- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
mandju #19459 üzenetére
Szóval a főmappa neve az csak az előadót és a címet tartalmazza. Pl így:
y:\Zene\Music\10,000 Maniacs - MTV Unplugged\
y:\Zene\Music\100 Hits - Disco\
y:\Zene\Music\Angus and Julia Stone - A Book Like This\
y:\Zene\Music\Angus and Julia Stone - Chocolates and Cigarettes\
y:\Zene\Music\Anthony Gomes - Unity\
y:\Zene\Music\B&W presents Very Audiophile New Recordings\
y:\Zene\Music\B&W Very Audiophile New Recordings vol 2 (2003)\
y:\Zene\Music\B.B. King - Classic\
y:\Zene\Music\B.B. King & Friends - 80\
y:\Zene\Music\BB King - Blues Summit\
y:\Zene\Music\Benny Goodman - Benny Goodman At Carnegie Hall\Ha több CD is van akkor CD1 CD2 stb legyen az almappák neve, és mindenhol legyen egy folder.jpg még abba a mappába is ahol CD1/CD2 stb van, ne csak azokban. Érdemes egy TAG programmal megnézni az albumokat, hogy egységes-e az évek, mert volt ahol az eggyik szám az albumban eltérő évszámot kapott valahol és azt már külön vette. Érdemes megnézni, hogy az albumon belül a számok ugyan ahoz az albumhoz tartoznak-e, mert ilyenkor is képes több albumnak venni, ilyenkor vagy törlöd mindnél, vagy mindhez beírod jól. Szóval a TAgokra oda kell figyelni.
A mappa nevekből a speciális karaktereket érdemes kihagyni mert azokkal is bajba tud kerülni.
Sok sikert és kitartást.
-
Peak
addikt
-
Peak
addikt
-
robim
tag
válasz
mandju #18874 üzenetére
Igazából tegnap este raktam össze (2 hetet vártam az alaplapra, azóta minden dobozban volt), még nem nagyon volt időm kipróbálni, épp csak feltelepítettem rá a Win8-at, XBMC-t, Media Center-t. Egy koncert dvd-t tettem be utána, azt tökéletesen, mindenféle probléma nélkül lejátszotta, ami a Popcorn után elég megnyugtató.
A sebességével nem volt gondom. -
robim
tag
válasz
mandju #18866 üzenetére
Én pont ezért akarom visszavinni és kicserélni, mert nekem hangos. Filmnézés közben ugyan nem hallani, de ha nem megy semmi vagy halkabban megy a tv, akkor a ventillátor hangját a lakás másik végében is lehet hallani (nálunk amúgy elég nagy a csönd, este meg különösen).
(#18868) TCr: Köszi, ez logikus
Szóval, ha esetleg érdekel a csere, akkor részemről rendben, részleteket priviben...
-
törölt tag
válasz
mandju #18859 üzenetére
Win7 64bit megy nálam friss Catalyst 13.1-gyel, 8-cal nincs tapasztalatom. Ha belaktad az xbmc-t, kiismerted amit kell, tegyél egy kis kitérőt MPC-HC/madVR és egyéb filterek világában. xbmc-t első nekifutásra összes kikapcsolt Cata képjavítóval, és a topikban korábban linkelt xbmc beállításokkal próbáld ki.
-
Celtis
veterán
válasz
mandju #18800 üzenetére
Állítólag a Modecom paneltápja csak 65W-os.
Én hasonló konfighoz egy 150W-os Picopsu-t fogok venni, és egy 120W-os kocka tápot.
Így a táp csendes lesz. -
törölt tag
válasz
mandju #18804 üzenetére
persze, jól teszed. én a biztonság kedvéért kipróbáltam az első lépcsofokot is. el akartam adni a brazost a trinity miatt, de egyelőre nincs szívem. annyira jól össze van "rakva", hogy sírnék utána :-) a trinity-t rapoo-val, a kicsi brazoshoz pedig rendeltem egy rii mini i10-et távirányítónak.
úgyhogy a project nálam befejezettnek tekintetik. elégedettségi fok: 100% :-) otthoni használatra már elképzelni sem tudnék media playert.
-
-
TCr
veterán
válasz
mandju #18787 üzenetére
Így, hogy végre sikerült normálisan belőnöm a Harmony-t, azt mondom rendben van.
Abban viszont még mindig nem vagyok 100%-ig biztos, hogy megérte-e.
Ahogy nő a médiatáram (filmek és zenék) borítókkal és leírásokkal együtt, kezd belassulni kicsit az XBMC.
Belassulás alatt a böngészést értem és a borítók betöltési idejét.
Úgyhogy ha médiatárként is használnád (nem csak szimplán lejátszásra, arra tökéletes), akkor az sem biztos, hogy elég a Brazos.Ha tényleg csak ennyi az igényed, amit írtál (full HD lejátszás, BD ISO, zene, torrent... 3D nem téma..., akkor szerintem ne cseréld le.
Ha netezni is szeretnél + vágysz az egyéb, PC nyújtotta szolgáltatásokra, akkor ok.Ha az anyagiak engedik, akkor rakj össze egy HTPC-t, használd egy darabig, de addig ne add el az A210-et, amíg saját tapasztalatodból azt nem mondod, hogy neked jobb a HTPC.
Akárki akármit mond, kurvajó kis médiajátékos az A210.
Sokan az utódjai miatt csalódtak a Popcorn-ban, de az A210 (ami a lejátszást illeti) perfekt.
Ja és 8-10 Mb/s nettel a torrent is tökéletes.Ha gondolod, gyere el hozzám, nézd meg.
-
TCr
veterán
válasz
mandju #18533 üzenetére
Megírom ide, 45-ért adtam el úgy, hogy vidékről Bp-re szállítottam és segítettem nagyjából beállítani a vevőnek.
Más, főleg Canniball-nak írom ezt: megjött Kínából a HP vevő a Harmony-hoz, beállítottam, most már pont ugyan úgy tudom használni XBMC-hez, mintha billentyűzet lenne.
Zenénél és filmnél is belepörget, nem ugrik, nem vált következőre, stb...
Egyelőre még a vétellel vannak furcsaságok, lassan veszi be a gombnyomást, 2x veszi be a gombnyomást, ilyenek.
Ez gondolom "delay" gond, nekiállok átnyálazni, hogy hol tudom ezt belőni. -
TCr
veterán
válasz
mandju #18291 üzenetére
Szia!
Ha csak ennyi az igény és már megvan a PCH A210, akkor NE cseréld le!
Ha viszont még nincs meg, akkor olcsóbban kijössz a HTPC-vel, feltéve ha már van Harmony-d, mert ugye az tovább drágítja az árat.
Ha XBMC-t akarsz használni, a Harmony-hoz ilyen IR vevő kell, hogy tudjon vele kommunikálni. -
Pista0001
addikt
válasz
mandju #18291 üzenetére
A Modecom házhoz jár a paneltáp és a külső adapter is, ezzel nem kell foglalkoznod.
A pico PSU olyan mint a paneltáp, csak sokkal kisebb. Közvetlenül az alaplap 20 vagy 24 pines tápaljzatába kell dugni, ezért nem csak a kisebb méret, hanem a 20/24 eres kábelköteg hiánya miatt is sok helyet lehet megspórolni.
-
rbalint88
addikt
válasz
mandju #18134 üzenetére
ha hosszú távra akarod és minőségit, akkor mindenképpen emelni kell a tétet. egy minőségi ház és táp önmagában több, mint 20e, ha csak nem fogsz ki apróról valamit.
torrentre és filmezésre elég a brazos sokak szerint, én azért valami combosabbat vennék, meg az ilyen integrált procis megoldásokért nem lelkesedek.
ha csak oprendszernek kell, akkor ssd, egy 60gigás 15 körül van, de ha a linux a barátod, akkor elég egy 8-16gb pendrive is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged