Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• asanotadanob

tag

Nem akarok flamet generálni, de szerintem több figyelmet érdemelne a téma.
    Kísérleti jelleggel feltettem a Jrivert egy hete, megvártam, míg eltelik a csodákra szánt három nap, úgyhogy most beszámolnék róla.
    Azt tudtam, hogy a hangminőség sztereóban odab*sz, de a képminőségen is totál lehidaltam. Kodi/Mpc-Hc/madVr konfigon elegem lett a tweakelgetésből, valamit vitt, valamit nem: nem volt optimális beállítás. Azt hittem ennyit bír a hw. Hát nem. Jriver alatt mindent akadásmentesen játszik, a kép sokkal szebb, van valami post process beépítve, mert a színek sokkal élőbbek, ill. sokkal inkább mozis hatást kelt a 106-os plazmán. Előtte folyamatosan a színtér beállításokkal bíbelődtem. Emellé jön az iszonyat jó, dinamikus, erőteljes hangzás, hangsúlyozom sztereóra mixelve (nincs halk beszéd-hangos robbanás effekt).
    Alapvetően jazzt hallgatok, úgyhogy azt nem kell kifejtenem, ez a rendszer mit jelent nekem.
    Funkciókban, beállításokban sokkal puritánabb, de ami van, az legalább működik. Halálosan untam, hogy minden kodi frissítésnél egy-egy kedvenc pluginom bekrepált. Itt nincs felirat letöltő, de úgyis tablettel távolok, úgyhogy nem eget rengetően megterhelő a film/sori mellé odatenni a feliratot a díványon, átnevezgetni meg nem kell. A youtube része az, ami csak jelzés értékű.
    És igen, fizetős. "Kölcsönzőből" szereztem be, az ott mellékelt patch-el aktiváltam, kiszúrták, és adtak egy kupont 10$ kedvezménnyel, csak vegyem meg. Üzletpolitika. Mondjuk így is kemény a 40 dodó, de ha az ember elkölt ennyi pénzt hw-re, akkor lehet ezt is kalkulálja bele. Ja, plusz 5$ mellé egy normális androidos táv.
    Nem fenékig tejfel, de az én igényeimet jobban kielégíti, mint a kodi/mpc-hc. Szerintem be lehetne tenni a javasolt softwarek közé, ha még fizetős is.

Új hozzászólás Aktív témák