Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Pörgött persze, csak nem mindegy, hogy a BB-ből a DLC kiadáskor volt 2M eladott példány, az ER-ből meg 25. Nem cikkeztek róla ennyit, nem nyomta ennyi youtuber, nem volt ekkora viszhangja az egésznek. Azóta persze kultjátékkal vált az is, és mára eléggé szép számokkal van, de ehhez kellett pár év. Illetve az ER sikere, és az ER DLC sikere mögött is valamilyen szinten ott áll a BB, és a többi from játék kultstátuszba avanzsálása.
-
Bad Pritt
félisten
Azért a Bloodborne környékén már bőven pörgött az online közösség és nem volt ilyen negatív felhang. Midir jobb példa lehetne, de őt csomóan meg se találták, akik meg igen, azok közül sokan inkább otthagyták úgyse kötelező alapon.
Meglátjuk, fél, egy év múlva hogy fognak a játékosok hozzáállni ehhez a Radahn fighthoz, de nekem van egy olyan érzésem, hogy nem lesz pozitívabb a szemlélet iránta.
Én személy szerint azt érzem, hogy míg egy Manust, Orphant, Gaelt mindig vártam a végén és sok szempontból a DLC tetőpontjának éreztem, addig itt inkább otthagytam már két karaktert is Leda után a grace-nél. Nálam az a kieg vége, Radahn utána csak egy felesleges nyűg. Nem az a baj vele, hogy lehetetlennek tűnik, hanem hogy nem fun kitanulni.
Azt nagyon sajnálom viszont, hogy nincsenek trófeák a DLC-hez, nagyon kíváncsi lennék, hányan nyomták le. -
Moby
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez inkább csak a mainstreammé válás miatt van. Ennyire népszerű from DLC még nem volt. De Orphan of Kosnál is rengetegen szoptak. Valaki itt a topikjában elakadt, de jóval a megjelenése után, nekem már fel sem volt telepítve, és segítséget kért. Hónapokkal a megjelenés után. Feltettem, és segítettem neki lenyomni. Annyira megtetszett a dolog, hogy után egy hónapig erről szólt nekem a gaming, hogy játékosoknak segítettem lenyomni. Nem számoltam, de több százszor győztem le coopban azt a snecit. Jóval a megjelenés után még mindig renegeten voltak elakadva nála. És ha az egy az ER-hez hasonló multiplatform mainstream játék lett volna akkoriban, akkor szerintem ott is ilyen kollektív dühöngés lett volna. Pedig annyira az sem gáz boss, csak mint ez is, meg a többi: elsőre tűnik szinte lehetetlennek.
-
Bad Pritt
félisten
Voltak nehezek régebben is, de most inkább azt vettem észre, hogy ennyire kollektívan negatív véleménye rég volt játékosoknak From boss kapcsán akár casual játékosokat, akár az életvitelszerű souls játékosokat nézem.
Biztos is, hogy lesz nehezebb és nekem már tippem is van, milyen irányban fogják eltolni azt a bizonyos mércét.
-
Moby
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A maguk idejében ugyanígy ott szoptak a népek (velem együtt) egy Fume Kinghtnál, vagy Midirnél, vagy Orphan of Kosnál, Sister Firede+faterkánál, stb. From DLC-kben mindig volt legalább 1 irtózatosan szopó boss a többihez képest. Nem mindig volt ennyire broken, mint itt, de ez sem volt _annyira_ szopó. Majd a kövektkező from játék DLC-je megmutatja, mennyir enem volt az
-
Peace
nagyúr
DLC főboss egy nevetséges vicc!
Elment a maradék élet kedvem is......
-
VikMorroHun
őstag
Van egy új útmutató, hogyan lehet nagyon erős karaktert készíteni, viszont a korábbi "30 perces" videóhoz képest csupán néhány új tipp van benne. Azok viszont nagyon hasznosak. Úgyhogy szépen megszereztem a Green Turtle Talismant a +18% stamina helyreállítás miatt (Rennala után majd használni is tudom); felraktam a Winged Sword Insignia + Axe talizmánokat, meg átalakítottam a Flask of Wondrous Pysicket (eddig úgy se nagyon használtam). Dexterity knot Crystal Tear: +10 Dex 3 percig, Spiked Cracked Tear: erős támadások további erősítése (Axe talizmánnal együtt +25%). Ezek után jöhet a szokásos Bloodflame Blade, és ide-oda pörögve ugrálva nekimentem a liurniai Erdtree Avatarnak, akivel eddig nem boldogultam. Másodikra sikerült. Aztán még körülnéztem egy kicsit Altus Plateun is; kettő ogre egyszerre nehéz volt, de sikerült, a harmadik meg se tudott szólalni
, aztán még levezetésképpen szétcsaptam az úton masírozó hadsereget is (a lovaggal együtt). Hatásos. 
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Jah, megkopott a fényük már.
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
A crucible knightok nagy örömére.
-
Peace
nagyúr
Fuhh, én ettől a madness-t terjezstő gedvától vagyok ki a DLC-ben, amit csak parry-vel lehet legyőzni. Nem akartam leállni vele, csak elfutni mellette, de képtelenség. Előbb-utóbb utolér és kinyír. És vagy fél kilóméteren át követ, nem akar leszakadni rólam......
-
Na eddig túl jól ment minden a DLC-ben. Most a Shadow Keepben annyira ment a hentelés, hogy véletlen Sir Ansbach urat megsebesítettem. Nyilván így ellenem fordult, próbáltam újratölteni, de nyilván vele már így nem tudok mit kezdeni. Megöltem, meg is kaptam a ruháját + az íját.
Ilyen esetben bukta a quest lineja, vagy fel lehet még éleszteni a teknősnél? Bosszantó.
-
-
törölt tag
Mindjárt sírok, mint a szart úgy leütöttem Godrickot második fázisba erre onnantól valamiért nem sebezte egy ütésem se... Megidézett csaj tovább élt mint én

Ja hogy ha elkapja a csajt nem lehet ütni. Igazán fair mondhatom.
Mindjárt sírok nem bírom ezt a szart 😭😭😭
-
törölt tag
Radagon's Scarsealt szerintetek megéri használni? +3 szint négy staton, de nagyobbat sebeznek az ellenfelek.
-
törölt tag
Kezdem kicsit unni ezt a céltalan mászkálást a pályán. Felszedek nagyrészt hasztalan dolgokat, megölök kisstílű bossokat amik alig adnak rúnát... Aztán ha összejön ilyen 9000 környéke tudok szintet lépni ami egyetlen egyet emel a pár staton.
-
Mi volt ez a Golden Hippopotamus? Most komolyan
-
-
VikMorroHun
őstag
Én meg eljutottam a Red Wolf of Radagonig. Érdekes volt. 1. próba: talán egy-két alkalommal megcsaptam, ő nyert. Mennék vissza a rúnákért, erre elintéznek a mágusok (csapatosan, minden irányból lőnek). 2. Próba: szép kényelmesen elintézem a mágusokat, menet közben szünetet tartok, Blessed Dew Talismannal gyógyulgatok. Nagy sokára eljutok a farkasig. Ezúttal megidézem a Warhawk Ashest (ami egy darab madár). Próbálnám megcsapni a farkast, legyorsul. Gyógyítok, megcsap, gyógyítok, megcsap, egyszer meg mágikus nyilakkal sorozott meg, amiket nem is láttam, honnan lőtt ki. A sólyom viszont egész jól harcol ellene, csak hát egyedül nem tudja legyőzni.
Ja, eredetileg Dex-Faith buildet akartam használni, de a Fringefolk Hero's Grave rávezetett, hogy bizony, muszáj lesz Str-Dex-Faith buildet használni. Úgyhogy elkértem Eniától Godrick baltáját, és teszteltem; jó lesz ez. Csak még erősödnöm kell hozzá, mert most csak Radagon's Soreseal segítségével tudom használni, azt is csak akkor, ha két kézre fogom (szerencsére a +2 Dexterity követelmény is megvan vele). Addig is marad a Zweihander + Bloodhound's Fang.
-
Bazsi1987
őstag
Lement a radahn festival merre induljak ? Lake of rot vagy altus platue fele?
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Őket én sem szeretem, szvsz az egyik legtáposabb ellenfél típus.
-
VikMorroHun
őstag
-
Janusz001
őstag
Én is elkezdtem újra egy astrologgerrel, egyelőre dlc megvételével még várok. Elsőre claymore, majd váltottam blasphemous blade -re faith/str buildben a végéig.
Most a mágussal teljesen más játékélmény az egész, van ami fényévekkel könnyebb, van ami nehezebb. Amin még mindig elképedek, hogy mennyi minden kimaradt az első végig játszásból, pedig akkor igyekeztem minden kő alá benézni, de most ugye teljesen más cuccok kellenek, hát van amin csak pislogtam, hogy honnan lehet eljutni oda.
Sajnos én béna soulsos vagyok, igy kellett néhány szintet is farmolnom, hogy komfortosabb legyek, mimicet is kiszedtem amint tudtam és nem is restellem használni, de nekem igy jó, a lelkesedésem töretlen, remek ez a játék. -
Bad Pritt
félisten
Háttérkèpgyanús.
-
törölt tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Medvét ne is mondd, simán kinyírtam egyet, aztán látok egy másikat ami valami fát kapar. Mondom nem lehet sokkal nehezebb...
Nem ölt meg mondjuk mert elfutottam, úgyhogy ez inkább vicces sztori.Meg mikor még legelején azt a lovagot próbáltam legyőzni, aztán még az irányítást is próbálgattam hátha van valami trükk lovon, erre nyomtam egy L3-at, csávó leugrik a lóról, erre a lovag meg még a levegőben lefejez és meghalok. Ha direkt így akartam volna tuti nem sikerül
-
törölt tag
Lementem az alsó térképre amit mondtatok, de ez az Erdtree Burial Watchdog kikészít. Egyedül nem lenne gáz, egyet már legyőztem máshol, de egyfolytában jönnek ezek a rohadék kis ellenfelek amik kb. a legidegesítőbbek eddig.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Milyen művészi.
-
VikMorroHun
őstag
Most már Leyndell, Royal Capitalban is jártam (nem csak a külvárosban). Hát, az itteni gólem jóval keményebb, mint az eddigiek. Azért kb. tizedik nekifutásra sikerült elintézni. (Amikor sehol nem talál, mert mindig pont a lába mögé helyezkedek, hogy ne tudjon megcsapni, akkor tüzet lehet, ami hátrafelé is hat. Ügyes.)
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Sikerült esetleg valakinek a seamless coop moddal együtt használni a magyarítást a játékhoz? Ha igen elmondaná hogyan kell megoldani?

-
törölt tag
Olyan szánalmasan kevés rúnát adnak a mellék bossok. Kinyírtam ezt a pumpkinheadet de adott talán 1000-et? Persze könnyű is volt, de azért na.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
üzenetére
Godrick tüzét könnyedén át lehet ugrani. Amikor közeledik a lángcsóva, ugrás.
Érdekesség: Sorceress Sellenből kettő van. Egy a Waypoint Ruinsban próbál nekem mágiát tanítani, de sajnos túl ostoba vagyok hozzá
, a másikat meg a falhoz kötözték Weeping Peninsula egyik katakombájában. -
válasz
Gothmog
üzenetére
Én kicsit el vagyok kenődve, mert a Rivers of Blood nerf után is rohadt erős még a DLC-ben is. Már ott tartok, hogy PvP-ben is szinte mindenkit ledarálok vele. Lehet váltok majd fegyvert, mert kezdem unni. Általában olyanok ütnek le, mint például a Golem Smith, aki annyira egy rohadék mob, hogy majdnem a kedvem elment az egész játéktól.
Persze Radahntól én is el fogok feküdni, szerintem agyvérzés előtt vagyok, de akkor is, legalább addig érezzem magam jónak.
-
Gothmog
senior tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Még el sem kezdtem...
De már Farum Azulában vagyok az aktuális karakteremmel. Igaz, csütörtöktől pár napig géptől távol leszek, de szerintem a 20-i héten (amúgy is szabin leszek akkor) szerintem én is belevetem magam a kiegbe.Addig megálmodom, hogy végül mivel menjek majd. Tetszik ez a Bloody Helice, amit most próbálgatok egy-két napja, de megvannak a hátulütői is bizonyos ellenfelekkel szemben (hitbox, hitbox és hitbox... vagyis amikor a levegőt döfködöd mondjuk két láb között, noha rajta a lock az ellenfélen). Így lehet, hogy marad majd az eredetileg tervezett dual great stars, viszont akkor már lehet, hogy occult módiban, valami jobbfajta buffolós war of ash-sel.
-
válasz
üzenetére
Pedig szerintem nem annyira nehéz ez a DLC. Többször estem szakadékba, minthogy valaki szétvert volna.
Golem Smithnél egy teljes nap volt hogy rájöjjek az igazi hatékonyságukra ellenük. Hiába a gyengepontjuk a hátán, annyira körülményes és cancer mögéjük kerülni, hogy mindig egy Bud Spencer szerű pofont kioszt közben. Ezt is staggerelni jump attackkal és jó napot...
-
Mindenki végigjátszotta már a DLC-t?

-
_drk
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem nézzél youtube-on végigjátszást. Ne a nagyon pro gameplayeket, hanem sima streamereket, akik a sok játék közül ezt is végig nyomták, de mint foglalkozás csinálják így nem balfaszok és sokat lehet tőlük tanulni.
Alap dolgok mint például hogy mozogj, hogy közelíts meg egy kis random enemyt, vagy egy annál jóval erősebbeket.
Bossoknak hogy kell nekifutni.
Pl VrPisti elemzi a Boss harcokat közben. Ő is meghal sokszor, de látni lehet ahogy tanulja a fight-ot. Én direkt belenéztem pár ilyen harcba Ő hogy szopott
Godric ha csinálja az aoe támadásokat azt már előre látod és rollolsz vagy ugralsz vagy futsz hátrébb. Ha lenyomta akkor van pár másodperc amig vissza kell szaladni és ütni kell.
Kissebb támadásokat ki kell tapasztalni, hogy jobbra vagy balra vagy hátra kell gurulni. Ez minden Boss fight alapja, mindegyiknél más. Ennél a támadásnál jobbra vagy hátra kell, a másiknál előre vagy balra mozdulni. -
Moby
veterán
válasz
üzenetére
Pedig őt már egy akváriumban úszkáló aranyhal is legyőzte!
-
törölt tag
Nem értem Godrickot hogy lehetne legyőzni, a fél pályát átéri a tűz amit lő, képtelen vagyok elég gyorsan elugrálni hogy ne találjon el vele.
Hiába van lehívva a csaj, konkrétan nem tudok odamenni ütni mert egyfolytában területre ható sebzést tol.
A másik amitől elborul az agyam hogy LE LEHET SÉTÁLNI A TETVES PÁLYÁRÓL BOSS KÖZBEN!!!!!!!!!!!
-
VikMorroHun
őstag
Ezt most ajánlotta Youtube.
-
Bazsi1987
őstag
Kezdő soulsos vagyok str buildem van de mimicem egykézbe fogja a kardot a másikba a fáklyát, ezt lehet valahogy álítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meglátjuk, fél, egy év múlva hogy fognak a játékosok hozzáállni ehhez a Radahn fighthoz, de nekem van egy olyan érzésem, hogy nem lesz pozitívabb a szemlélet iránta.
Ilyen mocsokból volt azért nem egy és nem kettő...
Elment a maradék élet kedvem is......
, aztán még levezetésképpen szétcsaptam az úton masírozó hadsereget is (a lovaggal együtt). Hatásos.