Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• drdr

senior tag

válasz sb #13612 üzenetére

Ez nálam fordítva működött. Friss W7 install, xbmc, Catalyst driver. Innét indult a dolog. Folyamatosan toltam fel a dolgokat, hátha vmi végre megoldja. Windows-t nem szívesen telepítenék, főleg hogy kis esélyt látok hogy megoldaná. ...most pedig ismét próbáltam kiszedni a cuccokat. Catalystben is mindent kiszedtem, majd visszatettem párat, XBMC-ben ugye túl sok ehetőség nincs, DXVA "pipa" 2 helyen és kész. Catalystban van egy "Egyenletes videó lejátszás kényszerítése" kapcsoló, ha ez be van kapcsolva, akkor simább a lejátszás, de az akadozás megmarad...

A Catalystból is próbáltam több verziót már, melyek úgy lettek telepítve, hogy az össze driver filet, mindent eltávolítottam előtte (standard VGA volt amd helyett)...

Ez a fenti "egyenletes lejátszás..." benne van a driverekbe régóta. 12.6-os viszonylag jónak mondható, javították egyes játékokban a fullscreen-es villogást, a hanggal volt bizonyos átkapcsolás pl., viszont most az első videó lejátszás keretben jelenik meg,m másodszorra már teljes képernyőn...

Szóval nem csodálkoznék, ha a Catalyst lenne bugos...

Új hozzászólás Aktív témák