- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
cyberkind #134738 üzenetére
Na itt valami zavar van az erőben!
Én arra reflektáltam, hogy írtad, hogy alá rakhatták volna az Andromeda motorját. Ami ugye a Frostbite, és többek között azért lett olyan, amilyen az Andromeda, mert nehezen tudták megoldani a dolgokat azzal a motorral. A DA:I-nél is rengeteget szívtak vele.
-
morfondőr
addikt
válasz
cskamacska #134681 üzenetére
Azt azért több helyen lehetett olvasni, hogy nem a bányászok viszik el az összes VGA-t, de persze ők is kiveszik a részüket! Az otthon ülő emberek is nagyon elkezdtek vásárolni és a gyártók nem kötöttek le annyi kapacitást a TSMC-nél, mint amennyi kiszolgálná ezt az összesített kereslet növekedést. Ezért nem is készül annyi VGA.
-
morfondőr
addikt
válasz
FunPro #134470 üzenetére
Nagy kedvencem volt annó, de nagy remasterre ne számítson senki! Grafikailag szinte semmi változás nincs, az irányítást szabták kicsit modernebbre: Stubbs the Zombie Remastered Review
-
morfondőr
addikt
válasz
Mr.Csizmás #134410 üzenetére
Nem csak 10 éves gyerekek vannak, hanem 16-18 éves fiatalok is. Amiket felsoroltál azokon a passbe kerülés előtt már rég túljutottam. De ahogy írtam, számomra a pass játékainak 90%-a érdektelen, ami érdekel azt meg megveszem korábban akciósan. Most változhat a helyzet, ahogy MS bevásárolgat stúdiókkal, de pl. a Bethesdától sem jött mostanában sok értékelhető, a Doom Eternal-on kívül!
-
morfondőr
addikt
válasz
FunPro #134406 üzenetére
Szvsz a pass inkább gyerekeknek/fiataloknak való! Szoktam nézni a listát, kb 10 játékot találtam rajta az elmúlt két évben ami érdekelt, ennek nagy része már meg is volt valahol kijátszva. Gyerek koromban meg játszottam mindennel ami szembe jött, akkor biztos örültem volna a passnak!
-
morfondőr
addikt
válasz
cskamacska #134363 üzenetére
Tanúságos videó: We CALLED Microsoft to Check if $12 Windows 10 PRO Keys are LEGIT...
Gyakorlatilag azt a választ kapja, hogy ha elfogadja a telepítő, akkor az jó és nincs további teendő. De nagyon a kérdést sem érti igazából a supportos. -
morfondőr
addikt
válasz
tomsolo #134246 üzenetére
Én a második "térképen" nagyjából az össze utat megcsináltam, ha téged is arra a térképre dob majd be, akkor jól jársz! Pár órám azért elment vele, mire össze szedtem a nyersanyagot!
Mondjuk azt nem tudom mi alapján jeleníti meg a másik játékosok dolgait, nálam egy csomó kínai név volt, de egyik ismerőssel sem találkoztam. -
morfondőr
addikt
válasz
tomsolo #134237 üzenetére
Én nemrég értem a végére és annak ellenére, hogy először idegenkedtem a postásszimulátor-tól kipróbáltam pár óra erejéig a "demó" verziót és az alapján adtam neki egy esélyt (már az ára is elfogadható).
Hát valami elképesztő élmény volt a játék! Tényleg nem lehet mihez hasonlítani, meg kell tapasztalni! Ahogy halad előre az ember egyre inkább beszippant! A postásszimulátor pedig átmegy küldetéstudatba, érzed, hogy neked kell megmenteni az emberiséget! Minden a legapróbb részletekig kidolgozott, főleg a világ és a környezet (szerintem itt minden kavics kézzel volt lerakva kis túlzással). A BT-k először engem is idegesítettek mert nem sokat tud velük kezdeni az ember, de utána ahogy kapod a felszereléseket nem lesz velük gond!
Számomra az is meglepő volt, hogy a későbbi fejezetekre egyre kevesebb játékosnak van meg az acsija. Úgy néz ki sokan feladták, de én azt javaslom, hogy bár az eleje kicsit lassan indul, ne hagyja abba senki, mert a végére megéri!Zolás: pofán lehet durrantani, csak el kell jutni addig, hogy megkapd az arzenált!
-
morfondőr
addikt
válasz
Dilikutya #134004 üzenetére
Ha most kellene valamit választani a középkategóriából, akkor én is a 10400-ra böknék, csak ugye ott a lap a nem mindegy. Ha hosszú távra tervez az ember (ami nálam mindig így van) akkor kell hagyni teret egy upgrade-nek is. 400-as sorozatú lapból viszont csak a Z-s amiben lesz potenciál, viszont az ugye drága. Én megvárnám az 500-as sorozatot, mert ott már a B-s és H-s lapokban is lehet a ramot tuningolni, ami több teszt alapján hoz némi teljesítményt. Nem beszélve a pci-e 4.0-ról. De egyébként intel kukázni fogja az 1200-as foglalatot még idén, szóval a maximum az a 10 magos 10900k, vagy a 8 magos 11900k lesz ezen a vonalon.
-
morfondőr
addikt
válasz
Dilikutya #134001 üzenetére
Hát a hw árakba ha bele megyünk...
Szerintem itt mindenki oldalalkat tudna írni dühöngésből! Ma a másfél éve vásárolt VGA-mat min. annyiért tudnám eladni, mint amennyiért vettem. Csak nem tudnék helyette mit venni, csak szintén többszörös áron. (Összeesküvés elmélet: szerintem az nvidia azért lebegtette be nagy mellénnyel Ampere-nél, hogy kétszeres teljesítmény fele áron, mert tudta, hogy úgysem fele ár lesz az, hanem sokkal több!)
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
válasz
cyberkind #133887 üzenetére
Múlt héten értem a végére, szvsz kellemes játék, meglehetősen X-akták feeling. Egyedül azt róhatom fel neki, hogy kicsit a végére már sok volt az, hogy minden ajtó után ugyanazokkal az ellenségekkel kell harcolni, talán elfért volna benne több változatosság. És ugyanez volt az Alan Wake-el is a baj. Ami nálam a top Remedy-től, az a Quantum Break, ott sokkal változatosabban ki lehetett használni a képességeket és nem lett unalmas a harc!
-
morfondőr
addikt
válasz
cskamacska #133669 üzenetére
Persze hogy pörgeti az Epic a CPU-t, hiszen az adataid nem mennek csak úgy Kínába!
-
morfondőr
addikt
válasz
tomsolo #133643 üzenetére
Egyébként GOG Galaxy 2 köröket ver az Epicre, de a uplay-re és origin-re is. Steam-hez képest csak a szósöl rész hiányzik, de az sem teljesen, mert lehet nézegetni, ki hogy halad adott játékban csak kommentelgetni és screenshotokat megosztani nem lehet. Nem mellesleg be lehet tallózni az összes kliens címeit, hogy "egy helyen legyen minden".
Mindez nem kötekedésképp, mert én felfogtam az első hozzászólást a témában -
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Arról van információja valakinek, hogy a 300ft/3 hó GamePass Ultimate akció meddig tart? Jövő héttől CP2077, úgyhogy ha most veszem meg az első 2 hónap biztosan ugrik! -
morfondőr
addikt
MS-nek szvsz a fő profilja a Game Pass erősítése lesz! És a szóban forgó hír kapcsán is rengetegen teszik fel a kérdést, hogy megveszel egy játékot $70/€80-ért, vagy fizetsz $15-t havonta és rengeteg játékhoz férsz hozzá, amiben már egyre több day 1 kiadású is van. Ugye ezzel a felvásárlással minden Bethesda játék is repül a GP-be. A célcsoportnál meg nem az itteni fórumozókból kell kiindulni, mert szerintem mi elenyészőek vagyunk a többséghez képest! Apuka/anyuka bemegy a boltba, mert karácsonyra venne egy konzolt a gyereknek: van egy $400/500-ért, nagyon fasza, de kell egy játék is, + $70. Vagy $300/500 és havi $15-ért 100+ játék. Vagy a slusszpoén: havi $25/35 két évig és konzol + GP egyben!
Aki nem jártas gaming-ben, csak azt akarja, hogy a gyerek ne sírjon egész nap a fülébe, vajon mit választ?
Egyébként nekem a GP nem igazán nyerő, mert amit akartam, az már megvan, a többi meg nem érdekel, meg amúgy sem játszok havi 4-5 játékot végig, hanem kb. 2-3 hónapra elég egy normálisabb rpg. Így én annyit nem költök játékra. De egy gyerek jóval többel játszik szerintem. -
-
morfondőr
addikt
Az a baj, hogy minél többet nézem a videókat, annál kevésbé tetszik. Lehet nem lesz rossz játék, de nem Mafia lesz! Már ezekben a fél órás gameplay-ekben is vannak olyan részek, amik teljesen más értelmet nyernek. Az eredeti sztorija egy hatalmas alkotás volt, a szinkronszínészek is teljesen rendben voltak, egy korrekt filmnek is elment volna. Ez meg olyan, mint amikor egy régi klasszikus filmből csinálnak egy gagyi remake-et, amiben egy nagyszerű történetet leegyszerűsítenek úgy, hogy az 1 bites véristvánok is megértsék és tele szórnak annyi akcióval, hogy kifolyik az ember szeme a képernyő villogásától.
Természetesen nem lehet mindent ugyan úgy megcsinálni, a színészek közül sem lehet mindenkit elővenni 2002-ből, de azért a forgatókönyv, a szöveg maradhatna! Nehogymár a motor miatt keljen átírni egy mondatot, mert az eredeti szavakat nem kezeli az új!
Ha a játékmenetben van fejlődés, azzal teljesen egyet is értek, de itt már azt írják, hogy ugyan az lesz, mint a Mafia 3-ban, hogy beállsz az ajtóba, fütyülsz és szépen sorban jönnek a késbe az rosszfiúk.
Persze várjuk ki a végét, remélem azért annyira nem fogják elrontani összességében!cyberkind: azon én is felkaptam a fejem, amikor elmagyarázzák Tommy-nak, hogy mit mondjon mi történt az üldözés után. Az eredetiben csak annyi van, hogy "ugye köztünk maradnak a ma történtek" és pont.
-
morfondőr
addikt
válasz
cskamacska #132070 üzenetére
Persze érdemes mérlegelni, mekkora felárat ér új korában egy "márkásabb" vga, de majd ha el akarod adni a használt piacon, akkor lehet vissza is hozza azt.
-
morfondőr
addikt
válasz
TheNewDawn #132043 üzenetére
Az összes felsorolt játék csont nélkül megy az i7-el úgy, hogy 50-60-70% körüli a cpu kihasználtság max grafon, full hd-ben. Hamarabb fogy el a VGA nálam, mint a proci. Persze microlagok lehetnek elvétve, de annyira én ezekre nem vagyok érzékeny. Egyedül a Metro Exodus izzasztja meg a cpu-t elég rendesen. (Controlt még nem próbáltam). Azért a HT sokat számít.
szerk: most nézem, hogy még a 3,5 ghz turbo is elég karcsú, nekem 4,2 körülre boostol.
-
-
morfondőr
addikt
Nálam egy i7 4790K muzsikál és még egész jól érzi magát a jelenlegi játékokkal is fullhd-ben max 60 fps-ig engedve.
Elég sokat töröm a fejem, hogy milyen irányba kellene váltani, de arra jutottam, hogy meg kell várni az új konzolokat, mert lehet a 8 magos konzolok mellett egy 6 magos cpu-val sem lesz álom játszani (ezen árnyalhat a HT vagy SMT). Az is lehet, hogy egy mostani erősnek vélt pc-t ki kell majd dobni az ablakon, annyira elszállnak az igények.
Egyébként az a butaságnak tűnő MS kijelentés, hogy 2 évig támogatva legyen a one konzol az új játékoknál lehet pont a PC miatt van, mert így nem lesz akkora ugrás az igényekben. És ha a pc mászterrész döglődik, azzal veszít a MS is! -
morfondőr
addikt
válasz
FunPro #131411 üzenetére
Az egy dolog, hogy 14 éve 60 euró, de az átszámítva Ft-ba folyamatosan emelkedett, és már kb. dupla annyiba kerül itthon. Persze ettől még nem könnyeznek meg a kiadók.
Crytek: vegyél egy házat/lakást, kezd el felújítani, alapíts családot és máris rájössz, hogy semmire nem elég a fizetésed, még akkor sem ha tanultál.
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Ubinál az UBIFORWARD kuponkód össze vonható club kód kedvezménnyel? Mert ha nem akkor nem kérném le 100 pontért...
Köszi a választ! -
morfondőr
addikt
válasz
reelc #130441 üzenetére
Én is Crytek-nek válaszolnék:
Az egyik legnagyobb élményem volt a játékot végig vinni! A 20 óra tömény unalom inkább 20 óra tömény izgalom, mert folyamatosan fenntartja a feszültséget. És nem utolsó sorban az eredeti filmekhez maximálisan hű marad. Azt alá írom, hogy nem feltétlenül jön be mindenkinek a stílus, de egy Alien filmből nem lehet autóversenyes játékot csinálni. -
morfondőr
addikt
válasz
TheNewDawn #130305 üzenetére
Hát azért logika van benne! Azt, hogy lopott kártyákkal vettek kulcsokat nem egy fejlesztő mondta, hanem nagyon sokan. Akinek ellopják a kártyáját, vagy a netbank fiókját, és elvásárolnak róla több 1000 dollárt, nyilván megpróbálja visszaszerezni a pénzét és ezt nem a tolvajtól tudja legkönnyebben, hanem attól a cégtől, akitől vásároltak vele. És ez költség lehet a cégnek. Nem minden szürke ilyen, mert szürke az is, aki pl. nem fizet áfát nálunk, de az ilyen bazáros, "mindenki hirdethet mindent" boltokat kerülöm!
-
morfondőr
addikt
válasz
MrTwister #130298 üzenetére
Nem is olyan rég, egy fejlesztő nyilatkozott a g2a ellen, hogy inkább warez-olják le a játékát, mint onnan vegyék. Ha lopott kártyával fizettek, akkor a bank vissza veszi a pénzt és ez tranzakciós költségekkel jár! Így konkrétan nem 0 a bevétele, mint a warez-nál, hanem mínusz. Hiába tiltják le a kulcsot, a fejlesztő/kiadó rosszul jár.
-
morfondőr
addikt
válasz
TheNewDawn #130223 üzenetére
Teso = The Elder Scrolls Online
-
morfondőr
addikt
válasz
FunPro #130046 üzenetére
A cikkben írják: "Previously, GOG's policy was a bit stricker than the likes of Steam's, as refunds were only guaranteed if the game hadn't been downloaded and played." Vagyis ha már letöltötted, akkor korábban nem adtak refund-ot. Én nagyon remélem, hogy nem ütik meg a bokájukat, mert a gog galaxy 2-t nagy megelégedéssel használom már hónapok óta és remélem hogy folytatják azt az utat, amin elindultak.
-
morfondőr
addikt
válasz
Shadowguard #129995 üzenetére
-
morfondőr
addikt
válasz
Crytek #129947 üzenetére
Nem a legjobb példa a RDR2, mert az még mindig nem kapható virágboltban, de ott aztán teljesen véletlenszerűen hol ment valakinek, hol nem. Az én viszonylag öregecske konfigomon szépen szaladt, másnak meg el sem indult.
De az a helyzet, hogy mindenre lehet példát és ellenpéldát hozni és ezzel a végtelenségig ellennénk. -
morfondőr
addikt
válasz
Crytek #129945 üzenetére
Azért egy leírásból, tesztből vagy videóból nem mindig tudja eldönteni az ember, hogy egy játék jó-e vagy sem, az ő konfigján az ő igénye szerint fut vagy sem. Volt egy fájó tapasztalatom nekem is: Far Cry 5-öt mindenhol istenítették, legjobb far cry, nem is volt vele sok technikai gond stb. Megjelnés után pár héttel talán 10%-os offal meg is vettem és azóta sem sikerült végig játszani még a feléig sem jutottam, mert annyira unalmas, hogy fáj! Hozzá teszem, hogy az előző far cry részek mindegyikével játszottam és tetszettek.
-
morfondőr
addikt
Játék warez: demók hiánya, illetve normális gépigény tesztelésére is használható, valamint ösztönözhet a vásárlásra, ha tényleg jó a produktum. Nálam később bekerültek a fiókra az akár tízen éve játszott nagy kedvencek, lehet csak 3-5 euróért, de azért a sokszor 3-5 euró még a kiadónak sem mindegy. És nem csak én vagyok/voltam úgy, hogy fiatalon, jövedelem nélkül warez, utána pedig megveszik. Nálunk vidéken gyerekként még üzlet sem volt, ahol eredeti játékot vehettem volna, a pc boltban másolták PÉNZÉRT a warezolt játékot (asszem 800 ft volt/CD).
Szoftver warez: mostanában próbálom a szoftvereimet is "kifehéríteni" és nem egy könnyű feladat. A legnagyobbak, mint windows, office stb még oké, de kisebb, ritkábban használt alkalmazások sokszor nagyon drágák, illetve 1 éves előfizetés, frissítés nélkül stb. kapom meg legálisan. Itt még mindig könnyebbnek érzem a warezt.
Zene warez: ez a legkönnyebb, apróért van spotify, deezer stb.
Film, sorozat warez: na ez most kezd bonyolulttá válni. BD film egyszerűen horror áron van, 4-5k egy másfél órás langyos víz filmért? Streaming szolgáltatások oké, de az egyik film/sorozat a netflixen van, másik az hbo go-n, harmadik a disney +-on, negyedik az amazon prime videon és így tovább. És még gondolom jönni fog pár nagy filmes saját szolgáltatással, mire bedől az egész, mert úgy eloszlik az előfizetői bázis, hogy egyiknek sem fogja megérni fenntartani az infrastruktúrát. Ja meg a gyereknek kerestem múltkor egy rajzfilmsorozatot, sehol nem találtam teljes évadot, csak az amazonon lehetett megvenni részenként 3 euróért. Köszi! Szóval film/sorozat warez még mindig egyszerűbb, mint a legális forrás és sokszor a minőség is jobb: BD rip vs. stream.
-
morfondőr
addikt
válasz
TheNewDawn #129762 üzenetére
Epic Store fúj
-
morfondőr
addikt
válasz
tomsolo #129758 üzenetére
Ennyit azért megérne, csak ez az ár nem ránk vonatkozik! Hisztizik, hogy nem jó régióban vagyok, nálunk 59.99€ az ára.
Egyébként vicces, hogy USA-ban ennyire bagóért szórják a játékot, legutóbbi HL ár ha jól emlékszem 12€ volt nálunk, ami ugye több, mint négyszerese!
-
morfondőr
addikt
válasz
TheNewDawn #129754 üzenetére
Egyik kendvencem a sorozat, a második részben egyedül az open world erőltetése nem lett jó, de emellett sokkal elmebetegebb lett, mint az első!
-
morfondőr
addikt
Remélem a szokásos 1$=1€ lesz, csak hogy jól érezzük magunkat: [Humble Bundle announcing regional pricing]
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
válasz
Dilikutya #129662 üzenetére
Nem az agysebész faktor miatt jó a quake, persze! Viszont mai szemmel nézve is nagyon profi a level design, ahogy egymásba kapcsolódnak a szintek, a tovább jutáshoz sokszor egész nagy köröket kell tenni. Az ai természetesen szinte semmi, de a nehézség nagyon szépen skálázódik a különböző ellenségek számával és elhelyezésével. A gunplay pedig zseniális, nagyon nagy élvezet aprítani az ellenséget!
Az új doomot pedig könnyen elronthatják valami erőltetett játékmechanikával, vagy lmbtq-val! -
morfondőr
addikt
Best buy-t nem akarom tovább szemetelni off-al, ezért itt válaszolok:
[TheNewDawn:] nekem megjelenés napjától megvan a RDR2 Rockstar Launcher-en, amit a 100-as nettel maxon töltöttem le, és az összes patch-et is max sebességgel töltöttem (volt pár). -
morfondőr
addikt
válasz
reelc #128350 üzenetére
Lehet menekülni minden elől, de ha bele gondolok, mit látnak rólam a csúnya kínaiak? Reggel fél 8-kor bemegyek a munkahelyemre és délután 4-kor haza megyek, néha elugrok egy kocsmába a haverokkal. A neten meg nézegetem, hogy milyen TV-t vegyek, vagy épp hol a legolcsóbb a kiszemelt játék. Ha nekik ez kell a boldogsághoz, akkor legyen, a célzott reklámokat meg 99%-ban ignorálom. Nem vagyok pedofil, bérgyilkos vagy drogcsempész, a pipilőmet sem szoktam fényképezni és a feleségemét sem. Ha meg megnézik, hogy épp milyen tortát zabálok a születésnapomon, amiről egy fénykép felment a facebook-ra, szintén legyenek vele boldogok.
-
morfondőr
addikt
válasz
bobalazs #127780 üzenetére
AC: Orgins és AC: Odyssey is végig ment, ott már kicsit izzadt nagyobb városokban, de nem volt gond. A többit pedig lazán bírja. Nyilván van jobb is, de ha az ember nem akar platformot váltani és a gép 3/4-ét kidobni, akkor még simán megérheti. Hogy meddig, az már más kérdés, de szvsz majd az új konzolgenerációknál ugrik jelentősen a pc gépigény is!
-
morfondőr
addikt
válasz
l.skywalker #127611 üzenetére
Konzolon nincs uplay+ ha jól tudom!
-
morfondőr
addikt
válasz
warcat #127608 üzenetére
Elég csak megnézni a ubisoftot! Próbáljátok megvenni a Divison 2-t digitálisan ubistore-on kívül (most az epic store-t ne hozzuk ide
és a szürke/fekete boltokat se)! Szépen eltüntették a viszonteladók polcairól a játékot és csak náluk lehet megvenni, szigorították a pontrendszert és -20% kuponokat. Persze előfizetéssel mindent megkapsz day1! Nem mondom, hogy olyan rossz a uplay+ de aki nem egy nagy játékos és nem is akar teljes árat fizetni egy játékért, az vagy vár elég sokat, mire ubi store-ban kellően akciós lesz, vagy előfizet, vagy szürkébe megy. (Dobozos árak mozgásában annyira nem vagyok képben.)
-
morfondőr
addikt
Discord-on gyülekező, vagyunk már páran!
-
morfondőr
addikt
válasz
l.skywalker #127389 üzenetére
Ubi-t ismerve a premium az alap előfizetés lesz, és az ultimate lesz majd day 1 játékokra
-
morfondőr
addikt
Csak úgy halkan kérdezem: nem mindegy, hogy ki milyen gépet vesz és mennyiért? Mindenki a saját pénzét oda költi, ahova akarja!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen SSD-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest