Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KL555
csendes tag
Sziasztok!
A házimozi erősítők topikjából ide irányítottak, segítséget szeretnék kérni Tőletek az alábbi problémámban: adott egy laptop AMD 3850-es videókártyával (HDMI kimenettel, és elvileg 5.1 csatornás hang támogatással), illetve egy Denon AVR-1910-es erősítő. A két készüléket HDMI kábellel összekötve csak sztereó hangot tudok előcsalogatni a hangrendszerből. Azt mondták, hogy a lejátszó program beállításával lesz gondom. Jelenleg MPC:HC-t használok, netes leírás alapján az alábbi programok telepítve vannak:
ReClock 1.8.6.7
ffdshow rev 3351
MadFlac
MPC-HC 1779 x86
DX enduser runtime
Előtte telepítettem a Realtek HD audio managert, netes leírás alapján elvileg ezután kiválasztható lenne az 5.1-es kimenet a hangszóró beállításainál, de nálam nem működik. Másrészt találtam olyan leírást is, hogy nem baj, ha sztereó kimenetet ír, a lejátszóban a passthrough bekapcsolása után jó lesz (ezt javasolták a másik topikban is).Tudnátok segíteni, hogy mit szúrhattam el, illetve mit kellene máshogy csinálni/beállítani, hogy működőképes legyen a dolog és ne sztereó hang szóljon?
A válaszaitokat előre is köszönöm szépen, már eléggé elkeserít, hogy mennyire nem értek ezekhez a dolgokhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest