Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KL555

csendes tag

Sziasztok!

A házimozi erősítők topikjából ide irányítottak, segítséget szeretnék kérni Tőletek az alábbi problémámban: adott egy laptop AMD 3850-es videókártyával (HDMI kimenettel, és elvileg 5.1 csatornás hang támogatással), illetve egy Denon AVR-1910-es erősítő. A két készüléket HDMI kábellel összekötve csak sztereó hangot tudok előcsalogatni a hangrendszerből. Azt mondták, hogy a lejátszó program beállításával lesz gondom. Jelenleg MPC:HC-t használok, netes leírás alapján az alábbi programok telepítve vannak:
    ReClock 1.8.6.7
    ffdshow rev 3351
    MadFlac
    MPC-HC 1779 x86
    DX enduser runtime
    Előtte telepítettem a Realtek HD audio managert, netes leírás alapján elvileg ezután kiválasztható lenne az 5.1-es kimenet a hangszóró beállításainál, de nálam nem működik. Másrészt találtam olyan leírást is, hogy nem baj, ha sztereó kimenetet ír, a lejátszóban a passthrough bekapcsolása után jó lesz (ezt javasolták a másik topikban is).

Tudnátok segíteni, hogy mit szúrhattam el, illetve mit kellene máshogy csinálni/beállítani, hogy működőképes legyen a dolog és ne sztereó hang szóljon?
    A válaszaitokat előre is köszönöm szépen, már eléggé elkeserít, hogy mennyire nem értek ezekhez a dolgokhoz! :D

Új hozzászólás Aktív témák