- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ekkosh
üzenetére
Igen, én is hangminőségre gondoltam, melyhez kiváló választás lehet ez az összeállítás. Mivel alaplapi SPDIF tüske nincs rajta, így HDMI kimenetet feltételezve, mert az optikai kijárat valószínűleg szokásosan gyászos. Annyit tudni, hogy a két 4 magos Athlon 45-60 dollár közötti áron rendelhető, az alaplapról viszont semmi infó, de nem kell sokkal többre számítani.
Már leírták előttem a 24p dolgokat, de ha téged kizárólag a 24p judder zavar, az a film velejárója
vagy interpolálj. Teljesen más remegés-akadozás a 24Hz-es filmek 60Hz-en történő lejátszása.Esetleg számodra is érdekes lehet az AMD legújabb Kaveri APU-jának egyike, az A8-7600. Ez többek között valós képkockákat tud számolni a meglévők közé, ezzel az első hardveres megoldás mely érdemben tud 60Hz-en lejátszani. Megjegyzem erre én is kíváncsi vagyok, egészen biztosan jobb lesz, mint bármelyik LCD, plazma illetve projektor interpolációs megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Battlefield 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vagy interpolálj. Teljesen más remegés-akadozás a 24Hz-es filmek 60Hz-en történő lejátszása.