- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ekkosh #26251 üzenetére
Igen, én is hangminőségre gondoltam, melyhez kiváló választás lehet ez az összeállítás. Mivel alaplapi SPDIF tüske nincs rajta, így HDMI kimenetet feltételezve, mert az optikai kijárat valószínűleg szokásosan gyászos. Annyit tudni, hogy a két 4 magos Athlon 45-60 dollár közötti áron rendelhető, az alaplapról viszont semmi infó, de nem kell sokkal többre számítani.
Már leírták előttem a 24p dolgokat, de ha téged kizárólag a 24p judder zavar, az a film velejárója
vagy interpolálj. Teljesen más remegés-akadozás a 24Hz-es filmek 60Hz-en történő lejátszása.
Esetleg számodra is érdekes lehet az AMD legújabb Kaveri APU-jának egyike, az A8-7600. Ez többek között valós képkockákat tud számolni a meglévők közé, ezzel az első hardveres megoldás mely érdemben tud 60Hz-en lejátszani. Megjegyzem erre én is kíváncsi vagyok, egészen biztosan jobb lesz, mint bármelyik LCD, plazma illetve projektor interpolációs megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest