- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Baliga Tamás #52654 üzenetére
A helyzet az, hogy valamiért, bizonyos filmrészletek, beszaggatnak, belaggolnak, pedig egy T-s sorozatú i3 van a gépben, 4. generációs. Így fejből azt mondanám, hogy 4220T, de lehet, hogy mellélőttem, guglizni meg nincs kedvem, szétszedni meg végképp nincs.
Na most, keresem a probléma forrását, ami nem egyszerű, lévén, most állt csatasorba egy épített OMV szerver, 2x 4TB WD-del.
Olyan is előfordult, hogy befreezelt a kép, majd kb fél perc múlva kilépett a Kodi a főmenübe.
17-ről 18-ra upgrade megvolt, teljes telepítéssel. A vinyók nem újak, de ellenőrzötten fél évesek kb (voltak, mikor vettem őket) Tavaly nyáriak.
Az OMV topikban azt mondták, halódnak a vinyók. Én ezt kizárnám, legalábbis remélem, hogy kizárható.Procin hűtés cserélve lett, ramok tesztelve lettek. Így ötletem sincs, gondoltam veszek bele egy dedikált VGA-t, azzal nagyot nem lövök mellé.
A 460 már úton van, az 550 így akkor nem kell, de mindkettőt kedvező áron tudtam volna megvenni. 40 és 50 fontokért.
Mivel a 460 már úton van, így egy próbát teszek vele, de ha csak félig lesz olyan meleg ahogyan PuMbA mondja, akkor marad az nVidia vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest