Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nyilván nem véletlen de szerintem így nem jó. Ez működik egy lineáris játékban, ahol nem fogsz teljesen más tájakra utazgatni mert olyan kedved van. Ide kellett volna valami könnyítés a küldetések követhetőségéhez.
-
Eljutottam a végére. Kicsit rápihenek.
-
-
törölt tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én minden questline fonalát elvesztettem. Ezért örülnék valami log menünek ahol írná kikkel beszéltem és mi a helyzet velük.
-
-
törölt tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Eleve a summonokkal próbáltam, de ha megöl valakit elég sokáig halott marad, meg nem mindig könnyű megtalálni. Elsőre majdnem meglett, nem is volt már élet csíkja. Óvatosabban kellett volna ott hadakozni vele, inkább hátrálni és életet tölteni de azt hittem egyszer csak eltalálom még.
Otthagytam most, elkezdtem valami küldetés sorozatot ott a piros területen, valami csajnak kell egy tűt keresni a mocsárkazalban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Krisztianby
üzenetére
Nerfelték még megjelenés környékén. Lvl. 60-70 közé rakja a game progress route, szóval 90-100 már eléggé erős oda.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Engvall az egyik kedvencem. Tiche mellett.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Még a játék elején sokkal nehezebb volt am. Mára elfáradt Radahn a sok fesztiválozásban.

-
VikMorroHun
őstag
Kipróbáltam a Dragon Halberdet, meg Banished Knight Engvallt. Szétcsaptuk Limgraveben a katonákat, meg a trollt a kapuban. Öröm volt nézni.

(Mindkettő fejlesztés nélkül.) -
-
Gothmog
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nézd, elsőre (ER volt az első soulsos játékom) summonokkal nekem is meglepően jól ment, pedig csak tanulgattam a stílust, és úgy nem volt problémám a remembrance bossokkal sem. Mire a játék közepére értem (és kezdtem beleszokni a stílusba/játékmenetbe, ráérezni a dolgokra), már javarészt summonok nélkül mentem, és elég könnyen haladtam már úgy is. Persze a játék vége felé ideig-óráig (2-3 próbánál azért jóval többre) megállított egy-egy boss, így Maliketh vagy a first elden lord is. (És ezeknél nagy élmény is volt, amikor sikerült túljutni rajtuk.) Maleniát pedig végül summonnal öltem meg, mert az egymagamban történő ráfutásoknál mindig kudarcot vallottam.*** De én a saját tapasztalataim alapján simán elhiszem, hogy ha jól buildelt és erős summont idézett, akkor komolyabb gond nélkül végig tudott sétálni a játék mondjuk utolsó harmadán/negyedén is.
***Most, a második végigjátszásomban Maleniát újfent summonnal öltem meg. Vicces, mert mindenki máson kb. átgyalogoltam, szerintem 4-5 próbánál többet egyetlen ellenfél sem igényelt, a legtöbben elsőre vagy másodikra lementek. De Maláriával egyszerűen nem bírtam - kb. 25-ször nekifutottam, majd elvesztettem a türelmemet. (A DLC-t egyelőre nem érzem nehéznek, de még csak kb. 40%-nál járhatok. Itt sem használtam még summont. A legtöbbet az első furnace golemmel szenvedtem - viszont azon betanultam a módit, mert azóta még hármat levertem, és ezeket már első próbára. Az eddigi field bossok kb. mind first try-osak voltak, talán az egyik black knightnál haltam egyszer, míg az eddigi két remembrance boss (a leó és Rellana) 4-5 próbából sikeredtek. Persze tudom, hogy lesz majd később pár szivatósabb mumus, illetve van egy olyan gyanum, hogy a dlc végi főboss lesz a másik, akinél summonozni fogok. De azért a ~25 próbálkozást megadom majd neki is, mielőtt a "varázsfegyverért" nyúlnék.
) -
Bazsi1987
őstag
Malenia lement kb 30dik runra ez volt az első boss ami nem lett meg pár probálkozásra, brutál volt, már többi boss is ilyen nehéz lesz?
-
Moby
veterán
válasz
Krisztianby
üzenetére
Trainerrel biztos nem volt az

-
-
törölt tag
Ez a Radahn elég keménynek tűnik, hányas szinten érdemes megpróbálni?
-
Beretvás
veterán
válasz
Gothmog
üzenetére
Jó ezt én tudom, De akkor ne verjük a tamtamot mennyire fasza gyerekek voltunk ,hogy elsőre 60 óra alatt letoltuk meg nincs kihívás benne..
Az meg hogy minden boss 2-3 nekifutással ölt meg erősen megkérdőjelezhető.. még a komoly souls multal rendelkező steamereknek sem ment így amiket néztem...
szóval. -
törölt tag
válasz
Krisztianby
üzenetére
A történetet jobban is átadhatná a játék, értem hogy ne legyen piros nyíl hogy hova kell menni de ez meg a ló másik oldala. Azt se tudom számon tartani kivel mit beszéltem...
Openworldnek szerintem is tök üres, de legalább nincs kötelező haladási irány.
-
Krisztianby
tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Engem csak két ellenfél fajta idegesített fel: idióta Warhawk-ok és Shaman-ok.
Szerintem tőlük haltam meg legtöbbször.
Óriás kutyákat megoldottam azzal a torchal amitől félnek -
Bad Pritt
félisten
válasz
Krisztianby
üzenetére
Nehezebb, ha a dlc fejlődési rendszerét nem használod ki.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Krisztianby
üzenetére
Nem tudom, nekem sokszor a sima, mezei katonák is kihívást jelentettek. Meg a mesterlövészpuskás óriásrákok. Meg a ma földi polipok, amik figyelmeztetés nélkül hátba támadtak, mikor Siofra Riverben el akartam jutni a pálya végére, hogy megnyissam az átjárót Caelidbe. (Komoly, a frászt hozták rám, amikor hirtelen egy csápos valami levitte a HP felét. Aztán kellett 3-4 nekifutás, mire mindkettőt el tudtam intézni.)
Viszont így 159 óra (39 ezzel a karakterrel) után már kezdek rájönni, hogyan is kell játszani ezzel a játékkal. Miséricorde - Golden Vow, majd Nagakibára váltás, és egész jól tudom aprítani az óriás kutyákat meg a Redmane lovagokat Caelidben.
Ja, Elden Ring wiki hozzászólások között is láttam olyat, hogy valaki amiatt panaszkodott, hogy túl könnyű neki a játék, mert minden szörnyet két ütéssel elintézett Siofra Riverben (engem inkább az agyagmukik szoktak, amikor 3-4 körbeáll, és ha nem megyek elég közel, hogy a hosszú lándzsájukkal leszúrjanak, akkor megoldják maguktól egy kis gravitációs mágiával). Az ilyenek próbálják meg a játékot első szinten végig vinni, alap fegyverrel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Krisztianby
üzenetére
Nem jól tudod. Van külön fejlődési lehetőség, de ennyi.
-
Krisztianby
tag
válasz
Gothmog
üzenetére
Egyedül a online mappot vezettem hogy tudjam kihagytam e valamit, és ilyen személyes cél volt összes boss megölése. Guidot nem néztem elején a Godslayer's Greatsword használtam majd váltottam Starscourge Greatsword-ra. Starscourge Greatsword azért választottam ő volt pl egyik boss amit teljesen ash summon nélkül öltem meg és annyira megtetszett hogy kitartatom mellette.
Egész játék alatt talán Malenia volt számomra legnehezebb mert "lomha" karakterel játszottam, azt végül úgy oldottam meg hogy bull goat set + shield és minden defense
De kipróbálom egyszer ash summon nélkül is majd játékot.
DS3 adok egy esélyt. Lehet Elden Ring után hogy hozzászoktam harchoz élvezetes lesz
-
válasz
Krisztianby
üzenetére
Neki nagyon jó lore videói vannak, ha nem ment el teljesen a kedved:
-
Gothmog
senior tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Ha kottából játszott (útmutatók, tanácsok - pl. melyik dungeonbe menjen be adott tárgyért, ha xy buildet akar vinni, dungeon walkthrough-k stb.) és a fő szálra ment rá, plusz szinte minden esetben idézgetett a boss fightoknál, akkor szerintem 60 óra alatt le tudta tolni a fő vonalat még újoncként is. Plusz, ha megfelelő és jól felhúzott summonokkal játszott, akkor tényleg elég könnyűvé/kihívás nélkülivé tud válni a játék.
A 180-as karaktere pedig nyilván nem a 60, hanem a 140 játékóra alatt jött ki.Én annyit tudnék üzenni neki, hogy ne idézgessen, és rögtön nagyobb kihívás lesz egy csomó boss.
Illetve, ha üresnek és tartalmatlannak érezte az ER-t, de bejönne alapból a stílus (mondjuk summon nélküli fightok), és mondjuk tetszettek neki az olyan helyek, mint Elphael vagy a Shaded Castle (tehát a kvázi legacy dungeonök), akkor a DS3-nak bátran álljon neki, mert azt bejövősebben fogja találni. -
Krisztianby
tag
Ne haragudj gyermeteg vitákba nincs energiám, és se bizonyítási vágyam részt venni.
Tök egyszerű játék volt és ha 1-2 láttad mit csinál a boss nem volt különösebb ki hívás..Igen tört játék
csak azért csináltam először steam-t-
-
Beretvás
veterán
válasz
Krisztianby
üzenetére
Aham persze 60 óra alatt első souls like ként..
EL is hisszük.. 
Maximum pc-n, valami tört verzión , minden bugot kihasználva...
Meg azért 180 as a karakter...

-
Krisztianby
tag
Nem tudom miért kamuzzak? Többet vártam egész játéktól.
Félre érted 60 óra körül már kivittem a játékot maradék csak itemek gyűjtögetése és mini bossok le ölése volt
-
Beretvás
veterán
válasz
Krisztianby
üzenetére
Első souls like és semmi kihívás... Aham persze, mások meg bottal törlik az ablakot..
-
válasz
Krisztianby
üzenetére
140 óra nem kevés. Ha szar élmény volt, csak hanarabb abbahagynám, ha meg mégsem akkor meg csak nem annyira rossz. Max tényleg kihagyod a dlc-t vagy később veszed meg.
-
Krisztianby
tag
válasz
Krisztianby
üzenetére
-
Krisztianby
tag
Sziasztok van aki utólag megbánta a játékra való pénzbeli és időbeli beruházást?

Ez volt az első soul játékom de ilyen 60 óra környékén elment az egésztől a kedvem és 140 óra játékidővel megöltem az összes bost az alap játékban. (szó szerint az összeset) Kiegészítőnek neki se álltam mert érdektelenné vált nekem
- "Open word" de valójában egy üres semmi map és játékidőm 30% azzal ment el megtaláljam a megfelelő útvonalat kb 20% meg cuccok gyűjtögetésével funbol.
- Csomó helyen azt éreztem hogy crt+c crt+v főleg bossoknál.
- Elolvastam tárgy történeteket és lore videókat de konkrétan egész story egy nagy maszlag amiben csomó információ nincs tisztázva.
- Legendary bossokat 2-3 nekifutással megfektettem volt amihez idézés se kellet.Közelharcos karakterrel vittem végig STR/INT. Nem tudom ki hogy élte meg? Tapasztalta esetleg valaki DS sorozat jobb lenne a Elden Ringnél?
Én annak a tudatában álltam neki hogy végig kihívás lesz a játék és tartalommal teli de sehol se éreztem.
-
Ez a jagged peak egy fos, baylestől.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az Axe of Godrick nekem pl. hasznosnak bizonyult.
Bad Pritt: Azért van még néhány egyéb fegyver is a hátizsákban.

-
Kérdés: Finger Reader Enia-t tól van olyan cucc amit érdemes kivenni melee karival? Pár dolog már megjelent ott, de gőzöm sincsm hogy költsek e itt bármire vagy off..
Ugyanez a kérdés az Equipment of championsre is, válaszokat köszi! -
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mondjuk ez ellenféltől is függ, ha valaminek magas lesz a lightning res értéke annál valszeg kisebbet fogsz sebezni. De általánosságban ebben a játékban az elemental dmg mindig több lesz, mint a sima fizikai.
-
VikMorroHun
őstag
Én meg tegnap azt vettem észre, hogy ha lecserélem a Keen Nagakibát Lightning Nagakibára, az +90 sebzést jelent, de ha elsütöm a villámot (ami területre is hat), akkor az újabb +100 sebzés. Most azt tervezgetem, hogy elhagyom a Black Flame Blade varázslatot, megyek újjászületni Rennalához, és a Faithből felszabaduló 12 pontot hogyan költsem el. Esetleg megszerzem a Flame, Grant Me Strength-et is. Persze a Godslayer Seal helyett ezentúl kénytelen leszek Dragon Communion Sealt használni...
-
Gothmog
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Na, megvolt az első büntetőpárbajom Scadu Altuson. Micsoda egy sz@r fight... Komolyan, visszasírtam utána az ütemre ugráltatós lábcsépelős gólemet, pedig annak nekifutottam párszor, míg ez most lement elsőre. (Igaz, kétszer lovagoltam el sietve új potokat gyártani, mert volt hogy ivás helyett azt dobtam (elfelejtettem visszaváltani) vagy rosszul dobtam (leesett a lock, de nem vettem észre), meg hasonló bénázgatások...
-
Gothmog
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Én, mivel egy jó ideig valószínűleg ez lesz az egyetlen végigjátszásom a DLC-ben (utána jó ideig pihenni fog a játék), és olvastam, hogy nagyon-nagyon könnyen ki lehet hagyni helyeket, egy excel fájl checklist szerint megyek (hasonlóan mint a mostani, teljességre törekvő alapjátékos végigjátszásomnál). Ez azt jelenti, hogy magamtól fedezem fel a területet, de rendszeresen konzultálok a listával, nézem, hogy mi maradt ki esetleg, illetve ha olyasmit találok (scadutree fragment, fegyver, talizmán stb.), akkor azt megkeresem eleve a listában, és pipálom. Az NPC questeknél is hasznos, mert időben látja az ember, ha valakihez vissza kell térni beszélni, ezt-azt csinálni stb.
Ez ily módon egyfajta egyensúly a felfedezősdi és a "kézkönyvből" játék között. (Ha terveznék még azonnali új végigjátszást, akkor most elsőre tutira csak saját kútfőből mennék, eszem ágában nem lenne mankóhoz folyamodni, de így, hogy "telítődtem" egy időre a souls-os játékokkal (idén csak ezek pörögtek nálam idáig, semmi mással nem játszottam), és az idei évre ez a DLC a "búcsúdalom" a stílusnak, sajnálnám, ha túl sok minden kimaradna...)
-
használható térkép a kieghez, legalábbis szerintem. -
Bazsi1987
őstag
Köszi nektek tree sentinelt gyors kiszedem most nezem kimaradt 😀
-
Bazsi1987
őstag
Full str buildbe nyomom lassan a végére érek az alap játéknak
ki mitt hasznalna lionel armor set vagy a veteran set?
-
Gothmog
senior tag
No, lassacskán, de haladgatok én is a DLC-vel. Éppen átértem Scadu Altusra.
Rellanában felfedezni véltem némi DS3 Pontiffet: jó boss volt. Negyedik próbálkozásra meg is feküdt, bár már első nekifutásra is lefaragtam 1/3 hp alá. (A 2. és 3. nekifutásomat viszont felejtsük is el...
).
Ugyanakkor az eddigi kedvenc bossom a dlc-ből egy katakomba alján ücsörgő (ácsorgó) death knight volt dupla fejszével! Két hp flaskával néztem be hozzá, mondván, legalább meglátom, hogy mi/ki vár majd rám. Úgyis meghalok elsőre, és fullosan térek vissza - ez most csak a "demo" lesz. Bemegyek, ott áll egy vészjósló lovag, aki egy villanással már mellettem is termett. Iszonyat jó volt a fight, reflexből toltam mindent, ahogy mozdult már vetődtem is, és nagyon jól feküdt is ez az egész, mert nem voltak késleltetős dolgai. Így kb. mindent ki lehetett "érzésből" mozogni. A vége az lett, hogy egyetlen hp flaska felhasználásával szétütöttem, de végig dolgozott az adrenalin közben. Segített, hogy colossal fegyverrel (Maliketh kard) tolom, ami staggerelte azért rendesen, kivéve, amikor valami lightning charge-os dolgot készült betolni (onnan volt bekapott sebzésem is). Gyors, pörgős harc volt, de igazi élmény! -
Nézegetem vaati videóit, hát még ezt a nyomorult messmert is megsajnálom a végén.
-
Tök jó, hogy a demon's souls-szos brékes csontik átvándoroltak a dlc-be.
-
Sas7
tag
Gondolom egyeseknek már a nyolcadik DLC végigjátszása. De nekem tegnap sikerült végre földre kényszerítenem a 'kedves' Final Boss-t. Hát, gyerekek. Nem volt egyszerű eset. Nem számoltam, mert egy idő után feleslegesnek tűnt. De talán több száz nekifutás lett belőle. 5 napnyi xopás.

Az első phase asszondom egy idő után már fun. De a második, az valami más. Egy epilepsziás pszichopata ideggócgörcs. Ehhh...de meglett végre. 500+ óra az alappal együtt. Köszönöm anyukámnak, a szeretteimnek, a kollégáimnak...

-
https://www.youtube.com/watch?v=CDcxfGEP-0s
EZ boss lett ez is

-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Próbáld meg lock-onnal, mert elég sok homályt ütsz, egy lassabb fegyverrel ez fájóbb lesz, ha esetleg majd valamikor váltanál, illetve később lesznek bossok, akiknél kb. muszáj lockolni. Gyakorlatilag szinte mindig eggyel többet ütsz a kelleténél és ezért büntetett Margit, szintén később nagyobb gáz lesz, mikor igazán nagyot fognak csapni a bossok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Adhatok tanácsot?
-
VikMorroHun
őstag
Mit csinál a leendő Elden Lady, ha unatkozik Leyndell külvárosában? Nekimegy Margitnak. Aztán újra, meg újra, meg újra...

-
Gothmog
senior tag
Egész jó kis boss volt ez a Divine Beast Dancing Lion Belurat városban! Mondjuk ha beszorul az ember valamelyik fal mellé az arénában, az a kamerával párosítva kb. automatikus halál. Plusz ha az orrunk előtt van a táncos-páros, és felágaskodik az oroszlán (és fent van a lock), akkor mindent kitakar, még azt sem látni, hogy mit készül csinálni (oké, ez kitapasztalható egy idő után), de ezt leszámítva ötletes, jó mozgású, változatos boss volt. A zene pedig nagyon jól követi a harcot, annak fázisait is!
De úgy magában is jó kis hely volt ez a Belurat town. A mérgező szennyvízkiömléses rész mondjuk nem hiányzott belőle, és kicsit már unalmas, hogy mindenhova pakol belőle Miyazaki, mintha ez amolyan védjegye lenne. (Itt még különösebb funkciója sem volt, csak helyet adott egy ulcerated tree spiritnek, meg persze a trutyiból szigetként kiemelkedő point of interesteknek.) Viszont jó volt a zene, jó volt a pályadizájn, jó volt az egész hely hangulata és jók voltak az ellenfelek. (Még a DS3 DLC-ből átemelt "légyemberek" is passzoltak ide.)Azért az idén eddig belepakolt 300 óra után már kezd kicsit sok lenni az ER-ből (főleg, hogy kb. 100 óra DS1 és DS3 is bement mellé - nem is játszottam mással idán, csak ezekkel), így ha vége lesz a DLC-nek (az odébb lesz még persze), akkor búcsúzom egy időre a játéktól.
De örülök, hogy adtam egy esélyt neki idén januárban, mert alaposan behúzott a soulslike világba, és instant a kedvencek közé repítette nálam az ER-t és a DS3-mat is!
A jövőben mindkettőhöz vissza fogok még térni előbb vagy utóbb, az biztos! (ER-ben valami mocskos dual dagger párosítás birizgálja a fantáziámat, persze mgfelelő talizmánokkal, míg a DS3-ban is valami dex build (mondjuk a twinblade) lenne majd tervben.) -
Bad Pritt
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ha a játék azt érzékeli, hogy szilárd talajon állsz (ezt nevezi a From stable groundnak) akkor onnantól újra kezdi számolni a zuhanást. Lehetséges, hogy az a pici kiálló szikla, amiben megkapaszkodtál stable ground a játék szerint. 20 métertől kezdve van instant halál, alatta x% dmg.
Amúgy régen azt hittük, hogy a zuhanás idejéből számol a rendszer és nem érdemes ugratni közben Torrenttel, de mint kiderült ez téves gondolat volt.
-
VikMorroHun
őstag
Ez érdekes volt. Altus Plateu, Forest-spanning Greatbridge-től DK-re van ez a szakadék. Tele van a szirt vérfoltokkal, mivel többen megpróbáltak belezuhanni, és ott maradtak.
Én is megpróbáltam, csak ésszel. A zuhanás fele/háromnegyede körül ugrottam egyet Torrenttel, megkapaszkodtam picit a sziklában, majd zuhantam egy keveset (ami még hátra volt). Mindkét alkalommal ott maradtam. Pedig annál a kevésnél jóval nagyobbakat is zuhantam már ebben a játékban... -
Bad Pritt
félisten
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Gothmog
üzenetére
Igazából ez a "ne hibázz, mert az első könnyen az utolsó is lehet" dolog a sima, mezőn bóklászó ellenfelekre is működik. Nekem már sokszor volt olyan, hogy egy picit kiestem az ütemből, és annyi elég is volt, mehettem vissza a rúnákért. Vagy az egyik karavánt kísérő hadsereg aprítása/lovag kerülgetése közben belefutottam egy fáklyás gyalogos katonába, aki pont addig tudott feltartani, amíg utolért a lovag...
-
Ti Faith build esetén STR vagy DEX-re mennétek inkább? Mindkettőben vannak érvek/ellenérvek, STR talán jobb fegyverek, DEX viszont inkább holy és pure faith no meg gyorsabb intek ha jól tudom?

-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az volt még vicc, hogy mire másodszor is letérdelt, olyan kevés hp-ja maradt, hogy kritikus nélkül is behalt volna, ha csak simán csépelem, akkor is.
Ja, olvastam, hogy mit tud ez a deflecting hardtear, amit dobott. Ebben a végigjátszásban nem fogom használni, mert más stílusban nyomom. De erősnek tűnik, tényleg.
Viszont 10k-nál több rúnával akkor is megszánhatott volna... A legnagyobb dög közel s távol, kilométerről látni már, hogy ott bandukol a mezőn, erre tök üres a zsebe csórinak...
(Így, hogy már tudom, mit tud, nem is olyan nehéz ellenfél amúgy. Az a nehéz benne, hogy ne hibázz, mert az első könnyen az utolsó is lehet, viszont eltart egy darabig leütni, mert ilyen lassú, "lefarigcsálós" harc ez.)
-
Bad Pritt
félisten
-
Gothmog
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Nem hagyott nyugodni, így amikor nemrég visszaléptem a játékba, rámentem újra. Harmadik próbálkozásra lement. (Már az első újbóli nekifutásnál túljutottam egy letérdeltetős kritikust bevivős részen, de a rohadt grab attackja ellen az a legjobb, ha ott sem vagy - inkább mögé próbálsz kerülni folyamatosan a lába mellett mászkálva -, mert gurulás közben is felkap simán, mint kiderült... mindegy tanul az ember, utána már jobban odafigyeltem erre.) Mindenesetre a végén már olyan profin szökdécseltem ütemre, hogy ugrókötél versenyen is indulhatna a karakterem.
De hogy ez ennyi rúnát érjen csak? Vicc, komolyan mondom, rossz vicc... Legalább adtak volna érte egy szimbolikus 100k-t, szintet attól sem lép az ember, de érzi, hogy na, valamit kapott (a maszk és a hardtear mellé). De ez a ~10k (vagy még annyi sem ), ez, hát ez... sz@rjanak sünt, na! Miyazaki egy igazi troll...
-
Gothmog
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Éppen most ugrottam neki az elsőnek, de otthagytam a p*csába... Unalmas, fárasztó, egysíkú mechanikájú. (Már legalábbis miután kiismertem valamennyire, mert az első négy nekifutásom arról szólt, hogy megértsem, mi történik.) Addigra kiderült, hogy az egésznek annyi a lényege, hogy van egy csilliárd hp-s, kolosszális nagy dög... ezt háromszor rogyaszd meg, hogy valóban meg is rogyjon, csak akkor tudsz rajta érdemben sebezni... közte pedig tornaóra ütemre ugrálással, esetenként fogócskával (grab attack). Amikor ezt felfogtam, kb. 20% hp-ra le is vittem, de benéztem egy grab attackját, az pedig 50+% fire resisttel, 50 vigor mellett, közel full hp-ról gyakorlatilag oneshottolt a tűzbe dobással. Mindezt 5 perc ugrálás, ütlegelés (olyan idiótán totyog sokszor, hogy pont kilép fegyver reachen túlra, újat ütni meg nem tudsz, mert már készül is toppantani...), kerülgetés után. Hagytam is a fenébe. Majd izmosabban visszajövök.
A kieg többi része viszont, már amit láttam belőle eddig cirka kb. 4 óra alatt, tetszett. Nem jobb, mint az alapjáték, de azt a színvonalat összességében hozza. (Kicsit lehetne azért nagyobb az ellenfél-sűrűség, mert a Prospect town környékét leszámítva elég üres volt minden, ahol volt szerencsém járni. Persze az elején vagyok még.)
Eddigi bossok közül a csimpánz yoda és a blackgaol knight jó ellenfelek voltak, a ghostflame dragon meg ugyanolyan meh volt, mint az alapjáték sárkányainak a többsége. (Gyakorlatilag ugyanaz volt a mechanikája is nagyjából.) Ezek különben halál nélkül lementek. (Idézéshez itt sem fogok nyúlni, míg nagyon durva falba nem ütközöm esetleg.) Tulajdonképpen a furnace golemen kívül a gravitáció gyilkolt csak meg eddig a játékban, viszont az a belurat gaolban többször is...
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Végignéztem, szokásos Pineapple minőség, viszont most már a sokadik videó (meg saját tapasztalat) alapján hihetetlen bugos ez a DLC, még FromSoft mércével is. Akaratlanul is az jut az ember eszébe, hogy nem véletlen ilyen és gyakorlatilag kibővítették a játék sandbox lehetőségeit, hogy az igazán élelmes játékosoknak legyen lehetősége a játék hibáit és gyengeségeit is kihasználni a győzelemért. Csak a videóból a Bayle, Romina, Scadutree Avatar és Radahn fight olyan szinten abuzálja a programkódot, amiből eddig max elvétve egy, vagy egy sem volt a játékaikban.
-
Bad Pritt
félisten
Ha valaki skipelné a Scadutree Avaszart annak itt egy vicci cheese.

-
-
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

szóval.

használható térkép a kieghez, legalábbis szerintem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)