Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy a DLC questline-ok közül van valami értelmes, amit érdemes lehet megcsinálni? Most végigpörgettem néhányat, de semmi hasznosat nem dobtak ki, meg ahogy néztem olyan sok értelme sincs megcsinálni őket, mert semmi kihatásuk nem lesz a sztorira. Nem is értem, mikor azt írták néhány 10/10 tesztben, hogy milyen jó questek vannak a DLC-ben mire gondoltak?
Egy Ranni, Sellen, Fia vagy Millicent után ezek semmik. -
válasz
Beretvás
üzenetére
Hagy jöjjön
ma folytatom is az utam 
FlashBird
Mondjuk azt én is észre vettem már eddig is, hogy nem nagyon enged beleinni a hp flaskába egyik boss sem. És általában akkor kapok egy jó nagy sebzést mikor próbálom pont
Én sem érzem üresnek a pályákat. Azért az fura hogy megszokásból török szét mindent , és semmibe sincs semmi ,esetleg egy két hordó mögött. Bár egyébként is ami fontos loot ,az eléggé szembetűnő helyen van. A többi meg érdemtelen, fejlesztő kövek.Beretvás
Én eddig nem használtam spiritet, bár hazudok mert az egyik sárkánynál behívtam , de tudod mit csinált healelgette magát
de tényleg, állt és láttam hogy magába rakosgat valamit
egy ütést sem tett. Szóval én hanyagolom is. -
Beretvás
veterán
válasz
FlashBird
üzenetére
2x végigjátszottam, én nem érzem azt ,hogy instant bármi jönne heal után.
Igazából teljesen jól van megcsinálva, ha nem használsz spiritet ami leköti ameddig iszol egy két lötyit akkor legyél fasza gyerek és told profin.
Volt ahol nem használtam spiritet mert csak hátrány volt.
-
FlashBird
tag
Ez a dagadt sárkány tegnap kifüstölt rendesen de a spiral shardot ő sem szereti
Putresence Knight is nagyon ócska... Tényleg ez a combo-combo hátán utána AoE spam bossok azért nem túl kellemes... Rellana viszont tényleg jó Boss. Azért szerencsére eddig mindegyiket tanulhatónak érzem, de most nagyon rájátszottak arra a készítők hogy ha megnyomom a lötyit akkor sokszor jön insta valami long range csapás vagy egy jó kis aoe amit szinte kötelezően benyelek. A mapdesign viszont kegyetlenül jó lett, és nem érzem üresnek, vannak kihalt részek de egy ilyen világban belefér. -
Igaz még nem sokát haladtam a dlc-ben de meg van az első boss ami tetszet. Rellana twin moon knight. Jó volt a zene, tanulható boss, az utolsó fázis volt kicsit fura, de tetszett. Remélem lesz meg hasonló.
-
VikMorroHun
őstag
Eleonora, Violet Bloody Finger - VikMorroHun
30:1
Már csak +2 Arcane kell, hogy lecserélhessem a Lightning Twinblade-et a duplapengés kardjára.
Ja, kezdetben megkínáltam Dragon Maw technikával, de nem hatotta meg különösebben.
A Black Flame Blade + ugrabugra viszont jót tett neki. Vagyis rosszat. -
duronx
senior tag
Sziasztok, nemrég kezdtem el a dlc-ét és érdeklődnék hogy hol lehet a fegyvereket fejleszteni? Vissza lehet menni a korábbi területekre? Köszi
-
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én csak azt látom hogy valaki elakad egy bossnál, segítséget hív és a segítők mellett bejön egy invader aki megakarja ölni. Ha így nézed szerintem jogos hogy visszaküldjük. Az megint más ha te teszed le a jelet, és várod hogy hozzád jöjjön valaki.Ott nem is fog csak egy ember menni és harcolhattok. De más játékába hívatlanul bemenni és megölni a hostot, nem korrekt ahogy az sem ha 3 küldjük vissza , de hát nem mi hívtuk szóval így járt🤷♂️
BeretvásTe kértél segítséget? Vagy te akartál menni? Pedig van igény rá, nehezebb bossoknál szinte mindig hívnak ha leteszem a jelet. Én sem vagyok pró de egy két nehezebb boss jól megy. Nyilván ott megyek segíteni. Ha most végzek a dlc ben lehet majd ott is megyek ha lesz olyan boss ami jól megy. Nyilván annyit szívok egy nehezebb bossal hogy megtanulom a szettjét utána már nem vészes. Szinte mindig azért lesz vége mert a host hal meg, a boss leginkább rá összpontosít. De amúgy szerintem jó dolog segíteni látni mennyi örülnek kitudja mennyi próba van nekik is benne
-
Szerintem elég ratyin van megoldva, mert a cooposokat nem lenne fair összerakni a solosokkal. Én egyedül játszok, így várom a megszállásokat, 2v1 meg 3v1 egy nettó csalás, akkor én inkább kikapcsolnám azt az opciót.

A dual egész jó, az tetszik, nincsenek elszállva az esélyek egyik oldalon sem.
Szerintem ez a játék lehetett volna simán Elden Ring 2 is, árát tekintve abszolút megéri, a legtrágyább játékok is ma már 25k körül vannak, és azokban nincs köszönet.
-
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én meg segíteni szoktam menni bossokat legyűrni akinek nem megy az alapjátékban. Olyankor sokszor jön invader is. Persze ketten vagy épp hárman hamar visszaküldjük. Lehet téged is sikerült már
Na de én gonosznak gondolom aki bejön más játékába hívatlanul, szóval meg érdemli a halált
Nehogy megsértődj 
egyébként ez a dlc ez valami csoda. Szinte lehetett volna Elden Ring 2 is
még csak pár órám van benne, de iszonyat nagy és hatalmas területek vannak. És ahogy látom még sehol sem vagyok. Szóval kellemes meglepetés azt hittem egy pár órás dlc mint ahogy lenni szokott. Sokalltam is kicsit a 15k érte, de így simán megérte. -
NemMo
őstag
Én is elden lord lettem az előbb. Ez volt az első soulslike játékom, nekem nagyon tetszett. Az elden beast a végén kicsit csalódás volt, de ennyi baj legyen. Elkapott a feeling és lehet beszerzem a ds3-at, csak félek kicsit mivel az nem open world nem tudok elindulni másik irányba, ha elakadnék. A legtöbb próbálkozást malekith phase 2 és a tree of sentiel-nél volt. Mással nem is játszottam amíg pörgött az er. Lehet inkább megveszem a dlc-t
-
Na belekóstoltam a multiba de egy kicsit lesokkolódtam. Miért ilyen imbalanced az egész? Ha beindvadelek bárhova, vár a 2v1 vagy 3v1, kb. esély sincs, aztán ha hozzám invadelnek be, 1v1-be gyakorlatilag mindenkit kiütök, pedig még nincs világbajnok buildem, csak lófrálok late game felé.
Hol itt az esélyegyenlőség?
-
Beretvás
veterán
Én meg beszereztem végre ezt a taIizmánt a parrys köcsögmoboktól abbysban... Nem volt egyszerű eltalálni a parryt hozzájuk..

-
Gothmog
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
De azért nyugtassmeg minket, hogy nem azzal fogsz aludni!
Amúgy tényleg állat a guts greatsword. Tegnap úgy elkalapáltam vele Elemért a Shaded Castle-ben, hogy magam is megijedtem.
(Első végigjátszásnál még megtorkoztatott párszor, pedig Bloodhound's Fanggel mentem rá, ami szintén ütős fegyver volt.) Az a vicc, hogy a heavy infusion mellett egy Lion's claw ash-t kalapáltam rá, de nem emlékszem, hogy használtam volna egyáltalán bármilyen bossnál is...
Viszont már megvan az egyik great stars és ma útba ejtem a másikat is, szóval hamarosan váltok a dual great stars felállásra. -
Shadowguard
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Még pont sikerült elkapni egy plüsst, október nyolcadikán jön Malenia
-
S e t h
nagyúr
Változatnám a buildeket és szép lassan rá kellett jönnöm, hogy elég sok mindent elhagytam a végigjátszás során, de csak egy build kipróbálása miatt nem csinálnék új végigjátszás.
Hogy tudok úgy coopot kezdeményezni, hogy szeretnék felajánlani vkinek egy olyan itemet ami nekem nem kell, aztán én csatlakozom hozzá, vagy ő hozzám, ez nekem nem tiszta.
Fullcalling finger remedy, tarnished's furled finger, small golden effigy, duelist's furled finger, small Red effigy, még jó hogy nem multizom és most vakarózom egy sima itemes tradenél is. -
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Közben már én is ráraktam, úgy nagyobb sebzése van.
Nem
jobb mint a ROB katana de tetszik, kis újdonság. Már azon is gondolkodtam, újra osztom a pontjaim magic buildre, de mindig dex voltam így hagytam. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Shadowguard
üzenetére
Nem számít, a critical egy alap sebzés a fegyvereknél, amire jön egy szorzó osztálytól függően.
-
Shadowguard
senior tag
Felmerült bennem egy kérdés, hátha valaki tájékozottabb:
Ciritcalnál számít, hogy dual wield helyett két kézre fogom addig a fegyvert? Teszem azt az STR bónusz miatt.
Azt tudom, hogy nagyon profik variálnak vele és ilyen célra tartanak misericorde-ot maguknál, de annyira nem mennék bele azért a maxolásba.
Majd egyszer, ha lesz tőrös karakterem is. -
VikMorroHun
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Esetleg a harci kalapács egy kicsit beljebb.
"Még elmesélitek itt a világnak ,hogy hatékony/ kényelmes minfen apróság miatt elengedni az egeret/ keresztbe nyúlkálni a billen."
Tudok vakon gépelni; nem jelent gondot 10-15 centivel odébb nyúlni. Egyébként itt van mögöttem az Xbox 360 kontroller, de valahogy nem éreztem úgy az eddigi 97 óra játék alatt, hogy szükségem lenne rá.
Ma kicsit szórakoztam az Ulcerated Tree Spirittel.
1. próba: közelharcban lenyomna, mint a bélyeget, de el tudtam menekülni.
Aztán feltűnt, hogy a közelben van egy remek lövész pozíció. Úgyhogy belelőttem 1-2 nyilat, hogy mit szól hozzá. Úgy 130 db elég lenne neki. Keresi mindenhol a támadóját, de fölfelé nem néz.

A végén arra gondoltam, lemegyek hozzá, és közelharcban elintézem. Maradt még 5 gyógyitalom, csak elég lesz. A várudvaron nem sikerült legyőzni azt a behemót kutyás figurát - kezdhetem elölről.2. próba: Lemegyek hozzá, előjön, menekülés, lövész pozíció. Ugyanaz van, mint előbb, csak kevesebb nyilat tudtam készíteni, ezért takarékosabban kell velük bánni (néha összevissza bóklászik, és mellé megy a lövés).
A végén maradt talán 5 nyilam, neki meg incifinci élete, úgyhogy megyek, és most már tényleg elintézem közelharcban. A behemótot jó előre kiiktattam, nehogy megint gondot okozzon. (Ja, meg az udvaron ücsörgő trollt is sikerült, mert találtam egy utat, ahol a hátába lehet kerülni.)
Ugrok lefelé, és... 10 centivel a párkány mellé sikerült. Áááá...Viszont most már azt is tudom, hogy miért tűnt el 30% rúna a kastélyban, ha valaki legyőzött - úgyhogy megbeszéltem a dolgokat Gostoccal... -
FlashBird
tag
Na befejeztem az alapjátékot, ez a második végigjátszás igazából eléggé helyretette az Elden Ring megítélését nálam főképp hogy most figyeltem és utána is néztem alaposan a Lore-nak. Egyedül a FinalBoss cseppet csalódás de a story tükrében ez sem annyira para, Radagon(Marikával egybeolvadva khm..) lehetett volna egy sokkal jobban kidolgozott fight ha már ekkora harcos volt, a Beast-nél meg nem használtam a lovamat ígyis könnyen lement...
Minimális Farmal úgy hogy sok kis boss-t kihagytam 158 szinten fejeztem be (75 óra), amit kicsit soknak érzek (a szintet), 70es Int-el már nagyon pusztul minden. Viszont még így is hagytam rengeteg tartalmat a játékban, a necro sárkányért (Fortissax) még visszafogok menni, nem is tudtam hogy létezik...
1000x ismétlem magam de nagyon hiányzik a Sekiro/Lies of Pi féle parry dinamika a harcból, elképesztő mókás lenne egy Maliketh combo felét hárítani, de mivel Int buildel nyomom így nem annyira para mint amikor 2 rapierrel szurkáltam, meg is fogadtam ezeket a nem parry központú souls gameket csak Mage-el fogom tolni, sokkal élvezetesebb. A DLC-t is elkezdtem, nagyon jó eddig, behoz egy kis Dark Souls hangulatot, az erősség meg sima, eddig szépen haladok, sanszos hogy megfogja kapni nálam a 10/9-et vagy pedig felér az egész játék majd a nagyok mellé... 
-
Köszönöm nektek a választ. Utána néztem annak a scadu fragmentnek azt én nem váltottam be pedig találtam. Igazából
csak szerettem volna egy másik fegyvert, nyilván azzal
is végig lehet vinni. Alapjátékot platináztam is vele szóval szeretem. De itt nem érzem annyira jónak. Vagy csak unom már. Nem az a gond hogy elakadtam volna , legalábbis eddig, csak dlc be szokott lenni valami új jobb fegyver igazából arra lettem
volna kíváncsi. Néztem egy két videót mindenki
varázsolgat ,ami kurva nagy sebzést csinál ahhoz képest én a kis katanámmal sehol sem vagyok. Pl volt egy sarkány a dlc elején vagy 10 percig harcoltam vele mire meglett. Az a tüzes fejü giantot meg nem is bírtam megölni. Na de megyek ezzel tovább max ha látom valamit majd kipróbálom. Csak nem akartam rossz fegyvert maxolni. Köszönöm
-
Sziasztok!
A dlc vel kapcsolatban kérdeznek, van esetleg valami dex fegyver a dlc elején ,ami erősebb mint az alap játékban található Rivers of blood katana? Én azzal vittem végig az alapjátékot, de itt kevésnek bizonyul, gondoltam kellene kipróbálni valami mást. De nem tudom van e jobb egyáltalán a dlc ben. Köszönöm
-
Shadowguard
senior tag
De nem is kell a nyilakhoz nyúlkálni
Én WASD-vel irányítok, ott van minden kéznél. A legtöbb kétgombos funkcióhoz az E-t kell lenyomni pluszban vagy támadásoknál a shiftet. Ennél sokkal rosszabb irányítások is vannak.Bad Pritt : Én nem vitatom, hogy nem optimális
Csak nekem teljesen kimaradt az életemből a konzolos játék és 30+-os fejjel mikor elkezdtem ilyen játékokkal is játszani egyszerűen nem akart ráállni a kezem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Shadowguard
üzenetére
Te vagy a millióból egy kivétel akkor. Kontrollerre találták ki az irányítást, azzal érdemes játszani.
-
Beretvás
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Szenvedtem első probánál épp eleget vele pc-n. Játszhatatlan szenvedés. DS3 is próbáltam annó még pc-n, ott is az irányítás ugyanilyen hígfosh.
Még elmesélitek itt a világnak ,hogy hatékony/ kényelmes minfen apróság miatt elengedni az egeret/ keresztbe nyúlkálni a billen.
-
Shadowguard
senior tag
Én is billentyűzettel játszok és egyáltalán nem rossz ez. Régebbi részekhez képest rengeteget javult. Persze, aki tud játszani kontrollerrel/volt konzolja is, annak biztosan könnyebb, én egyszer adtam neki egy esélyt a DS3-ban, már az kihívás volt, hogy eljussak Gundyrhoz.
Eddig minden PC-re megjelent From játékot és más soulslike-ot sikerült végigjátszani, a legtöbbet ki is achiztam, szóval tényleg csak megszokás kérdése. -
Beretvás
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A teljesen jótól olyan messze van mint makó jeruzsálemtől..
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Bocs, de ez így leírva is ritka szarnak tűnik a kontrollerhez képest. Amikor megjelent a játék rengetegen írtak ide is a bill+egér problémáikról, na ez az igazi hard mode.

-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
Megérkezett a második rész. Awesome.

Bad Pritt:
Én billentyűzettel játszom, teljesen jó.
E+egér le (vagy fel?) pacira váltás. E+balra nyíl: szellem idézés. E+jobb nyíl: paci gyógyítás.
Shift+jobb katt: fegyver képesség.
Bal nyíl sacred seal váltás, jobb nyíl fegyver váltás, jobb katt: Bloodflame Blade varázslat (mondjuk volt már, amikor a Bloodhound's Fang helyett egy kis tőrre sikerült felraknom, mert valamit összekevertem, de sebaj, összekaszaboltam vele az épp elém kerülő ellenséget). -
Bazsi1987
őstag
Én is új vagyok eddig simán haladok elsö térkép majdnem kész kivétel a tabor melleti kastély szerűségbe nem mentem be , oda menjek arra mutat a küldetés vagy mehetek délre vagy keletre ahova nincs térképem?
-
Bad Pritt
félisten
Az egy incantation, szóval kelleni fog egy sacred seal a használatához. A site of grace menüben van egy memorize spell menüpont, ott berakod a kívánt spellt az egyik slotba, ezután ha jobb kézbe veszed a buffolni kívánt fegyvert, balkézbe pedig egy sealt, akkor az LB-L1-billentyűzettel ne jatssz, mert szar gombbal rá tudod applikálni a fegyverre.
Roundtable Holdba a térképen tudsz utazni, bal alul van, de kapott gyorsgombot (háromszög-négyzet, Y-X platformtól függően).
-
suits
tag
Hali!
Teljesen új vagyok az elden ringben. (Lies of P, Sekiro-val játszottam korábban)
Egy yt video alapján meglett egy jó kard(bloodhound fang) meg a bloodflame blade spell.
Azt viszont nem tudom hogy lehet rárakni a kardra. a use-nál szürke. a requirment skill lvl megvan.
Másik kérdés: egyszer voltam valahogy a Roundtable Hold-ben. Oda hogy lehet visszamenni? -
S e t h
nagyúr
Van 2 víziló egy mocsaras részen, hogy lehet oda lejutni, nem találom a lejáratot, elég mélyen van, Bonny village körül már bejártam mindent.
-
Shadowguard
senior tag
Javíthatatlan vagyok... Twinblade only karakteremmel a Godskin apostle Radahn tornyának az alján 1 heallel lement, első tryra... Viszont mire oda eljutottam odáig négyszer sikerült lezuhannom a mélybe.
Nem szeretem a gravitációt
-
Mogh jutott eszembe:
-
Bazsi1987
őstag
Ps5-ön nyomom a játékot már most imádom de mi ez a 45-50 fps kb ? Ilyen az optimizáció vagy a gépemel van a baj?
-
Beretvás
veterán
EZ sem rossz..
-
FlashBird
tag
AoW nem is használok
Csak egy staff van a kezemben és spellelek, első végigjátszáskor persze használtam a dex buildben rendesen. Fire Giant viszont most nagyon nem tetszett, sokkal jobb emlékként maradt meg elsőre, megis akasztott a 2nd phase mert az istenért nem jöttem rá hogy lőjjem hogy találjon is valami... Persze így utólag már könnyű de az kiégetős volt, ennyit nem szenvedtem még boss-nál talán, de ez is csak a furcsa hitbox miatt vagy mi... Az hogy egy ekkora testű boss-t nem lehet telibelőni egy comet-el szinte csak amikor épp van egy kis szünet a mozgásában az azért vicces
Persze ott van megoldásnak a spiral shard de akkor még nem szereztem meg. -
_drk
addikt
válasz
FlashBird
üzenetére
Build nagyon nem mindegy. Meg hát ki is kell ismerni a game-et.
Mióta használok minden féle buffot és varázslatot ash of Wart, más feeling nekem is mint elsőre mint mikor puritán ds féle R1 és R2 volt csak.
Intes karakterrel nem is csapkodok, csak a specko move-ok és spellek mennek. -
FlashBird
tag
Egy hete rendesen elpanaszkodtam magam miszerint farmolni kell stb. na ezt most visszavonom, Astrologert elején gyengének éreztem mert keveset sebződtek a bossok és kellett kb. 5-10 szintet húznom, azóta meg nagyon szépen haladok pedig csak a fontosabb bossokat ütöm le... Még a játék megjelenésekkor toltam végig akkor azért gyengébben potyogott a rúna, akkor mégtöbbet farmoltam, ezekszerint ezeket fixálták azóta. Sőt tök érdekes ez a második végigjátszás, akkor gyengének/kidolgozatlanabbnak éreztem a játék második felét most meg nagyon adja. Szépen visszais jött 10/8-ra az értékelésem, így hogy csomó questet megcsináltam amit első körben nem kezd rendesen is összeállni a story meg a világ, kivan azért ez találva... Megnézem nemsokára Maleniat most milyen élmény lesz, bár úgy látom elég sok lehetőség van cheeselni varázslatokkal, lehet a végén megkapja a 9est.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
És akkor most emlékezzünk meg az én karakteremről, aki két colossal sword-öt forgatva, banished armorban lett Elden Lord, gyakorlatilag Endurance main stattal tolta végig a játékot
Cserébe 40es vigorral mentem át a DLC-be, arra már nem maradt pontom
Viszont szépen halad a csak twinblade-es karakterem*, a legjobban a gargoyle duótól tartottam, de harmadikra meglett. Egyébként meg a legnagyobb ellenfele a gravitáció, szerintem többször halt meg zuhanástól, mint ellenféltől összesen.
Érdekes meg látványos a harc a dupla pengékkel, csak az zavar, hogy szökőévente egyszer, ha össze tudok rogyasztani bármit is.
Egyetlen kivétel az Eleonora's poleblade-es Ash of War, de azt nem mindig lehet/éri meg használni.
* És neki tényleg elég lesz a 20as endurance
-
Szerintetek egy Nagakiba esetében szinte minden esetben jobb egy blood ashes of war fejlesztés, mint az alap? Mármint ha az ember többet ki akar hozni arcane modify szinten a bleedből, mindenképp megéri váltani? Azért is kérdezem, mert volt már olyan buildem, ahol alig éreztem fejlődést, de nem hiszem el, hogy ennyire hasznavehetetlen. Nyilván az arcanera nyomja az ember a pontokat.
-
D4v3
őstag
Ez a poszt!!

-
Weareus
addikt
Bocs, nem ide akartam írni.
Törölhető.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Úgy tudom, hogy csak bizonyos távolságra távolodhatsz el a játéktérben, ha átmész valaki más játékába.
Megtaláltam az első igazán kemény ellenfelet Stormveil Castle-ban. Mindössze a vár oldalán kellett leugrálni a szakadékba, anélkül, hogy összezúznám magam.

Úgy kb. ötödik próbálkozásra sikerült a Crucible Knight. Nem bírta a Bloodhound's Fang ide-oda ugrálós technikát. Mondjuk én sem az övét.
-
melega
őstag
Lion dancer halott 5 óra próbálkozás után.
Amúgy a Shadow of Erdtree dlchez pont megvan a minimum gépem, de sokszor alig akar elindulni.
A minimum gép ami 2017 ben volt az Evil Within 2 ajánlott gépigénye.
Új gépet nem veszek ue engine 5 ös játékokat ps 5 re veszem, de 30 000 Ftosból elég egy évben egy nekem.
-
S e t h
nagyúr
Tegnap kipróbáltam a coopot.
Hát nem mondom, lehetett volna kicsit user baráibb is.
Azt sem tudtuk mit mikor hogyan kell aktiválni az inventoryból, de én akkor lepődtem meg legjobban amikor kiderült, hogy nem tudjuk közösen csapatni, csak bossnál van coop, bár azt nem próbáltam ki, hogy mi van akkor ha elmegyünk messzire a summon pooltól.Ami még meglepett, hogy feleződnek a potik, szóval max a feeling miatt jó egy kicsit, egyébként meh.
-
Bad Pritt
félisten
Az ablakkal mákom volt, mert volt rajta egy üzi.
A Specimen Storehouse volt még olyan, hogy rendesen kamilláztam, hova hogyan kell eljutni, csak azt számomra kicsit elrontotta a tetőn dekkoló fire knight. Szerintem ennyiszer még soha nem quit outoltam From játékban, mint ott nála. -
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
De milyen szépen oda csaltak ahogy a vár fal kis ki álló platformján van egy item, majd lentebb is és már csak egy út vezet lefelé.
Egyedül az ablakbeugráson gondolkoztam el hogy azt egyáltalán meglehet-e csinálni és volt piros vér folt is, de aztán láttam hogy az ék is rontotta így bepróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egy ütést sem tett. Szóval én hanyagolom is.
mondjuk én nem is sok értelmét látom neki. A boss harcokban valo segítségnek még igen, de még nem sikerült egyikben sem segítségre lelnem boss harcnál. 

De ,hogy válaszoljak is nincs erősebb, csak másabb.