Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
SzJoco_ #26710 üzenetére
Hát egy SSD felérhet akár egy CPU cserével is.
Viszont, mivel csak 2,5" HDD férne el benne, így csak NB HDD jöhet szóba, amit szerintem nem fogsz sokkal olcsóbban megkapni, de legalább lassabb (jellemzően - főleg, ami árban még bele is férhet), mint egy 3,5" desktop HDD.Ezek csak az én javaslataim voltak (én magamnak így építeném meg), de Te nyilván úgy fogod, ahogy igényeid megkívánják, anyagiak megengedik. A filmlejátszást mindenestre nem nagyon fogja befolyásolni, hogy merevlemezről játszod le, nem SSD-ről. Csak a teljes rendszer lesz lassabb, illetve sokkal kevésbé fogja tolerálni a ki/bekapcsolgatást, meg egy kicsivel magasabb lesz a fogyasztás is. (persze ezektől azért nem kell megijedni, csak infók, hogy tudj kalkulálni - fogyasztásbeli különbség lehet kb 80-100Ft/év ha minden nap napi 1órával számolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Padavan firmware
- Petíció a META ellen
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest