Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
Nézegettem az Intel NUC gépeit, aprón van is fent kettő, ami szimpatikus. Azt nem tudom, hogy az i3-5010u+hd5500 vagy az i5-4250u+hd5000 kombóval járok jobban.
Az egyetlen aggályom, hogy most toslink+dvi csatolókon keresztül megy ki a kép-hang, mert a hdmi-n keresztül nem volt olyan jó a minőség. (főleg a képnél lehetett észrevenni, felül-alul lecsapta a színeket, a fekete csak sötétszürke volt. Gondolom ez főleg beállítás kérdése, de a mostani konfigurációval helyből jók a színek és a hang is.
Az még kérdéses, hogy w8.1 vagy w10 futna rajta, a használt programok a torrent, kodi, valami böngésző. Az egyetlen oka, hogy erőben "overkill" gépet szeretnék, hogy néha menne lightroom is a gépen, ami azért az i5-4210u procis lapit is megfogja kicsit, de az a sebesség még vállalható, ahogy néztem mindkét gép a közelében mozog ennek.
Az fontos lenne, hogy jövőálló legyen a gép, ennél többre nem igazán akarjuk majd használni, de szeretném, ha erre egy 5 évig jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest