- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
TheNewDawn #151182 üzenetére
Igen, a játék remek, de inkább folytatást kérnék, nem remastert, utóbbi teljesen felesleges, a játék ma is remekül állja a sarat.
Bár tudja a fene, ez lehet hogy jó jel a folytatással kapcsolatban - bár nem néztem utána, milyen stúdió csinálja, vagy akármi.
-
i2k
őstag
válasz
TheNewDawn #151089 üzenetére
Átéltem egy ilyet én is - ráadásul csak egy Youtube fiókhoz használt e-maillel, amit 2 helyre használtam. YT és STEAM.
A YT-t lekakiltam volna, a STEAM miatt (sok játék) panic mode on - szerencsére a Google Support segített, és rohamléptekkel mindent változtattam, naaaagyon sok bites jelszóval.//On topikban olvastam - és a KeePass-t én is tudom ajánlani - sok éve használom.
Csak hát, amikor az embr telefonját törik fel az sokat nem segít...
...és az sem, hogy Huawei az a telefon -
i2k
őstag
válasz
TheNewDawn #151031 üzenetére
Sajnos, ezt csak azok tudják, akik követik a címeket és az aktuálisokat.
Öröm Ödönke, aki tegnap regisztrálta élete első STEAM-fiókját, mert betöltötte a 12. életévét, vagy Vidám Viktor bácsi, aki sosem fórumozik, de cserébe hódol a PC-gémingnek mind-mind becsábulhat, ha a steam-lapokra néz a scriptelt ajánlások alapján keres új címet...
-
i2k
őstag
válasz
TheNewDawn #150983 üzenetére
Ha csak azért tennék, mert hulladék lett...
...de azért is teszik, ha
- nincs benne DLSS és/vagy
- nincs benne RT és/vagy
- nincs benne 4K/8K támogatás és/vagy
- nem tud 1000 FPS-essel futni a fentiekkel együtt és/vagy
- nem lehet az egészet 1 délután végigjátszani és/vagy
- nem lehet legalább 500 órát beletolni és/vagy
- nem jön hozzá neki kellő mennyiségben és tempóval DLC/Season és/vagy
- túl sok DLC/Season jön "élete legjobb" játékához...
...
gyakorlatilag: minden miatt képesek sírni-ríni a gémerek, és persze fenyegetőzni is. -
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #150411 üzenetére
FC1-et végigtoltam, FC 2-t eluntam mert a respawn annyira gáz volt benne, hogy az leírhatatlan, a többire már rá se néztem.
Azt nem vitatom, hogy az Ubinak egy a felfosok a térképre 765 poit mániája ez mennyire fárasztó, de el kell engedni az OCD-t (sokszor nehéz) és kihagyni azokat a pontokat, amik a sztorihoz nem köthetők, csak mondjuk pénzt ad, vagy nyersanyagot, amiből úgyis dögivel lesz idővel.
Azt tudtad, hogy a Valhalla 1 milliárd dolcsiba fájt és ennél TÖBBET hozott? ^^
Nagyon kíváncsi vagyok rá... kb. 1 éve megvan már, de Ody-t befejezem, aztán rénézek, majd jól NEM tolom, mert AC-ből tilos 1 éven belül kettőt letolni, különben meggyűlölöd évekre.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #150409 üzenetére
Akkor most told be az AC 1 részét, meg told be mondjuk a Valhallát. Ha szerinted ez "UGYANAZ", akkor egy másik dimenzióban létezünk.
(Végülis a 87-es Test Drive is u.a., mint a Gran Turismo 7, elvégre autókkal kell benne menni.)
Eleve egy komoly váltás volt a Syndicate után az Origins-szel... az nagyon kellett. Bevallom én már a Unity-nél kezdtem belefáradni, de az Origins-t kifejezetten szerettem, mert végre nagyot változtatott.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #150393 üzenetére
Where RENGETEGEN = a Steam userek 1%-a és NEM a társadalom 1%-a. Bődületesen nem mindegy.
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #150358 üzenetére
Mondjuk mostanában tech launchok kapcsán egyre inkább alapszabálynak érződik, hogy vagy azonnal vedd meg vagy felejtős az egész, illetve minimum hónapokat várhatsz akkor rá.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #150308 üzenetére
Semmi baj nincs a fekete karikkal. Egy rakás szerepre tökéletesek, legyen az nyomozó, csillagász, bosszúálló apuka, mérnök, vagy éppen ellentengernagy. Akkor van gond, amikor valami rettenetesen fajtaidegen szerepbe tolják bele, pl. viking, vagy hófehérke.
A 30 kilós vaságyas hősnő is tud jól működni. Mivel egy bazi nagy MESE ezért a Prey-ben (2022) levő csaj se tette nézhetetlenné a filmet. Az egy más kérdés, hogy a tesója esélyesebb lett volna a predi ellen, de ettől még a film működött és jóak vót'. Nekem a Hellblade 1-2 nőszemélye is beadja (nem, mint nő, hanem mint main char), pedig az is komoly kardokat forgat néha.
A The Expanse (ami mint kiderült, életem kb. eddig legjobb scif-fi sorozatává nőtte ki magát) Naomi Nagata karaktere indulóban egy felnyírt hajú nword, a 3. évadra még lilát is kap bele. Kezdetben nem volt szimpi, de szépen kibontották, felépítették a karit, mellé jött a csaj sajátságos kedvessége. Ráadásul szexi is, nagyon kellemes alakja van és arcra se csúnya.
Ha most elképzelem magam 2307-ben amikor az emberiség már talán rég túllépett ezen a nevetséges baromságon és ott űrmuksó vagyok az egyik cirkálón, hát én simán rápróbálnék.
-
bigrob
őstag
válasz
TheNewDawn #150289 üzenetére
Kb 2 óra után töröltem a CP 2077-et.
Baromi unalmas szerintem. -
_drk
addikt
válasz
TheNewDawn #150297 üzenetére
Nem tudom milyen pontozást nézel, de ezt kb mindenki tudja, hogy semmi értelme. Játékosok mindent vagy túl le vagy túl fel pontoznak.
Kritikusok nincsenek, akik lennének meg megvannak vásárolva. Khm, IGN. -
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #150294 üzenetére
"Ha az 7 /10pont"..
Nincs ha, láthatod h steamen is, tesztoldalakon is 7-8 on áll.. (jó biztos van olyan teszt oldal ahol keveset kapott)Mondjuk az is elég fura h a a Larian Studiost pozitívan hozod fel a történetmesélésben, ők pont h nem jók ebben, a Divinityk legalábbis elég laposak..
A bg 3-al még nem toltam, de annyira nem is vonz, nekem jobban bejönnek a régi fajta Baldursok... -
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #150289 üzenetére
"3/10 as DA Wokeguarddal"
van az 7 v 8 pont is, a woke meg kérdéses, valszeg inkább csak a tranyó karakternél jön előa woke.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
TheNewDawn #150202 üzenetére
Ja, de közben lehet élvezni folyamatosan akár a jelenlegi állapotában, akár folyamatosan vásárolgatva hozzá az új DLC-ket. Ha valaki csak casual szinten játszik ezekkel, és nem fog 100 óránál többet várni, akkor felesleges kivárni a 10+ évet, és akkor megvenni.
Én mondjuk tudom, hogy több száz órám lesz benne évek múltán, de még meg se vettem a játékot. Jelenleg még a CK2-t is legalább évente egyszer előveszem, ahogy az EU4-et, HoI4-et, Stellarist is. Ha már azt meguntam, majd beszállok a CK3-ba pár év múlva.
-
i2k
őstag
válasz
TheNewDawn #150202 üzenetére
Ez nagyon így van!
A Paradox-játékok - sajnos!? - ilyenek. -
i2k
őstag
válasz
TheNewDawn #150111 üzenetére
Persze, hogy el fogják ezt is kapkodni. Ahogy 2000+ dolláros 5090-est is, meg az iphone 17-est, meg az új elektromos jaguar-okat is (logo miatt így), meg a 8K-s tévéket és projektorokat is, meg...
...minden szarra van valahol egy vevő.Csak ezekkel mérni egy ember értékét... háááát.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #150111 üzenetére
És mi a baj vele? [Teljesen jól fut azon a vga-n a játék]
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #150027 üzenetére
Az AC: Ody-ban 90 óránál járok, female kari... szerintem a 9. nőt prücsköltem meg benne és Alcibiades biszex izéi is emelték az est fé... melegét. Meg összefutottam nyíltan leszbi NPC-vel is. Elviselhető mértékű benne az ilyen kontent ahhoz képest, hogy az Ultimate ilyen 140 órás cucc.
Na most, ha ennyi lesz a Shadowban, ahol NŐI karaktert fogok indítani, akkor az a játék nem attól lesz rossz, hogy egy busman benne a főhős, hanem majd másért... vagy nem és akkor jó lesz. Amit eddig láttam belőle azzal nekem úgy kb. 0 bajom van. Eszem ágában sincs előre temetni.
A BioWare nem is kérdés, hogy árnyéka önmagának, de nem is csoda, ha már csak névben azok, mert az eredeti gárdából kb. mutatóba se maradt már senki. Az Andromeda egyébként nem volt egy rossz játék. Ha annyira rossz lett volna, nem tolom végig, de a ME névhez nem ért fel sajnos. Ezek ilyen oookaaay játék gyárosok lettek, semmi fúúúú vaze. Mass Effect nem tudom milyen lesz tőlük, remélem csoda történik és összeszedik magukat... de ha már az Andromédánál jobb lesz csak egy kicsit, már akkor örülhetünk.
SW-ből számomra szinte minden is szar, ami a Disneytől jött. A Blizzel nekem gondom dettó nincs, mert sose voltam hc Dio rajongó, de jól elvoltam a címeikkel, a konkurens PoE 1-et ellenben kifejezetten rühelltem, valami 35 óra után hagytam ott az egészet, annyira sótlan és unalmas volt. Állítólag a 2. rész csúcs.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #149951 üzenetére
Ezen megint nincs összefüggés, egy csomó jó játék van ami megbukott, mert nem jutott el sok emberhez, és nem vették sokan. Túl sok játék jelenik meg, na meg egyéb problémák.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #149947 üzenetére
"Se szeri se száma azoknak a játékoknak, ahol pozitiv a STeam értékellés, mégis egy hulladék."
Vagy nem ezt hívják annak hogy mindenkinek más az ízlése? Attól mert neked valami egy hulladék, másnak lehet h tetszik, és valóban jó is játék.
Én így hirtelen nem is tudnék hulladék játékot mondani, amiknek jó értékeléseik vannak.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
TheNewDawn #149950 üzenetére
Biztos rengeteg darabot is adtak el belőle akkora világsiker
Oh wait. Meg ezért nem készül hozzá DLC sem.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #149947 üzenetére
Pont, hogy a Steam értékelése 7/10 és nem pedig 1/10. Ez a nem mindegy.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #149946 üzenetére
Ezen logika mentén haladva az AC: Odyssey a legnagyobb bukás a sorozat történetében, hiszen nem egy assassint, de még csak nem is egy templart terelgetsz, hanem egy zsoldost, akinél még egy nyavalyás hidden blade sincs. A mítikus lényekről már nem is beszélve. Emellett az egész franchise-on átívelő sztorihoz baromi keveset pakol hozzá. Ergo ez nem egy AC játék, tehát 1/10. Lul.
De majd ha végigtoltad jöhet ide belőle egy mini rivjú, mert nekem ide a bal fülembe olyan súgja az okosságokat vele kapcsolatban, aki 120 órát beletolt és kivégezte, ráadásul nagyobb woke hater, mint itt bárki!
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #149942 üzenetére
Nem lett mocskosul szar, de itt erről lehetetlen beszélni. ha mocskosul szar lenne, akkor nem úgy állna a steam értékelései ahogy.
De itt van egy pár értékelés független, pártatlan emberektől, akik végig is tolták okoskodás, gyűlölködés helyett:
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #149942 üzenetére
De nem lett mocskosul szar, hanem egy egész jó ARGP lett belőle, amiben woke -amiért szétszedték- alig releváns benne.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #149908 üzenetére
Nem.
-
i2k
őstag
válasz
TheNewDawn #149852 üzenetére
(FF7Remake*) Rebirth.
A megjelenéskor nagy port kavaró öltözék.//* Hátha nem tiszta.
-
TBT
addikt
válasz
TheNewDawn #149814 üzenetére
Pedig az sem volt egy rossz játék (alapjáték). Vannak gondok fejben annál a faszinál bőven. De sokan bólogatnak neki - ahogy a többi ilyen eltévedt arcnak.
Javaslatom szerint mindent ki kell próbálni (amire csak lehetőség van) és saját véleményt alkotni/tapasztalatot és élményt szerezni, nem pedig mások szavait továbbmantrázni. -
válasz
TheNewDawn #149766 üzenetére
Nekem jelenleg ASUS TUF GAMING alaplapom van, és ajánlás alapján vettem. Majd csak feb-ban lesz 1 éves, de eddig teljesen meg vagyok elégedve vele.
Szerintem továbbra sem lehet kijelenteni, hogy egy adott márkanév alatt csakis rossz termék fut, ez szériánként változhat.
-
TBT
addikt
válasz
TheNewDawn #149766 üzenetére
Elhiszem, de az ASUS-sal még nem volt gondom. Bármilyen ajánlatot meg tudok hallgatni.
A jobb/ugyanolyan minőség alatt kire gondolsz? Gigabyte, MSI, Asrock?
Vissza tudom küldeni, mert még nincs megbontva, aztán becserélni valami jobb ár/érték arányú cuccra. Nem vagyok márkahű, az AMD proci alá megy úgyis mindegy, hogy mit tesznek. Nem olyan érzékeny platform az, mint az új Intel (only Cudimm memória imádat). -
bigrob
őstag
válasz
TheNewDawn #149758 üzenetére
+1 ezekre
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #145372 üzenetére
Igen, már lejárt "rég" a lehetőség.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #145370 üzenetére
Amikor volt, kértem kódot. Kaptam kódot, eltettem egy txt fájlba, mondván, ha kell majd beaktiválom. A beaktiválás utolsó határideje tudtommal aug. vége. Beaktiváltam, tolom a Lords of The Fallent.
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #140974 üzenetére
Ó de kár, hogy évekkel ezelőtt ezt már megvettem, pedig ennyiért ajándék.
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #140797 üzenetére
Ja tényleg point van a játék nevében nem project.
Ajánlhatsz nyugodtan, de nem tudom hogy mire érek oda hogy ki is próbáljam. Megvett játékokból még van pár hátra:
HZD dlc-je
FC6-t is bekéne fejeznem, dlc-ket lehet hogy kihagyom
Blood Dragont is régóta ki akarom pörgetni
FC Primal
Most megy a Phoenix Point
Ryse son of Rome
Just Cause 3
FC5 sincs befejezve, dlc-k nem mozgatnak benne
Days Gone
The Dungeon of Naheulbeuk
Hades
Hard West
Raft-tal se sokat játszottam, csak haverommal bohóckodtunk benne
spellforce 3 meg a dlc-i
Xenonauts
XCOM 1 sincs befejezve meg ott a Chimera SquadVan még pár játék ami pénzbe volt, de sokat nem játszottam velük, de azokkal kapcsolatban nincs hiányérzetem.
Meg vannak olyan ingyen kapott játékok amik érdekelnek, de nem játszottam velük szinte semmit. -
T0rnad0
addikt
válasz
TheNewDawn #140788 üzenetére
Köszi, Gamedec érdekes lehet. Olyan pörgős nincs még egy, mint az Ascent?
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #140783 üzenetére
Hm, az érdekes, mert az ubi játékok korrektül futnak nálam. Még a Far Cry 6 is teljesen élvezhető a gépen pedig az nincs 2 éves ha jól tudom.
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #140780 üzenetére
Tudom hogy sovány a proci, de ramból 16 van a gépben.
csuvicsuva:
Ilyen ez a pop szakma, a legtöbb játék ahol van kommunikáció a játékosok között az toxikus.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #140748 üzenetére
Anno a Gears 5-öt még GPU-ban elkezdtem, de jött valami jobb, meg kiderült, hogy lesz DLC, így elengedtem. De ez így most teljes. Nálam az összes Gears lement már, így abszolút pozitívan állok neki ennek a bundle-nek.
Itt is köszönet az Iceland tippért!
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #140749 üzenetére
Most megijedtem egy pillanatra, de ránéztem az Epic-re, és nekem a Kingdom Come nincs a fiókomon.
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #140730 üzenetére
Gyorsan én is ráraboltam a végén 32€-ért
Far Cry (3€)
Kingdom Come Deliverance Royal Edition (10€)
Bulletstorm + Duke Nukem DLC (4,4€)
Resident Evil 2-3 (15€) -
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #140641 üzenetére
Pécére már vagy öt éve nem vásárolok játékot valódi pénzből (leszámítva azt a néhány bundle-et, az alapjáték és a másik dlc is haviból van meg), gondolhatod, hogy még steam wallettel is foghúzás volt.
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #138368 üzenetére
Ákos esetében a saját elmondása szerint is olyan elveket vall amilyeneket. Hogy ez részben közös halmazt alkot egyes pártok nézeteivel, az egy dolog. Ha a gyomra felfordulna tőlük, nem tenné, mivel sose volt rászorulva.
Ellenben, azzal hogy mindenkinek megvan az ára, azzal nem vitatkoznék. Extrém ritka az olyan, akit nem lehet megvenni havi pár millióval, ingatlanokkal, autókkal, jachtokkal.Jackóról a mai napig nem bizonyította be senki 100% bizonyossággal, hogy gyerekeket molesztált. Ellenben az igen, hogy totálisan gyermeki lelke volt, meg aki csak bírta lehúzta, vádolta, szakítani akart a nagy tortájából. Alapvetően egész életében mentális betegséggel küzdött. Ettől még amit letett az asztalra az legenda és bármikor ámulattal adózom a döbbenetes szintű tehetsége előtt.
R. Kelly nekem nem a stílusom, de az ügyét nehéz volt elkerülni a médiában és az igazság valahol fél úton lehetett vele kapcsolatban. Egyrészt a sztárok ágyába tömegek akarnak bekerülni, sokan bármi áron, akár a fanatizmus határait is átlépve. Aztán eltelik 20 év, jön a metoo mozgalom és sokan meglátják a témában a profitot és máris a közös beleegyezéssel megtörtént aktusból nemi erőszak kerekedik. A hosszú ottlétekből meg fogság, a közös kokózásból kényszerítés, meg a személyiségi jogok korlátozása, stb.
Véletlenül se állítom, hogy Kellynek ne lettek volna nemi erőszakos ügyei, de hogy a vádlói között volt szép számmal aranyásó is, az is biztos. Eleve a cancel culture virágkorát éli, így ha 20 évesen lefektettél egy 15 évest, majd qrávra híres leszel borítékolhatod, hogy meg fog találni és be fog vádolni, amíg be nem tömöd a száját egy táskányi pénzzel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #138368 üzenetére
De ezt most úgy mondod, mintha munkássága eleje óta nem lettek volna folyamatosan teltházas koncertjei, hatalmas rajongótábora, támogatói. Az, hogy Orbánnal jó kapcsolatot ápolt, azt inkább a hasonló világnézet számlájára írnám, mintsem arra, hogy az ő hátán kellett volna felkapaszkodnia.
Egyébként, mint írtam, én is elengedtem egy időre, részben ezért is, mert ha hiszed, ha nem én szó szerint rühelltem a Fideszt és Orbánt, de 12 év alatt nagyot tud változni az ember szemlélete. Én fiatalon inkább liberálisnak tartottam magam, amikor az még az eredeti eszmét tükrözte.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #137946 üzenetére
Ennyiért viszont én is megvettem, mert a közeljövőben nem lesz ennyi, és a teljes csomagért tényleg jó ár. És így már az összes Metro játék megvan... Egyszer ki kéne próbálni őket.
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #137494 üzenetére
Másfél dolláros tételnél gyakorlatilag 0% az esélye. Aztán ahogy nő a valódi érték, meg friss megjelenés, de irreálisan alacsony az ár, ott azért nem 1%. De még filléresnél is lehet. Lusta voltam az Amazonon az ingyenes próbahéttel baszakodni, vettem egy filléres SW Squadron-t. El is vették.
-
ayo
veterán
válasz
TheNewDawn #137192 üzenetére
nem azok a boltok lettek olcsók, hanem a Steam lett drága
2010-2015 között nem csak az akciók miatt volt jobb az egész, hanem pl. nem volt tele sok szarral a store, menő indie címek jöttek és még lehet sorolni. Nem sírom vissza, örülök hogy megélhettem, jó időszak volt -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #136361 üzenetére
Tőlem viheted, ha gondolod.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #136355 üzenetére
Semmi, olvasd el a későbbi hsz-emet, amiben kifejtettem, honnan jött az ötlet.
FunPro: nem kapott mindenki féláras kupont a csojszra? Mert úgy akár még meg is érheti.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #136332 üzenetére
Hm, valóban.
Közvetlenül steamről én csak azokat szoktam megvenni, amik nagyjából csak ott kaphatók.
Szerintem a 800 játékomból kb. 20 van onnan, és ezzel már sokat mondtam.Az axiom verge meg most kifejezetten alacsony áron van. HL, ha az epices ingyen osztogatást nem veszem számításba.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #136328 üzenetére
Reméljük, hogy átállásnál lesz egy-két elárazás, akkor talán költenék is a pénztárcámból.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #136180 üzenetére
Életszerűtlen a kártya.
Mármint, ki a célközönség?
Ha új gépet építesz játékra, és ezt a vga-t rakod bele, akkor a komplett gép árából már majdnem veszel egy újgenerációs konzolt, ami 4k 60fps-esl tolja a cuccokat.
Túlélős vidkarinak sem jó, mert ha beszarik a 980/1080, két monitorral, egy excel nem fog vele elfutni.
Ez egyedül irodai felhasználásra érne valamit, de oda sem jó, mert ott meg a brand pc-k jobb alternatívát nyújtanak.
Ha valaki talál esetleg valami olyan helyet, ahova dedikált vidkari a megkövetelt, de abból egy harmatgyenge is megteszi...
Na, neki találták ki ezt a kártyát. -
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #136082 üzenetére
Zombie Army Trilogy
Dead Rising
Wolfenstein II: The New Colossus
Star Wars: Shadows of the Empire
Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith
Dead Rising 3: Apocalypse EditionEpic-ről most semmi kuponnal se, Witcher 3-on gondolkodtam, bár az elsővel se játszottam 1-2 óránál többet, és az se kötött le, erre meg időm se lenne már.
Far Cry 6 még megfordult a fejemben 35%-ban kuponnal, de van bőven backlog, meg rövid időn belül úgyis lesz jó áron, most még kuponosan is bőven lélektani határos, amit egyetlen darab játékért kifizetek.Bár a Red Dead Redemption 2 sem sokkal volt olcsóbb ősszel, és azt behúztam, igaz a Rockstar játékok nem is jóárasodnak olyan hamar.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Húha, ez egy nehéz kérdés, be akarom én ezt vallani?
- War Mongrels 20,99 EUR (Steam)
- Disco Elysium Final Cut 17,99 EUR (Steam)
- Protoype Franchise Pack 12,49 EUR (Steam)
- The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Upgrade 15,99 EUR (Steam)
- Warhammer 40,000: Space Marine - Anniversary Edition 11,24 EUR (Steam)
- Slay the Spire 8,39 EUR (Steam)
- Stellaris: Nemesis 14,39 EUR (Steam)
- Banner Saga Trilogy - Stoic Edition 14,87 EUR (Steam)
- Visage 15,59 EUR (GreenManGaming)
- NieR Replicant™ 38,99 EUR (GreenManGaming)
- Creeper World 3: Arc Eternal 3,74 EUR (Fanatical)
- God Eater 3 8,99 EUR (Fanatical)
- Planet Zoo: Europe Pack 8,54$ (Gamesplanet US)
- God Eater 2 6,41$ (Gamesplanet US)
- Endzone - A World Apart: Prosperity 7,38$ (Gamesplanet US)
Összeadni nem fogom, pofátlanul sok, de ha azt nézem a nyári vásár idején többet költöttem
#136085 ZsZso :
Túl sok mindennel nem, de azokkal legalább alapos voltam (és nekem még téli szünet van):
- Chorus: Ezt csak befejeztem, még megjelenéskor belekezdtem, de a sale napján értem a végére.
- Control Ultimate Edition: nem érte meg a ráfordított időt, majd 40 órám ment rá (100% az achievementek is)
- Sekiro: Shadows Die Twice: Egyszer már kitoltam 100%-ra, de kedvet kaptam hozzá, NG+2 végén vagyok, belement majd 40 óra
- Creeper World 3: Sale-es beszerzés, az első részével még flash-ben játszottam rengeteget, ebben is van 7 óra
- C&C Remastered Collection: ebben csak négy óra van, de majd folytatom még.
- Tomb Raider reboot trilógia: a harmadikban most tartok 61%-nál, az előző két részben a sztori 100%, eredetileg úgy terveztem ránézek a multis achikra az egyben, de 15 perc alatt sem talál meccsetTételesen 20,5-32,5-24 óra a játékidő, de az utóbbi még nőhet
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Semmit. Humble Choice -t oda írjuk? Kaptam decemberben $6 -os kupont 2 hóra, úgyhogy azt behúztam, hogy ne haljon éhen a hörcsög, de ennyi. Büszke vagyok magamra, na.
De akkor ütök a kérdésbe egyet, hogy visszapattanjon hozzád:
Mivel játszottatok a "tél szünetben"?
Én ezekkel:
- Journey To The Savage Planet - lepörgött, tetszett nagyon
- Spiritfarer - a lányommal játszottunk, zseniális játék (Ő a sztoriból nem sokat értett, de nagyon imádott a cicával jobbra-balra rohángálni, fát vágni, főzni meg hasonlók) | nem fejeztük be
- It Takes Two - valaha készült legjobb coop - minden perce arany volt, ezt is az egyik lányommal | lepörgött
- Horizon: Dawn - rá kellett jönnöm, hogy nem az én játékom, de azért küzdök vele, már majdnem a végénél vagyok
- Partisans 1941 - 2 óra után rá kellett jönnöm, hogy ez nekem nem jó
- Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage - kb. 1-1,5 órát csak a hangulat kedvéért, de mindig felidegeltem rajta magam
- Firewatch - imádtam, végig toltam
- Stardew Valley - családosan, négyen (régi laptop/gép előkerült a garázsból) -
Anonymusxx
senior tag
válasz
- Red Dead Redemption 2
- Wolfenstein 2
- Mass effetc andromeda
- Mirror's Edge™ Catalyst
Az összes kb 5-7.000 ft körül lehetett -
Samus
addikt
válasz
Nem sok mindent.
Witcher 3 GoTY
ValleyA Horizon-on még gondolkodtam, de az most kimaradt.
-
vidaila
senior tag
válasz
TheNewDawn #136091 üzenetére
Sajnos nálam a game pass felejtős, valamiért kb 10-ből 8x kifagy az xbox app Windowsban (ugyan úgy win10 majd szűz telepített win11-ben is) majd ha az app nem fagy ki akkor 10 játék indításból ha véletlen 1x elindul a játék az is csak 5-10 perc gondolkodással. Nem gyengus a gépem nvme ssd is van alatta szóval valami fiókomnal kapcsolatos bug lehet és már 2020ban is ezzel szenvedtem
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #136085 üzenetére
Amit sajnáltam, hogy nem jött össze az a Death's Door az Epic-en, hogy nem esett a kupon alá, és emiatt én valamiért nem vettem meg. Fukar vagyok na. Cserébe költöttem 10x annyit.
-
vidaila
senior tag
válasz
Hollow knight 7€
Binding of Isaac repentance 10€
Arkham Knight + összes DLC 5€
Spellforce 3 + Soul Harvest 12€ -
FunPro
őstag
válasz
Sekiro
Minden petákot megért.
-
l.skywalker
titán
válasz
- Detroit: Become Human (Steam)
- Dead Space 2 (Origin)
- Death Stranding (Epic)
- Far Cry 4 Gold Edition (Uplay)
- Far Cry New Dawn Ultimate (Uplay)
- Far Cry 2 Fortune's Edition (GOG)
- Pillars of Eternity II: Deadfire Obsidian Edition (Steam)
- Red Dead Redemption 2 Story Mode (Rockstar)
+sallangok és egyéb bundlik -
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #136014 üzenetére
nekem már csak a Loop Hero miatt megérte, mert whislist-es volt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #136014 üzenetére
Akár be is tehetted volna a listát.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
TheNewDawn #136010 üzenetére
controlt adta az amazon prime is, havidíj és kontent arány szempontjából sztem sokszor meglépi a régi HB choice/bundle szintet
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #136006 üzenetére
Csak amiatt gondolkodtam rajta, mert pár hónapig biztos nem lesz időm hozzányúlni és kérdés, hogy így ez mennyire volt logikus lépés, de nem voltam benne biztos, hogy ilyen áron lesz a következő fél évben.
-
válasz
TheNewDawn #136006 üzenetére
Akkor én jelentkeznék elsőnek a közéépútra, mondjuk 7/10-el.
A történet tényleg remek lett, de nálam ez év játéka egyik évben sem lenne szerintem.
A fő szálra koncentrálva egy nagyon jó jétéknak mondanám, de amint elkezdesz foglalkozni a mellékküldikkel is, előbb-utóbb jön a serpaszimulátor érzés.
Hát még ha az úthálózatot is ki szeretnéd építeni...
Az viszont kétségtelen, hogy ennyi pénzt bőven megér. -
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #135976 üzenetére
Megvettem
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
múltkor 13€ volt fanaticalon
-
l.skywalker
titán
válasz
Várj, most a BB topikban épp RDR2-vel tömik a pofáját
-
Shadowguard
senior tag
válasz
TheNewDawn #135968 üzenetére
Hát persze, én is ezt szoktam mondogatni, de csak nem nyugszik meg... Valamit mindig lehet találni. Két éve tettem le a szemkötőt és a falábat (egész pontosan szerdán voltam két éves a steamen) és a winter sale alatt esélyesen átlépem a 750 játékot
Lehet le kellene vennem a gg.deals-t a kezdőlapról telefonon és akkor kevésbé tombolna a höri, de nem hiszem. Csak így heti 40-50 óra játékkal is csak szaporodik a backlog. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #135968 üzenetére
"Meg bízom benne ha most évvégén full jóllakik a hörcsög, akkor egy ideig utána békén marad
"
Jaja, ez pont így működik. -
DrDobos
őstag
válasz
TheNewDawn #135952 üzenetére
Köszönöm.......
Napi szinten jatszok a kovetkezokkel:
Age of Empires 4, It takes Two, Overcooked, illetve a Dead by Daylight is akadasmentesen fut...Tobbieknek koszonom a segitseget
-
Dilikutya
félisten
válasz
TheNewDawn #135954 üzenetére
-
alcsa
senior tag
válasz
TheNewDawn #135954 üzenetére
Persze, nem jatekra van, de low-n eleg sok jatek menne rajta, es vannak 10 evnel fiatalabb jatekok is.
Termeszetesen, aki jatszani akar komolyabban, annak az integralt nem opcio. -
_drk
addikt
válasz
TheNewDawn #135933 üzenetére
Több irányból meg lehet közelíteni.
Elsőre anyagi kérdés, mert valaki megengedheti valaki nem.Bizalmi kérdés is.
Ezt szerintem mindenki magának dönti el, hogy kell-e neki. Nyilván aki egy Far Cry rendel elő, nagyjából sejti mit fog kapni.Kiadónak, stúdiónak számítanak ezek a számok. Ha neked számít az a Stúdió akkor hajrá.
Ott van a magyar Playstation közösség. Rengeteg játék fogy, a legtöbbhöz készül is magyar felirat. Tehát vissza is kapsz valamit.
Általában van ajándék. (ez esetben nem néztem)
Death Strandinghez PS-en mondjuk kaptam avatarokat, komplett OST, volt valami skin is a játékban. Ott megérte.
De előzőleg láttam milyen beteg lesz, és ez nekem már pár videóból lejött milyen lesz. -
_drk
addikt
válasz
TheNewDawn #135929 üzenetére
Ezért másabb a From Software. Semmit nem is tudok játékról, mert nem hogy nem hazudnak, nem is mondanak semmit.
Ez se a legjobb megoldás sok esetben, főleg nem egy új IP-nál.
Ott van a játék amit lehetett látni zárt bétán streamerektől, nagyjából DS3 feeling csak új lore és nyílt világ. Ennyi.
Hogy jó lesz-e? Meglátjuk első nap, hogy elindul-e, utána azt, hogy fagy-e, majd 10-20 óra múlva hogy milyen is.
Zárt béta alapján simán játszható!Nincs ilyen-olyan hype videó, hogy ez meg az lesz benne és megváltoztat mindent. Meg milyen szép lesz, jaj az AI nagyon megöl, mennyi fegyver meg milyen fun amikor ott van veled valaki.
Persze a fikázás egyből ment, hogy ez nem 2022-es grafika. De legalább ők leszarják, ha kicsit csúnyább csak legyen jó a game! -
_drk
addikt
válasz
TheNewDawn #135921 üzenetére
Elden Ring!
From Sofware-ben bízok!
Bár megvárom február elejét, tényleg megjelenik-e. -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #135921 üzenetére
Én igazából szívesen rendelgetek elő vagy vásárolok day one. Indie játékokat bárhol, bármikor. Tudom, hogy jó játékot kapok, nekik meg kell a támogatás.
A nagy multik kapják be.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #135917 üzenetére
Amúgy a CP2077 nem rossz játék, csak túl lett tolva megjelenés előtt a marketingje.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #135915 üzenetére
Ahogy gyimger kollega is írta, a cyberpunk előtt a cdprojektben sem csalódott senki.
Ha az olvasatom téves, és egy tipikus quantic játék lesz, akkor no para. Ha nekiállnak egy openworld játéknak, már aggódnék. Kevés technikai részletet tudunk.
A Fallen Order nálam olyan meh játék volt. A kotorból több részletre emlékszem mint abból, pedig azért nem kis idő van a két végigjátszás között. Rossznak nem mondanám. Egy kellemes prince of darksoulstombraiderforkids volt.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #135903 üzenetére
Egy aggasztó dolgot már most látok:
Több helyen azt írják, hogy a játékmenet várhatólag eltér majd a csapat szokásos formulájától.
Ez soha nem jelent jót, ami a technikai oldalt illeti.
Ráadásul sztoriszinten is tuti erősen bekorlátozza őket a dizni. -
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #135903 üzenetére
Könyörgöm, legalább annyit odaírtak volna, hogy milyen platformokra jön.
-
_drk
addikt
válasz
TheNewDawn #135874 üzenetére
SSD Recommended
Ide is eljutottunk.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #135853 üzenetére
49 PLN = 3882 HUF a Google szerint. De azért olvasd el a hátrányokat, mert Lengyel PrimeVideod lesz. Prime Gamingnél nem találtam "problémát".
#135855 TheNewDawn:
A köszi ennek a csapatnak jár. Ha minden igaz po1son is valakitől innen szerezte az infót, de mivel mondta, hogy nem titkos így kitettem közösbe. Anno volt nagy Prime beszélgetés valamelyik topikba, de azt nem bírtam követni a csökött agyammal. Valószínű akkor (is) volt róla szó.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
TheNewDawn #135845 üzenetére
ment is, köszi az egész éves linkelgetéseket
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #135836 üzenetére
Én minden esetben a magam nevében beszélek.
Ez alatt értsd azt, hogy ahogy a másik topicban is írtam, engem ennyi játék érdekel:
- sekiro
- devil may cry hd collection
- resident evil 3
- nier replicant
- mass effect legendaryHa ebből bármit adna az epic, olyan kuponnal, hogy összepisiljem magam, simán megvenném. Csak az a bökkenő, hogy ezek közül semmi nincs epicen.
Innentől én kijelenthetem, hogy szívesen fizetek felárat, mert nem lesz akkora difi a két platform között azoknál a címeknél, amik ezeken kívül érdekelnek. Én úgy sem veszek meg semmit addig, ameddig nem éri el az ára az ingerküszöböm.
Az ingyen játékok pedig nem jelentenek garanciát arra, hogy nem bukok rajtuk.
Én valahogy úgy vagyok bekötve, hogy szeretem egyben látni a dolgokat. Amit nem találok, az nincs. Például én pénzhez is úgy viszonyulok, hogy ami nincs a számlámon, az nem létezik. Lehet a szekrényemben akár több tízezer forint,valahogy azt sem kalkulálom hozzá a pénzemhez.
Ugyan ez lenne az epices ingyenjáték is. Steamen van ugye a többszáz játék, azt tekintem A gyűjteménynek. Sok esetben van olyan, hogy megtetszik egy játék, amire azt mondom, hogy meg kéne venni. Aztán kiderül, hogy már két éve megvan.
Ezt eljátszani minden egyes alkalommal, minden egyes klienssel, hogy most éppen mi hol van meg...
Biztos el lehet, de gyakran előfordulna, hogy duplán megvennék mindent, mert nincs a gyűjteményben.
Emlékszem, egyszer a boltban láttam lemezesen, akcióban egy játékot (the crew) valami 3500 forintért. Gondoltam eljött az időm, megveszem. Már majdnem a kasszánál jártam, amikor eszembe jutott, hogy amúgy nem ezt osztogatták egyszer ingyen?
Szóval itt nem fanboykodásról van szó, szimpla logisztika. Ha gogon kezdtem volna építeni a gyűjteményt, akkor most mindent oda vennék.
Az epicet meg akkor is elfelejteném, mert nem tudnak olyat nyújtani, amiért nekem megérje velük foglalkoznom.
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #135818 üzenetére
Guardians of the Galaxy Series X-re, WoW Shadowlands két példányban a saját és a lányom account-jára.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Én csak apróságokat és DLC-ket, már hónap elején jóllakattam a hörcsögöt minden földi jóval (Medium, Stubbs, Ascent).
Amit konkrétan most az: Warhammer Age of Sigmar, Tales of Arise Ultimate, Banners of Ruin, Pumpkin Jack, Fort Triumph, What Remains of Edith Finch.
Tudtam volna többet is, de a telefont is cserélni kellett...l.skywalker : Én ilyenen nem indulok
Alsó hangon is mínusz 200 pontom lenne az idén. A hörit etetni kell, mert akkor szép, ha jó kövér
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
LEGO Incredibles -t - a csajoknak, 740 Ft volt tán CDKeysből.
-
válasz
Aeon's End, 1.62 eur. One deck dungeonon -t is mindjart behuzom, bar az csak feleakkora beruhazas
. Majdnem elfelejtettem, 3.99 euros We were here too koop jatekot is megvettem, miutan a sima We were here-t (=demo palya) jatszottuk es tetszett.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Én csak a Choose Wisely bundle-et a két QD játék miatt. Hörcsög már nagyon régen kipukkant, ezek viszont még sokáig nem lesznek külön-külön sem ennyiért, nemhogy együtt. #csakagamepassottisketjatekkaljatszom
-
FunPro
őstag
válasz
Én két ps játékot, meg egy switch-es hori fighting commandert, amit majd pc-n használok.
-
l.skywalker
titán
válasz
Szerintem én nagyon önmegtartózkodó voltam, mert csak a Horizon Zero Dawn-t vettem
Amúgy van Anonim Játékvásárlók Köre topik
[Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2021 - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
Lackki
őstag
válasz
TheNewDawn #135797 üzenetére
sejtettem hogy nem ennyire baráti
danke
-
NyMRooD
őstag
válasz
TheNewDawn #135793 üzenetére
Köszi az infót, akkor hanyagolom a platinumot.
-
NyMRooD
őstag
válasz
TheNewDawn #135789 üzenetére
Dying Light the Following Enchaced Edition -ról Platinumra van kedvezményes update steam-en? Vagy jobban járok ha eleve azt veszem meg?
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #135770 üzenetére
Azokkal is meglenne a BOTTOM10
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #135751 üzenetére
Az a baj, hogy egy remaster mögött nincs üzleti stratégia.
Fölösleges, mert nincs mögötte vásárló bázis. Van egy marék öregember, akiket talán lázba lehet hozni egy ramester játékkal. Azért talán, mert egy remaster játék általában csak a grafikát jelenti, a grafika pedig igazából sok embert nem érdekel.
Nem olyan játékokról beszélünk, amik már el sem indultak az újabb rendszereken, szimplán csak... csúnyák.A fiatalabb játékosokat nem érdekli. Miért is érdekelné őket, amikor ott a gta 5? A régebbi játékok minden szempontból rosszabbak. Aki azt mondja, hogy nem, abból csak a nosztalgia beszél. Egy gta 5 nagyobb, tartalmasabb, szebb, modernebb.
Szóval miután úgy sem veszi meg senki, ezért a kiadó is úgy van vele, hogy egy izmosabb árcédula dukál neki, mert ha az a néhány öregember még is nyitott szájjal rohan a faszerdőbe, akkor azért mégis legyen rajta némi haszon. Viszont erre minőségi munkát fölösleges alapozni.
Sőt, igazából a jó kis vásárlóbázisnak hála semmibe nincs értelme minőségi munkát belefektetni.
Hogy miért?
Ha valami fel van kapva, pörögnek róla a posztok, a tartalmak, az ömlengések, akkor az azt jelenti, hogy az idióták rákaptak a csalira = MEGVESZIK! Nem várnak ki, nem érdekli őket, hogy ez most épp mekkora kalap szar lesz...MEG-VE-SZIK! Aztán amikor megjelenik, elindul a lázadási hullám, aminek a kezelésére a fejlesztő/kiadó több időt, pénzt, energiát fektet, mint a konkrét termékbe. Mert jelenleg ez a játékipar. Szart gyártunk, szart árulunk, tüzet oltunk, profit.
Aztán a gyakorlatban soha nem látunk tényleges számokat. Azt látod, hogy ezen a fórumon hőbörög három ember, facebook-on 50 ezer, youtube-on 40, aztán már egyből azt vizionálja mindenki, hogy itt mekkora győzedelmes lázadási hullám van. Aztán a valóságban a pénzt senki nem kéri vissza, a következő retket úgy is megveszi mindenki....
A kiadó meg röhög a markába.U.I.:
Egyébként nekem is idetudnának rakni olyan remaster játékot, amit gondolkodás nélkül megvennék. Egy black & white-ot, egy the movies-t, egy heart of darknes-t...
Igazából sok olyan játékot, amit már nem is lehet megvenni, el sem indulnak a mostani rendszereken. Ezeknél akár mekkora okádékot raknának elém, akkor is megvenném, mert végre meg lehetne őket, és ha mást nem is, elindítani talán el lehetne őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest