- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz
Alien!
üzenetére
Simán lehet, hogy igazad van. Annyit nem szórakoztam a 1030-al. De ez a kerekített fps nagyon idegesített, nem kerestem rá szűrőt és hidd el, hogy nagyon észrevehető volt.
Az AMD 460 mellett azért az is szól, hogy simán megy a 10 és 12 bit, és nekem a komolyabb Samsung 4k-s tévén sokkal szebb a kép mint az nVidia 1030-al volt.
A HDR-t úgymond ideiglenesen elengedtem, mert nagyon ritkán nézek ilyet, nincs kedvem külső szűrővel szórakozni. És biztos vagyok benne, hogy lesz a későbbiekben normális támogatás KODI-ban.
Különben tesztelgettem a külső lejátszó programokat. Létezik ezekből olyan ami automatikusan frekit vált indításkor utána meg visszaáll 60-ra mikor leállítom a filmet? Nálam a legjobb minőséget ez hozza, mivel a tévém szépen igazodik hozzá. Igaz ilyen funkciót csak a KODI-ban találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest