Hirdetés
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
toxicjew
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én hajlok afelé, hogy új karit kezdjek, de csak miután megjelent. Hisz változtatnak vmit a fejlődésen is nem?
-
_drk
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Van egy intes karim, ezt most 1-2 hónapja húztam fel, a végén járok vele, farum Azula és haligtree van hátra, lassan be kéne fejezni.
De nem hiszem hogy intes builddel vágok neki. Bár sleep miatt ami arra skáláz lehet azt kéne, az tuti kap most új fegyvereket.
Dexes-villamoson gondolkozok még, martaial arts biztos azt fog használni. -
-
nyamsas
aktív tag
Új infók a DLC-ről. A srác 4 órát játszott vele, és alig súrolta a felszint, akkora lesz a terület.
Olyan 75 órára saccolja a dlc végig játszását.
Sok új infót mond, beszámol az élményről. Közel 1 órás videó. -
ProEvoFan
nagyúr
Gondolom ez nektek is új infó a dlcről.
[link] -
Gothmog
senior tag
Én is újrakezdtem a játékot. STR alapú valamit szeretnék (még nem találtam ki pontosan), de egyelőre két dismounterrel a kezemben rohangálok Limgrave-ben. (Ha már a Kaiden zsoldosok voltak olyan kedvesek, és kettőt is dobtak nekem.) Aprít rendesen
(Igaz, a Hero kezdő páncél van még rajtam, bár az endurance-ot húzom serényen (most 20-as éppen), hogy ha más hacukába bújnék majd, ne legyen rögtön fat roll belőle.)Ja, ebben a végigjátszásban már nincs summon (semmilyen) - ezt kikötöttem magamnak. Egyelőre nem is hiányzik. A kezdőterület dungeon bossai eddig - így egész évben soulslike játékokon edződve - laza ujjgyakorlatként mennek le.
(Piszok jó érzés egyébként, mert emlékszem, hogy csetlettem-botlottam, amikor belekezdtem januárban az ER-be első soulslike játékom gyanánt: ment a pánik bukfencezés, fostam mindentől, és a nagyobb/veszélyesebbenk tűnő dögök közül akit csak lehetett, Torrent hátáról sunyiskodtam le körbe-körbe lovagolgatva. Most meg... hát egészen más képet mutat a dolog...
Gracehez pl. csak szintet lépni megyek, azt is "tömbösítve", mert a gyógyitalokból nem igazán szoktam kifogyni.) -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Gratula! Igázd le őket!
-
VikMorroHun
őstag
Így megjelenés után két évvel bele mélyedtem a játékba. Piszok nehéz, de azért haladok vele. Ma pl. 30. szinten kipróbáltam, mire jutok az Agheel-tavi sárkánnyal. (Bleed build, de kb. tizenötször kellett megcsapnom, mire úgy tűnt, hogy sikerült rajta vérzést okozni. Úgyhogy inkább leszedtem az Ash of Wart, hogy legyen valamivel nagyobb fizikai sebzés, mert az legalább hatásos.)
Egyszer kb. 60%-ra levittem az életét, aztán már fáradt voltam, nem figyeltem annyira, és azt vettem észre, hogy valahonnan a messzeségből elért a tűzleheletével, meghaltam.
Köv. próba: talán 1% élete maradt, amikor sikerült összeakadnom a lábaival, meg az előtte idézett szellemfarkasokkal (hátha azok is sebeznek rajta valamennyit), megcsapott (vagy újabb tűzlehelet, már nem emlékszem), és kezdhettem elölről.
De az előbb sikerült legyőzni (kb. egy óra alatt).
-
Bad Pritt
félisten
Most tudatosult bennem, hogy nincs PS4-es mentésem és lehet ott kéne elkezdeni majd a DLC-t, ha ugyanolyan állapotban lesz PS5-ön, mint az alapjáték.

Valami gyors kis késelős csávót kéne összerakni szerintem, gyanítom, hogy gyorsulni fog a játékmenet a DLC-ben... -
-
Bad Pritt
félisten
Ezekre a srácokra nagyon kíváncsi leszek, mit tudnak.

-
Garsza
veterán
Ilyenkor mi van ha csukva az ajtó? hogy lehet elérni hogy kinyíljon?
[kép] -
Weareus
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Részemről nem a nehézséggel van a baj, hanem ahogyan nehéz, de ezt már írtam egyszer.
Pálya telefosása AoE-val, trackelés, heal-aggro, belassított mozgású támadások, etc.
Lehet egy nehéz boss jó is, pl. Kos a BB-ben. (Pedig nála többször meghaltam, mire először lement, mint az ER összes bossánál együtt véve (kis költői túlzással)). Igaz, első souls-játékom volt.
De kinek mi. -
Weareus
addikt
Nekem journey 4-ben van egy karim, de lassan tervezem, hogy csinálok egy újat, eszem ágában sincs ott átmenni a dlc-be, nem ettem meszet.

Különösen, hogy (Pii89 szerint) lesznek benne Malenia nehézségű bossok és kap egy igencsak Sekiro-s fejlődési rendszert. Hááát, köszike.
Miazaki bácsi 'aszonta', hogy minél tovább szeretnék életben tartani a játékot. De így?!?
Sajátos megközelítés... -
Bad Pritt
félisten
-
toxicjew
addikt
Azon gondolkoztam, hogy a karakterem amivel végig vittem a játékot, az most ng+on van. Akkor el kéne vinnem Mohgig, hogy el tudjam kezdeni a DLC T, vagy kezdenem kellene egy új karit?
-
donki
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Azt gondolom, hogy az Elden Ring-gel roppant módon nagyvonalúak voltak a készítők. Ha a tartalmat nézzük, jóformán 2 vagy 3 játékot adtak egy játék áráért. Nem érzem túlzásnak a DLC árát, bár természetesen ez majd utólag fog kiderülni. Számomra minden idők egyik legjobb játéka, bár kezdetben nagyon sokat bosszankodtam rajta.
-
-
Rigormortiis
veterán
Úgy érzem, jó leszek a dlc-re közel 200as szinten (197)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amikor befejezed az alapjátékot át is mehetsz, 100-150 között teljesen mindegy, NG+4 körül kezd kicsit durvulni a helyzet.
-
Rigormortiis
veterán
Hányas szinttől érdemes átmenni ng+ra?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Esélytelen. A játékra PS storeban majdnem 1 évig nem volt akcó....
-
FlashBird
tag
-
Garsza
veterán
Kinek mennyi órája van a játékban? Csak kíváncsiság. Nekem 350.
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Pedig vehetnél belőle FIFA pontot is
Engem sem izgat az ára, ez azon kevés termékek egyike, ahol tudod mit veszel a pénzedért. Mondom ezt úgy, hogy a BB és DS3 is jobban bejött, de ettől még elismerem az erényeit. Meg hát ki akarom játszani azt is, ha már 140 órát töltöttem az alapjátékkal
-
_drk
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát meg ahogy látom most milyen játékokért kérnek ennyit, secunder szégyenérzetem van!
Szerintem itt is többen vannak akik többször megvették mert ez a játék megérdemli.
-
_drk
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Elden Ring olyan játék ami 100 dollárt is ér.
Ezt nem felszopasból.mondom (csak
), hanem tartalom és élvezhetőség miatt.
Alap játék még 60 dollár volt, és DLC-vel lesz együtt 100.
Ez játék órában 100+ óra még a gyorsabbaknak is.Én nem sajnálom a Fromtól következő projektre is legyen pénzük.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
És itt is van a Vaati elemzés róla.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Sokkal több lesz, mint 10 óra. Ezt inkább úgy fogd fel, hogy egy teljes season pass tartalma (vagy akár több is, majd meglátjuk) lesz benne. Én se szívesen adok ki ennyit érte, remélem nem lesz tendencia, de ezt tuti day1 fogom venni.

-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez a fura. A teljes game volt asszem 60 juró, ez meg csak egy dlc baxa meg. Ha 10órás is lesz, akkor is sok ennyiért... legalábbis szerintem. Mindegy, nekem ennyiért nem kell kategória, inkább meglesz olcsón.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ebben ne reménykedj. Még én is meg fogom venni, pedig nekem némileg keserű szájízt hagyott a játék utolsó harmada. Szerintem jó pár teljes értékű tripla a játékot oda fog verni eladásban, amivel nincs is baj, ha elég nagy lesz.
-
MikeWazowski
veterán
Most nézem h 40 euró lesz a DLC.... kicsit pofátlannak érzem... remélem sokaknak veri ki a biztosítékot és inkább nem veszik meg és játszanak vele megjelenéskor. 2-3 hetet tudok várni.
-
Bad Pritt
félisten

-
_drk
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Attól, hogy nincs annyira részletesen éled tolva még ott van!
Az határozza meg az egésznek a feelingjét.
Pl kiérsz a felszínre és ott van egy rohadt nagy fa. Oda kell menned, és el van is magyarázva mi az a fa.
Atmesz Caelidbe, na itt mi a gyász történt, miért így néz ki, ez a történet része.
És a legtöbb helyszín ilyen, Lyndellben a nagy sarkány is.
El lehet képzelni mik történtek.
Vizuális történet mesélés!
-
Garsza
veterán
Helló! Ha ezeket meg akarom csinálni az adott fegyvereket vagy talizmánokat 1 run alatt kell összeszedni?
-
toxicjew
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pontosan ezt éreztem én is. Az Elden Ring kétségtelenül a legjobb, legösszetettebb, legnagyobb souls játék. De ez már a ló túloldala nálam is. Azt a 15k forintot persze tökéletesen megérte és a DLC is vszinu day 1 vétel lesz
Csak addig be kell fejezni a DS3at 
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
...Ugyanakkor a Mog előtti terület (állítólag) le van választva a nír fár wherevör ju ár rendszerről. Bárhol máshol találok komát csak itt nem.
Ez meglepő lenne, régen ott lehetett idézni másokat.
Megjegyzem Mognál mimicet se lehet idézni.
Ez is furcsán hangzik, nem lehet h elpattintottál egy furlcalling finger remedy-t? Akkor nem engedi. Azt egy újabb használattal vissza lehet vonni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Yes.
-
Rigormortiis
veterán
Ha fia elhalálozott, akkor buktam fortisaxxot?
-
Bad Pritt
félisten
Közösségi médiába is elkezdtek posztolgatni mindenféle lényeket:

-
Rigormortiis
veterán
Na már csak elvileg a fő fő főboss van. Meg a kétfejü sárkány.
-
Bad Pritt
félisten
ELDEN RING Shadow of the Erdtree | Story Trailer
16:55-kor debütál.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Pontosan. A fővárosnak kellett volna a végének lennie, a narrativa szerint is. Az, hogy utána még hozzácsapták az északi részeket, nettó időhúzás, amit nem értek, mert addig is bőven elég kontent volt benne. Plusz onnantól vált számomra kifejezetten idegesítővé a játék.
Most már valószínűleg végigviszem, de nem lesz itt ng pluszozás. BB-ban valami +7nél, DS3ban olyan 4 körül hagytam abba, mindkettőt nagyon élveztem. Ez itt csak a játék első kétharmadára igaz és számomra negatívum a nyílt világ, de ez emberre válogatja.
Számomra peldaul a FF7 Remake is nagyobb élmény volt, mint most a Rebirth. Az is bő 50 óra volt, pedig szinte csőjáték. A Rebirtg viszont tele van már minden szarral, amik csak az időnket rabolják.
Ilyen szempontból számomra az újabb God of Warok és pl a Gears 5 ideálisak. Ezek a semi open world játékok.
De például az új Zelda is embertelen már ilyen szempontból, nem értem hova készítenek ekkora játékokat, ahol a játékidő nagy részében csak baktatunk. Na és az újkori AC-k.
Na mindegy, sorry a hosszúra nyúlt eszmecseréért. Jó játék az Elden Ring, de a kevesebb itt is több lett volna.
-
toxicjew
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ő talán a legnehezebb boss a játékban, de csak amiatt az 1 ability miatt. Mondjuk engem a főboss is megizzasztott, de lehet csak azért mert a végére már én is így szenvedtem a játékkal. Túl hosszú lett sztem. Most érek lassan a DS3 végére, az ideális hosszúságú. Mondjuk a DLC K még hátravannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

simán ellen tudok állni
Gracehez pl. csak szintet lépni megyek, azt is "tömbösítve", mert a gyógyitalokból nem igazán szoktam kifogyni.)

Most utánaolvastam: a forge of giants kell nekem, onnan meg el leszek teleportálva valahova.