vel is 24-30 fps-ben med grafikán ment pár játék, ami így is k.vanagy élmény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest