-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Fontolgatom egy HTPC epiteset egy ideje, lassan tenyleg eljutok idaig.
Kodi kore szeretnem felepiteni a dolgot, tesztelgetem a nagy PC-men, es bejonnek a funciok. Ezt szeretnem megfejelni ilyen automatikus film es sorozatfigyelo/letoltokkel, amik kodibol is vezerelhetok. Erre talaltam a Sonarr-t es a CouchPotatot amik utorrentet vezerelnek.
Ismerosi korbol egy ilyen konfigra kaptam javaslatot par honapja:
Asus AM1I-A alaplap
AMD Athlon 5350 AM1 2,05GHz BOX
Corsair 4GB DDR3 1600MHz CML4GX3M1A1600C9 memória
+ valami integralt tapos haz
+3TB Red Western Digital vinyoA gep ejjel-nappal menne, NAS-om nincs, szal ezen zakatolna a torrent is, illetve backupkent tarolnek rajta adatot a nagy PC-mrol.
Windows-os alapot szeretnek, nincs bajom a Linux-szal, de megszoktam szenvedni a terminalos telepitesekkel es valahogy mindig hianyerzetem van driverekkel, funkciokkal kapcsolatban. A windows a hatterben a paromnak is segitseg lenne, ha pl megis megnyitna egy bongeszot a hatterben.
Kerdesem, h ez a konfig elavult-e, lenne-e jobb megoldas?
HDMI-n menne a HTPC-bol a kep es a hang egy beleposzinto erositobe es onnan a TV-be. Kene a konfigba dedikalt hang vagy vga kartya is?Koszi elore is. Sry a sok kerdesert, uj tema nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest