Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz Mezga Aladár #22668 üzenetére

    Elmondom mi a legnagyobb baj, hogy olyan emberek szavaira adtok akiknek érdeke/érdekeik fenntartani ezt a látszatot, mert ezért pénzt kapnak vagy érdekeltek ebben az üzletben.
    Aztán majd olvass utána, hogy milyen is az ember rövidtávú memóriája és onnan, hogyan kerül át a középbe majd a hosszabba és rájössz, hogy az agy kiegészíti az információkat. Pl hallasz egy rendszert 2-3 mp múlva már nem úgy emlékszel rá mint ahogy halottad, ezek mind bizonyított tények.
    Mondhatod, hogy te milyen okos ügyes gyerek vagy, és azt is, hogy szembe hugyozom veletek. De ezek a nagy cégek rájátszanak arra, hogy buták az emberek és egyre jobban azok.
    De itt van a legjobb példa bebizonyították, hogy nincs különbség de te még mindig kötöd az embet a akróhoz, ez inkább a te korlátoltságod mint azoké akik fizikális magyarázatokat keresnek.
    Én most is leírom, ha fizikálisan valaki bebizonyítja(és nem ilyen konyha nyelven), hogy igen is van különbség az átvitt 1-0 között kábeleknél, akkor ELNÉZÉST FOGOK KÉRNI ÉS MEGLEHET kövezni.

    Ha az ismert rendszerben, észrevehető változás történik akkor az idővel előjön.
    Mi az, hogy előjön idővel? :D Majd idővel az 1-s jobban 1es lesz? Idővel előhoz te az agyadba, hogy legyen változás, mert ezzel megmagyarázod magadnak, hogy juppé az 50-100 ezres kábelnek meg jött a hangja, de előtte nem volt, de hirtelen lett.

    Én meg látom isten minden reggel amikor az ágyba hozza a kávét? Te látod? ;) :U

    (#22666) NTX
    Ő legalább megtudja magyarázni a dolgokat értelmesen és nem úgy, hogy a fele hülyeség.
    Egy olyan adnimnak hinni aki ebből él, nem szabad. :((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák