Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz stigma #51670 üzenetére

Igen, tisztában vagyok én is az Amlogic +LE/CE lehetőségekkel. De ahogy olvasgattam (itt és a KODI fórumon is) azért ott sem 100%-osak a dolgok. Pl. máig nem tiszta nekem, hogy az S905X vagy az S912 tud e valós, a forrás szerint érintetlen 10bit-es képet kiadni és ha igen, LE-vel, vagy CE-cel (vagy csak 8bit-es dithering van). Ez nekem elég fontos lenne, gyak. többe nézem a 10bit vs. 8bit előnyeit, mint a 4K-t, vagy a HDR-t. Aztán S912 kapcsán olvastam még ezt a "kép ugrálós" dolgot a felirat megjelenítés során CE alatt (te tapasztaltad ezt amúgy?). Ez sem hangzik túl jól. LE-vel pedig úgy olvastam sok a hiba a lejátszás során az S912-vel. Valamint nekem alap, hogy tudja a FHD 3D-t is, ezt pedig biztosan nem tudják.

HTPC nálam (a mostani Box-hoz hasonlóan, de még annál is jobban) a videó lejátszáson kívül még az alkalmankénti net-es böngészésre és a YT videózásra is használva lenne (a TV-n), ezek amik biztosak.

Ami kép kezd összeállni, hogy valószínűleg Gamer+HTPC egybegép lesz a végeredmény AMD RX 570, vagy 580 kártyával. A másik út a PS4 + egy olcsóbb HTPC lenne, de nem tudom mennyi gyakorlati kompromisszumot kellene kötnöm és mit veszítenék mondjuk egy 2400G esetén, vagy, ha csak egy RX550-et vennék bele...

Új hozzászólás Aktív témák