- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
_Smooth #26711 üzenetére
Hát ez az SSD kérdés egy HTPC-be, úgy látom örök vita tárgya fog maradni. Nekem egy teljesen más konfigom van az is igaz. Szóval nálam a rendszer az Win7 64 bit... a gép egy Asus E45M1-M Pro . Nos amikor az asztali PC-met fejlesztettem be vásároltam ezt azt, többek közt SSD-t is név szerint Samsun ssd 840 PRO 128 gigás méretben, gondoltam kipróbálom a HTPC-be is kezdésnek. "Ellenfele" egy WD Green 1 terrás méretben. Azon felül, hogy az SSD-vel hamarabb áll fel a rendszer, nem nagyon vettem észre előnyt ami az SSD javára lett volna írható. Mindezt természetesen ugyanabba a konfigba próbáltam ki, ugyanazt a rendszer telepítettem mindkét meghajtóra stb.stb. Ezek után az én véleményem is az mint sokaknak itt, hogy HTPC-be nem kell az SSD, hacsak azért nem ha valaki annyira türelmetlen, hogy ne tudjon kivárni egy rendszer betöltést normál HDD-vel
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest