- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
Basszus így se jártam még.. vettem humben egy bundlet, legmagasabb tier 12,01 euró, de persze alapból ilyenkor azt kínálja fel hogy még többet fizess.. ellenőrozni nem lehetett az összeget , mert paypal levonja egy kattintással.. Egy mulva látom hoppá -30 euro. Van esély ilyenkor refundra szerintetek? Akár úgy is hogy ne 30 hanem 18 at kapjak vissza? Mert amúgy szerettem volna megvenni, csak nem ennyiért.. Vagy inkább teljes refundot kérjek? Mondjuk ilyenkor hétvégén gondolom nincs support.
.
. -
TheNewDawn
addikt
Hálistennek sikerült megoldani most leizzadtam rendesen....
-
TheNewDawn
addikt
lnézést hogy teljesen offtopic ügyben írok... De full pánik üzemmód... tegnap próbáltam bejelentkezni a Microfost fiókomba , erre kiirja hogy szokatlan tevékenységet észleltünk, változtassak jelszót. Mondom überfasza, so be it. Telefonszámomra küldené a kódot, csakhogy egy nagy büdös semmit nem kapok......A másik aonositási forma meg nem játszik, mert kb 15 éve csinaltam a fiókot, gőzőm sincs milyen hülye dolgokat irtam a kedvenc háziállatom és egyéb marhaságokra.... A kör bezárult, ki vagyok zárva a fiókomból, sem telefonszámot, sem élő chat supportot semmit nem találok... Kb 20 jatekot vettem oda, booking és egyéb fontos dolgokhoz is használom, valami ötlet valakinek please?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
VoltanIgor #150976 üzenetére
Amiért preorderelni kell MINDENT is, aztán meg rinyálni és halálos fenyegetáseket kuldeni ha hulladék lett a játék. Az emberek 80% hülye, Nem kicsit, nagyon, és egyre jobban.
-
TheNewDawn
addikt
Nezd meg a FarCry szeriat a FC 3 utan pl
Igen, AC szeria ugyanaz volt pont kb a 2 től a Unityig. És valóban ott kivételesen pl történt egy ujitas - Originist imadtam és Odesseyt is szerettem - Valhallat nem jatszottam - de hallottam hogy ott már sok volt megint a dolog, hogy ugyanaz mint előző 2 csak még nagyobb még több grind stb.
nyilvan volt benne túlzás amit irtam, de sok esetben tényleg nagyon egy kaptafára készítettek rengeteg játékot. Mondjuk a közönség jó ideig imádta - szerintem kb a Fc6 nál fogyott el végig a kraft és utolsó 3 év mélyrepülés.
-
TheNewDawn
addikt
Bővebb réteg mint gondolnád, RENGETEGEN ( persze relative) vannak akiknek prezstiszkérdés hogy day one legyen 5090, i fos 16 széria, minden fontos AAA game preorder stb.És EZ a réteg Mo on meg Indiában stb máshol se kisebb mint mondjuk Norvégiábanv vagy USA ban ( a társadalom 1 % a kb) .
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #150295 üzenetére
a FIFA és a COD és hasonlók meg 9/10 ponton állnak, biztos azok meg tökéletesek
a DOS 1 el nem játszottam, de tényleg elég lapos ugy hallottam, a 2 nagyon tetszett. a BG ekből tényleg a 2 a csúcs történet szempontjából de azért a 3 is remek. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #150290 üzenetére
Ha az 7 /10pont akkor a CP 2077 3500/10. Világ legszarabb karakterei és sztorija kb , mintha 5 éves óvodás irta volna, ráadásul égvilágon semmi köze a DA hez. a CP 2077 sok hibája volt és néhány most is van - de történetmesélésben a CDPR nek nincs párja .( Na jó a Larian Studios )) a MOSTANI Biowarenek sem- negativ értelmeben. És ők csinálják a következő Mass Effectet... Még jó hogy nincs munkanapom, nem lenne túl jó ha elsírnám magam.
Igen lehetNE a DA 5/10 is, mert jól néz ki, jól opzimalizált és jó a harcrendszer. Csak akkor kellett volna egy olyan játékot írni és cimet adni neki hogy Kardozós Baszos ARPG ftw vagy valami, mert ez minden csak nem Dragon Age- ami hát finoman szólva elég fontos lenne, ez olyan mint ha SW cím alatt alatt vmi emo femináci drámát próbálasz meg eladni, oh wait, hiszen a Disney pontosan ezt csinálta
-
TheNewDawn
addikt
CP 2077? Hogy szar ?
Egy elég jó játék volt már mikor megjelent - a ZÖMMEL KONZOLON levő temérdek bug és technikai probléma húzta le valamennyire, de azért basszameg szeretném ha ilyen lenne minden cégtől a szar játék
- Egy 6 vagy 7/10et nem az 1/10 es Skull and Bones meg Justice League és hasonlókkal kéne összemérni vagy a 3/10 as DA Wokeguarddal pl.
Arról nem beszélve hogy mára a 15526 patch és a DLC után simán ( szinte) klasszikus lett belőle, ahogy a Witcher szériából is.
-
TheNewDawn
addikt
Büszke vagyok magamra
Csak a King Arthur Knight Tale Legionst ( standlalone DLC) vettem a steam salen, pedig most hemzszegtek a 90% os HL leárazások ( pl Divinity Original SIn in 90% 4 euró) de hiába szörcsögött a hörcsög, mint az 5-6 kiszemelt játék esetén visszafogtam magam - backlog elég még évekig is, ráadásul miért játszanék 150 óraig egy olyan jatekot ami gyengébb mint a 2. rész- meg mikor lesz 150 óram legközelebb
-
TheNewDawn
addikt
Én esküszöm megvenném az új tartalmakat is, (pl az ANNO 1800 hoz is jönnek új tartalmak, ugye van season pass 1-2-3-4-5, de ott legalább a régebbiek ilyen 80-90% akcióban vihetők nem 50 ben és nem kell minden egyes DLC t megvenni egyesével, szóval ja. Nem sok jót lehet elmondani az Ubisoftról de ebben legalabb jobb
)
csak ennyi pént nem vagyok hajlandó fizetni érte, nyilván nyugaton ez nem probléma, hogy valaki 7-8 év alatt kifizet akár 5-600€ a kedvenc játékára amivel sok 100 órát elvan és megértem őket abszolút, végülis igazuk van. De nekem ez picit problémás, másrészt meg van más grand strategy amivel elvagyok sokkal olcsóbban. Most pl megvettem az Old Worldot kemény 1 euróért, és ha tetszik akkor a DLC k se lesznek sokkal több mint 4-5 per darab.
Na de pár éve volt pl Cities Skylines, EU4 meg sok más Paradox játékra is olyan hogy összes megjelent DLC t megvehetted ilyen kb 10-20€ ért, hátha lesz ilyen egyszer Stellarisra is.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
W.Wilson #150206 üzenetére
Persze lehet - de engem ez pl marhára elkedvetlenit a Paradox játékoktól pedig a Stelláris páldául tuti nagyon élvezném, csak hát még 7-8 éves DLC k is 50% ra vannak leárazva xdxd És nincs kedvem elkezdeni, aztán minden évben megvenni 100€ értékben 4-5 öt...
Ha lenne ezekből egy ha nem is GOTY edition ( de mondjuk egy 2018 , 2020, 2022 stb végéig megjelenő dolgokat tartalmazó csomag, és mondjuk nem 50% al lenne leárazva 500€ ért akkor tuti kipróbálnám. -
TheNewDawn
addikt
válasz
VoltanIgor #150192 üzenetére
Lehet hogy semmivel- csak valószinű az volt hogy a végleges tiltás az végleges- ergo nem regisztrálhat új névvel sem.
-
TheNewDawn
addikt
Ne legyenek kétségeink, el fogjak kapkodni pillanatok alatt az összeset, még itthon is , múltkor pl mikor beirtam az Indiana Jones Great Circle topikjaban hogy kicsit azért neccesnek érzem az RTX et mint MINIUMKÖVETELMÉNYT ,mivel egy 5700 XT kártyám van ami igaz 4+ éves de azért veri a 2060 at és a 3060 tól sem marad el annyival ( ezek simán viszik a gamet kényelmesen FHD ben) erre egyből kaptam kb 100 hozzászólást instant hogy kéne haladni a korral, meg boomer szar és a többi, és mindenki beirta nagy büszkén hogy neki milyen gépe van ( 1-1,5 millás konfigok) és többen mellé azt hogy egyébként pedig természetesen mindent letorrentez
Szóval akinek nincs minimum RX 5080 a és mellé 64 GB ram meg 14900k proci, az annyit is ér.
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
Ezt mar leirtam de akkor még egyszer : Az Ubi ( és a Bioware és a Blizzard még sok más studio sem) NEM egy hányadék és hulladek game után se lett pokolra kivánva hanem 4-5 zsinorban letett ilyen csoda után. Szóval ha ezt véletlen elcseszik, akkor ennyi még nálam ( és remélem a gaming community nagy részénél is) belefér.
-
TheNewDawn
addikt
Nem gondolnám hogy mennének a süllyesztőbe- nem is lenne fair- az Ubisoft se ment még oda ( mondjuk ők pont megérdemelnék) meg a CDPR sem hálistennek, pedig hát a CP 2077 tudjuk milyen lett kb 1,5 évvel a megjelenése utánig- mi több, most 4 évvel a megjelenés után jutott el oda, amilyennek a kiadáskor kellett volna lennie. Szóval 1 esetleg rosszul sikerült játék után ( legyen az technikai vagy mechanika vagy karakterek vagy bármi) bár tudom ma az a divat nem kellene a kiadó fejét venni.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
TheNewDawn #149950 üzenetére
Biztos rengeteg darabot is adtak el belőle akkora világsiker
Oh wait. Meg ezért nem készül hozzá DLC sem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #149944 üzenetére
Jaja, a régi logika, együnk tehénszart, tizmilliárd légy nem tévedhet
Meg sok kiló dubai csokit, sőt azt tegyünk a töltött képosztába is, biztos a legjobb a világon, elvégre százmilliók megőrülnek érte. Se szeri se száma azoknak a játékoknak, ahol pozitiv a STeam értékellés, mégis egy hulladék.
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
VoltanIgor #149937 üzenetére
A Disney Szarvars és a Dragon Age Wokeguard korában élünk, szóval simán .
-
TheNewDawn
addikt
Legjobb példa erre amúgy a Death Stranding volt xd Lehuzta és év legszabb játékának nevezte - majd szponzorként beállt möge valaki akinek köze volt a Director's Cuthoz . Alig tesz hozzá valamit a jatekhoz amúgy, 99% ban ugyanaz mint a sima, de csinált utána róla egy külön videót, és kiemelte hogy milyen brutális igy a különbség és igy már milyen remek game lett, azt hittem szakadok.
-
TheNewDawn
addikt
Na ha valamikből NAGYON várok egy remaket akkor az a Witcher 1 ( és 2)
Ha már Witcher, nekem semmi bajom Ciri főszereplésével amúgy. Sőt, bizom benne hogy Mass Effect módra szerepet fognak kapni a 3 ban hozott döntéseink és hesselhetunk 2-3 órás cameo keretében az öreg Geralttal aki mellett Triss /Yen is feltűnik majd ( kell a jó öreg fanservice csak nem hagyják ki ) és kapunk 2 teljesen különböző questlinet ennek megfelelően.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #149806 üzenetére
És a Stalker 2 meg borzalmas szar
Felhozta pozitiv példának a Metro Exodust, amit irgalmatlan rage keterében lehúzott még 5 éve
Tényleg csak azért követem be évek óta a csatornáját, hogy megnézzem melyik gameken ragel a legjobban- na azok biztosan remek játékok és megéri megvenni őket
Szóval ja, létezik a börtön és a kínzókamráknál nagyobb büntetés is - az ilyen emberek családtagjának vagy ismerősének lenni.
-
TheNewDawn
addikt
Nekem 20 éven át voltak Dell Inspiron/Lenovo Legion tól gamer laposok, na most 5 évig mindegyik bírta, van ami 7-8 ig is. Nyilván előfordulhat meghibasodás bármilyen márka esetében , meg rengeteg embernek nem volt gondja ASUS TUF al sem, tényleg csak annyit mondok hogy szerintem nem árt ilyenkor az összes létező tesztet meg ajánlást ( nyilván angolul ) az adott konkrét márka esetében, hogy miket ajánlanak, erősségek gyengeségek stb. És nem véletlen irtam hogy 4-5 év alatt mióta utoljára vásároltam és akkoriban nagyon beleástam magam ebbe simán változhatott a dolog és a ajánlás.
-
TheNewDawn
addikt
P:S Nem akarok beleszólni és főleg lehet utóbbi 4-5 évben már változott valami ezugyben, de az biztos hogy előtte 20 éven keresztól az ASSS TUF a legnagyobb hulladek minőséget képviselte, gamer laposok nagyon jelentős része 3-4 éven belül ment melegedés miatt a kukába. Rog Strix meg a laposok Iphoneja meg a csokik Dubai csokija, 2* ár miközben jobb /ugyanolyan minőséget kapsz más márkák esetében
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bigrob #149759 üzenetére
Baromi nagy szívfájdalmam amúgy hogy az Indiana Jonest nem tudom játszani.... Van egy 5700 XT kártyám, nem mai csirke, 4 éves de FHD ra még mindig tökéletes ( 2060 nál erősebb 2070 nél és 3060 nál gyengébb ) Deee ugye kedves developerek alkottak egy minden kritika szerint mocskosul jó játékot.... Csaaaak éppen RAY TRACING nélkül el sem indul a játék, hát.... no komment
Pedig kb 2 évben egyszer veszek teljes áron játékot, de erre most beruháztam volna, na mindegy .
-
TheNewDawn
addikt
Pozitiv példák ritkan vannak itt, szóval most megosztanák egyet
Én és a gamesplanet support..... Ezt meg kell irnom mert ilyen supporttal még nem hozott össze az élet. Szóval gamesplaneten 9,25$ ért arulták a Jagged Alliance 3 at, de én hülye halogattam a vásárlást és se péntek se szombaton nem vettem meg... Vasárnap aztán úgy hozta az élet hogy hajnaban el kellett menjek egy nem várt progira extra sürgősen és éjfélkor estem haza. Sebaj gondoltam majd reggel, mert kb ágyba estem egyből.
Általában másnap 9 ig szoktak tartani a heti akciók, de most lejárt éjfélkor.... Irtam egy levelet a supportnak hogy mikor lesz legközelebb sale vagy hogy, mert roppant mérges vagyok magamra a hülyeségem miatt. Erre adtak egy vouchert, és tübb órával akció lejárta után meg tudtam venni, na ezt hivják SUPPORTNAK.
Mindezt úgy , hogy 18€ volt eddig a HL ár, és most is mindenhol máshol 22,5€ akcióban.
Hát igy most meglett 8,8 ért. Ez nem a reklám helye volt de köszi Gamesplanet -
TheNewDawn
addikt
válasz
Dilikutya #140959 üzenetére
Már úgyis kb 10 éve nem vettem innen semmit, most hogy akciós végre lehet hogy behúzom
War for Cybetron Steam key
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Dilikutya #140805 üzenetére
Én ugyanúgy jártam a Fallen Orderrel pár éve... Ilyen pár euróért behúztam ( nem emlékszem mennyi volt pontosan de 10 nél kevesebb azt tudom) tetszett az egész, meg eleve Star Wars játék kb 20 év szünet után majdnem, de mikor jött az első falonfutós rész és onnantól kezdve kb a játék felében az ment ... OMG! Szerencsére sikerült végigszenvednem a dolgot, mert amúgy csomó más szempontból megérte ( bár iszonyat durva lagokat produkált néha amin mondjuk nem lepődők meg köszi EA ) de azok a részek most is kb rémálmaimban jönnek elő....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
KISDUCK #140796 üzenetére
Phoneix Pointra gondolsz nem? Én is sokáig voltam úgy hogy az xcom széria után nagy hiányérzetem volt ( azokba beletettem vagy 700 órát the long war mod meg minden) és sokáig nem találtam de utóbbi 1-2 évben játszottam nagyon jó körökre osztott gamekkel szóval tudok ajánlani jó szívvel egy csomót ha gondolod.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Louro #140791 üzenetére
Ha az ilyesmik is érdekelnek, akkor nagyon ajánlom a WH 40k Chaos Gate Daemonhunterst, illetve a nemrég megjelent Jagged Alliance 3 és Aliens Dark Descent is piszkosul várós részemről, ezekről még nem tudok véleményt mondani. Amúgy nagyon érdekes hogy reneszánszukat élik a már halottnak hitt műfajok, mint pl CRPG ill az RTS is, nem is beszélve a TBS ról.
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
KISDUCK #140784 üzenetére
A Far Cry nálam is, az összes ( 6 ot még nem próbáltam de valószinű az is ) meg majdnem az összes Ubi játék, Watch Dogs Legion mondjuk valszeg tragédia lenne, de az AC Origins az megzabálta akkoriban az összes nem i7 es procit nagyon durván, utána az Odessey sokkal jobban futott, és még a Valhallával is megvan ugyanannyi FPS em csontra, mint anno az Originsnél, pedig annak a kártyaigénye jóval nagyobb már.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #140779 üzenetére
Az összesben nyugi, sőt a legtöbben még sokkal durvábban
-
TheNewDawn
addikt
Nagyon szívesen, imádok ott böngészgetni, néha elképesztő olcsón vannak cuccok, az a baj, hogy ugye alig lehet kapni sajnos valamit
Most is megnéztem, hátha a Marvel Midnight Suns esetleg (ha már úgyis Xcom Fanatic vagyok de a 20€ t még sokkaltam érte) van olyan 5-6000 Ft ért, de sajnos az egész boltban nem elérhető.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Dilikutya #140737 üzenetére
Hát ebbe se nagyon lehet belekötni ( mármint alapba nem lehetne belekötni senkinek a vásárlásába hiszen az ő pénze
) de úgy értem hogy ezek szintén nemigen voltak ennél olcsóbban, és nem is nagyon valószinű hogy lesznek, főleg a KCD Royal, amiből az alapváltozat ugyan már ingyenes is volt Epicen, de a DLC pack mellé az kb ugyanennyi lenne
Humble Monthyba se nagyon lesznek már mert régiek, esetleg Epicen, de hát arra várni ugye....KCD vel remélem több szerencséd lesz, én már 3X feltelepítettem és a vége mindig uninstall lett, pedig tetszik, de egyszerűen túl nehéz és nem vagyok kitartó hozzá. Na majd talán 4.re egyszer
Legalább minden alkalommal kicsit tovább jutottam, mint előző próbálkozással.
-
TheNewDawn
addikt
Pont egy ugyanilyen leárazáskor vettem meg azt hiszem kereken 1 éve, akkor még nagyon durván HL volt, mondjuk most sem rossz
A Gears Tacticsot kijátszottam gyorsan, sajnos a a Gears 5 és a DLC t még nem, mondjuk amíg ilyen tetü lassú a net, addig kb eleve 24 óra feltelepíteni a 100+ GB ot, szóval ennek is volt szerepe.
De amúgy igen, nagyon merem ajánlani mindenkinek, már csak a Tacticsért megérte, és ugyanonnan 2400 Ft pl az Ori Will of the Wisp, de ha jól emlékszem pár 100 Ft al drágább csak mind a két játék együtt. (Majd várom hogy nemsokára ilyen 4000 Ft alatt elhozható legyen a Halo Wars 2 Complete is ))
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Dilikutya #140727 üzenetére
Ne is mondd, többet költöttem mint évek óta bármikor, utolsó napos pánikbevásárlás
Azt hittem már túlvagyok ezen 2020 után, de mint kiderült nem egészen. Kisebb vigasz, hogy legalább nem játékokat vettem, mármint nem úgy, hanem DLC ket csak :Az AOE 2 Definitve Editionhöz a 2 legrégebbi DLC t, amik már viszonylag olcsók voltak pár euróért, a Lords of the West és a Dawn of the Dukes, pontos árra nem emlékszem de 3-4 euró körül voltak. Aztán régebbi Humble Monthyból megvolt az Iron Harvest amit kivételesen végig is játszottam és a season passre már régóta fájt a fogam, és ráadásul kivételesen HL áron volt, az Operation Eagle+ Rusviet Revolution összesen került 5 be.
Végül harmadiknak itt a genre mint kedvenc a stratégiai játékok mellett az RPG, ez meg ugye a kettő egyben
Spellforce 3 szintén nagy kedvenc , szintén játszottam, megvolt hozzá a Soul Harvest ( azt mondjuk még nem) most így csomagban mellé szintén HL áron volt a Fallen God, 3,74€ ért. ANnyit még akkor is megér a hörcsögnek ha nem lesz kijátszva
Főleg hogy ezek ugye stand alone expansionök, kb 30 órás játékidővel.
Summa summárum kb 15€ lehet a végösszeg, lehet még hajszállal több is, tényleg steamem 3 éve nem költöttem ennyit
De legalább nem kell félnem hogy ezek ingyen lesznek Epicen vagy Humble Monthly stb mert DLC /expansionöket nem szoktak betenni.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #140603 üzenetére
Az elég vicces, én 3-4 éve vettem kb a teljes verziót vagyis a Deluxe Editiont 10€ ért. Már nem emlékszem hogy gamebillet vagy GMG vagy hol de azt tudom hogy teljesen legalis helyről ráadásul, szóval még nem is cd keys vagy ilyesmi.Most kerül ugyanez 42,5% ba 50% kedvezménnyel
De igen nekem is vannak ilyenek amikre régóta fenem a fogam és valahog kimaradtak mikor pár éve kaptak még ilyen 75-85% kedvezményt most meg kemény 30-50%ot
-
TheNewDawn
addikt
Csakhogy Ákos esetében meg a legtöbb ember esetében ( 90% ban ez a helyzet) többnyire nem a tanulás az ifjúkori hbákból következik be, hanem inkább az elhülyülés sajnos meg a nyalás 1000 el az éppen hatalmon levő néphülyítő diktátornak mert hát ugye valamiből meg kell élni és van az a pénz amiért korpásodik.
És bizony de, van sok olyan dolog amivel bőven le lehet rombolni egy egész életművet, én pl képtelen vagyok többé Michael Jacksont vagy épp R. Kellyt hallgatni egy jóideje. -
TheNewDawn
addikt
válasz
gyimger #137947 üzenetére
Egy jótanács: lehetőleg ne szivasd magad, és ne harddon játszd hacsak nem vagy tizenéves übergyors reflexekkel rendelkező FPS fanatic. Én LOL ban még 35 évesen is elértem a diamond rangot ami top 3-4%, de basszus itt ( mivel mindent kb alapból nehézen játszom legyen az stratégia, rpg, fps mindegy) mindig vagy a lőszerből fogytam ki, vagy jött az hogy 100X annyian voltak és hiába lőttem megállás nélkül kevés voltam mint mackósajtban a.... szóval az első rész kb 60% ág eljutottam, és imádtam is addig, de ott besokkaltam és hiába van meg mindhárom rész, emiatt majd 3 éve ott annyiban is hagytam.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #137531 üzenetére
Annyi kiegészítést tennék csak hozzá, hogy nem csak hogy Rolls Royce, hanem majdhogynem vadiúj darab, szóval visszatérve a GTA 5 vagy AC hez, lehet hogy ők is ismerik, de mivel mikor ingyenesek lettek már 7-8 éves játékokról beszéltünk, ezért kb mindenkinek is megvoltak már valóban.
A Gloomhaven se lenne akkora szám, ha mondjuk 5 év múlva adnák ingyen, csakhogy a játék még 1 éves sincs, szóval én pl imádom a műfajt, de még nincsen meg, azért 35 euró sem olyan picike összeg, és akciózva eddig nem nagyon volt még. Ha pl Humble Choice lett volna, én akkor is örömtáncot jártam volna kb, nem hogy ingyenesen
Meg attól még hogy játékként nem annyira ismert, társasként van olyan ismert mint a GTA 5 játékként
Nem véletlen kerül 60.000 be ami még ma is azért baromi soknak számit , és még a kiegészitője ( amiben megint csak brutál sok tartalom van) is 22 ezer.
Epicen nagyon ritkán vettem dolgokat eddig, inkább csak mikor voltak a kuponok és AAA jatekot tudtam behúzni 60 ról 15 euróra akciózva -10 eurós kupon szóval 5 ért, de ha most 18 ról leakciózzák picit a kieget olyan 10 re, biztosan instabuy lesz
-
TheNewDawn
addikt
Tény,de régebben nem volt 50 másik legális webshop alternatíva ahol minden is 20-30% al olcsóbb mint a Steamen, és ami ennél sokkal fontosabb, nem volt XBOX Microsoft Gamepass. De pl Epic Store meg sok minden más sem.
Nekem sem a szívem csücske a Microsoft féle felület, de könyörgöm, idén már másodszor adták be a 300 FT / HÁROM HÓNAP os ajánlatot, és nem csak új fiókokra, és mellé 1-2X 1 hónap/300 FT is szokott lenni párszor szóval..ja, év több mint felében kb ingyen játszhatsz mindennel is, főleg mióta EA meg Bethesda és ugye most Blizzard játékok is bekerültek.
Jó tudom vannak akiknek lételemük, hogy márpedig meg kell hogy legyen nekik a játék, (aka hörcsöghajlam részint és is hasonló vagyok) de nekik meg ott vannak a bundlek, meg az Epic Store ahol kb minden pár éves címet lassan ingyen kapsz és innentől a kör bezárult.
Ezekkel ugyan hogy tudna versenyezni a Steam summer Sale ? Nem is akar, kb csak azoknak szól, akiknek van Steam könyvtáruk és kb ennyi, nem is nagyon tudják hogy létezik más, meg hogy lehet máshonnan is játékokat venni /játszani legalásan. Márpedig szerintem még mindig a játékosok kb majdnem felét ez a réteg alkotja....
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #136349 üzenetére
Amivel amúgy mi is lenne a gond kemény 1800ft ért?:)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #136329 üzenetére
Ezt szerintem mindenki
Az a baj Steam sajnos nem nagyon szokta csinálni, Humblere, Wingamestorera MS Store meg Epicre sokkal inkább lehet számítani ilyen téren
És nyilván én sem akartam flame wart indítani, 100% ban mindenkinek abszolúte a saját döntése és személyes preferenciája hogy hol mire és mennyit költFun Pro : Kb 1-2 bundle esetében szokott lenni néha 90% feletti, meg collection kapcsán néha, most aszem Xcom 2 collection is 94% volt, civek esetében is előfordult már, stb. De ezek tényleg ilyen 10.000 ből 1 eset kb.
-
TheNewDawn
addikt
Mármint akik szeretnek fizetni önként és dalolva az ingyenes tartalomért, így pontosabb lett volna
Jó hát a BDSM népszerű dolog az tény, ne vitassuk el
-
TheNewDawn
addikt
válasz
SenorGrande #136217 üzenetére
Kb a 8. az első értékelhető, a 9 már egész jó, a 10 meg teljesen. Előtte levők kuka kategória.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #136089 üzenetére
Jah, nekem csomó dolog volt ami odaesett, de szerencsére azért némileg legalább visszafogtam magam... így is tutibiztos folyamatosan fognak beesni a free gamek közép Epicen amik a backlogba vannak
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #136084 üzenetére
Jah, tényleg a POE 2 Obsidian Editiont is ninjáztam csak azt még dec elején 9 ért a Gamesplanetről csak azt nem számolom bele mert még nem a hivatalos sale időszakban történt, meg volt egy privát ELEX beszerzésem is 3€ ért
-
TheNewDawn
addikt
Ki mit vett az összes salen Final and Director's Cut
Iron Harvest 2$ ( Humble Choice )
Ori the Collection 2500 HUF ( kb 7EUR) ( Microsoft Store
Banner of Saga the Trilogy Stoic Edition 2200 FT
Shadow Tactics Aiko's Choice : 1800 HUF
Desperados III 2900 HUF
Összegészében kb 10 k HUF (28 €) ba fájt a hörcsög ténykedése, remélhetőleg most nyugton marad egy ideig. -
TheNewDawn
addikt
Rossz hírem van amúgy mindenkinek a híres hörcsöggel kapcsolatban, már az se segít ha leitatjuk
[link]
-
TheNewDawn
addikt
Nem szokásom amúgy irigykedni úgymond, de picit most majdnem mégis úgy vagyok az idei Epic free gaminggel....Mármint akiknek eddig nem volt meg, és most ingyen kapnak ilyen brutál gyöngyszemeket mint a Prey, vagy a Vampyr ill a Pathfinder... nem semmi
Mondjuk legalább a Humankind az nincs meg nekem sem, és azért már csak ezért az egy játékért pozitívan értékelem a karácsonyi ingyenes felhozatalukat. Remélem persze nem kiablom el, és tényleg igaz lesz a leak. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #136012 üzenetére
Simán, 2021 ben brutál erős lett a prime, eddig se volt gyenge, de most szintet léptek.
Kár, hogy nekem már minden IS megvolt amit kínáltak, nyilván 10-20X drágábbanDe akiknek nem, azoknak ez bomba üzlet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest