- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
SunMount3r #51668 üzenetére
Remélem segítek neked, nektek, én az alábbit csináltam, HTPC-ről NAS-ra váltottam, konfig maradt csak a rendszer módosult:
Réci HTPC-m, most NAS-om : OMV4-et futtatok rajta
- Asrock J4105-itx+2x4GBram + WD Purple 6TB +16GB-os M.2 SSD+FSP ATX 350APN + Corsair 250DTV-m : Samsung QLED Q6F 2017-es változat (4k+HDR), msot fejből a pontos nevét nem tudom
Lejátszó: Beelink GT1 Ultimate @ Coreelec : Ez egy S912-es Gigabites lejátszó, SD-re telepített Corelecccel, ami majdnem ugyanaz mint a Libreelec
Hangrendszer:
Pioneer avx-932 (4k,HDR,HDCP 2.2,Dolby Atmos) + Harman Kardon 5.1 (HKTS 9 asszem)Összekötés pofon egyszerű, mert mindent HDMI-vel tudok összekötni, TV + erősítővel az ARC is megy. Ezenfelül a médialejátszón a HDMI CEC be van kapcsolva és a ,,csúszszuper - párgombos " TV távirányítója is tökéletes.
4K+HDR-es jóné hány filmet néztem eddig pöccre mentek, igaz néha néha nálam kisebb hibák előjöttek (Flickering - GUI probléma, hogy ugrált a kép), de ezenfelül tökéletes.
Hangban Passthough tökéletesen ment, Dolby Atmossal is próbáltam (igaz csak 5.1-re lekeverve) de tökéletesen ment.Bocs hogy ilyet írok de én is Asrock N3150-es lappal kezdtem, Ubuntuval, fullHD-val...gépet fejlesztettem egy csomó pénzt beleöltem (gemini lake lapcsere, ramok...) de a HDR még nem volt sőt még nincs is jelen.
Ezenfelül VGA-val tudtam volna 4K-t kicsiholni + HDRt de akkor ott állok hogy újakk +50k amit ráköltök a gépre.Így 20k-ból megállta, képminőségre szerintem nincs panasz. Másik cimborámnak van egy Zapiti lejátszója mely talán Android-os asszem azzal is próbáltuk színkülönbséget nem láttam csak öve 3x többe került
Úgyhogy sajnos a HTPC-s korszak helyett NAS + S912-es médialejátszó fele vettem az irányt.
Még ennyit ki akarok próbálni igaz ezt az erősítőm tudja, hogy 1080p-t fel tudja skálázni 4k-ra a filmeket /Sorozatokat. Ezt a menüpontot még sosem próbáltam, de ha lesz kis időm kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest