- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Nyilván van rengeteg fegyver, írtam is, de Nekem egyik se tetszett igazán. Str-ra fegyvert kerestem, próbálgattam őket, de a Glaive-ig egyik se jött be igazán. Valószínű ki se próbáltam mindent mert már a követelmény és sebzése miatt már offos lett.
Amúgy a flail dexterity fegyver! Azért nem használtam valószínű.
A játék elején még igen is számít az a pár pontocska, mivel 5-6 szint azért nem kevés ott és nem vagy erősebb csak tudod használni a fegyvert. 5 pont vigoron ott még 100 hp.Hozzá tenném, hogy guide nélkül nagyon sok smithing stone sincs a játék elején, tehát max moveset-et próbálhatsz ki.
Mondjuk én a baltákat utálom! Nem tudom miért, de azzal mindig kínlódom. Nem csak itt, az összes From játékban látom mekkora jó, jó sebzés, nem is rövid, elején adja is, de minél tovább használom egyre rosszabb
Amúgy még valami spear-el kéne menni, azt sose próbáltam mert nagyon unalmasnak tűnik, de hátha bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest