- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
SzJoco_
üzenetére
Hát egy SSD felérhet akár egy CPU cserével is.
Viszont, mivel csak 2,5" HDD férne el benne, így csak NB HDD jöhet szóba, amit szerintem nem fogsz sokkal olcsóbban megkapni, de legalább lassabb (jellemzően - főleg, ami árban még bele is férhet), mint egy 3,5" desktop HDD.Ezek csak az én javaslataim voltak (én magamnak így építeném meg), de Te nyilván úgy fogod, ahogy igényeid megkívánják, anyagiak megengedik. A filmlejátszást mindenestre nem nagyon fogja befolyásolni, hogy merevlemezről játszod le, nem SSD-ről. Csak a teljes rendszer lesz lassabb, illetve sokkal kevésbé fogja tolerálni a ki/bekapcsolgatást, meg egy kicsivel magasabb lesz a fogyasztás is. (persze ezektől azért nem kell megijedni, csak infók, hogy tudj kalkulálni - fogyasztásbeli különbség lehet kb 80-100Ft/év ha minden nap napi 1órával számolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest