Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

Sziasztok,

Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mit vegyek?
    Van egy Ugoos am6 plus androidos tv boxom. Ezt szeretném kiváltani egy hasonló tudású HTPC-vel. Az ok ami miatt váltani szeretnék a hangrendszer kalibrációja mikrofonnal. Ezen kívül nagyon szeretem és nagyon elégedett vagyok a box-ommal.
    A tvbox mind harverben mind szoftverben igen jónak számít. Így ez az elvárásom a htpc-től is.
    Tehát amit szeretnék:
    - tényleg halk működés,
    - gördülékeny, pörgös, megbízható üzemelés
    - hang terén 7.1 AVR kiszolgálása Dolby Atmos és DTS-X trueHD hangzás
    - a box tudja a Dolby Vision-t is de ez most még nem elvárás. Az AVR is támogatja.
    - az AVR-re lenne kötve HDMI bemenetre hang és videó egy elvileg hdmi2.1 kábellel.
    - van légegerem, azzal használnám
    - extra vagyis jó lenne ha: álló haza lehetne és egy 17cm széles és 33cm magas és 35cm mély helyre elférne. Ez nem zárt tér így a szellőzés nem probléma elvileg.

Mire használnám:
    - Online video streaming real debrid szolgáltatással Kodi alól
    - van egy hdd-m a gyerekeknek mesékkel, így ezeket onnan néznék Kodi-val
    - a hdd-n van egyéb adat ami samba-val van megosztva illetve erre megy a letöltés is amit jelenleg a Box végez, tehát ez is a htpc feladata lenne.
    - usb-n kapcsolódna rá egy nyomtató ami a hálózaton meg van osztva
    - képernyő tükrözése telefonról
    - Spotify zenehallgatás
    - tvbox-on jelenleg a smart YouTube next-et használom hogy a gyerekek miatt ne legyen reklám.

Használt szoba jöhet, sőt. Árat nem írok, mert fogalmam sincs mennyi az annyi. Szeretnék jó ár-érték arányt és hogy a fenti elvárásaimat megbízhatóan tudja, de nem szeretnék a szükségesnél többet rákölteni. Néztem a hardveraprót de fogalmam sincs melyiket érdemes megvenni.

Jah és játékra nem használnánk!

Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák