- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz
morfondőr #134736 üzenetére
"Egyébként megnéztem, a Fortnite és a PUBG is UE-t használ nem Frostbite-ot!"
S pontosan ezért írtam, hogy a fejlesztőktől függ a motor jól használata...
Ugyanis a Mass Effect osszes fő epizódja (tudtommal***) Unreal Engine-t használ, ami amúgy meglehetősen jó kültéri (egyeseknek: open world) használatra is.***
ME1: [link] : UE3
ME2: [link] : UE3
ME3: [link] : UE3
ME:A: [link] : Frostbite 3 -
cskamacska
addikt
válasz
morfondőr #134682 üzenetére
Nem-e?
Forkast - Ethereum prices soar over $3,200, making Vitalik Buterin a billionaire
As ETH prices hit a new ATH and continue to the moon, Ethereum’s visionary creator Vitalik Buterin becomes the youngest ever crypto billionaire.
According to an address disclosed by Vitalik Buterin in October 2018, the 27-year-old Ethereum founder now holds over US$1 billion worth of ETH in his main wallet. (most épp $1,179,090,120.88 ami 350 milliárd 691 millió 237 ezer 578 forint 33 fillér, mert az ETH 3 535,28 dolláron, dollár 297,433 forinton áll most )
Magyarul, ha ma este betörnek hozzátok, akkor nem a tévét meg a csecses menyasszonyt viszik haza tőletek, hanem GT640-et az irodai, és a GT1030-at a HTPC-ből, melyek még abban az órában mennek le a bányába.
-
duvi
nagyúr
válasz
morfondőr #134388 üzenetére
Értem én, csupán arra reflektáltam, hogy kidobott pénz ezeknek az olcsó OEM kulcsoknak a megvétele, mert alaplap csere után mennek a levesbe. A fentiek alapján ez sem egy meggyőző érv, mivel így kb. 10 alaplap csere után érjük el egy dobozos Win10 Pro árát. Márpedig az eredeti dobozos verzió kulcsa tuti, hogy nem fog 10 alaplap cserét kiszolgálni, szóval az anyagi érvelés nem áll meg
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
morfondőr #134002 üzenetére
Én meg pont mostanában gondolkodom, hogy nyugdíjba megy az öreg AMD konfigom, most tavasszal a több szál jól is jönne, AMD-t szerettem volna továbbra is venni, de úgy elszálltak az árak, hogy az 50 ezres i5-10400F-el azonos sebességű Ryzen5 proci 70+ ezer. Úgyhogy lehet azaz i5 lesz. VGA-t nem is cserélek, 2018 novemberében vettem egy Sapphire RX570 4GB-ot, az ki is szolgál, meg emberi áron arra se lenne alternatíva.
Az más kérdés, hogy nem tudom hova tenni, hogy a HW árak itthon 1-1 boltnál naponta ugrálnak, holott nem hinném, hogy naponta más áron szerzik be a nagykertől vagy külföldről. Elég cigánymunka folyik ebben a szegmensben. -
l.skywalker
titán
válasz
morfondőr #132669 üzenetére
És tedd hozzá a népesebb családokat is. Nálunk még csak 8-7-5-4 évesek a gyerekek, de a legidősebb egy ideje hétvégente Sims4-ezik kicst EA Play-ben, a második meg Minecraft Dungeonst tolja. Én kitoltam a GP-ben a Kingdom Come-ot ahogy írtad 2-3 hónap alatt és a 2 kicsi is néha coop-ozik valamit. Ill. van home társam is, nála is 2 gyerek, tehát mi kvázi 8-an használjuk ki a Game Pass-t. Plusz most vettem PC-t is, oda érvényes a Game Pass for PC része. Nálunk megérte, főleg, hogy fillérekért vettem anno külön Live Gold-ot és Game Pass-t és 300 forintért vonta össze az MS 3 évre és még mindig előre megvan 2022 decemberig...
-
cyberkind
félisten
válasz
morfondőr #132658 üzenetére
Nem az volt a kérdés egyszer se mennyi pénze van a MS-nak, amit szerintem mindenki sejt, hogy valahol a végtelen és a még több között van.
Persze lehet itt a sok pénz, de idővel ha nem lesz siker ez az xboxozgatás, úgyis lépniük kell valamit, csak valaki miatt tartani azért költséges hobbi.
-
gyimger
őstag
válasz
morfondőr #132309 üzenetére
Hadd védjem már meg ezt a jelenetet: én örülök Sam és az ifjú Tommy közti párbeszédnek, sokat elárul mindkettejük tapasztaltságáról, árnyalja Sam "yes boss, no boss" karakterét. Nekem a grafika nagyon fátyolos, írtam is a hír alatt, de nyílván az eredetinél szebb, nem? Az jó. A történetet bővítették, az is jó. Ez nem ugyanaz a játék lesz, de az nem is baj, azzal már sokszor játszottam.
-
Źşë'
addikt
válasz
"tele szórnak annyi akcióval, hogy kifolyik az ember szeme a képernyő villogásától."
mondjuk egy mafia film erről is szól, gunfightok, autós üldözés, nem csak szeszcsempészés meg kurvafuttatás"Nehogymár a motor miatt keljen átírni egy mondatot, mert az eredeti szavakat nem kezeli az új! "
én inkább a licenszelt, azaz engedély nélkül fel nem használható forgatóköny/jelenet szövegekre értettem
de az is lehet hogy azért direkt nem akartak egy ugyan olyan klónt/sablont csinálni ha már egyszer az erőforrásaikat beleölik, azaz direkt hogy azért újat is nyújtson, ne legyen tele annyi "klisészerű" dologgal
ez egy olyan játék lesz mint ami anno Battlefield vs Battlefield1 remake, vagy éppen NFS remake, amit már nem annyira számoznak, annyi különbséggel h sztorizós a téma"ugyan az lesz, mint a Mafia 3-ban, hogy beállsz az ajtóba, fütyülsz és szépen sorban jönnek a késbe az rosszfiúk"
visszagondolva az első részre se volt leányálom az irányítás (főleg verseny) meg találatok lekezelése, nem voltak kötszerek csak a nyers konzolos életerőregennyilván ti többet vártok tőle, na de a mai világban? nyilván ezért nem tetszik amit láttok, én is élveztem anno baromira (én "csak" 3x játszottam ki emlékeim szerint) a gta3 mellett, emlékszem még az akkori gamestar címlapra, meg is van az újság valahol, összeeresztették a két játáékot és valami 3%al vitte a prímet a mafia a gta3al szemben 90-93%
(#132310) cyberkind "a free ride extreme-ről nincs semmi infó" sztem lehet azért mert megoldják gta stílusban, vagy ahogy azt a mafia 2-nél csinálták, nincsenek már azok a kötelékek amik akkoriban még megvoltak, mostmár sandbox minden is
betöltések se jelentenek problémát ennyi ramnál meg ilyen hardverek mellett, gondolom ti ugyan azt a játékot várnátok, mindenestül csak picit grafiakilag felpimpelve mint ahogy a Mafia 2vel megtörtént, én személy szerint az újításoknak jobban örülök, a vétel biztos, csak kérdés mikor, azért végső értékelés(eke)t megávrok
-
cyberkind
félisten
válasz
És még a free ride extreme-ről nincs semmi infó, ha az nem lesz benne, és később se kerül bele, akkor mindegy milyen lesz/lett a remake.
És a 2. küldi él amikor megismerjük Ralphot, miért kell így viselkednie vele Paulienak... Sarahnak örülök, róla semmi nem derült ki anno.Én egy kicsit azt érzem, hogy túl sok változott és nem biztos, hogy a megfelelő irányba, persze az újaknak ez nem lesz feltűnő.
-
Źşë'
addikt
válasz
morfondőr #132301 üzenetére
egy olyan játékot nem lehet teljesen remakelni, nyilván licenszek miatt is, meg hát eleve sok szinkronszínész már nem is él sajnos, 2002 nem mostanában volt, nekem mindenképpen pozitív hogy ezt így összehozták (főleg hangártól), nem egy szimpla definitive edition, ez egy teljesen új játék lesz/lett ami hajaz a 2002es verzióra, nekem totálisan pozitív csalódás a látottak után, a grafika az irányítás az egész feeling mind mind
a terület sem teljesen ugyaz az, mármint bőven van extra is a területben, még ha a térkép az ránézésre az
amúgy nem is értem miért számított mindenki arra hogy az utolsó hajszálig ugyan az lesz, 18 éves játékot hol lehet annyira átültetni egy új motorra hogy egyezzen 1:1ben, én ilyeneken nem akadok ki hogy a dialógusban sem 1:1, annak örülök hogy megcsinálták, és hogy ilyen lesz/lett, annak örülök h nem cseszte el hangár a 3. rész után -
TheNewDawn
addikt
válasz
morfondőr #132044 üzenetére
Az i7 el persze, az még elég pár éves játékok esetében, az i5 már oda sem.
Viszont a mostani játékok közül már jó pár esetében az is elfogy, a következő évesekben meg már mindegyiknél nagyjából ez lesz a helyzet, szóval szerintem az ilyen 3-4-6-7. genes i5 meg i7 ekből még most kell kiszállni, mielőtt még nem késő, jelenleg brutálisan sokat lehet még kapni értük, jövőre már lehet feleannyiért se lehet hozzávágni őket senkihez se. -
cyberkind
félisten
válasz
morfondőr #132044 üzenetére
Próbáld ki az új AC-kat, öröm nézni ahogy ott elfogy minden 8 szálas cpu, órajeltől függetlenül.
A te i7-ed még elég lesz egy darabig a 60fps-hez, az esetek nagyobb részében szerintem elég lesz, de ha nem, nem az új konzolgen elején fog "elfogyni", szóval még pár év van ebben, akár az AM5-öt is megvárhatod, de abba jó lesz beleugrani teljesítmény szempontjából.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
morfondőr #131413 üzenetére
Ha nincs elég pénzem ezekre, nem csinálom egyiket se... De a magyarok szeretik magukat szívatni. Én köszi nem fogom
Ha a pénzem ellensége lennék mindent teljes áron vennék. Lehet buta vagyok de csóró, csöves, bankoknak tartozó rinyagép sosem leszek..azt meghagyom az átlag magyaroknak netszerte látom sokan vannak
-
FunPro
őstag
válasz
morfondőr #131413 üzenetére
Igen, erre írtam, hogy lehetett volna forintosítani.
És akkor most nem azon menne a beszélgetés, hogy egy játék 60 euróról (21 ezer forint jelent árfolyamon) emelkedik 70-re (25k huf-ra), hanem azon, hogy milyen vicces, hogy 14 éve 11 ezer forint egy új játék, és most megemelik 15-re.
(Vagy ha arányaiban nézem, akkor 11-ről emelkedik 13-ra).
-
FunPro
őstag
válasz
morfondőr #131180 üzenetére
Ez eddig rendben van, csak az alap felvetés az volt, hogy a steamesek mennyire megszívnák a bezárást, mert nincsenek drm mentes telepítők/játékok.
(Bezárás után a GOG-al sem mennék semmire amúgy, ha nincsenek lementve a cuccok.)Erre reagáltam azzal, hogyha mániákusan mentegetném a játékokat, hogy egy esetleges bezárás esetén meglegyenek, akkor már inkább mennék virágboltba, amit elsősorban azért hagytam ott, hogy ne kelljen dupla adatot tárolnom.
-
válasz
morfondőr #130508 üzenetére
A maga idejeben ketszer futottam neki, es ketszer pattantam le. pedig akkor még mindenre is volt ido. Otodik rész nem a legjobb, de azert el lehet vele szorakozni Plague tale is remek jatek, foleg 300-1400ftnyi microsoft passban kijatszva egy honapon belul (csak viszonylag rovid, 10-12 ora).
-
Frod
addikt
válasz
morfondőr #130442 üzenetére
Felesleges belemenni ebbe, már jóval korábban közölte, hogy neki a horror csak és kizárólag a képedbe ugró/üvöltő, bazári, lakossági jumpscare, a suspense-szel operáló médiumok pedig rosszak. Nyilván az nem szempont, hogy ennél tökéletesebben még semmi nem hozta vissza az Alien 1 hangulatát, de hát nem lehet mindenki helikopter.
Bár azt hittem ez már az az ár amiért nem kutyázza majd, de tévedtem már máskor is. -
-
NyMRooD
őstag
válasz
morfondőr #130195 üzenetére
Félreértettél, nem szimplán a következő rész előtt, hanem a PS5 megjelenés előtt (vagyis ez egy egyszeri alkalom), aminek tippre nyitócíme lesz a HZD2, tehát ez nem más mint beetetés, megveszed a játékot és ha megtetszik ott lesz rögtön a ps5 a folytatással és egy sor másik ps4 ex címmel / és azok folytatásával.
(#130196) Crytek:
"Totálisan nincs semmi okuk ilyen "nyers erővel" új ps 5 vásárlókat szerezni mivel a ps5 alapból tarolni fog nem kell ehhez pc-s cím... + Akkor a ps4-ps3nál miért nem jöttek semmivel pc-re?" - Már bocsi, de ez szvsz butaság, ps3-ps4 váltásnak már 7 éve, mi köze az akkori világnak a mostanihoz? Az évek telnek, változik a marketing is, a ps5-öt már nem azzal akarják eladni, hogy van benne cd meghajtó mint ahogy a ps1-et. Elég komoly "csata" várható majd a játékosok kegyeiért, mivel nem cserélődik le automatikusan a 100 millió ps4 ps5-re. X360 is nagyot ment, de végül ps3 behozta a lemaradást, ps4 meg nyerte a kövi gent, most ez simán megtörténhet a másik oldalon is.(#130197) FunPro:
"Arról mondjuk nem hallottam, hogy nyitócím lenne. Meg talán egy kicsit korainak is érezném. Szerintem azért jönnek azok a játékok amik jönnek, mert ezek a sony B játékai, amik nem rosszak, de alapból konzolt nem vennél értük." - Csak tippelem, hogy nyitócím lesz, aztán lehet, hogy tévedek. Szerintem nem korai, év végére ha jól saccolom már kb 4 év telik el a HZD megjelenése óta. A játékok közül amik jönnek csak a HZD a Sony döntése, az összes többi esetben a studió third-party és a Sony-val kötött megállapodás engedte meg a portokat PC-re.(#130198) Crytek: Egyik Uncharted-ben sincs magyar felirat, rosszul tudod.
(#130200) s7evcsenko: ah, úgy esetleg, de kétlem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
morfondőr #130195 üzenetére
God of War szerintem nem fog jönni, de azt nem zárom ki hogy ha esetleg ne adja isten, elmegy a Horizonból 5 millió db pc-re esetleg 1-2 régebbi címet kihozhat a Sony.. Killzone, Uncharted 1 stb... Bár ha a Red Dead 2 nem ment el még 5 millába igaz csak 4 hónapja jelent meg..Nem tudom..Ködös nekem ez a Sony story.
Totálisan nincs semmi okuk ilyen "nyers erővel" új ps 5 vásárlókat szerezni mivel a ps5 alapból tarolni fog nem kell ehhez pc-s cím... + Akkor a ps4-ps3nál miért nem jöttek semmivel pc-re?
MS keze van a dologban tudom én. Felhős segítségéért cserébe meg kellett a sonynak jelentetni pc-re valamit/valamiket...Ez utóbbit hamarabb elhiszem mint hogy ps5 vásárlókat a konzolcsászár.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
morfondőr #129944 üzenetére
A tolvajok csak ezekkel nyugtatják magukat hogy lopnak...
"demók hiánya, illetve normális gépigény tesztelésére is használható, valamint ösztönözhet a vásárlásra, ha tényleg jó a produktum. " Már nem tud kijönni úgy játék hogy 0 day ne legyen telefosva a net mindennel ami a game-el kapcsolatos. Nem lopni kell hanem olvasni a netet. Az nem mentesit fel hogy erre sokan képtelenek,de bezzeg a torrentet bújni meg lopni képesek
-
Frod
addikt
válasz
morfondőr #129755 üzenetére
Hát, elég sok mindent fel lehet sorolni a két rész közti különbségek között, de hogy pont a második lenne betegebb valaki szerint, ezt sem láttam jönni
A második inkább lett egy sztori/karaktervezérelt akció tps, szemben az elsővel, de amiből vesztett az a horror-faktora meg a groteszksége.
De igazából mindegy is, fantasztikus lett a 2 is, két hete fejeztem be pont Nightmare-en.
(és sajnos ugye olyan rosszul fogyott, hogy a folytatásra keresztet vethetünk) -
reelc
veterán
válasz
morfondőr #129707 üzenetére
Amik szót érdemelnek mostanában azok mind "feldolgozások".
AoE 1-2, és Starcraft, S.W.I.N.E. ami kijött, és a készülő C&C újrázás.
Meg a jelenleg tragikus sorsú Warcraft 3 újra.
Remaster, Reforged, Definitive, mindegy hogy nevezed, klasszikusok új köntösben.
Ami nem baj, jó játékok voltak régen, és tök jó, hogy modern rendszeren is mennek normális felbontással, stb., csak éppen a műfaj kb. halott, semmi új rész, semmi innováció.
Lett egy nemzedék, akiknek a stratégia a MOBA lett, és a jelek szerint nincs igényük RTS-re.
Élesebben fogalmazva a Warcraft 3 mod készítette elő a koporsót a műfajnak. -
reelc
veterán
válasz
morfondőr #129661 üzenetére
Akár egy pilantást is vethetünk arra, milyen FPS-eket köszönhettünk régen az id-nek, a 2009-es felvásárlásig.
Ezek a saját fejlesztések:
1992 – Wolfenstein 3D
1992 – Spear of Destiny
1993 – Doom
1995 – The Ultimate Doom
1994 – Doom II: Hell on Earth
1995 – Master Levels for Doom II
1996 – Final Doom
1996 – Quake
1997 – Quake 2
1999 – Quake III Arena
2000 – Quake III Arena: Team Arena
2004 – Doom 3
2005 – Doom 3: Resurrection of Evil
2009 – Quake LiveEmellett ugye elég sokáig durván licenszelték a motorjukat (főleg a Raven Software) + a rengeteg mod, pályák, stb.
-
Dilikutya
félisten
válasz
morfondőr #129661 üzenetére
Pedig azért a Quake II a maga korában sem volt egy agysebész játék. Persze nem is ezért szerettük.
Egész pofásan néz ki a ray tracing-gel. Bár szerintem kevésbé Nvidia specifikusan is lehetett volna bele jobb fényeket tenni, az eltelt 23 évben volt már sok olyan, ami látványosan szebb volt, mint 1997-ben. Érdekes módon mégis ez a leglátványosabb grafikai módosítás hozzá, legalábbis én nem találtam olyanokat, mint amik a Quake 1-hez is vannak. -
_drk
addikt
válasz
morfondőr #129510 üzenetére
Régen minden jobb volt!
Amúgy meg egy sz@rt. Csak a nosztalgia megszépít mindent.
Mondjuk pont a GTA alapja ugyan ugy meg volt már a 3ban. Azóta technikailag fejlődött részről részre rengeteget de az hogy tps-ben irányítod a karaktert és szabadon mehetsz a kocsival jobbra balra ugyan az. Csak ezeket megszokja az ember egy pár óra után, és ott vagy hogy ugyan ezt csináltad pár éve.
Mondjuk a GTAban azért van tartalom meg sztori is, el lehet vele bohockodni.
Csak valahogy 5-10 óra után mindet meguntam. -
tomsolo
addikt
válasz
morfondőr #129098 üzenetére
nehéz kérdés révén 3700x van szó
ha nem akarsz tunningolni - és szerelni sokat - akkor jó ház lehet
nem könnyű sőt nehéz benne szerelni, minden elfér meg jó a végeredmény, de láttam már kézre állóbb házat.
3700x-re bőven elég a mugen ha nem akarsz durván tunningolni
jól be is szopattam magam, hogy mikor összeraktam, nézem idle cpu 56 fok(ez mag hőmérséklet).
aztán kiderült hogy a biosokban van egy AMD CPB feature alapból, amit ki kell kapcsolni,
na meg az alaplaptól a Ryzen Master software-ig a vcore alapból 1.45 vagy még több (az 1.1 helyett)így most két profilt használok:
vcore 1,1 all core 3.6K
idle 37 fok, load 50, stressz 59 fokvcore 1.19375 all core 4.k
idle 39 fok, load 55, stressz 62-64 fok -
echterion
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz
morfondőr #127107 üzenetére
Realisztikusan fedezéket használva, összehangoltan támadva esély se lenne a gép ellen egyedül. Ilyen csak a Rambo-ban és a Drágán add az életedben van.
Ráadásul ha már élethűség, egy jól képzett kommandós valószínűleg jobban céloz, mint bármelyik Herpeszes Ödönke a bazárian villogó gémer egerével.
-
gejala
őstag
válasz
morfondőr #127097 üzenetére
Én is bánom, hogy mára teljesen kihaltak a hagyományos cheatek a játékokból, pedig sokszor nagyon szórakoztatóak voltak.
Ezért is örülök annak, hogy Sims 4-ben megmaradt a 20 évvel ezelőtti rendszer, hogy Ctrl-Shift-C és írhatod a kódokat. Nagyon megdobja egy sandbox játék élvezetét, ha tényleg azt csinálhatsz, amit akarsz. -
-
i2k
őstag
-
válasz
morfondőr #126770 üzenetére
Minőségi(bb) szolgáltatásért hajlandó vagyok fizetni. És ráérünk, 1 éves cuccért biztosan nem adok ki 60 EUR-t. Olyanoknak pláne nem, akik elzárták előlem a játékukat és tolták az arrogáns parasztot.
(mondjuk szerencsére tudtommal kicsit openworld lett a metro is, amivel elérték, hogy alig-alig érdekeljen. új IP-ként rá se néznék, de ha már élvezettel letoltam az első kettőt, illendő volna ennek is megadni az esélyt
)
-
ayo
veterán
válasz
morfondőr #126749 üzenetére
majd jönnek a remasterek, ahogy eddig és ugyebár emiatt lesz "jó" az előfizetéses rendszer, befizetsz és játszol. persze nehezebb a dolog, ha műértő vagy, az szimplán szívás lesz, mert majd csak legenda lesz egy-egy játék :/
(#126750) l.skywalker: érdemes egy mostani gépet is összerakni és berakni a bunkerbe, hogy legyen hozzá géped is 100 év múlva, ami _talán_ még be fog röffenni
-
cskamacska
addikt
válasz
morfondőr #126597 üzenetére
A nagyobb kiadók kiépítették a saját platformjukat mivel.. "game publishers don't just want some of the money, they want ALL of the money" - ősi dakota Jim Sterling
Érdekes mód a kiadói boltok inkább a Steamet érintették, mivel a 3rd party boltok simán úgy árulták a kiadói kliens kulcsokat, mint a Steamworks játékokat. Viszont tudomásom szerint Epic kulcsok csak dobozosan kaphatóak, így kilóra megvett exkluzívaitól nem csak a Steamet, de az összes kisebb boltot is megfosztja, és ez bizonyosan jobban megrázza a kisebb boltokat, mint a piacvezető mamutot.
-
csaba951
veterán
válasz
Bethesda pont nem jó példa! Fülüket-farkukat behúzva éppen most tértek vissza Steam-re!
Hiába húz 30%-os sápot a Steam, ha cserébe viszont több százmillió potenciális vásárlónak tudják bemutatni a játékokat. Az összes többi bolt meg hiába kér kevesebb pénzt, akkor is csak törtedék eladást tudnak felmutatni a Steam-hez képest. Vagyis, hogy pénzt tudj keresni, jelen kell lenned Steam-en.
Szóval van ez a duzzogás, de mindenki tudja, hogy kénytelenek lesznek továbbra is Steam-re is hozni a játékokat. Vagy nem fognak (elég) pénzt keresni.
-
válasz
én könnycseppeket hullajtok a valve-ért, mivel közvetve általa kapom (kaptam!) a pécés játszadozás kényelmét és mivel van összehasonlítási alapom a konzolokkal (is és az egyéb klinesekkel is), sajnálom, hogy mindez "megy a levesbe".
mondhatnám azt is, hogy a kiadók által a játékárba ELVILEG belekalkulált 25-30% nekem megérte a cserébe kapott szolgáltatásért. ugyanezt a live, psn, uplay, origin, battlenet esetén nemhogy nem érzem, de egyenesen felháborít a minőségük - miközben kikerülni azokat nem tudom (míg azt korábban megtehettem, hogy a valve-nek NEM fizettem a máshol vett kulcs esetében, tehát ha volt is minőségi kifogásom, nyugtathattam magam azzal, hogy "delegalább nem is fizettem érte")
"belátom, hogy messze a steam nyújtja a legjobb szolgáltatást, de lássuk be, hogy az egész játékipar olyan szinten elkurvult, hogy valakinek fel kellene zavarnia az állóvizet, hogy ez az Epic lesz-e, arra 1 ft-al sem fogadnék, de meglátjuk."
elkurvult? mire gondolsz?
és mit jelent a "felkavarta az állóvizet"? megpróbál az elkurvult állapotokon javítani?
(bocs, én ebből egy közhelyen túl nem tudok semmit kiolvasni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest