Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Remélem segítek neked, nektek, én az alábbit csináltam, HTPC-ről NAS-ra váltottam, konfig maradt csak a rendszer módosult:
Réci HTPC-m, most NAS-om : OMV4-et futtatok rajta
- Asrock J4105-itx+2x4GBram + WD Purple 6TB +16GB-os M.2 SSD+FSP ATX 350APN + Corsair 250DTV-m : Samsung QLED Q6F 2017-es változat (4k+HDR), msot fejből a pontos nevét nem tudom
Lejátszó: Beelink GT1 Ultimate @ Coreelec : Ez egy S912-es Gigabites lejátszó, SD-re telepített Corelecccel, ami majdnem ugyanaz mint a Libreelec
Hangrendszer:
Pioneer avx-932 (4k,HDR,HDCP 2.2,Dolby Atmos) + Harman Kardon 5.1 (HKTS 9 asszem)Összekötés pofon egyszerű, mert mindent HDMI-vel tudok összekötni, TV + erősítővel az ARC is megy. Ezenfelül a médialejátszón a HDMI CEC be van kapcsolva és a ,,csúszszuper - párgombos " TV távirányítója is tökéletes.
4K+HDR-es jóné hány filmet néztem eddig pöccre mentek, igaz néha néha nálam kisebb hibák előjöttek (Flickering - GUI probléma, hogy ugrált a kép), de ezenfelül tökéletes.
Hangban Passthough tökéletesen ment, Dolby Atmossal is próbáltam (igaz csak 5.1-re lekeverve) de tökéletesen ment.Bocs hogy ilyet írok de én is Asrock N3150-es lappal kezdtem, Ubuntuval, fullHD-val...gépet fejlesztettem egy csomó pénzt beleöltem (gemini lake lapcsere, ramok...) de a HDR még nem volt sőt még nincs is jelen.
Ezenfelül VGA-val tudtam volna 4K-t kicsiholni + HDRt de akkor ott állok hogy újakk +50k amit ráköltök a gépre.Így 20k-ból megállta, képminőségre szerintem nincs panasz. Másik cimborámnak van egy Zapiti lejátszója mely talán Android-os asszem azzal is próbáltuk színkülönbséget nem láttam csak öve 3x többe került

Úgyhogy sajnos a HTPC-s korszak helyett NAS + S912-es médialejátszó fele vettem az irányt.
Még ennyit ki akarok próbálni igaz ezt az erősítőm tudja, hogy 1080p-t fel tudja skálázni 4k-ra a filmeket /Sorozatokat. Ezt a menüpontot még sosem próbáltam, de ha lesz kis időm kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Bestbuy játékok
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Tudományos Pandémia Klub
- Laza koronavírus topik
- Hardcore café
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest