- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #10198 üzenetére
Nem feltétlen kell kukázni semmit, mert a seppuku nem az adott fegyvert buffolja, hanem a karakteredet, amíg az adott fegyver equipelve van. Tehát meg tudod azt csinálni, hogy bal kézben van egy sima katana a seppukuval, jobb kézben mondjuk a RoB, megcsinálod a seppukut, majd átveszed két kézbe a RoB-ot és így arra is vonatkozni fog mind a dmg, mind a bleed buff és szerintem a corpse piler is erősebb lesz tőle.
-
A Seppuku többet tud sebezni, mint pl. a Rivers of Blood Corpse Pilere? A Seppuku mellé még lehet mást kenni is a katanára láttam. Tehát együtt lehet seppuku bleed és poison kenés is? Ha ez tényleg így van, akkor RoB kb. kuka, és megéri a sima katanákat Seppuku doublezni. Jó a gondolatmenetem?
-
toxicjew
addikt
Ti hol nézelődtök buildek után (ng+ra)? Kéne vmi újdonság, mert nagyon kiegtem már a jelenlegiből ami amúgy egy nagy szar is ráadásul. Az utolsó boss meg már sok neki, úgy érzem. Szóval jó lenne váltani.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Nem, ez olyan, hogy a kolléga azt mondta nem bannolnak a seamless coopért, erre te azt írtad, hogy dehogynem, majd kiderült, hogy nagyon is tudod, hogy nem csatlakozik a From szerverekre a seamless, szóval kicsit az az ember érzése, mintha direkt félrevezetnéd a népet.
De most majd mindjárt leírod, hogy te úgy értelmezted a kommentjét, mintha szerinte az anti-cheat általánosságban nem működne, pedig tök egyértelmű, hogy arra az egy darab modra gondolt. Inkább engedd el. -
-
A negyedik végigjátszás után, és némi multi kipróbálást követően az jutott eszembe, hogy ennek a játéknak miért ilyen népszerű a coopja? Az ellenfelek is szinteződnek, ha 2-3 társad benn van? Vagy ennyire sok ember szereti kiszolgáltatni magát, mert szimplán rossz játékos?
Gondolkodom hogy néhány haverral kipróbáljuk, de nem akarom hogy babazsúrba menjen át, ha értitek mire gondolok...
-
Sas7
tag
CURSE YOUUUUU BAYLE!
-
Beretvás
veterán
válasz
Phoen|x #10173 üzenetére
Maradt még?
7. Journeyben vagyok éppen.. Elszaladok majd gyors Mogh-hoz elkenni a száját aztán még egy utolsó kör dlc, és rávan unva.
Utoljára jót elszórakoztam vele..
kísérletezgettem mi az amit megtehetek..
Nem az volt ,hogy szétrobban az agyam az idegtől..
Ez is ritka..
-
Beretvás
veterán
Ha annyira szar a hitbox akkor ezt hogyan csinálják meg?
Az másik dolog ,hogy nekem nincs hozzá elég xanaxom..
-
VikMorroHun
őstag
Bénáztam egyet Godrick ellen. Bár, ha úgy vesszük, elsőre sikerült ezzel a karakterrel.
[link] -
Gothmog
senior tag
válasz
Shadowguard #10164 üzenetére
Nem bálna az, hanem csillagdínó-plesiosaurus, abból is valami LSD-s/elszállt verzió...
-
Én nem tudom mikor megyek át a DLC-be, mert az új elfoglaltságom a Miquella Haligtreenél invadelés, olvastam hogy ennél a pályarésznél még a 3v1 is jó móka, és valóban így már van esély kinyírni 1-1 ellenfélt. Úgyhogy most ezzel bohóckodok, várhat megint a DLC.
-
persil
nagyúr
válasz
VikMorroHun #10165 üzenetére
-
válasz
-
cyberkind
félisten
válasz
Final Boss az alapjátékban.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Shadowguard #10164 üzenetére
Amúgy ez a Bálna ki ez, mi ez?
-
Shadowguard
senior tag
Szerkeszteni már nem lehet... Közben már átmentem a DLC-be is, alig négy nekifutás kellett az endbosshoz. Pedig féltem tőlük, mert bleedre immunis, de hamar meglett.
Így, hogy a Bálnánál lehet lovagolni javult a megítélése is a szememben. Most már csak -1 a tízes listán
Már csak a felesleges időhúzást kellene kivenni belőle, mikor bemegyek a bosskapun. -
Shadowguard
senior tag
Na most sajnáltam, hogy nem videózok... Hoarax Loux megkapta az őt megillető killt. Legurultam a briar armorral.
-
Sas7
tag
Várjunk...akkor mégis csak jól láttam. Ezt írja:
"The Sword of Night weapon can be found at the following location:
Cathedral of Manus Metyr: After completing the whole finger questline for Count Ymir, Jolan will be dejected nearby. Give her an Iris of Occultation to get the Sword of Night [Elden Ring Map]"
Mire gondoltál? Csak ezt a módot írja a 'Where to find...?' résznél. Az Iris of Occultation már nincs nálam mert odaadtam a másiknak. -
Sas7
tag
De felcsextem magam tegnap. Odaadtam az 'Iris of Occultation'-t annak a szerencsétlen 'Fire Knight Queelign'-nek, és ezt a f0$ Queelign's Greatsword-öt kaptam cserébe. Azt hittem ő adja a Sword of Night-ot. Erre kiderült, hogy az a Count Ymir, Jolan. Váááááá!
Meglehetett volna a Sauron set. De így, most mi lesz velem?!
(Jó, jó neki egy mace kellene, de ez olyan faján passzolna az Armor Of Night set-hez. Mivel ahhoz való.) -
válasz
Shadowguard #10146 üzenetére
Nekem bejön. Engem amikor először elkapott és földhözbaxkodott.... hát, mocskos jót röhögtem. Annyira nem illik ehhez a közeghez ez a pankrátorkodás, hogy engem egyből megvett.
-
VikMorroHun
őstag
Kipróbáltam a kontrollert. Egész jó, bár meg kell szokni. Az mondjuk nem világos, hogy miért kell folyton a billentyűzethez ugrálni, amikor extra dolgokat akarok (átvezető videó átugrása, üzenet nyugtázása, ilyesmik), de sebaj. Aztán megnéztem, hogy jé, van itt egy játékmentésem még régről. Varázsló. Tud kettő varázslatot is. Apró probléma, hogy egy farkasfalka közepére töltött be a játék, úgyhogy a farkasok elől ide-oda ugrálva próbáltam rájönni, hogyan is kell varázslóval játszani (kontrollerrel).
Nem sikerült. Sebaj, visszamegyek a rúnákért. Most már tudom, hogyan kell távolról lelőni a farkasokat. Nem akarnak elfogyni.Mindegy, már épp eljutottam a rúnákig, amiket nem tudok felvenni, mert még mindig jön a 10. farkas. Gyógyítani is kéne, meg elfogyott az FP. Váltogatni tudom az italokat, de elfogyasztani nem...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
persil #10144 üzenetére
Nem tudom, nekem még játékon belül sem férne bele a Top10-be. Legalábbis mióta a DLC kijött biztosan nem. Lehet kevésbé lennék szigorú, ha nem lenne ott utána a Bálna, de az nekem a mai napig egy hatalmas negatívum az alapjátékban.
Phoen|x: Ebből is látni mennyire szeretem őket
Egyébként Godfrey-val nem is lenne bajom, de mikor átmegy pankrátorba (Hulk alatt Hoganra gondoltam) az szánalmas. De a mai napig jót röhögök a WARRIooooRrrr szövegen...
-
válasz
Shadowguard #10143 üzenetére
Micsoda dicsőséges nevek.
-
persil
nagyúr
válasz
Shadowguard #10143 üzenetére
"a selejtje maradt hatra"
Radagon az egyik legjobb boss, nem csak a jatekban, de a teljes munkassaguk alatt is siman egy top 10-be tennem.
Nem is ertem, hogy utana miert kellett elrontani azzal a fereggel a legvegen. -
Shadowguard
senior tag
Az ember mindig tanul valami újat... Még a sokadik killnél is... Ti tudtátok, hogy Malária kedves tudja blokkolni a támadásokat? A dupla twinblade úgy pattogott le róla időnként, hogy az arcom kapartam.
Az a másik, hogy még ugrós támadásokkal sem tudtam összerogyasztani... Szomorú
De már csak a selejtje maradt hátra... Tescós Hulk, Ratyigon és a Bálna. Utána megyek a DLC-be. -
Peace
nagyúr
PS-en nem akar menni a co-op. Nem akar megjelenni az arany jel a földön. Játszottunk már többször együtt, de ma szopat a játék. 1-2 alkalommal ment, de most már egyik grace-nél sem jelenik meg a jel. Ugyanaz a multi kód van beírva, az stimmel. Ez mi lehet?
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #10138 üzenetére
Ezért mentem mimiccel. Az új madár harcos, vagy a dupla summon is már első fázisban nagyon ledarálódtak. Sokszor szerintem a heal se mentette volna meg őket csak kb még egy sorozatig.
Ugye az az undorító, hogy minden támadása aoe. Tehát hiába azt üti, téged is eltalál és legtöbb esetben bénít is, így nagyon távolra kell menni.
Egyik kulcsfontosságú mozzanat, hogy ezt a távolságot belőd. Ne túl messze, ne túl közel. -
_drk
addikt
Elindulsz jobbra és ugrani kell mikor már csapódnak be. Nekem rollal is sikerült de úgy nem mindig.
Elsőfázisban agrózni kell, hogy a mimic életben maradjon.
Nekem sokszor pont 2. Fázis elején jött be a stagger, ami nagy segítség. Utána már csak futkostam előle, hogy a mimicet támadja és közben betudtam vinni az ütéseket és heal-elni is tudtam. -
Bonk
csendes tag
Elértem Radahnhoz, de nem érzem, hogy valaha egyedül le fogom tudni verni. Egyelőre Mimiccel sem... az utolsó pár próbálkozásra már pajzs mögül böködtem meg heavy páncélt használtam. Így lement kb 30%-ra de aztán mindig történik valami amit az agyam túl későn fog fel, vagy nem figyelek az endurance-re és leült a lábamról. Kegyetlen a csóka. A meteorokat pl még nem sikerült kikerülni.
-
FlashBird
tag
-
VikMorroHun
őstag
Mai kalandozás érdekes volt.
Fél órát bóklásztam a kristálybarlangban, mire eljutottam a főellenfélhez. Aki 3 suhintással lecsapott. Persze a köd előtt nincs szobor, kezdhetem a barlang elejéről. Második, harmadik nekifutásra már érdekes volt, hogy fel tudom-e szedni a rúnákat. Úgy kb. a negyediknél meguntam, és némi ugrabugra után megkínáltam egy Dragon Maw technikával. Aztán addig püföltem, amíg ki nem múlt. Megtaláltam Latennát, aki nem volt hajlandó szóba állni velem. Ezután fél órát kóvályogtam, mire eljutottam Village of Albinauricsba. (Valamiért úgy gondoltam, hogy a platón lesz, persze nem.)Végre megvan Nepheli! Mondjuk nem sok használhatót mondott. Egy parfümös figura majdnem elintézett. Átmegyek egy hídon, ott van valami biszbasz a földön - aha, ezzel lehet megidézni Nephelit. Akkor jöhet a boss. Hol van a boss? Jé, itt van a kutyus mellett. Mindegy, Nephelivel úgy megsoroztuk, hogy kifeküdt. Aztán vissza Latennához, lett egy szellemalakba zárt követőm. Kár, hogy 74 FP, ha meg akarom idézni (95 a max).
Valaki említette: a barlangban talált fenőkövek nem termelődnek újra. Én is sokszor keresgélem őket.
-
Bad Pritt
félisten
Najó.
-
Bad Pritt
félisten
Poison baromi hasznos, ne viccelj. Két poison incantnak baromi alacsony a faith requirement, poison grease-t hamar lehet és könnyű készíteni, gyorsan proccolható és nagy általánosságban kevesen immunisak rá.
Az olyan dolgokról meg ne is beszéljünk, hogy a poison mist cheese milyen hatékony pl. a draconic sentinel vagy Bayle ellen. -
Bad Pritt
félisten
Amúgy még ehhez kapcsolódóan: én titkon reméltem, hogy lesz rot whetblade a dlc-ben, de Miyazaki láthatóan nem mer b*szakodni a rottal.
Fegyverből, skillből, incantból is csak egy van, meg ott a hefty rot pot, az mondjuk brutál hasznos, ha van rá időd.
-
Gothmog
senior tag
válasz
persil #10114 üzenetére
Az alapfegyverekre biztosan igaz lesz, amit írsz, de az egyedi fegyvereknél szvsz picit bonyolultabb lesz az ennél. Pl. a Grafted Blade Greatsword csak fizikai sebzéssel bír, mégsem tudod zsírozni, viszont a Bloodhound's Fanget lehet. (
Ha csak nem az a megoldás, hogy a GBG az nem unique, hanem legendary, és azokat meg sehogyan sem lehet, tök mindegy, mi az alap felállás...Bár ott a Boody Helice, ami unique, csak fizikai sebzése van, de nem zsírozható... szóval a fene sem érti.) -
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt #10112 üzenetére
Pedig borzaszto egyszeru a magyarazat. Ha mar van valamilyen elementalis sebzes a fegyveren, akkor zsirozni nem lehet. A spellbol erkezo buffok kozul meg nyilvan csak az mehet, ami "body buff" es a karakteredre hat.
Termeszetesen a scaling cserevel is valtozhat a sebzestipus, igy abban az esetben is ugorhat a zsir/spell buff lehetosege.
-
Sas7
tag
Srácok, azt tudjátok, hogy mitől van olyan kékes 'filter' a sötétebb helyeken? Kicsit már zavaró. Valamit a beállításokban kellene állítani?
(PS5 + Oled kijelző)Itt egy példa:
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Gothmog #10111 üzenetére
Vannak kivételek mindenhol, a Fanget pl. tuti azért lehet buffolni, mert egy noob friendly lehetőség a játék elejétől, remek lehetőség belerázódni a játékba. Tökéletes ellenpéldája a Torchpole, amit sima kővel fejlesztesz, de se buffolni, se ash-t cserélni nem tudsz rajta és még mellé istentelen szar is, szóval most lett is egy ötletem a következő végigjátszásomhoz.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #10109 üzenetére
Köveket nem csekkoltam/csekkolom guide-ból (hogy elvileg találhatsz adott dungeonben/helyen x darab y szintű követ, az szerepel ezekben, de nem is foglalkozom ezzel a részével - egyedi tárgyak/gesztusok***/questek miatt guide-ozok most), de értem, amit írsz, és jogos.
Bár tegyük hozzá: a unique fegyvereknél is vannak kivételek, mert a Bloodhound's Fang-et is tudod buffolni. (Ash of Wart cserélni persze nem tudsz rajta, de le akarná azt cserélni bárki is?
)
***Mondjuk most fogok bukni questet/ki fogok hagyni gesztust a quide mellett is, mert a Goldmask/Corhyn küldetéshez fel kellene tolnom 37-re az intelligenciát az aktuális lépéshez, és igen, egyszerű, mert larval tear (még egyet sem használtam el, és van belőle bőven), azután csókolom, de ez egy olyan lépés (annyira "karakteridegen"), amit valahogy elvből nem szeretnék meglépni. Így bukni fogom a gesztust, és a küldetés sem fog úgy végigmenni.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Gothmog #10108 üzenetére
Megoldható végül is, bár én azt simának nem mondanám, hogy guide-dal csekkolod, hol van Leyndell előtt Smithing Stone 8 és végigmész minden szaron, hogy feljuss Liurniában a platóra. Abszolút nem éri meg.
A koncepció az lenne, hogy egy sima fegyvert tudsz buffolni, tudod az ash of wart cserélni, hogy az adott harchoz passzoljon, ezért lassabban tudod fejleszteni.
-
Gothmog
senior tag
válasz
Bad Pritt #10107 üzenetére
Apróbb kiigazítás (saját/friss tapasztalatból, éppen újrajátszásban vagyok): alapfegyverből simán összejött a +22 már Leyndell előtt (Dragonbarrows nélkül is). (Unique +9 talán már Caelidben megvolt.)
Ami gáz szerintem: az alapfegyvereknél nagyon hülye ütemben és arányban esnek a kövek. Én egy greatswordöt húzok (az +22-es most), de mellette két great starsot is szeretnék felvinni (sőt, ezek lennének a fő fegyvereim, ha beválnak). Na, ezek közül az egyiket sikerült most nagy nehezen 20-ig (Morgott után vagyok közvetlenül, éppen platformerkedni fogok majd este a Mohg mögötti területen a Frenzied Flame-ért), de a másik még mindig csak +17-es. (Mindent bejártam, amit eddig lehetett, és nem költöttem más fegyverre követ, csak két dismountert toltam fel még a játék elején +3-ig. Azt viszont azt elismerem, hogy farmolni nem jártam vissza pl. bányákba - bár nem is tudom, hogy lehetne-e/újratermelődnek-e ott a kövek is?)
Ugyanakkor a unique fegyverek közül per pillanat többet is fel tudnék húzni gond nélkül +8, +9 környékéig, már ha akarnék.
-
FlashBird
tag
Nézem ezeket a buildeket, lehet én basztam el valamit hogy nem +25 staff-al mentem hanem csak +10-es legendaryval
Na mind1 ígyis befejeztem és legalább izgalmas volt és nem glitcheltem be a játékot ekkora sebzésekkel... Furik ezek a godmode buildek, de végülis nem baj hogy beletettek ilyen endgame contenteket, akinek van kedve eltud szórakozni velük rendesen, de nekem azért jobban tetszettek a végletekig kiélezett csaták.
-
Bad Pritt
félisten
Bushy meg lenyomta RL1 Scadu 0 szinten a DLC-t, Radahnnál röpke 10 órát töltött el a timer szerint, szóval ha bárkinek lenne fölös fél napja ez egy remek és hasznos programnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest