Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Baliga Tamás #52654 üzenetére

A helyzet az, hogy valamiért, bizonyos filmrészletek, beszaggatnak, belaggolnak, pedig egy T-s sorozatú i3 van a gépben, 4. generációs. Így fejből azt mondanám, hogy 4220T, de lehet, hogy mellélőttem, guglizni meg nincs kedvem, szétszedni meg végképp nincs.

Na most, keresem a probléma forrását, ami nem egyszerű, lévén, most állt csatasorba egy épített OMV szerver, 2x 4TB WD-del.
    Olyan is előfordult, hogy befreezelt a kép, majd kb fél perc múlva kilépett a Kodi a főmenübe.
    17-ről 18-ra upgrade megvolt, teljes telepítéssel. A vinyók nem újak, de ellenőrzötten fél évesek kb (voltak, mikor vettem őket) Tavaly nyáriak.
    Az OMV topikban azt mondták, halódnak a vinyók. Én ezt kizárnám, legalábbis remélem, hogy kizárható.

Procin hűtés cserélve lett, ramok tesztelve lettek. Így ötletem sincs, gondoltam veszek bele egy dedikált VGA-t, azzal nagyot nem lövök mellé.

A 460 már úton van, az 550 így akkor nem kell, de mindkettőt kedvező áron tudtam volna megvenni. 40 és 50 fontokért.

Mivel a 460 már úton van, így egy próbát teszek vele, de ha csak félig lesz olyan meleg ahogyan PuMbA mondja, akkor marad az nVidia vonal.

Új hozzászólás Aktív témák