- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Renok #147795 üzenetére
A Valhalla mód egy ingyenes rougelike-bővítmény, amit szigorúan a kampány befejezése után javasolt elkezdeni, és igen, ad a sztorihoz, sőt, de inkább nem írok spoileresen, úgyhogy kezdj neki nyugodtan.
(Mivel rougelike, ezért kb a végtelenségig lehet játszani, de a sztori kontent az olyan ~6-8 óra kb)Ami a base game maradék mellékküldetéseit jelenti... hát azok ilyen-olyan random bossok, meg mütyürök gyűjthetőek, plusz ugye valkűrök helyett itt berzerker-eket lehet leverni, stb de ezek a szotirhoz nem adnak, tehát ha nem kenyered, akkor nyugodtan hagyd ki.
-
Frod
addikt
válasz
WayneGace #144775 üzenetére
Fél perc google:
"The Season Pass will grant them even more cosmetics, while new content like missions, enemies, and weapons will be available to all players through regular free updates."
A fotón pedig ott szerepel piciben, hogy "more content to be unveiled at a later date", szóval egy része még nem ismert a csomagnak. -
Frod
addikt
Én most meglepődtem, mert teljesen abba voltam, hogy ha nem is indiek, de egy max 100 fős (vagy kisebb) gárdáról van szó, és ezért ekkora szám, hogy PS5 exkluzívot csinálnak. (lásd még Housemarque - Returnal, ők kb hasonló számban vannak)
De ez egy 250+ fős brigád.
Ami persze nem jelent jót v rosszat, csak nekem meglepő -
Frod
addikt
válasz
csuvicsuva #142519 üzenetére
De csak akkor 3 nap early access, ha a drágább kiadást vetted meg, ezt tegyük hozzá.
Tehát ez most csak részben volt köszönhető a NZ-os mókólásnak. -
Frod
addikt
"Egyszerűen ezeknek a játékoknak az alapharci mechanikái nem erre lettek kitalálva."
A TloU esetében maximálisan ezt gondolom.
Lehet itt köré építeni, hogy akkor 10 karakter, meg old fel őket, meg skineket challenge-ek mögé bújtatni, gondolom valami Bungie-s arc átugrott hozzájuk egy délelőtt ezeket felskiccelni, viszont ettől még az egész alkalmatlan erre a gameplay miatt.
A Valhalla szerintem 'okés' lett, egyrészt ingyen adták, másrészt ott jobban működött a zsánerváltás, nekem ott inkább azzal volt problémám, hogy kevésbé változatos.(első két pálya mindig ugyanaz, utána van egy pihenő kb 3? variánsban, majd az utolsó szelete a játéknak, na az aztán minden. egyes. alkalommal. tök. ugyanaz.)
Trófeák kioldása után el is engedtem, de nem volt rossz szájíz, mert nem is vártuk, hogy jön egy ilyen. -
Frod
addikt
Az egy másik GL volt (John Stewart), tehát ott nem arról van szó, hogy race-swap történt, csak nem a klasszikus (Hal Jordan) GL-t szerepeltették.
(A karakternek eddig a pontig nyolc variánsa volt.)
De persze van már fekete Batman, és Superman is, bár csak a képregényekben, szóval kevésbé ismertek, és nem a fő karakterek (Kent/Wayne) lettek swappolva. -
Frod
addikt
Mindeközben a Bungie-nál: Bungie's Revenue Down 45% for Fiscal Year 2023, per Bloomberg : r/destiny2 (reddit.com)
-
Frod
addikt
válasz
Dilikutya #142032 üzenetére
Ha jól emlékszem ott az volt a sztori, hogy úgy tudták kapnak 'X' millió $ adókedvezményt az államtól ahol forgatnak, de nem kaptak, csak kevesebbet, ezért úgy ahogy van lelőtték az egészet, az utolsó pár részt le sem forgatták. (junkie)
Tehát végül a spórolás miatt csapott le a kaszás, de csak mert elszámolták magukat - míg Zaslav (Warner CEO) ennél nagyobb és direktebb pusztítást rendez amióta regnál. -
Frod
addikt
válasz
alratar #142029 üzenetére
Ott valami könyvelői mágiát tudtak alkalmazni, és adó-leírást(?) kaptak érte, hogy nem mutatják be - ha jól mondom.
(Amúgy ezt sok másik produkcióval is megtette már a Warner, pl a Coyote Vs. Acme filmet is inkább hagyták volna a dobozban r*hadni pont a fenti céllal - ezt hálaég az Amazon átvette értesülések szerint)
Itt nincs ilyen, sőt, konkrétan a szingapúri állam szállt be egy tekintélyes összeggel, úgyhogy itt kénytelenek valamit letenni az asztalra. -
Frod
addikt
válasz
Dilikutya #140957 üzenetére
Nekem gyerekként kimaradt a TF (mármint a rajzfilmek, és a képregény), de most olvasom, hogy jövőre jön egy egészestés animációs, Cybertron-érás film, na azt szerintem én is meglesem.
(A War és Fall of Cybertron játékokat szerettem anno, míg a pár évvel ezelőtti Netflix animét bár szerettem volna, de csak szódával. Az utolsó etapot meg se néztem) -
Frod
addikt
Erre van valami forrás?
Csak mert net szerte a Forspoken-t kb a lesajnálás jellemzi, itt a fórumon is aki próbálta a demót, a nagy többség szerint ritka rossz darab lett.
Nyilván, mint minden másnak, ennek is lesznek vásárlói/rajongói, de jelenleg inkább egy 70es Meta átlag ami kinéz neki. -
Frod
addikt
válasz
echterion #138067 üzenetére
A WD1 talán az utolsó ilyen open-world városos cucc, amit nyomtam, én személy szerint szerettem a Person of Interest-es áthallás miatt, de ez is majd 9 éve volt már.
A FC-t a 3 (2012) után hagytam abba, az AC-t a Rogue (2014) után.
Biztos vannak aspektusai az új trilógiának, ami tetszene, de egyrészt nincs 150 órám/epizód rá, (tudom, az Origins csak ~60), másfelől bőven mondják itt is sokan, hogy copy-paste az egész. Nekem mindenesetre nem hiányoznak, és amíg az Ubi nem változtat valamit a hozzáállásán, addig ez marad is így. -
Frod
addikt
"az évente beköszönő Assassins Creed/Far Cry/Watch_Dogs (meg pár más Ubisoft) sorozat"
Nagyon sokat tud az ember segíteni a saját szabadidején, ha ezeket a szériákat - és más hasonlókat - teljesen elengedi. Én megtettem évekkel ezelőtt, és így sincs idő mindenre, de nem érzem, hogy kimaradtam volna bármiből.
Ha még hozzá is vesszük, hogy akik viszont játsszák egyiktől sincsenek elájulva, akkor pláne. -
-
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #134972 üzenetére
-
Frod
addikt
Maradjunk annyiban, hogy a BF1 és V kampányai erőforráspazarlásra voltak jók legjobb esetben is. Egyáltalán nem hiányzik még egy ugyanilyen próbálkozás.
Más lenne persze ha nekifekszenek, és akarnak egy jó kampányt is csinálni, de a statisztikák is mindig azt mutatják, hogy alig fejezik be a kampányt a játékosok. Pénzügyileg érthető.
Meg azért az utolsó amit dicsérni szoktak a BC2, ami 11 éve volt... -
Frod
addikt
válasz
reelc #134897 üzenetére
A Grim Dawn megvolt, szintén a fórum általi ajánlásoknak köszönhetően, és ugyanemiatt a Last Epoch-on is rajta fogom tartani a szemem. (talán mindkettőnél tiéd az érdem, sokat írtál róluk)
Endgame általában nem szokott ezeknél címeknél lekötni, de szeretek a kampányon végigmenni és kicsit gyilkolni az egér balgombját, épp emiatt kacérkodom a Chaosbane-nél, mert még ha van is jobb nála mechanikákban, WH-fanként nálam talán jobb helyzetből indul.Wolcen emlékszem mennyire várós volt, de szintén csak a savat kapja + emellé még borsos áron is megy.
Inquisitor meg lehet megtudna győzni, ha jönne pl valami ütős Humble csomagban, így 10€ fölött nekem még nem érte el a sweet spot-ot. -
Frod
addikt
Deep Sky Derelicts
A még tavaly ayo és ZsZso közreműködésével ajándékba kapott játéknak legurult a credits-e ma végre.
Beosztva haladtam vele, mint látható, összességében 40 óránál kicsivel több kellett neki.
A játék annak idején azért fogott meg, mert látványvilágában nagyon erős Darkest Dungeon-stílus köszön vissza, csak itt éppen mindezt scifi környezetben tálalva.
A gameplay maga viszont közelsem copy, itt nem a pozíció számít, hanem a "kezünk", lévén ez egy körökre osztott harcrendszerrel operáló, deck-buliding vagyis pakliépítős játék.
Csapatunkat három karakter alkotja akiket (az alapjátékban) 6 kasztból választhatunk ki, valamint az egyik dlc további +1 lehetőséget ad.Én ezt a guide-ot használtam, összeállításban pedig egy Bruiser (damage dealer) Medic (meglepő, de nem healer, hanem buffer/debuffer) és egy Technician (robot summoner) alkotta csapattal mentem.
A játék kb első harmadakor éreztem egy kis difficulty spike-ot, majdnem abba is hagytam (pl a már említett Darkest Dungeon-t sajnos valóban feladtam 40 óra körül), de ekkor találtam rá a guide-ra, így vissza tudtam rázódni, amint pedig a karakterek elérték a max szintet és megkapták a legdurvább képességeket (pl a Bruiser Wild Pummeling-je) onnantól, mint kés a vajban.
A játék során karaktereinknek van hp-ja, és shield pontja. Utóbbi a harcok során visszatölthető (azok végeztével pedig automatikusan maxra tölt) ellenben élet pontjainkra vigyáznunk kell, mert csak az állomás orvosánál tölthető vissza - ezt persze már csak játék közben tudtam meg, de így sem bántam meg a Medic karaktert, mert az játék felétől nagyon erős buff/debuff kártyákat tudott használni.Értékelés:
Én nagyon szeretem a deck-building játékokat, így ez a része egyből berántott, az art desing telitalálat, a zenéje pedig szerethető, bár nem lesz hivatkozási alap.
Viszont a játék még a két dlc-vel sem túl változatos (azok nélkül bele sem merek gondolni mennyire sivár), kevés az enemy típus, a helyszínek is elég egyformák, valamint a játék közel sem bír annyi tartalommal, ami indokolná a hosszát - részben ezért is tartott mostanra befejezni.
Amennyire tudom eléggé sokat foglalkoztak a készítők a megjelenés után is a játékkal, de azért maradtak elég idegesítő bug-ok benne (pl amikor a nem mozdul a csapat a térképen, és elérhetetlenné válik a menügomb - sajnos jópárszor sikerült belefutni ebbe).Nyilván akinek kenyere az ilyesmi, nekivághat számtalanszor, új csapat összetétellel, van benne hardcore kampány mód is, valamint aréna funkció.
Mindenképpen a fullos kiadást javaslom, ha valaki belevágna, akcióban 10€ alatt szokott lenni a legtöbb helyen isthereanydeal alapján, ennyit megér reálisan, de a teljes árát nem.
A srácoknak még egyszer köszönöm a lehetőséget
-
Frod
addikt
Most kaptam az emailt róla, hogy a HellSign elhagyta a több éves early access státuszt.
Valakinek tapasztalat róla?
Anno nagyon tetszett amit láttam belőle, de gondoltam kivárom a teljest. -
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #134157 üzenetére
Ohh.
Ennek egészen addig örültem, amíg meg nem néztem, hogy ez az a csapat, akik mindenféle különösebb ráncfelvarrás nélkül, simán csak átportol mai gépekre.
És bár imádtam a játékot, de ma nem venném elő abban a formában. -
Frod
addikt
válasz
cskamacska #134142 üzenetére
Én emlékszem gyerekként megkaptam a Space Jam-et pc-re, bár gőzöm sincs mennyibe került. De akkor most már tudom, így utólag, hogy ez mekkora császár dolog volt.
-
Frod
addikt
válasz
TheNewDawn #134049 üzenetére
Előbbire gondoltam, utóbbit elengedtem teljesen.
-
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #134035 üzenetére
Ez eléggé eldönti a "hol játsszam majd a CP-t, ha végre befejezik" vitámat a fejemben.
Akkor kb idén karácsonykor mehet is a GF Now -
Frod
addikt
válasz
cskamacska #133760 üzenetére
Ez olyan szinten a legalja már megint, hogy szavakat sem találok.
Volt az a reklám, hogy "mi a tipikusan magyar". (magenta mobilszolg. talán?)
Na onnan tudni, hogy aki készítette annak gőze nem volt erről, hogy pl egy hasonlót nem rakott be úgy középtájt.
Mert ez tipikusan az. -
Frod
addikt
válasz
cskamacska #133016 üzenetére
Nem igazán értem a Siege, és az Apex mit keres ebben a hasonlatban, minden ott érkező dolog vagy teljesen ingyenes (új térképek, játékmódok), vagy kinyithatóak játékbeli kreditből (karakterek), ami pedig valóban valódi pénzzel fizetős, azok mind kozmetikai extrák.
A fenti téma pedig a Borderlands-ből indult ki, akik már a 2-nél is ezt csinálták hogy volt a komplett/GotY csomag, és még az után is kijött valami dlc, ami abban nem volt benne.
Most pedig második szezonbérlet a harmadik részhez, stb. -
Frod
addikt
válasz
cskamacska #132949 üzenetére
Nyilván nem azon a ~240 Ft-on múlik, de elképesztő, hogy egy ilyen dolgot nem lehet szinkronba tenni, mint a Play havi ára. Sony-nál 1229 egy hónapra. ¯\_(ツ)_/¯
JFO miatt kinéz egy hónapnyi majd év végén, remélem nem találják ki, még azt is, hogy a kék oldalra ez bizony nem kerül bele...
-
Frod
addikt
válasz
FunPro #132880 üzenetére
Az eredeti megjelenése még idén január-február körülre volt mondva!
Majd tolva az őszi szezonra. De igazából semmit nem láttunk belőle, pár leak-elt, kaputelefonnal fotózott screen-t leszámítva.
Szerintem volt egy ötlet az Ubi-nál, de nem akar összeállni a projekt egésszé. -
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #132873 üzenetére
Én már abban is kételkedem, hogy ez a játék bármilyen szinten létezik egy cg-videót leszámítva.
-
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #132567 üzenetére
A kiadó nem szűnt meg (az EA adta ki), viszont a jogokat már bukták.
Jelenleg rajongók újítják fel éppen, volt már gameplay is.(Ugye ilyenkor általában az szokott lenni, hogy olyan 90%-os készültségig hagyják eljutni, aztán megjelenik a jogtulaj kiadó, és lelövi az egészet - na ez a veszély, most nem fenyeget, esetleg maga a WB szólhat bele.)
-
Frod
addikt
válasz
cskamacska #132144 üzenetére
Egyébként jó, Xcom copy, nagyon díjazza az agresszív játékot (pl: kivégzés esetén minden karakter kap +1 akciót, plusz sok a képesség amivel akár sértetlen ellenfelet is egyből elküldhetünk jobblétre: bayonet roham / láncfűrészes lancer)
de
A kampány során azt a hülye megoldást választották, hogy minden második(?) sztori küldetés után kötelező(!!!) side questeket kell csinálni: az Act 1-nél egyet, az Act 2-nél kettőt, míg az Act 3-ban hármat...
Egyrészt kizökkent teljesen a sztoriból, haladna az ember, másrészt elképesztő unalmasak, mert a játékban 4-5 féle küldetés típus rotálódik.
Hozzáadott értéke nincs, a jutalom ami jár érte teljesen felesleges, halomban állnak már a jobbnál jobb felszerelések így is, és semmi más célja nincs, mint a játékidő nyújtása.Fenti tulajdonsága miatt, valamint mivel nincs bázisépítés és a sztori is teljesen lineáris egynek elmegy, de nem lesz belőle olyan klasszikus/hivatkozási alap(?), mint az új Xcom.
Erős 7/10.
(aztán amilyen szerencsém van, mire már rég végzek vele majd biztos jön egy patch, ami kikapcsolhatóvá/opcionálissá teszi a side questeket) -
Frod
addikt
A Gears Tactics valami isssssssssstentelenül hosszú.
Köszönöm, hogy ezt leírhattam. Nem mondom, hogy ettől most jobb, de legalább kiadtam magamból. -
Frod
addikt
válasz
FunPro #131437 üzenetére
Ezt most szomorúan olvastam
Nekem a második souls játékom volt a Nioh után, és szerintem relatíve könnyű volt.
(miután kiismeri magát az ember az implantok között, stb)
Plusz én imádtam a settinget, az exoskeletont, a Creo üzemet.A folytatásból előző hónapban vettem meg a teljes kiadást, de most pihen mert közbejött Ellie kalandja. Ott egyelőre az nem tetszik, hogy nincs fix központi karakter, hanem kreálni kell, és ezáltal egy néma senkit terelgetünk. Kicsit 2000-es évek fíling.
-
Frod
addikt
Hali!
Gamersgate-en hogyan lehet a forintot áttenni euróra?
Isthere szerint átszámolva két kinézett dlc darabja 1300 lenne ami nekem kell, de a GG simán kiírja, hogy 1750 ft...szerk: checkout-nál 4,89-re írja a kosárba, míg isthere szerint 3,67 jelenleg darabja
-
Frod
addikt
válasz
TheNewDawn #131295 üzenetére
10 óra? Azt hogy?
Én még csak most kezdem az Act3-at, de szerintem már van benne vagy 15 órám így is. -
Frod
addikt
válasz
sto1911 #131206 üzenetére
Szerintem különösebben nem kell túlfeszülni a dolgot, nyilván meg lesz oldva a háttérben a cégek között és majd jönnek utólag a kulcsok.
De jó látni, hogy személyes válasz érkezett nem csak valami "feldolgoztuk kérését" levél, bár aranyos, ahogyan rámutat és magyaráz, hogy ő hogy is érti
Válaszba EZT küldeném neki. -
Frod
addikt
Ezzel szemben, én a tegnap ajándékba kapott (
) Deep Sky Derelicts-hez behúzom a két dlc-t, mert ugyan nem HL-árak, de a jelenlegi kedvezmény (+ alapjáték megléte miatti további) mellett messze nem voltak ennyiért a közelmúltban sehol.
Mást viszont én sem láttam hirtelen ami musthave lenne.
Alder's Blood-dal futott már valaki pár kört? Ránézésre és külcsínre nagyon bejön, de meghallgatnék beszámolót is. -
Frod
addikt
válasz
Dilikutya #130992 üzenetére
Szemétnek nem mondanám, én csak dicséretet hallok róla, de kell vagy 2000 óra, hogy jó legyél benne azt mondják a nagyok.
Néha csak úgy ámulni megnyitom a skill tree-jét, és nézegetem. ElképesztőEz a Last Epoch pedig elképesztő Diablo ripoff. Mármint oké, akaratlanul előjön mert arpg alapról beszélünk, de megnéztem a videót, meg elég ránézni a hud-ra. Lehet játszva kijön a különbség.
-
Frod
addikt
válasz
cskamacska #130963 üzenetére
Köszi az infókat, így már tudom, hogy a'zunió miatt nincsen emberi áron játék
-
Frod
addikt
válasz
morfondőr #130442 üzenetére
Felesleges belemenni ebbe, már jóval korábban közölte, hogy neki a horror csak és kizárólag a képedbe ugró/üvöltő, bazári, lakossági jumpscare, a suspense-szel operáló médiumok pedig rosszak. Nyilván az nem szempont, hogy ennél tökéletesebben még semmi nem hozta vissza az Alien 1 hangulatát, de hát nem lehet mindenki helikopter.
Bár azt hittem ez már az az ár amiért nem kutyázza majd, de tévedtem már máskor is. -
Frod
addikt
válasz
maross #130422 üzenetére
Igen, érdekes egy nyitás, de szerintem határozottan meggyőző. Felhívták vele a figyelmet, a semmiből jött és mégis nagy a hírverés - a hasonló Gears Tactics 70€ Steam-en (oké, azt mindenki majd úgyis Pass-al játssza)
Nem tudom mennyi munkaóra lehet benne, de nagyonmax 30€-ért mehetne ez a cím, végülis egy standalone dlc az egész kb - jófejség ez az árcímke.
(Meg is fogtak most vele, hogy ez legyen-e vagy a Frostpunk mert csak az egyikre van keret)
-
Frod
addikt
válasz
Dilikutya #130380 üzenetére
Mint játék szerintem sem volt egy hűdenagyszám, - inkább csak az örökös "és a Crysis elfut rajta?" mém - de azt nem mondanám, hogy értelmetlen lesz pc-re.
Mármint az egész remake az ÉN szememben valóban értelmetlen, de ha már megcsinálják, akkor pc-n lesz ray-tracing, úgyhogy biztosan megint úgy fog kinézni, hogy ne fusson semmin jól 5 évig -
Frod
addikt
Nagyon nem akarok belefolyni az eszmecserébe, de valóban ott a nagy igazság, hogy már rég a keleti szektorhoz kéne sorolni minket pl Steam régióban, és nem ugyanannyiért venni a játékokat, mint az osztrákok/németek/dánok.
De ez ha eddig nem történt meg ezután sem fog, és igazából nem látom okát miért.
¯\_(ツ)_/¯ -
Frod
addikt
válasz
morfondőr #129755 üzenetére
Hát, elég sok mindent fel lehet sorolni a két rész közti különbségek között, de hogy pont a második lenne betegebb valaki szerint, ezt sem láttam jönni
A második inkább lett egy sztori/karaktervezérelt akció tps, szemben az elsővel, de amiből vesztett az a horror-faktora meg a groteszksége.
De igazából mindegy is, fantasztikus lett a 2 is, két hete fejeztem be pont Nightmare-en.
(és sajnos ugye olyan rosszul fogyott, hogy a folytatásra keresztet vethetünk) -
Frod
addikt
válasz
Crytek #129739 üzenetére
Ebben a játékban nincs "fő szál". Van valami odamázolt akármi, ami talán 8 db küldetés összesen, de a küldetés itt annyit takar, hogy ezeknek a feladatoknak van egy indikátora a mapon - semmilyen más értelemben nem emelkednek ki. Sztori, karakterek: totális nulla. Openworld: monoton, önismétlő.
A gunplay menti meg az egészet, de az viszont olyan szinten király, hogy érthetetlen az hogy lett ennyire jó. (p.s. mert az az Id csinálta, akik csak beugrottak segíteni, minden más az Avalanche keze munkája...)De ha még öt nap van hátra, akkor simán hozható, ha valakit tényleg annyira érdekel. Kb ~8 óra az a része.
-
Frod
addikt
válasz
echterion #129451 üzenetére
Pedig a másik abból a szempontból érdekesebb, hogy ha jól tudom valami rougelike elemet csempésztek bele, mivel az a karakter ugye csak egy sima humán, így ha meghalsz, akkor buksz valami progress-t, és lehet újra kezdeni.
Megmondom őszintén már ez az infó sem csábított nagyon, de mivel a karakter sem volt szimpatikus, így lazán megálltam a platina trófea után.De egyébként ha valakit leköt, meg tényleg a világ ura akar lenni, akkor elmondható, hogy akár a végtelenségig lehet játszani az alapjátékot is, van benne kontent rendesen. (minden parancsnokból mega-durva megölhetetlen orkot képezni, online ostromok, stb)
-
Frod
addikt
válasz
ZsZso #129436 üzenetére
A Shadow of War nekem ki lett maxolva, a két dlc 1-1 mellékszereplőre fókuszál, ráadásul számomra mindkettő érdektelen volt, így nem érzem szükségét beszerezni ezeket.
De nem értem ilyen értelemben mi lett volna "kivágva" az alapból. (van két ork törzs akik talán szintén csak dlc, oké, ez kivágás, de igazából nem osztanak-szoroznak - aki játszik a játékkal annak nem hiányoznak, tipikusan arra jó, hogy lehet háborogni, hogy valami "ki lett vágva") -
Frod
addikt
Köszi az összegzést! (volt hely, amit nem is ismertem, erre ott a legolcsóbb)
Egyébként számomra érthetetlen, hogy egyes boltok miért tolták fel a sima Pro árát 140 közelébe, többek közt ezért is fordulnak elő olyan anomáliák, hogy egyazon boltban 138 a sima, míg a Spiderman-bundle 142.
(Azt meg sem említem, hogy Japánban épp most csökkent tartósan a kiskereskedelmi ár ~50$-ral… hopp megtettem mégis) -
Frod
addikt
válasz
FollowTheORI #123037 üzenetére
Gondolom arra érti a kolléga, hogy akkor ez a nagy titkos projekt amin dolgoznak, és nincs semmiféle DC/JusticeLeague/Superman játék amikről érkeztek a pletykák. Szerintem nem olyan hatalmas csapat ők, hogy két projekt fusson egyszerre (160 fő).
-
Frod
addikt
És meglett! 35 óra után, csak ember képességek, 44/48 öcsi.
Nagyon gondolkozom rajta nekimenjek-e még kettő játszásnak, mert bár tény, hogy ezek sokkal gyorsabbak lennének, de van bőven pótolnivaló.
Egyébként imádtam, talán tíz éve a Bioshock ütött nálam ekkorát. Jövőre nagyon ajánlom, hogy bejelentse a folytatást a Bethesda.És mivel a dlc alapára is 'csak' 6k PsStore-ban, ezért amint kap egy leárazást vetem is rá magam egyből.
-
Frod
addikt
válasz
cyberkind #120913 üzenetére
Nekem nem kell mondani, játszottam a dlc-t, csak a neten csinált mindenki úgy, mintha ez lenne kb az év felfedezése. Biztos csak öregszem vagy nemtudom, de elképesztő volt az a műsor amit egyes posztok alatt levágott néhány delikvens. Tényleg nincs fontosabb dolog, mint hupákolni egy videójáték miatt?
Azt meg nem mondanám, hogy ez lett előtérbe téve, a 10 perces előzetesből ez egy volt kb, míg a maradékban szétterminátorkodta magát. Sőt ha már itt tartunk, engem jobban zavar, hogy a hírek szerint csak Ellie lesz játszható karakter. Ezt mégis hogy gondolta és ki?
Viccet félretéve ha ettől várnak jobb eladást ám tegyék, nem nagyon tud érdekelni az Ubi azután, hogy nem hozott már megint új Splintert, most megint haragszom egy darabig. -
Frod
addikt
félreértesz. nem én mondom azt, hogy pc vagy semmi más. hanem a hardveres konzol lesz előbb-utóbb a jövőben eltűnőfélben. és mivel normális pc-re már csak akkor telik, ha streamelsz és a nézőid összedonate-elik, ezért marad csak a b-opció (ami ugye jelenleg a konzol, de ki tudja mi lesz később - szerintem pl az MS hamarosan elengedi az egész területet, mert csak nyűg neki)
-
Frod
addikt
nem, pusztán arra alapoztam, hogy annyi más "megmondóemberhez" képest, nekem yves guillemot egy szimpatikus fazon. tudom, tudom én hülye, miért nem gyűlölök startból minden ceo-t meg pénzembert
szóval nyilván csak tudja milyen irányba akarnak elindulni. aztán meglátjuk. ettől még hadd próbálkozzanak.mivel a pc gaming az utóbbi években a felső tízezer hobbijává változott, így ha konzolos vonalon pedig lesz egy beltéri egység ami veszi a jelet (és ugye lemez sem kell, hisz évről évre egyre nagyobb a digitális piac) miért ne lehetne ez egy lehetséges jövő? mondom, nem értek hozzá, nem is azt mondom, hogy 5 év múlva, de miért ne?
hétfőn is remélem ő fogja vezetni a showt a borzalmas aisha tyler helyett. tavaly felüdülés volt. -
Frod
addikt
Azért egy Ubi vezérnek sokkal jobban hiszek, mint a szokásos "elemzőknek", meg a gamer portálok által állandóan hivatkozott Michael Pachter-nek pl.
Persze nyilván nem megy máról holnapra ez, és rengeteg feltételnek kell megfelelni, de a jövő simán lehet ebben - ha nem 10 év múlva, akkor később. -
Frod
addikt
a hype traint el tudod kerülni egy bizonyos kor felett, amit pedig leírsz az max a multi élményekre vonatkozik.
én most kezdtem el a prey-t, egy évvel később, ugyanannyira király érzés, mintha akkor nyomtam volna.
a last of us-t egy pár hete fejeztem be, nem vesztettem semmi élményt ebből kifolyólag, sőt. -
Frod
addikt
jaj, ilyeneket ne is mondj, jelenleg vagy 7-8 mellékküldi aktív, de mindegyik más helyen van, több olyan is ahol még nem is voltam. (bridge, cargo, shuttle, powerplant még teljesen kimaradt eddig)
egyébként kb 15 órám lehet benne eddig, és egyáltalán nem csalódtam benne, azt kaptam amit vártam, ez egy bioshock feat dead space. isteni. már most rettegek, hogy egyszer vége. -
Frod
addikt
Nyilván a trófea mindennél fontosabb. És nyilván viccelek, nem kell komolyan venni.
De ettől még simán játszható így, és semmivel sem csorbul a játékélmény számomra - sőt, igazából pont, hogy kihívást ad, hogy van egy kitűzött cél (mindenkit megmenteni) ami mentén haladok. Az, hogy esetleg visszatöltök egy ~15perccel korábbi állást, hogy meglegyen a trophy miért kéne, hogy rontson?
Még ha szeretném sem lesz időm 3 teljes végigjátszásra, így valahol meg kell fogni a szabadidőt. -
Frod
addikt
válasz
gyimger #120587 üzenetére
Ott van megoldás, vagy tényleg annyi, hogy ha sokáig bámulom a kódot, akkor egyszercsak meglesz?
i2k: arra értem az egy végigjátszást, hogy alapból a "no kill any human" vonal a fő, de save scum megoldással, a kritikus döntések előtt azt megtudom oldani, hogy megölök bizonyos karaktereket - így meglesz a trophy - majd mentés visszatölt, és mehet tovább a pacifista vonal
És így, valóban csak azok maradnak ki, hogy amikhez tényleg kellene egy full másik végigjátszás. Egyelőre. -
Frod
addikt
válasz
cyberkind #120067 üzenetére
Ők is gondoltak rá, csak a kinézett rendező (Verbinski) közölte, hogy minimum 180M $ kellene hozzá, amit nyilván nem adtak meg. Jobb is, hogy egyelőre földbe állt az a projekt, különben nézhetünk egy tévéfilm minőségű cuccot majd ami megint csak a címében emlékeztet az alapanyagra.
DE
Ha már úgy is szóba került a BS akkor tudom ajánlani a magyarul is megjelent regényt hozzá, John Shirley: Rapture című előzmény művét azoknak akiket a világa érdekel, szerintem remek könyv lett. -
Frod
addikt
válasz
cskamacska #119595 üzenetére
Imádom, köszi
Ez a fotósorozat még egy fáradt nap után is vigyort eredményez. -
Frod
addikt
a xiii sem turn-based, tehát nem fagy ki teljesen hanem alul meg egy csík minden karakternél - ez lehet eltérően gyors/lassú, lehet buff-olni, stb - és amikor végigfut akkor elsütik a már előre kiadott támadást.
kb a child of light ha azt ismered. ilyen 'aktív körökre osztott' vagy hogy nevezzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest