- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple Watch
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
stigma
üzenetére
Igen, tisztában vagyok én is az Amlogic +LE/CE lehetőségekkel. De ahogy olvasgattam (itt és a KODI fórumon is) azért ott sem 100%-osak a dolgok. Pl. máig nem tiszta nekem, hogy az S905X vagy az S912 tud e valós, a forrás szerint érintetlen 10bit-es képet kiadni és ha igen, LE-vel, vagy CE-cel (vagy csak 8bit-es dithering van). Ez nekem elég fontos lenne, gyak. többe nézem a 10bit vs. 8bit előnyeit, mint a 4K-t, vagy a HDR-t. Aztán S912 kapcsán olvastam még ezt a "kép ugrálós" dolgot a felirat megjelenítés során CE alatt (te tapasztaltad ezt amúgy?). Ez sem hangzik túl jól. LE-vel pedig úgy olvastam sok a hiba a lejátszás során az S912-vel. Valamint nekem alap, hogy tudja a FHD 3D-t is, ezt pedig biztosan nem tudják.
HTPC nálam (a mostani Box-hoz hasonlóan, de még annál is jobban) a videó lejátszáson kívül még az alkalmankénti net-es böngészésre és a YT videózásra is használva lenne (a TV-n), ezek amik biztosak.
Ami kép kezd összeállni, hogy valószínűleg Gamer+HTPC egybegép lesz a végeredmény AMD RX 570, vagy 580 kártyával. A másik út a PS4 + egy olcsóbb HTPC lenne, de nem tudom mennyi gyakorlati kompromisszumot kellene kötnöm és mit veszítenék mondjuk egy 2400G esetén, vagy, ha csak egy RX550-et vennék bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új, bontatlan SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless headset
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest